Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4919 V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi

2015-10-23 08:29

idnes 23. října 2015  0:15 idnes
 
Výuka tématu Islám v hodině dějepisu na ZŠ Komenského v Trutnově
 
O poprask na sociálních sítích se postarala Základní škola Komenského v Trutnově. Může za to svérázná hodina dějepisu v sedmé třídě, kterou tento týden učitelka Zuzana Růžičková věnovala islámu.

Pedagožka přišla do třídy oblečená v tradičním arabském oděvu nikábu, žákům představila různé pokrývky hlavy, které nosí muslimské ženy, následoval názorný popis muslimské modlitby.

Trutnovská škola zveřejnila krátkou zprávu s fotografiemi na svých internetových stránkách. Později galerii upravila, snímek „modlících“ se dětí na podlaze z ní zmizel.

---

Kvůli modlení se už nedostalo například na informace o kamenování znásilněných žen, vraždách žen ze cti a dalších pokrokových aspektech práva šaríja. Zuzana Růžičková ani ředitel Petr Horčička se dosud nevyjádřili k tomu, zda se děti budou v dalších hodinách modlit také ve jménu Ježíše, Budhy, Mojžíše nebo třeba ke Krišnovi, případně zda budou stejně názorně jako vzývání Aláha probírat i bezpečný sex.

Nicméně článek vyšel bez poukazu na jakékoliv krajně extrémní pravičácké či levičácké islámistické radikály. Děti jsou tudíž na škole v bezpečí, hlavinky jim určitě nikdo ideologicky nevymývá.

 


 

Odpovědi

bába uletěla, neboli úlet v českém školství

#4923 no co, Re: V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi

2015-10-23 10:10:30

#4919: - V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi 

 ... no co, bába chtěla být iniciativní, kreativní a aktivní, ... chtěla získat pozornost dětí? MOhla ale také předvadět na sobě, jak muslim bije doma ženu do němoty, jak usekává hlavu, fackuje děti, a pod. ... čímž se také islám projevuje !

Jo, to proto, aby byla zachována objektivita výuky !!!

Blbost je někdy korunována ... blbostí !

#4924 Re: V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi

2015-10-23 10:18:03

#4919: - V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi 

... a to je správná poznámka: ... děti v rámci rovnoprávnosti menšin se budou také učit modlit (ke Kristu, to je normální) ale i k Budhovi, Krišnovi, bohyni Kálí, Jupiterovi, Hádesovi, ... a protože vznikla u nás skupina recesistů, kteří založili nové náboženství, jejichž vyznavači budou nosit cedník na hlavě, tak také k jejich bohu, jímž je Cedník a Kastrol!

"Okamžitě zakládám nové náboženství !!! ... V něm bude bohem hovno ! ... A v rámci objektivity žádám tímto, aby se děti v Základní škola Komenského v Trutnově naučili modlit i k tomuto hovnu !!!" ... (To je sice satira, ale vystihuje podstatu korunované blbosti !)


Nepřihlášený uživatel

#4925 Re: V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi

2015-10-23 11:31:25

#4919: - V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi 

 Ihned tu krávu Růžičkovou propustit a zakázat jí přístup k dětem! Taková nechutná propagace totalitního islámu a veřejná propagace upírání práv žen před malými dětmi, to je vrchol! Ihned stížnost na MŠMT, tohle už překračuje všechny meze!!!! Žijeme v sekulární zemi, kde odluka náboženství od státu, zabraňme pronikání tohoto militantní ideologie do školství k mladým dětem, které z toho ještě nemají rozum!!

Zažeňte bubáka do díry !!!

#4952 Re: V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi

2015-10-23 21:15:57

#4919: - V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi 

 ... a děti vyděsila, ... poněvadž děti myslely, že vidí BUBÁKA !!! ... a poté mnohé děti dostaly psotník a škytavku a začaly ze zajíkat ! ... a některé plakaly a rodiče volaly, a některé se pokakaly, a jiné volaly o pomoc, a další se pozvracely !

... ale odvážný Pepíček se nenechal odstrašit ! ... vzal bejzbolovou pálku, a bubáka zahnal úderem do míst, kde má bubák prdel ! ... to proto, aby si příště rozmyslel takhle strašit české děti !