Karle Schwarzenbergu, dodržte slovo a skončete v politice!

Quoted post

Petr Eichler

#160 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-12 15:29

#154: JanSev - Re: Re: Re: Re:

Asi nemá smysl odpovídat, ale dobrá začnu od konce.

"Váš styl kopání a urážení kolem sebe koresponduje i s ostatními příznivci K.S."

Čímpak jsem urazil váš útlocit ? Nepoužívám žádné hrubé výrazy,a bych se odlišil od vašeho tábora. Teda s jednou výjimkou. Toho vola co mi neustále cpe jakéhosi pubertálního hajlujícího novináře odkudsi z Čech. Kdybych se nepodepisoval svým jménem, ale třeba Kajínek, nikoho by nenapadlo mne s ním spojovat.

"V jiných svých reakcích máte, že my (zastánci M.Z) jsme schopni vyvolat občanskou válku. Ale vysvětle te mi, jak je tedy možné, že před prvním kolem to ještě šlo"

Nejspíš proto, že voliči M.Z. podporovali i jiné kandidáty. Ale i před prvním kolem se diskuse hemžily vyhrožováním šibenicemi a podobně. Jestliže nejsou schopni vydýchat vítězství svého kandidáta, co by dělali v případě jeho prohry ? Opravdu tu občanskou válku ?

Kecy o Sudetech jsou jen kecy, navíc zkreslené a vytržené ze souvislostí, protože nikdo žádné majetky vracet nechce. A vůbec jeďte se do Sudet podívat dnes. Ne támhle do Špindlu nebo na turisticky atraktivní místa. Já jsem ze "Sudet" a je mi smutno z toho jak to tam chátrá. Sudety bylo normální území k životu 1918-1938. Bohužel, po válce dorazil živel anonymních partyzánů, a lidí kteří neměli k tomu kraji vztah, do té doby dobře ukrytých před válkou a českých.
Co neukradli to vyplenili. Byla to taková pomsta za vlastní neschopnost bránit svoji zemi. Někteří se dokonce mstili na ženách,dětech a starých lidech. Např ubíjeli malé děti lopatami (Přerov - Švédské šance). Hlavně to nebyli ti, co skutečně bojovali. Opět někteří vytahují "sudety". Mnozí o něčem takovém neměli donedávna ani tušení, protože dějepis ve škole,prolézali s odřenýma ušima. Po 40 letech socializmu, zůstalo pohraničí vybydlené. Po roce 1990 se toho mnoho změnilo a na mnohých místech také díky německým penězům.

"Taky píšete proč to neudělal M.Z. V roce 2003, slíbil..."

To je jen příklad a reakce na bezmezně hloupu petici. M.Z. svůj dochod z politiky nesliboval jen v r.2003, ale již v r. 1996 a dále a dále. Nejdřív to bylo:

- až přivede ČSSD k volebnímu vítězství

- pak zase jestli obsah jeho kufříku nebude pravda

- pak až skončí volební období

- pak když neuspěje s prezidentskou kandidaturou v r.2003

A hlavně vždy ty sliby, dle jeho slov byly definitivní.

Jak jsem již psal. Nevolil jsem ho (v prvním kole jsem volil paní Roithovou), nijak zvlášť mi nevadí a jeho volbu respektuji. Vadí mi však davy, momentálně jeho fanoušků napadající každého kdo s nimi bezvýhradně nesouhlasí. Je po volbách a je na pět let zvolený prezident. Tak co lidi blbnete ?

Odpovědi

JanSev

#199 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-14 16:33:38

#160: Petr Eichler - Re: Re: Re: Re: Re:

Omlouvám se, že na Vás reaguji až nyní, ale neměl jsem čas se sem dostat.


Jelikož jsem četl, pouze Vaši reakci na jeden článek, ve kterém jste se opřel trochu důrazněji do jiného pisatele, zapadl jste v tu chvíli u mne do skupinky dalších Karlových fanatiků, kteří nikdy neuznají porážku a budou kopat kolem sebe. Dle Vašich dalších reakcí jsem si vědom, že Vám dlužím omluvu, že jste normální člověk, který pouze hají normálním způsobem své rozhodnutí a nepatříte do té fanatické skupiny, kteří (když to přeženu) jsou schopní udělat na M.Z. i atentát jen aby se nedostal na Hrad a dosadili tam K.S. Doufám, že mou omluvu přijmete.

Pokud se jedná o sliby k odstupu, děkuji za rozšíření obzorů. V roce 96 mi bylo pouze 6 let, že to tehdy sliboval jsem nevěděl. Na většině stránek, které jsem kvůli druhému kolu voleb prošel, jelikož v prvním kole neprošel můj favorit (jednalo se o Dienstbiera), chtěl jsem si k oběma kandidátum zjistit, co nejvíce. A k těmto slibům jsem nevěnoval moc pozornosti.

U Sudet, ano jedná se o kecy vytržené z kontextu a ze všeho ostatního. Co mi vadilo víc než-li jejich vytažení, ale bylo, že je K.S. vyvedl na světlo na radu svého volebního štábu, následně se k nim vyjádřil nejednoznačně, po té se snažil vyvrátit svoje tvrzení, že to bylo pochopeno jinak (stejně jako nevěděl, že podepsal smlouvu ACTA, když už se vědělo o rozsahu amnestie cca 14 dní, tak přišel s tím, že s amnestií nesouhlasí apod.), protože by přišel o řadu voličů, a nakonec ještě hodí vinu na M.Z., že toto téma vytáhl na denní světlo on.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...