Karle Schwarzenbergu, dodržte slovo a skončete v politice!

P.Eichler

/ #201 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-14 18:26

#199: JanSev - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

:-) Omluvu přijímám a děkuji za slušně vdedenou diskusi z vaší strany.

Mým favoritem byla paní Roithová už odt té doby co jsem se o její kandidatuře dověděl. Mimo jiné i pro její přístup ke smlouvě ACTA, ale též proto, že jsem se domníval, že by mohla přinést více slušnosti a zmírnit konfrontační styl politiky zavedený původně Milošem Zemanem a mnohými dalšími následovaný.

Pan Diensbier by dle mého názoru měl stejně jako pan Okamura nejdříve svou prací v senátu ukázat co v ncich je ajak to myslí vážně. Tam mají totiž víc možností něco prosadit a změnit. Prezidentská funkce jim k tomu prakticky žádnou možnost nedává. V další volbě se o to mohou pokusit znovu a mohou se opírat o výsledky své práce.

K.S. se k sudetské otázce vyjádřil poněkud nešikovně to je pravda. Protože jsem se na debaty v televizi díval, tak vím jak co bylo řečeno. No a ti "Karlovi fanatici" mi připadají spíš (nebo také) jako odpůrci Miloše Zemana z řad voličů kohokoli jiného a z řad nevoličů a jak jsem psal dříve i jako štváči z řad příznivců Miloše Zemana. Ale jak jsem už mnohokrát uvedel výsledek voleb respektuji, přestože byl zvolen někdo jiný než jsem si přál já. Miloš Zeman je pro mne přijatelnější než někteří jiní. K tomu je zbytečné cokoli dodávat.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...