Zákaz norování

Quoted post

liška
Nepřihlášený uživatel

#177 Re: Re: Re: Re: Re: žalovníčci

2015-04-20 19:43

#172: - Re: Re: Re: Re: žalovníčci 

 Vyhnat? Směšné.

Vyhynutí druhů je dnes v drtivé většině zapříčiněno člověkem, ale koneckonců se jedná o běžný jev, který čas od času nastane, že?  Tohle opravdu myslíte vážně ? Běžný jev, který čas od času nastane. Nemám slov.

Pokud chcete vyjmenovat všechno, čím se liška živí, můžu to doplnit. A co se týká toho, jak lišku popisujete, nejsme v mateřské škole. Tady jde o týrání zvířat. Pokud to zlehčujete, je to dost smutné.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#183 Re: Re: Re: Re: Re: Re: žalovníčci

2015-04-21 16:00:43

#177: liška - Re: Re: Re: Re: Re: žalovníčci 

 Ale jistě. Jak je jinak možné, že jsem jakživa (a nikdo jiný taky ne) v dohledné době neviděla žádného prvohorního živočicha? Že nemáte slov je v pořádku. Zkuste mě nebrat jako bezcitného cynika, ale jako člověka, co vám vrací do ksichtu stejně otravnou logiku.

Osobně jsem se zasloužila o pomoc přírodě a zvířatům ve svém životě dost na to, abych nemusela nikomu nic dokazovat.

O to opravdu nestojím. Jen podotýkám, že jsem neviděla racionální důvod, proč navyšovat počty lišek v našich lesích, když jsem tu zastihla pouze argumenty ohledně toho, jak "nádherné zvíře toužící po životě" to je. 

Týrání a zabíjení zvířat je dost podstatný rozdíl. Stejně jako týrání a zabíjení lidí. Týrání je zbytečné a neužitečné (schválně se snažím vyhýbat subjektivnímu popisu). Zabíjení je ale v některých případech nutné. Všeho však s mírou.

Mimochodem, je smutné spíše to, že tu věříte vlastním lžím. Ale osobně mi to může být jedno. Tento zákon, který je popsán na tomto webu, by stejně neměl reálnou šanci obstát.