podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#611 Re: Re: Re:

2014-11-07 13:57

#603: mgr.pavel - Re: Re:  

Pane mgr.pavel,

děkuji vám za vaši reakci. Nemám zrovna k psaní příliš mnoho času, přesto vám píšu toto. Nebudu se zde zabývat autorem původního textu, neboť prozatím nezareagoval na mou odpověď a pokud nějaká přijde, nejsem si jist, zda-li budu vůbec schopen nějak odepsat. Ostatně to není vůbec důležité a předpokládám, že ani vy byste si s ním neměl co říct. A teď k vašemu dotazu. Samozřejmě vadí, sprostá slova ve veřejném prostoru jistě musí vadit každému slušnému člověku. Ale v současné situaci to není asi to nejhlavnější, co naši společnost a svět již delší dobu sužuje. A tímto směrem bychom měli nastavit oblast našeho zájmu a neposkytovat tak prostor našim, až na výjimky, prodejným médiím. A v souvislosti s vašim dotazem se nyní já na oplátku dotazuji vás, zda-li vám vadí i jiné sprosté výrazy od našich politiků a herců, které slýcháme např. ve sněmovně, ve veřejnoprávné televizi a rozhlasu (o neveřejných, která jsou hlavně pro naši mládež ani nemluvě),  ve filmech, v tisku a v jiných médiích, kterými se to kolem nás jenom hemží již více jak dvě desetiletí a které jistě podstatně více ovlivňují a již samozřejmě bohužel ovlivnily naši mládež a vlastně celou společnost? Doposud jsem nikde ani v dřívější době nezahlédl vaši kritiku na webu na toto téma. Asi jsem neměl v tom množství informací na vás štěstí. Není to jen současné účelové pokrytectví opozice, potažmo výše zmínených médií? A není to jen provokativní výzva od pana prezidenta k tomu, aby se začala společnost tímto zabývat, protože úroveň jazyka je samozřejmě součástí všeobecné vzdělanosti a úrovně národa? Nejsou snad i jiní politici a například i herci veřejnými činiteli? A nevadí vám například veřejná podpora tzv. kulturního světa právě probíhajícímu fašistickému puči na Ukrajině? Toto a jiné negativní události v dnešním světě by nám měly vadit více, neboť jsou na rozdíl od nepodstatných citací našeho pana prezidenta podstatně nebezpečnější pro celou společnost a celý svět. Právě proto oceňuji našeho pana prezidenta, neboť on dokáže rozpoznat to důležité i za nás všechny, kteří tímto smyslem někteří obdařeni nejsme. Děkuji vám za odpověď a přeji pěkný den.

Odpovědi

mgr.pavel

#612 Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 14:14:32

#611: - Re: Re: Re:  

 1) Sprostota pussydenta je jen třešničkou na dortu toho hnusu co poslední dobou Zeman předvádí. Viz. nepozvaní rektoři na 28.10. protože je Zeman přes rok uražen, mikina jistého režiséra, trapasy kolem návštěvy sira Wintona, Zeman v Číně s PPF,..

2) Je rodíl když sprostě nadává dlaždič, běžný člověk nebo i politik, a když tak činí prezident v živém přenosu, nemyslíte? Ale jinak ano, vadí mi sprostá slova obecně. Ale díky argumentu výše u Zemana nejvíce.