Praha 1 trpí - petice proti uzavírání Smetanova nábřeží

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#64 Re: Re: Re:

2013-10-01 23:15

#63: - Re: Re:

Nevím, odkud jste uvedené "zachraňování" měl možnost sledovat, ale na vlastní kůži za sebe jen děkuji, že nové vedení nemohlo ovlivnit práci zavedených týmů. Ony i ty jejich počáteční zmatené zprávy o tom, kde zábrany jsou a kde se právě staví jasně dokládaly jaký v tom mají zmatek. Tady ale jde o jiné téma.

A proč testy na lidech? Existuje mnoho studií a také praktických výsledků z uzavírání nábřeží a Karmelitské při rekonstrukcích, která dávno ukázaly nemožnost jejich trvalého uzavření a katastrofálních důsledků tohoto kroku na Staré Město a Malou Stranu. I to byl jeden z důvodů proč bývalé vedení, které Vám, jak vidím, leží v žaludku, nakonec tento experiment odložilo. Dalším a podstatným důvodem byl postoj AutoMatu - my to uděláme - vy nám to zaplaťte. Pokud město platí za to, že si jedna skupina zařídí byznys 5 sobot na nábřeží, je to skutečně prapodivné. A navíc ta jejich akce jak formou, tak i průběhem silně připomíná pamětníkům prvomájové průvody. Tam také bývaslo mnoho stánkařů a na hygienu se moc nedbalo.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66 Re: Re: Re: Re:

2013-10-01 23:57:41

#64: - Re: Re: Re:

Prvomájové průvody a byznys...:-))) Best joke!!! To je teda fakt nejvíc vyšinutý přirovnání a dokazuje opět úroveň zdejších komentářů... Je vidět, že doba před listopadem 89 i doba hned polistopadová se na některých lidech vážně hodně podepsala...