Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4901 Saudská Arábie předsedá Radě OSN pro lidská práva

2015-10-22 13:43

Zdroj: petrahavelkova.blog.idnes.cz 25.9.2015

V čele lidskoprávního panelu OSN stanul Faisal bin Hassan Trad ze Saúdské Arábie,  jednoho z nejrepresivnějších režimů na světě.

Konzervativní Saúdská Arábie si zakládá na tom, že nikdy nebude měnit svá pravidla hry. Ať je raději mění svět podle nich. Obyvatelům království hrozí  celá řada drastických trestů za přečiny, jež naše trestní právo neuznává. Vše se váže na právo šaría, jež si tento stát vykládá vskutku radikálně.

V Saúdské Arábii je legální mučení politických vězňů. Existuje zde tzv. potrestání na těle. To znamená amputaci rukou za krádež a bičování za lehčí formy zločinů, jako je opilost. Navíc se v Saúdské Arábii objevily případy bičování znásilněných žen, které nebyly schopny prokázat, že samy násilníka nepodnítily, za cizoložství.

Svědectví ženy má v Saúdské Arábii nižší hodnotu, nežli svědectví muže. Na růžích nemá ustláno ani LGTB menšina,  jež rovněž může čelit vážným fyzickým trestům.

Trest smrti může být uložen udělen kromě násilných činů jako je vražda, znásilnění, ozbrojená loupež, opětovné užití drog, za odpadlictví od islámu, cizoložství a čarodějnictví. Praktikuje se veřejné stětí hlavy,  ukamenování anebo zastřelení komandem, jež pak následuje ukřižování. Tresty smrti přitom probíhají jako na běžícím pásu, každý den jeden, což je při relativně nízké populaci  dost.

V roce 2009 si saúdskoarabská náboženská policie zřídila protičarodějnickou hlídku, jež měla za úkol výchovu veřejnosti a boj proti čarodějnictví. Za rok a půl bylo zažalováno za čarodějnictví 151 lidí. 

Saúdští Arabové  se vždy rádi odvolávají ve svých  nelidských trestech na slova Alláha, jenž nejlépe ví, jak pokárat viníky a  zvídavě se zbytku světa ptají, proč bychom měli brát ohledy na odsouzeného a nikoli na poškozené. Vzhledem k tomu, že popraveni mohou být političtí vězni, blogeři anebo někdo, kdo odpadl od islámu,  můžeme se ptát,  koho kárá  Alláh a koho naopak  represivní režim, jenž nesnese jakýkoli odpor. 

Saúdská Arábie je kritizována za nelidské zacházení s občany cizích států, především z Asie a Afriky, kteří zde pracují. V Saúdské Arábii, jež se tváří jako nejmravopočestnější země, kvete  obchod s lidmi, kteří zde přichází za prací. Objevují se i tzv. dočasná manželství, kdy jsou vylákány malé děti z Asie, které mají být provdány, ale pak se v Saúdské Arábii stávají sexuálními otrokyněmi a služkami.  

Ženy v Saúdské Arábii sice mají možnost studovat, ale jen 5 procent pracuje. Hovoří se zde o ženském apartheidu. Teprve nedávno bylo dáno právo ženám hlasovat. Ženy nesmí řídit auto, jen na poušti, nesmí si založit účet bez svolení manžela, nemohou jít bez doprovodu. Žena, která si vyrazila sama do ulic,  a byla přitom znásilněna, obdržela za tuto smělost více ran bičem, nežli ti, kdo ji znásilnili.

Ženy musí být zahalené, nesmí se líčit, bavit se veřejně s muži, vyzkoušet si oblečení v obchodě. Saúdové už ale povolili ženám účastnit se na sportovních závodech. A tak jsme mohli vidět první atletku s šátkem, jak běží s ostatními závodnicemi. Ženy nesmí chodit na hřbitovy a kupovat si barbíny.

V Saúdské Arábii je  potlačována svoboda slova. Tresty mohou být uloženy za proslovy, jež jsou v rozporu s dobrými mravy, tak jak si to představuje SA, ale i za protirežimní výroky.  Za tyto přečiny může být jedinec zbičován anebo jinak fyzicky ztrestán. Cenzuře podléhají všechny časopisy a v Saúdské Arábii nesmí vycházet časopisy pro ženy.

V Saúdské Arábii nenaleznete lidskoprávní organizace. Jsou zde zakázané. Mírový aktivista a právník Waleed Abu al-Khair byl odsouzen k 15 letům vězení a vysoké pokutě na základě vágních podkladů.  A je jedním z mnoha odsouzených.  

Human Rights Watch  kritizuje Saúdskou Arábii i za náboženský apartheid. Diskriminovány jsou zde šítské minority, od všech muslimů je vyžadováno, aby praktikovali wahhábismus. V zemi jsou striktně zakázány symboly jakýchkoli jiných náboženství. Šíitové jsou ostrakizováni v práci, nemohou se dostat k významným postům na univerzitách a nemohou svědčit u soudů. Někteří radikální klerikové vyhlašují, že šíité a ateisté by si zasloužili smrt, a nejsou za to potrestáni.

Křesťané nesmí v Saúdské Arábii sloužit mše na veřejnosti a klid nemají ani na soukromých mších, kde jim čas o času vtrhne kontrola. V roce 2012 zadržela saúdskoarabská policie 41 jedinců za protistátní komplot, jenž spočíval  v tom, že chtěli oslavit vánoce.


Nepřihlášený uživatel

#4902

2015-10-22 14:13

Chceme žit v míru,nechceme Islam v Evrope.....Vystoupeni u EU

Nepřihlášený uživatel

#4903

2015-10-22 14:14

EU se totálně zbláznila. Jediná možnost je zavčas vystoupit, než nás její sebevražedná politik semele!


