Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Olin

#4715

2015-10-18 20:03

Tak jsem se před chvíli konečně navrátil ze včerejší demonstrace. Žádné překvapení, lidi se na to zase vysrali a raději nasávali v paluši nebo brečeli na fejsu jak je svět nepsravedlivé , nebo honili péra u péčka. Kurva když já se tam můžu přištrachat přes půl republiky, tak Pražáci, kteří to mají pod oknem, aspoň mohli projednou zvednout prdele a udělat to nejmenší, co po nich člověk chce a párkrát za rok podpořit dobrou věc. Ale ne věčně brblat je pro náš sračkonárod jednodušší. Je mi z toho na blití.

A pojebaná slunka ani nekomentovat. Na vlastní demošku se nezmůžou, tak jen čekají na termín a vždy se přiserou k té naší a dělají bordel. Když chybí argumenty, tak budu alespoň záškodničit – sedám si do cesty nahlášenému pochodu, zmařím zvukovou aparaturu (viz. předminule), řvu a pískám cizím do proslovu, aby z toho nic neměli. Zase se jasně ukázala jejich pokřivená povaha a chování malého dítěte – když má soused lepší bábovičku než já, tak mu ji zničím, ať nemám nic. Jsou to vážně ubožáci. Jejich krédo je zákeřnost, lež, manipulace, cenzura a korupce. Aspoň je to jasné důkaz, že děláme věci dobře, když je to natolik irituje, že se sníží k takovým křivárnám. Čím více na nás budou plivat špínu, tím více nám ukazují, že jdeme správným směrem a musíme vytrvat. Jenom najít někoho, kdo dokáže vytáhnout do ulic ta internetová ramba.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4718 aRe:

2015-10-18 21:45:01

#4715: Olin -  

 Hej hej, naprosty souhlas se vsim, akorat jsem Prazak a i kdyz jsem skoro vypustila dusi, protoze mi bylo blbe, sla jsem to tam oddemonstrovat. Pak jsem doma totalne zkolabovala. Tyhle hromadny pausalizace a utoky proti Prazakum me uz fakt sejri - tak doufam, ze od Vas uvidim naky to sorry :-)

A priste delte lidi na dobry a zly misto na mimoprazsky a ty debily Prazaky. Nekterym muzete osklive krivdit - jako treba mne ted. 


Nepřihlášený uživatel

#4750 Re:

2015-10-19 18:37:19

#4715: Olin -  

 MOC SI VÁŽÍM TAKOVÝCH JAKO JSTE VY!!!  Právě ten smysl pro "symbolickou obět" jako je například cesta přes půl země na vyjádření podpory mé vlasti, drtivé většíně z nás chybí. Zůstává hluboko v nás, zatím ale neprobuzen. 

Jak sleduji aktuální stav věcí, tak na 28.10. je plánováno 9 různých demonstrací v hlavním městě a pochopitelně všechny jsou na jiných místech. Už na tuto skutečnost poukazovala i Lucka Hašková.

Konečně mi přišla odpověď z SPD, není přímo od Tomia, ale to neva:

Dobrý den,

děkujeme za Váš e-mail. Bohužel, to, že demonstrace, na kterých vystupují zástupci hnutí Svoboda a přímá demokracie, nejsou propagovány v médiích, je fakt a naprostý záměr z jejich strany, nicméně propagace z naší strany probíhá všemi dostupnými prostředky - na Facebooku, Youtube, webových stránkách (osobních pana Okamury i na stránkách hnutí SPD), členové a příznivci hnutí tisknou a roznášejí letáky. V tuto chvíli, jelikož od státu nedostáváme narozdíl od jiných politických stran žádné příspěvky na činnost, je to jediná možnost.
Podpory všech lidí, kteří podepsali petici, si velmi vážíme.
 
Nejsem spokojen s účastí na demonstracích, proto předložím svůj návrh, jak je navýšit.  Budu vás i nadále informovat.