MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#26445 Re:

2014-12-21 23:20

#26432: -  

Nejen to, Zeman je tím typem pitomce, který chce budovat naše nadstandardní obchodní vztahy s Ruskem právě v době, kdy zbytek EU a USA stupňují vůči Rusku své ekonomické sankce.

A aby to nebylo málo, tak do ruské státní televize leze zpochybňovat sankce samotné a jejich účinnost na "mocnou ruskou ekonomiku", jen chvíli předtím, než se už po pár měsících jejich fungování dostal ruský Rubl do pozice, kdy už začíná být docela levným palivem do kamen...

Už se těším, jak nám obchod s Čínou a Ruskem nahradí případné výpadky obchodní bilance se Západem, kam aktuálně dodáváme 90% své produkce, pokud by naši spojenci poněkud razantněji vyhodnotili náš proruský podtón a jen lehce nás sankcemi pobídli, či popostrčili ke spolupráci tím správným směrem.

P.S. Jen dokonalý pablb může ztratit politickou orientaci ve chvíli, kdy se hraje právě "jen" o skutečnou podstatu Západní demokracie, svobody jednotlivce a jeho lidská práva, i kdyby to měl být jen potenciální budoucí člen EU a NATO, a to od základu, tedy od chápání mezinárodního práva na začátku 21. století, které porušuje jaderná mocnost, a to metodami imperiálního kolonialismu, starými dvě stě let, přičemž proti neutrálnímu státu...

P.P.S. Jak je možné, že to, co je jasné už na první pohled běžným lidem v ČR, není jasné nejvyššímu ústavnímu činiteli té samí země? Není to proto, že mu to jasné je a přesto činí v rozporu s tím, kam patří naše země? Nebo mu to jasné není a už dávno měl být v separaci ve svěrací kazajkce, kde by ho naše zdravotnictví chránilo před ním samým...?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#26447 Re: Re:

2014-12-21 23:31:37

#26445: Roman Skácel - Re:  

 Jednoducha odpoved,pane Skacel.Ti nahore serou na ty co jsou dole.


Nepřihlášený uživatel

#26461 Re: Re:

2014-12-22 08:28:54

#26445: Roman Skácel - Re:  

...... P.S. Jen dokonalý pablb může ztratit politickou orientaci ve chvíli, kldy se hraje právě "jen" o skutečnou podstatu Západní demokracie, svobody jednotlivce a jeho lidská práva, ......

 

Jen dokonalý pablb by Vám pane uvěřil, že konkrétně Vám se jedná o skutečnou podstatu a význam slova demokracie a že zrovna Vám jde o svobodu jednotlivce.

Posluhujete institucím, jež se zaštiťují takovými výrazy jako je "kontrola dodržování demokratických principů", ale pro Vás samýho by to musely být nejspíš vyčpělé fráze, nebejt ovšem toho, že se pod tím skrývá expozitura tajné služby cizí státní mocnosti, která vám nejspíš taky dobře platí, za to že jste tu pořád ve službě.

Spolčit se s cizí státní mocí a napadat pilíř moci vlastního státu....no nezavání to něčím, co se podobá právě slovu "Vlastizrada"????!!!