Nepřihlášený uživatel

#4904 USA SVADI NA RUSKO BOMBARDOVANI KUNDUZU NEMOCNICE

2015-10-22 14:23

MZV RF vyvrátilo zprávy o zasazení vzdušnými a kosmickými silami RF leteckého úderu po nemocnici v syrské provincii Idlíb a pokládá to za další informační provokaci.


 „Ta jejich vynalézavost udivuje. Chtěla bych znovu upozornit na to, že tyto provokace se uskutečňují s odvoláním na Syrskou observatoř pro lidská práva se sídlem v Londýně. Jak jistě chápete, z Londýna je velmi pohodlné pozorovat to, co se děje v Sýrii, aniž by bylo třeba tam jet", prohlásila ve čtvrtek novinářům oficiální mluvčí ruského zahraničněpolitického rezortu Marie Zacharovová.

 


 

 

Kdy obviňují Rusko z bombardování pokojných obyvatel v Sýrii, snaží se západní země odpoutat pozornost od vlastních chyb, mj. od incidentu v afghánském Kunduzu, prohlásil v interview pro RIA Novosti velvyslanec Sýrie v Moskvě Rijad Haddad.


 

 „Jak víte, před několika dny zničilo americké vojenské letectvo nemocnici v Afghánistánu, v níž se nacházeli nejen nemocní, ale také pracovníci organizace Lékaři bez hranic. Myslím si, že když Západ obviňuje Rusko,  snaží se odpoutat pozornost od vlastních chyb. Podobná prohlášení jsou součástí agresivní propagandistické kampaně, která se vede proti RF", řekl Haddad.

 



Nepřihlášený uživatel

#4905 UKRAJINA A USA MH17 PODILENI SE NA PADU MH17

2015-10-22 15:17

pobouřenej občan, kterého chce jakýsi Saudský terorista učit demokracii a humanismu

#4906 Re: Tvrdá kritika z OSN: Systematicky utlačujete uprchlíky a Zeman je xenofob

2015-10-22 16:49

#4900: - Tvrdá kritika z OSN: Systematicky utlačujete uprchlíky a Zeman je xenofob 

Lidská práva kontroluje Saudská Arábie = Největší Terorista na světě, který na domácí scéně popravuje kdekoho, lidská a národnostní, menšinová práva pošlapává denodenně !? ... A taková sebranka  a sběř nás bude učit demokracii !?

Světe, kams dal rozum ? To už lepší udělat kozla zahradníkem, zloděje hlídačem pokladu, vrahy a zločince odměňovat Nobelovkami, a postižené ještě více postihovat ! ... Hlavně, že ta slavná Saudská Arábie je přítel USA !

OSN je ke smíchu, a stejně tak EU, ... Americká snaha o spravedlonost ve světě a boj proti IS ... jsou opravdu ke smíchu a k pláči !

Saudové Arabští ... ti nejsou xenofobové, protože oni jednoduše všechny, kterých by se báli ... vyvraždili !

Takový pošuk, kterému je svěřena starost o uprchlíky v nejvyšším komisariátě ... si dovolí, nevymáchaná huba, otevřít svůj nevymáchanej ksich na našeho prezidenta beztrestně !? A to si my, Čechové necháme líbit !? Copak prezident už nic neznamená !?


Nepřihlášený uživatel

#4907 Integrace muslimů do Evropy je předem odsouzena k nezdaru. Migranti se nikdy nevzdají 3 pilířů Islám

2015-10-22 17:01

Analýza: Integrace muslimů do Evropy je předem odsouzena k nezdaru. Migranti se nikdy nevzdají 3 pilířů Islámu!

Pokud si zapnete televizi nebo rádio, uslyšíte z mainstreamu neustálé opakování základní mantry o potřebě integrace muslimů do západní civilizace v Evropě na straně jedné a důsledné zamlčování faktů, jak ta integrace už dnes vypadá ve velkých evropských městech a některých státech západní Evropy a Skandinávie na straně druhé. K problematice imigrace se vyjadřují nejrůznější pseudoexperti a zaměstnanci neziskovek, kteří sledují pouze ekonomický zájem svých penězovodů a ve skutečnosti provádí práci, která jde proti zájmům vlastní země. Pokud si opravdu někdo položí otázku, zda-li je možné muslimy integrovat do evropské společnosti, měl by se seznámit s pohledem odborníka na arabistiku. Poslouchal jsem včera tady na německém rádiu rozhovor s panem doktorem Bassamem Tibim a jeho zásadní myšlenky si zaslouží, aby se s nimi seznámili i čtenáři v Česku.

Dr. Bassam Tibi [1] je zde v Německu emeritním profesorem mezinárodních vztahů na univerzitě v Goettingenu. Původem syrský rodák z Damašku, který v 70. letech minulého století dostal v Německu občanství, dnes přednáší o islámu a evropské civilizaci a jeho celoživotní práce by se dala shrnout jedním slovem jako hloubková analýza muslimského světa a jeho absolutní nekompatibilita s demokracií [2] a základy západní civilizace. Je autorem teze tzv. „Leitkultur“ a jedním z mála arabistů, kteří otevřeně vystupují proti islamizaci Evropy a ztrátě kulturní identity Evropy. Je zastáncem multikulturní Evropy, reformy Islámu do moderní podoby dnešního světa, tedy procesu, kterému brání především široce rozvinutý fundamentalismus mezi muslimy v muslimských ghettech. Svým pojetím vnímání světa stojí uprostřed mezi podporovateli imigrace do EU a jejími odpůrci. Slyšet teze o Islámu a Islamismu z jeho pohledu rodilého Araba je velmi poučné.

