Zachraňte Kociánku

Quoted post

Martin Mišík

#86 Re: Re: Re: Re:

2014-08-12 09:48

#75: - Re: Re: Re:  

 Paní Bartošová a Volejníčková, bohužel mne podezíráte z něčeho, co nedělám. Pokud zde něco píši, je to vždy pod mým jménem, osobně to považuji za slušné. Nemohu za to, že se lidé znalí situace postavili proti Vám a píší Vám zde komentáře, které bych já oficiálně ani ven nevydal. 

Vydávám vždy pouze oficiální prohlášení za Centrum Kociánka a informace, které máme podložené fakty. Dokazatelnost mého tvrzení může být prokazatelné po rozklíčování IP adres, ze ktrých byly psány příspěvky, které jste pokládala za moje.

Žádám Vás, aby jste již tyto příspěvky za mé neoznačovala.

 

Děkuji

 

Martin Mišík 

Odpovědi

Edita Bartošová

#87 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-12 12:49:51

#86: Martin Mišík - Re: Re: Re: Re:  

 To je dost slabý pokus p. Mišíku, IP adresy sice mohou sloužit jako určité vodítko, ale nedokazují nic a potom byste neměl zapomínat, že jsme spolu před časem vedli poměrně intenzivní komunikaci na FCB, takže znám váš projev a slovní obraty a hlavně jisté rádoby "konspirační teorie", které jsem od nikoho jiného než od vás neslyšela a jsou promítnuté do určitých nepodepsaných komentářů i tady. Pak je také možné ještě jedno vysvětlení, ale to byste tady veřejně určitě probírat nechtěl.


Nepřihlášený uživatel

#88 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-12 12:54:03

#86: Martin Mišík - Re: Re: Re: Re:  

Nejen  it zaměstnanec přes anonymizátor dokáže z jednoho počítače poslat příspěvky z celého světa. Jestliže jste profesionál přes PR a Centrum Kociánka si vás externě platí(podle příspěvků si asi přijdete na více než doktoři), tak zamaskování IP adres budete mít podchycené jiż od prvního příspěvku.

Za co by vás jinak platili.

Jen je škoda, že peníze ze státního rozpočtu plynou na reputaci familije Komárků a jim podobných, a ne na správnou věc.

Ti doktoři skutečně několik měsíců na CK neměli registraci a odnesli to jen děti, které se ani v budoucnu v plnoletosti nebudou schopny bránit.

Nikdo jiný přes prsty za to nedostane.