Zábavní pyrotechnika pouze na Silvestra

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#11 Re: Re:

2013-12-28 10:39

#9: - Re:

Pane Gardelko, já rozumím Vašim důvodům proč iniciujete tuto petici, máte to i na FCB. Ale opravdu si myslíte že změna zákona postihne přesně takové hlupáky kteří budou házet petardy podobně jako u Vašeho psa? Jak sám píšete - starosta prohlásil že s tím nic nemůže dělat....nebylo by tedy lepší posílit pravomoce obcí aby s tím právě starosta který zná místní poměry a okolí něco udělat mohl?

Vaše petice o třech větách prakticky zakáže i používání prskavek které do zábavní pyrotechniky také patří. Nezlobte se, ale přestože jsem také odpůrcem zábavní pyrotechniky a vlastním psy, stále trvám na tom že tato petice je nepropracovaná a nenabízí žádný návrh ale jen striktní zákaz...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#12 Re: Re: Re:

2013-12-28 10:51:35

#11: - Re: Re:

máte pravdu. je to striktní zákaz, neboť jinak než zákazem se toto řešit nedá. nejedná se pouze o moje psy. podívejte se kolik lidí má stejný pocit marnosti, že pár"inteligentů" si takto posiluje svoje ego. náš starosta neprohlásil, že stím nemůže nic dělat, on řekl, že musíme lidem dopřát zábavu a to je rozdíl. osobně si myslím, že obce s tím nic dělat nechtějí. když můžou zakázat o víkendech  používání křovinořezů , motorových a okružních pil a jiného nářadí, tak jistě mohou upravit i zábavní pyrotechniku( o prskavkách nikdo nehovoří, ale o dělbuších a ohňostrojích). jak jsem psal výše, petice má být jednoduchá a srozumitelná pro co nejvíce lidí. zákonou úpravu poté ať návrhu dají zákonodárci, od toho si je ostatně platíme. nikdo vás nenutí petici podepsat a jako spousta těch co podepsala máte nárok na svůj názor.