Dr. Tibi došel k jednoznačnému závěru, že muslimské krize v jednotlivých zemích v Evropě, které probíhaly již dávno před vypuknutím současné migrační krize, jsou způsobeny celkem 3 faktory, které Tibi identifikoval jako tzv. 3 pilíře Islámu. Dr. Tibi doslova prohlásil: „Muslimové se musejí vzdát 3 věcí, pokud se chtějí stát Evropany: Musejí se rozloučit s myšlenkou na konvertování ostatních občanů v Evropě k islámu,  musejí se vzdát Džihádu a musejí se vzdát Šaríji.“ A jak Dr. Tibi uvádí, toto jsou mimochodem základní stavební bloky Islámu. Je to stejné, jako kdybyste žádali po křesťanech, aby se vzdali víry v Ježíše Krista, Bible a Otčenáše dohromady.

VICE-Analýza: Integrace muslimů do Evropy je předem odsouzena k nezdaru. Migranti se nikdy nevzdají 3 pilířů Islámu!


Nepřihlášený uživatel

#4908 Re: Re: Tvrdá kritika z OSN: Systematicky utlačujete uprchlíky a Zeman je xenofob

2015-10-22 18:32

#4906: pobouřenej občan, kterého chce jakýsi Saudský terorista učit demokracii a humanismu - Re: Tvrdá kritika z OSN: Systematicky utlačujete uprchlíky a Zeman je xenofob 

 Hahahá on dneska někdo bere OSN vážně? Ukažte mi toho vola, ať se mu můžu do xichtu vysmát. Ta sebranka prodejných kurev si může leda tak rozdávat rozumy v putyce páté cenové skupiny. To mě tak pálí, co ta partička tlučhubů žvatlá :-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D


Nepřihlášený uživatel

#4909 Re: Re: Re: Tvrdá kritika z OSN: Systematicky utlačujete uprchlíky a Zeman je xenofob

2015-10-22 19:02

#4908: - Re: Re: Tvrdá kritika z OSN: Systematicky utlačujete uprchlíky a Zeman je xenofob 

 No vidite, a Chovanec uz vysvetluje a chlacholi - jak arabske OSN hvizda, vlada skace. Hlavne at zase lidi voli socdem, babisovce, lidovce, komance a dalsi a dalsi pohunky, co hlasovali pro migranty tady i v europarlamentu.


Nepřihlášený uživatel

#4910 Kromě prezidenta Ruska Vladimira Putina promluvil i bývalý český prezident Václav Klaus.

2015-10-22 19:04

Irák neslíbil USA, že se neobrátí na Rusko se žádostí o zasazení leteckých úderů po Islámském státu, prohlásil tajemník obranného výboru íránského parlamentu Šahvan Abdalláh.

Irácký premiér Hajder Al-Abadí nevyloučil dříve možnost obrátit se na RF se žádostí o letecké útoky na IS, což vyvolalo znepokojení Spojených států. V úterý v Bagdádu nově jmenovaný předseda sjednoceného výborů náčelníků štábů USA Joseph Danford prohlásil, že „americké oficiální osobnosti" přemluvili iráckého premiéra, aby se vzdal spolupráce s Ruskem v této otázce.
 
 

Diskuse mezinárodního klubu Valdaj v Soči trvala asi 3 hodiny. Kromě prezidenta Ruska Vladimira Putina promluvil i bývalý český prezident Václav Klaus. Co se tam dělo minutu po minutě?

ŽIVĚ-VICE-Kromě prezidenta Ruska Vladimira Putina promluvil i bývalý český prezident Václav Klaus.

Navzdory zvláštním vztahům Turků s krymsko-tatarskými politickými emigranty a vášnivým sporům Ankary a Moskvy kolem postavy Asada, ignoroval turecký byznys ukrajinskou blokádu Krymu. Víc než to: v nejbližší době může být zřízeno přímé letecké spojení mezi Tureckem a Simferopolem. Co vlastně ovlivnilo chování Ankary?

 Potravinovou blokádu Krymu si vymyslel bývalý předseda Medžlisu Mustafa Cemilev. Jeho iniciativu podpořil Pravý sektor a řada jiných rusofobských organizací. Dodávky byly zastaveny. Důvody, že odchod z trhu ukrajinských dodavatelů bude rychle kompenzován Ruskem, narážely na patetická prohlášení Cemileva, že „okupanti musejí draho zaplatit za Krym".
 

Nepřihlášený uživatel

#4911 Re: Kromě prezidenta Ruska Vladimira Putina promluvil i bývalý český prezident Václav Klaus.

2015-10-22 19:35

#4910: - Kromě prezidenta Ruska Vladimira Putina promluvil i bývalý český prezident Václav Klaus. 

 Jooo, fakt moc pekne ten nas zlatej Klaus hovoril - 

"Hlavní chybu vidím v nás. Jsme slabí, oportunističtí a nerozhodní. Problémem je naše nečinnost, která je projevem ztráty naší vitality, sebedůvěry a rostoucí unavenosti," řekl Klaus v projevu.

Proc to cislo mnozne, plural majesticus? Kdo je slaby - oportunisticky - necinny? Politici a zase politici. Obcane by uvitali bezpecnostni opatreni, plot na hranici, nulove kvoty atd. Politici a zase politici se postavili proti. Vetsina obcanu jasne vyjadruje svou nespokojenost at v diskuzich nebo verejne na demonstracich.

Klaus typicky pro nej i ostatni politiky obvinuje z marasmu i nas, obcany. Ale za svou slabost, vychcanost, nerozhodnost jsou odpovedni oni. Klaus jen dal podryva zbyvajici sebevedomi nas, obcanu, kdyz o nas pise jak o slabosich. 

