Přejeme si zachování záchranné stanice Drosera na Bublavě

Quoted post

Adrian Borovič

#42 "Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí" (Václav Havel)

2014-03-25 20:16

Jeee, Gabčo, ty jsi autor petice?
Nooo, tak jsem si to všechno pěkně přečetl a docela jsem se i pobavil. Každopádně je super nápad zakládat cokoliv na reportáži TV NOVA. Už jsem měl možnost to prokouknout u dvou jiných reportáží (podloženě). Chápu tvojí aktivitu (taky bych se angažoval, kdybych měl docílit něčeho spravedlivýho), nechápu ale tvůj nezájem o reálnou situaci. Pokud bych chtěl něco skálopevně prosadit, aby byl výsledek podle mých představ, první věcí, kterou bych udělal, by byla prostudování formalit, faktů a skutečností, který nakonec vedly k rozhodnutí představitelů vaší obce. Myslím, že v tom jsi udělala drobnou chybičku. Jinak ale klobouk dolu - bojuješ dobře. Jinak výtku ve zprávě si neber osobně, když jsem si přečetl všechny komentáře, nestačil jsem se divit, jak je to rozšířený... Držím palce spravedlnosti!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#51 Re: "Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí" (Václav Havel)

2014-03-26 10:48:52

#42: Adrian Borovič - "Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí" (Václav Havel)

Ahoj Adriku ,my jsme tuto petici ale nezakladali na reportazi tv nova, dozvedeli jsme se co se děje a máš pravdu nebyli jsme se na obci informovat ,proč se to vše stalo.Pokud  stanice pochybyla ,z právního hlediska měla obec na toto rozhodnuti pravo, ale i přesto si myslim, že by se stanice měla zachovat, že má pro obec i velky přínos a zadny argument me zatim nepřesvědčil o opaku. Lenka V.

Gabriela Vebrová
Autor této petice

#53 Re: "Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí" (Václav Havel)

2014-03-26 11:39:07

#42: Adrian Borovič - "Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí" (Václav Havel)

Ahoj Adriane,ano petici jsme zalozili a nestydime se za to..Nemam zajem si podrobneji zjistovat a studovat fakta.Nedokazu si predstavit,jak zavazna by musela byt,aby se obec uchylila k takovemu kroku.Tyra tam snad nekdo ty zvirata?Nebo ublizuji tu lidem v obci?Pokud maji mezi sebou spory,obec a stanice,meli by se snazit obe strany najit spolecnou rec,je to prece v zajmu obce i stanice..ale to my tu nevyresime.Obec by si mela uvedomit,ze stanice je pro ni prinosem a timto rozhodnutim,si muze spis uskodit..Povest Bublavy tim utrzi dalsi sram.Co tu na Bublave mame? Moc toho neni..Bublava je znama,hlavne svoji krasnou prirodou,nemeli bychom se o ni tedy starat?A nemelo by jit vedeni obce v tomhle prikladem?Ne..radsi znicme,to malo, co tu mame.Radsi budeme nasim detem vypravet,ze tu bohuzel vzdycky zvitezi osobni zajmy a nesympatie na ukor toho,co by bylo pro nas vsechny tady skutecne prospesne..Dekuju a cenime si ,ze ses pod svuj nazor podepsal :)