Zachraňte Kociánku

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#79 Re: Re: Re: Re:

2014-08-11 14:04

#75: - Re: Re: Re:  

 Paní Bartošová, kdybyste si alespoň četla příspěvky pod svojí peticí, tak byste musela vědět, že žádný rozvojový plán přeci není.

Odpovědi

Edita Bartošová

#80 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-11 16:21:10

#79: - Re: Re: Re: Re:  

 Ale no tak ... p./pí. nepodepsaný/á - nechcete přece tvrdit, že Rozvojový plán CK neexistuje? To že nebyl NIKDY schválený je jiná věc a to že se podle něho postupovalo i přesto, že NEBYL schválený je další věc. A návrhy nových smluv, ve kterých je nesmyslně zadaná délka na dobu určitou - což opět koresponduje se záměry RPCK, je třetí věc a že mám zprávy od několika nových zájemců o služby CK, že je jim sdělováno, že není jisté, jestli bude možné jim služby poskytovat, je čtvrtá věc.

Tonda

#84 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-12 08:23:34

#79: - Re: Re: Re: Re:  

 Každá organizace, která chce fungovat musí mít nějakou koncepci - nějaký "rozvojový" plán - jak může centrum existovat bez koncepce - bez rozvojového plánu a ještě se tím chlubí? Co vlastně ten pan ředitel v centru dělá - jen se hádá s rodiči? A kde zůstalo nějaké koncepční řízení? žijeme ze dne na den? Když je původní rozvojový plán špatný měl by být nahrazen dobrým - a když na to nemáme - tak raději jít někam, kde na to budeme stačit. K tomu Vám pane řediteli přeji hodně štěstí a hlavně dobré odborníky a dobré lidi kolem sebe, kteří Vás podpoří a nebudou Vám jen pochlebovat. A nejvíce je potřeba - nepochlebovat sám sobě.  Mějte se!