Je to jako kdyz matka Merkel pozve migranty, a pak tvrdi, ze je pozvali vsichni euroobcane. Ne - za sve ciny a svou blbost a vychcanost si vy politici muzete sami. Nase rostouci unavenost neplyne z nasi necinnosti ale z toho, ze porad musime bojovat s vami a vasim slendrianem, s vasi propagandou, cenzurou, tunelovanim, uplatkarstvim a ted i socialnim inzenyrstvim.


Nepřihlášený uživatel

#4912

2015-10-22 20:51

Někdo se nám snaží stále namluvit, že islám není nebezpečné náboženství, že extrémní postoje některých jeho radikálnějších stoupenců bují jen z podmínek, které panují v jejich zemích. Než podlehneme těmhle eufemismům, musíme si napřed uvědomit, že ty teroristické útoky na našem území nepáchají lidé ze zemí ovládaných radikálním islámem, ale to jsou lidé, kteří v Evropě žili, využívali místní sociální systém, často mají naše vzdělání, poznali naše hodnoty a odmítli je. A stoupenci radikálního islámu jsou mnohdy občany EU. Pokud někdo hlásá, že v této společnosti má platit islámské právo, tak jde proti zájmům a hodnotám naší civilizace. Pokud chce někdo vyznávat svou víru, může, ale nesmí ordinovat společnosti, co zde má být, či si dělat výjimku z obecně platného řádu. Pokud nezačne evropská společnost přemýšlet nad hodnotami, na kterých sama stojí, tak budeme mít čím dál větší problém čelit tlaku radikalizujících se islámských skupin, jejichž členů přibývá a které budou mít politické požadavky. Když si to dáme do souvislosti s debatami, jestli může viset ve školách či veřejných prostorách kříž, kdy proběhly obrovské debaty v Itálii či v Rakousku a byly o tom i rozsudky soudů, když si to dáme do souvislosti, jak dopadl kandidát na evropského komisaře Rocco Butiglione, který jenom řekl, že je přesvědčeným katolíkem a že si myslí to a to a zároveň dodal, že bude jako evropský komisař respektovat jiné názory, a stejně byl odstaven, a vedle toho připouštíme, aby zde někdo hlásal, že je správné kamenovat ženy s tím, že je to jeho právo to říkat, tak na to říkám ne. Chceme-li zachovat evropskou civilizaci a chceme-li se těšit toleranci a svobodě, kterou máme, tak ji musíme aktivně hájit na základě hodnot, na kterých vznikla, jinak to nemůže fungovat.


Nepřihlášený uživatel

#4913 Politici to hraji na obe strany

2015-10-22 21:37

Češi nejsou rasisti, nejsou xenofobové. Není to stát, který nechce být solidární, ale my jsme prostě země, která žila za železnou oponou v době, kdy na západ přicházely migrační vlny lidí pracovat a podílet se na prosperitě západu. My jsme byli v izolaci a v podstatě jsme se vyvíjeli jako monokulturní společnost. Takže dnes naprosto chápu, že česká společnost i další východní společnosti mají problém s představou, že se z ničeho nic sem budou přijímat tisíce, desetitisíce lidí, které přicházejí z jiné kultury, protože ani nemáme takovou zkušenost s integrací. Podívejte se na to, jaké máme problémy s romskou komunitou." uvedla česká eurokomisařka Věra Jourová v pořadu Kauza dne na Rádiu Impuls.

 

Dalsi typicky priklad, jak to hrat na obe strany - draha eurokomise, pochop, ze ty postkomunisti jsou zaostali blbecci, a uz se na ne nezlob. A ty obcanku me zase zvol, kdyz jsem se te tak hezky zastala...

Jourova, proc nereknete po pravde, ze nejsme xenofobni proto, ze tu mame pul milionu cizincu - ale ti az na vyjimky problemy nedelaji. Nejen desetitisice, ale pul milionu. Zaintegrovanych. Dale jsme za komancu ani zdaleka nebyli monokulturni - meli jsme tu vsechny mozne cizince v tovarnach i na univerzitach. Stravila jsem 5 let na koleji mezi Vietnamci, Cinany, Kyprany, Africany. Jedine ti posledni srali celych pet let za zachody, delali neuveritelny bordel v kuchynce, ucpavali umyvadla denodenne vycesanymi chlupy, sprchy jakbysmet, ozravali se kazdou sobotu ve spolecenske mistnosti, ktera po nich pachla jak chliv a ze ktere pak tahali totalne ozrale soukmenovce za ruce a nohy na pokoje. Byla to dokonala prasata, ktera nechali profesori prolezt jen proto, ze tu byli v ramci internacionalni socialisticke vypomoci. Zato ostatni komunity byly bez problemu.

Zadna izolace tady za komancu nebyla - naopak, velmi dobre vime, s cim mame co do cineni. Strach a nechut mame vuci tomu, co prilis dobre zname. Prase je prase, kulturne nas neobohati. Cizincu mame dost, a kdyztak sem muzeme vzit Ukrajince nebo ceskou komunitu z Rumunska - ti aspon umi jazyk a makat. Ale o dalsi prasata, ktera budou devastovat koleje a ktera nechaji profesori - za nase penize - prolezt, protoze tu budou v ramci internacionalni eurokomunisticke vypomoci, tu fakt nestojime. Nerku-li o individua, kteri se ani o to studium nepokusi a nechaji se rovnou zivit v bytech poskytnutych zadarmo. A nezustane u desetitisicu.

Tak nas Jourova prestante pomlouvat - a ja rozhodne pro vas po takovychhle pomluvach ruku nezvednu.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4914 Proč to v Japonsku jde, a v Evropě ne

2015-10-23 06:59

Japonsko a muslimové

Už jste někdy četli v novinách, že politický vůdce nebo premiér islámského národa navštívil Japonsko? Už jste někdy našli zprávu, že prezident Íránu nebo katarský princ nebo princ Saúdské Arábie navštívil Japonsko? Japonsko je země, která nemá islám. Japonsko uložilo přísné omezení islámu a všech muslimů. Důvody jsou následující:

1.) Japonsko je jediný národ, který neuznává občanství pro muslimy.
2.) V Japonsku muslimům nejsou udělována povolení k trvalému pobytu.
3.) Silný zákaz šíření islámu v Japonsku.
4.) Na univerzitě v Japonsku se neučí arabština nebo jiné islámské jazyky.
5.) Nelze importovat Korán psaný v arabštině.
6.) Podle údajů zveřejněných japonskou vládou bylo vydáno povolení k přechodnému pobytu jen 2.000 muslimům, kteří musejí dodržovat japonské právo platné v zemi. Tito muslimové musí mluvit japonsky a vykonávat své náboženské rituály pouze v jejich domovech.
7.) Japonsko je jediná země, která nemá řadu zastupitelských úřadů v nevýznamných islámských zemích.
8.) Japonci nejsou přitahováni islámem.
9.) Muslimové žijící v Japonsku jsou zaměstnáni pouze zahraničními společnostmi.
10.) Nejsou poskytována pobytová víza muslimským lékařům, inženýrům nebo manažerům zasílaných zahraničními společnostmi.
11.) Ve většině společností je v jejích pravidlech, že žádný muslim by neměl být přijat na práci.
12.) Japonská vláda je toho názoru, že muslimové jsou fundamentalisté a dokonce i v éře globalizace nejsou ochotni změnit své muslimské zákony, tj. přizpůsobit se do jiné kultury.
13.) Muslimové nemohou ani pomyslet na pronajmutí domu v Japonsku.
14.) Pokud někdo přijde na to, že jeho soused je muslim, celá čtvrť je bdělá.
15.) Nelze vytvořit islámskou školu nebo "Madrasu" v Japonsku.
16.) Nesmysl je zavedení šaría, islámského práva v Japonsku.
17.) Pokud si Japonka si vezme muslima, pak je považována za vyvrhele, a to navždy.
18.) V Japonsku panuje přesvědčení, že islám je netolerantní náboženství a jeden by měl držet od něj dál.

Autor: Yehuda Franki Patrick Meinhardt

Blechy blechám

#4915 Re: Proč to v Japonsku jde, a v Evropě ne

2015-10-23 07:31

#4914: - Proč to v Japonsku jde, a v Evropě ne 

 …a zde jsou ty kecy uvedeny na pravou míru: http://www.truthorfiction.com/japan-muslim/

Ale co jiného od vás čekat než lži, vždyť jste jen pochcaní knedlovepři.


Nepřihlášený uživatel

#4916 Orbán: To, čemu Evropa čelí, není uprchlická krize

2015-10-23 07:32

Na kongresu Evropské lidové strany v Madridu popsal Viktor Orbán uprchlíky přicházející do Evropy jako „armádu“. Při svém projevu prohlásil, že to čemu Evropa čelí, není uprchlická krize.

Zdroj: idnes 23.10.15 idnes

„Jedná se o migrační vlnu složenou z ekonomických běženců, uprchlíků a také zahraničních bojovníků. Je to nekontrolovatelný a neregulovaný proces,“ řekl Orbán.

Podle něj nemůže Evropa přijmout každého, kdo touží po lepším životě. „Právo na lidskou důstojnost a bezpečnost jsou základními právy. Ale ani německý, ani maďarský způsob života nejsou základním právem pro všechny lidi na Zemi,“ uvedl maďarský premiér.

Maďarsko na uprchlickou vlnu reagovalo stavbou plotu na svých hranicích se Srbskem a Chorvatskem. Tento krok se však setkal s tvrdou kritikou vládních představitelů z celé Evropy.

Orbán také vystoupil proti tomu, jak o uprchlické krizi informují novináři, informoval The Guardian. „Respektují média svobodu vyjadřování a právo na informace, když publikují jenom snímky žen a dětí, zatímco sedmdesát procent těch uprchlíků jsou mladí muži, kteří vypadají jako armáda?“

„Jen proto, že je nepovažujeme za nepřátele, nesmíme jednat sami proti sobě. Naší morální povinností je vrátit tyto lidi do svých domovů a zemí,“ dodal Orbán.

Zdroj: České noviny, zpravodajský server ČTK 22.10.15 ceske noviny

Vystoupil ostře proti tomu, jak novináři informují o uprchlické krizi. "Respektují média svobodu vyjadřování a právo na informace, když publikují jenom snímky žen a dětí, zatímco 70 procent těch uprchlíků jsou muži, kteří vypadají jako armáda?" řekl. Prohlásil také, že nejde o uprchlickou krizi. "Je to migrační vlna složená z ekonomických běženců, z uprchlíků a zahraničních bojovníků," řekl. Dále prohlásil, že Evropa "má vážný problém" a že současná uprchlická krize je schopná Evropu destabilizovat. "Musíme sebrat odvahu, dát stranou ´politiku korektnosti´ a bez pokrytectví zahájit debatu. Co si myslíme o našem civilizačním dědictví? Může být změna kulturního modelu vnucena zvenčí?" tázal se a zvoláním "Braňme Evropu!" svůj příspěvek zakončil.

Předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker řekl, že je třeba naléhavě pomoci zemím, které čelí náporu uprchlíků. Kritizoval členské státy EU za nedodržování svých závazků v poskytnutí pomoci.

"Migrační krize, kterou nyní prožíváme, neskončí o Vánocích. Potrvá dál a je třeba dál jednat. V Evropě je zapotřebí také rozvíjet hodnoty srdce, na něž často zapomínáme," řekl Juncker. Hovořil dále o "novém bratrství" s Afrikou a o plnění závazků k humanitární pomoci. "Neslibujme, jednejme, protože nastala naléhavá situace," řekl předseda EK. Členské státy se zavázaly poskytnout zemím zasaženými migrační vlnou 2,3 miliardy eur (62 miliard korun), avšak zatím daly dohromady pouze 275 milionů.

Šéf unijních summitů Donald Tusk upozornil na to, že Evropa ztratila schopnost obrany svých hranic. "Musíme skoncovat se zbytečnou diskusí těch, kdo chtějí bránit hranice, a stoupenců solidarity a otevřenosti. Obyčejní občané jsou připraveni přijmout uprchlíky, ale zároveň očekávají, že politici budou plnit své povinnosti. Lidé se potřebují cítit v bezpečí a jenom tak budou schopni pomoci těm, kteří to potřebují," řekl Tusk.

---

Tak už nejen Sýrie, ale i noví bratři z Afriky, dí eurokomunista Juncker.

Proletářští bratři všeho světa, spojte se a zaplavte nehumánní Evropu! Jsme připraveni otevřít vám své srdce, šrajtofle i domy - na věčné časy a nikdy ne jinak!


Nepřihlášený uživatel

#4917 Re: Re: Proč to v Japonsku jde, a v Evropě ne

2015-10-23 07:44

#4915: Blechy blechám - Re: Proč to v Japonsku jde, a v Evropě ne 

 Hahaha - to je dobrý čtení! Začnu od teď fandit japonskému premiérovi - jak kulantně lze říct přesně to, co je v emailu, a přece vypadat japonsky košer :) Kurzy v arabštině nenabízíme, protože nabízíme kurzy jenom v japonštině a angličtině :)))

Kopíruji níže, to stojí za to - nevládnete-li angličtinou, požádejte nějakého sluníčkáře, rád vám to ještě přibarví.

A pro ty, co vládnou angličtinou, je v dalším příspěvku ještě další článek o tom, proč to v Japonsku jde, a v Evropě ne.

---

An email alleges that tight restrictions are in place to prevent the spread of Islam in Japan because Muslims are viewed as “fundamentalists” who are not willing to deviate from Muslim laws.

The Truth:

This eRumor contains false claims and generalizations about Japan’s treatment of Muslims.

The Japanese government regularly welcomes political leaders from Islamic and Arabic states. In July 2014, Japanese Prime Minister Shinzo Abe welcomed the Islamic Diplomatic Corps to Japan, an official government press release reports.

“I have found that a fundamental aspect of the spirit of Islam is harmony with and love for others,” Prime Minister Abe said. “I believe therein lie points of commonality with the Japanese spirit, which is founded on co-existence….”

Islamic and Arabic studies are also not restricted in Japan, as the eRumor suggests. It’s true that the International University of Japan in Tokyo does not offer courses on Arabic or Islamic languages — however, the only language courses the university offers are English and Japanese, according to the university’s website.

Still, the Arabic Islamic Institute in Tokyo features an extensive offering of such courses, and it regularly features political and academic leaders from various Islamic and Arabic states, according to the school’s website.

The eRumor’s claim that Muslims cannot become Japanese citizens is also false, according to a Japanese blog that specializes in immigration issues called “Becoming Legally Japanese.”

“Because there is no place on the written online application for one’s religion, the Ministry of Justice can’t publish statistics showing the religions (or races) of naturalization candidates; they can only publish sex and former nationality statistics,” the blog reports. “However, looking at the nationality statistics, we can find hundreds of examples of people from Islamic states (ex. Indonesia, Iran and Pakistan) as well as people from nation-states where the official state religion is Islam (ex. Egypt) and greater than 90 percent of the population is Muslim. Doing a quick web search, I can find Japanese immigration lawyers who specialize in people from Indonesia and brag of a 100 percent success rate.”

Japan requires special visas for visitors, workers and students who are not from one of 66 countries that Japan has a “general visa exemption arrangement” with, according to an official website. But there are no official travel restrictions on Muslims, or practitioners of any other faith.

It’s also untrue that Japan does not allow Arabic or Islamic schools in the country. The International Islamia School Otsuka in Tokyo is just one example.

Additionally, the Japanese government funded construction of a number of madrasas that were completed in Afghanistan in December 2012, Pajhwok Afghan News reports.

There are also no restrictions on Japanese women marrying Muslim men, according to the Islamic Center of Japan’s website.

The eRumor’s allegation that a Japanese woman would be “considered an outcast forever” by her family for marrying a Muslim man — like many other allegations in the eRumor — is a generalization that is impossible to prove or disprove.

 


Nepřihlášený uživatel

#4918 Re: Re: Re: Proč to v Japonsku jde, a v Evropě ne

2015-10-23 07:56

#4917: - Re: Re: Proč to v Japonsku jde, a v Evropě ne 

 Další článek o tom, proč to v Japonsku jde, a v Evropě ne.

---

Islamic Terrorism: Why There Is None in Japan

With all this Muslim terrorism plaguing the world, perhaps it is time to take a look at a country not suffering the same fate and analyze exactly why that is…

By: Y.K Cherson (Cherson and Molschky)

In 2011, Sunni Muslims accounted for the greatest number of terrorist attacks and fatalities for the third year in a row. Over 5,700 incidents were committed by Sunni Muslims, responsible for nearly 56 percent of all attacks and about 70 percent of 12,533 fatalities.*

Another 24 percent of the fatalities are on Shi´a Muslims. So in 2011, Muslims were responsible for 94 percent of the fatalities in terrorist attacks. Since 2011, with ISIS on the scene, the number of the fatalities –victims of the Muslim terrorist attacks- sharply grew, together with Muslims´ share in the world terrorism that is steadily closing in on 100%.

In 2013, according to the US Department of State, a total of 9,707 terrorist attacks occurred worldwide, resulting in more than 17,800 deaths and more than 32,500 injuries. In addition, more than 2,990 people were kidnapped or taken hostage. Information about perpetrators was reported in source materials for 32 percent of terrorist attacks in 2013.

And of these 32 percent, or 17,800 deaths, only three Muslim terrorist groups, namely the Taliban, ISIS and Boko Haram, were responsible for 5,655 fatalities, or for 31.76 percent! That means that  31.76 percent out of the 32 percent of terrorist attacks which had reported information about the attackers were perpetrated by only three Muslim terrorist groups, out of a good 50 more that exist in our turbulent world!

Muslim terrorists can be proud: their share in world terrorist attacks is now close to 100%.

Seems there is not a single country where Muslims would not show their true colors… But no! There is such a country. It’s one of the most developed countries on Earth, and its democratic nature is recognized worldwide, a true ally of the USA and a member of NATO. However, with all this, there was not a single terrorist attack perpetrated by Muslims in this country. Moreover, there was not a single, even minor, riot, disturbance or protest, no matter how many citizens of this country support cartoons of the prophet Muhammad published in some Danish newspaper or in a French magazine.

The name of this lucky country is Japan.

Of course, Japan achieved this by some super effective integration policy, through using the most advanced technologies and assigning billions of yen on the building of thousands of mosques and Islamic schools all over Japan, banning pork in all public places, introducing separate hours for boys and girls in swimming pools in all public schools, and Japanese male doctors do not dare touch their female patients, Muslim women get immense social aid each time they have a child, Shari´a courts were introduced in the judicial system of Japan, and the Koran is considered a Holy Book in Japan…

No, nothing of the kind. What Japan did to avoid problems related to Muslims was much simpler and cheaper; Japan is practically closed to Muslims.

Officially, immigration to Japan is not closed to Muslims. But the number of the immigration permits given to the applicants from Islamic countries is very low. Obtaining a working visa is not easy for adepts of Islam, even if they are physicians, engineers and managers sent by foreign companies that are active in the region. As a result, Japan is “a country without Muslims”.

There is no reliable estimate on the Japanese Muslim population. However, claims of thirty thousand made by some researchers are without doubt an exaggeration. Some claim that there are only a few hundred. This probably amounts to the number of Muslims openly practicing Islam. Asked to give an estimate on the actual number of Muslims in Japan, the ex-president of the Japan Islamic Association Abu Bakr Morimoto replied, “To say frankly, only one thousand. In the broadest sense, I mean, if we do not exclude those who became Muslims for the sake of, say marriage, and do not practice then the number would be a few thousand.”

One of the leaders of the Muslim community in Japan,  Nur Ad-Din Mori, was asked: “What percentage of Japan’s total population are Muslims?” He responded, “The answer at the moment is: One out of a hundred thousand.”

Japan’s population is 130 million people, so if these Muslim leaders are correct, then there must be around 1300 Muslims. But even those  Muslims who obtained immigration permits and lived many years in the country have very poor chances of becoming Japanese citizens.

Japan officially forbids exhorting people to adopt the religion of Islam (Dawah), and any Muslim who actively encourages conversion to Islam is seen as proselytizing to a foreign and undesirable culture. Too active “promoters of Islam” face deportation- and sometimes even a jail sentence.

The Arabic language is taught by very few academic institutes; I could find only one such institute: The Arabic Islamic Institute in Tokyo. But even the International University of Japan in Tokyo does not offer courses on Arabic or Islamic languages.

Importing the Koran in Arabic is practically impossible, and the only one permitted is the “adapted” version in Japanese.

Until recently, there were only two mosques in Japan: Tokyo Jama Masjid and Kobe Mosque. Now, the total number of Muslim praying sites in Japan is counted in some 30 single story mosques and about a hundred apartment rooms set aside for prayers.

And Japanese society expects Muslims to pray at home: no collective “prostrating” in the streets or squares; in Japan, for such “shows” the actors can get pretty high fines, and in those cases Japanese Police consider “serious”, the participants can be deported.

Quite often, Japanese companies seeking foreign workers specifically note that they are not interested in Muslims.

There is not even a trace of a Shari´a Law in Japan, and halal food is extremely difficult to find in there.

The Japanese tend to perceive Islam as a “strange  and dangerous religion” that a true Japanese should avoid, and the recent murders of two Japanese nationals, Haruna Yukawa and Kenji Goto, by ISIS have not contributed to any improvement in the opinions of the Japanese on this matter.

And the most  interesting thing in the Japanese approach to Muslims is the fact that the Japanese do not feel any guilt for such a “discriminatory” approach to Islam, and they evidently do not think they should  apologize to Muslims for the negative way in which they perceive their religion. Arab gas and oil- yes, and Japan maintains good relations with Arab exporters. But Islam – no, and Muslim immigration - neither. Islam is something that is suitable for others, not for Japan, and therefore the Muslims must remain outside.

And Muslims in Japan do not riot, they do not brand the Japanese “racists”, they do not burn cars, smash windows, behead Japanese soldiers for having been in Afghanistan, Iraq or anywhere else on Earth – and not a single Japanese has been victim of a Muslim terrorist attack on Japanese soil in the last 30 years.

Maybe Europe and the USA should look at the Japanese model of dealing with Muslims more closely?


*This information comes from the National Counterterrorism Center’s (NCTC) unclassified report.  The NCTC provides the State Department with the statistical data it needs and was created to provide government agencies with this type of information.


Nepřihlášený uživatel

#4919 V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi

2015-10-23 08:29

idnes 23. října 2015  0:15 idnes
 
Výuka tématu Islám v hodině dějepisu na ZŠ Komenského v Trutnově
 
O poprask na sociálních sítích se postarala Základní škola Komenského v Trutnově. Může za to svérázná hodina dějepisu v sedmé třídě, kterou tento týden učitelka Zuzana Růžičková věnovala islámu.

Pedagožka přišla do třídy oblečená v tradičním arabském oděvu nikábu, žákům představila různé pokrývky hlavy, které nosí muslimské ženy, následoval názorný popis muslimské modlitby.

Trutnovská škola zveřejnila krátkou zprávu s fotografiemi na svých internetových stránkách. Později galerii upravila, snímek „modlících“ se dětí na podlaze z ní zmizel.

---

Kvůli modlení se už nedostalo například na informace o kamenování znásilněných žen, vraždách žen ze cti a dalších pokrokových aspektech práva šaríja. Zuzana Růžičková ani ředitel Petr Horčička se dosud nevyjádřili k tomu, zda se děti budou v dalších hodinách modlit také ve jménu Ježíše, Budhy, Mojžíše nebo třeba ke Krišnovi, případně zda budou stejně názorně jako vzývání Aláha probírat i bezpečný sex.

Nicméně článek vyšel bez poukazu na jakékoliv krajně extrémní pravičácké či levičácké islámistické radikály. Děti jsou tudíž na škole v bezpečí, hlavinky jim určitě nikdo ideologicky nevymývá.

 


 

Xenofob obecný

#4920 Re: Re: Tvrdá kritika z OSN: Systematicky utlačujete uprchlíky a Zeman je xenofob

2015-10-23 09:40

#4906: pobouřenej občan, kterého chce jakýsi Saudský terorista učit demokracii a humanismu - Re: Tvrdá kritika z OSN: Systematicky utlačujete uprchlíky a Zeman je xenofob 

 Jestli tohle říká ta rada, které předsedá nejxenofobnější, nejfašističtější země světa, kde je striktní záklaz a tvrdé tresty za praktikování jakékoliv jiné odnože islámu, než té jejich "jediné správné", o jiných náboženství ani nemluvě, s jejich tvrdými tresty a pronásledování opozice a jakékoliv kritiky, tak to beru jako tu nejvyšší poctu. Bravo Česko, jen tak dál!!

Mnoho, velmi mnoho toho ... požehnání !

#4921 Od srdce paní Angele Merkel: ... "Mnoho, velmi mnoho toho ... požehnání !"

2015-10-23 10:00

Není nad přání od srdce: ... od Němců, od Čechů a od Evropanů !!!

OSN, DĚKUJEME VÁM a nápodobně !!!

#4922 Re: Re: Re: Tvrdá kritika z OSN: Systematicky utlačujete uprchlíky a Zeman je xenofob

2015-10-23 10:06

#4920: Xenofob obecný - Re: Re: Tvrdá kritika z OSN: Systematicky utlačujete uprchlíky a Zeman je xenofob 

 Souhlas !!!

Hanění od teroristy = skutečná pochvala a naše čest !!!

Nadávky od blbce = pochvala a uznání naší moudrosti !!!

"Bohu díky za to, že jsme "xenofobové", "fašisti", "náckové", "islámofobové", atd. ... (jak jsme častováni od blbců) !!! JE TO PRO NÁS VELIKÁ ČEST A UZNÁNÍ !!! ... JE TO OCENĚNÍ VĚTŠÍ A LEPŠÍ, NEŽ ZPROFANOVANÁ NOBELOVA CENA MÍRU !!!"

bába uletěla, neboli úlet v českém školství

#4923 no co, Re: V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi

2015-10-23 10:10

#4919: - V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi 

 ... no co, bába chtěla být iniciativní, kreativní a aktivní, ... chtěla získat pozornost dětí? MOhla ale také předvadět na sobě, jak muslim bije doma ženu do němoty, jak usekává hlavu, fackuje děti, a pod. ... čímž se také islám projevuje !

Jo, to proto, aby byla zachována objektivita výuky !!!

Blbost je někdy korunována ... blbostí !

#4924 Re: V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi

2015-10-23 10:18

#4919: - V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi 

... a to je správná poznámka: ... děti v rámci rovnoprávnosti menšin se budou také učit modlit (ke Kristu, to je normální) ale i k Budhovi, Krišnovi, bohyni Kálí, Jupiterovi, Hádesovi, ... a protože vznikla u nás skupina recesistů, kteří založili nové náboženství, jejichž vyznavači budou nosit cedník na hlavě, tak také k jejich bohu, jímž je Cedník a Kastrol!

"Okamžitě zakládám nové náboženství !!! ... V něm bude bohem hovno ! ... A v rámci objektivity žádám tímto, aby se děti v Základní škola Komenského v Trutnově naučili modlit i k tomuto hovnu !!!" ... (To je sice satira, ale vystihuje podstatu korunované blbosti !)


Nepřihlášený uživatel

#4925 Re: V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi

2015-10-23 11:31

#4919: - V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi 

 Ihned tu krávu Růžičkovou propustit a zakázat jí přístup k dětem! Taková nechutná propagace totalitního islámu a veřejná propagace upírání práv žen před malými dětmi, to je vrchol! Ihned stížnost na MŠMT, tohle už překračuje všechny meze!!!! Žijeme v sekulární zemi, kde odluka náboženství od státu, zabraňme pronikání tohoto militantní ideologie do školství k mladým dětem, které z toho ještě nemají rozum!!