Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4876

2015-10-21 20:06

Nenechame se utlacovat a nechat si poroucet nějakým Brusele, potazmo Němcama.My blázni v nevedomosti jsme souhlasily.To jsme ale nevěděli jak to dopadne.Ven z EU.Čert sploky založíl ale nemyloval.

Nepřihlášený uživatel

#4877

2015-10-21 20:07

Hlavně všechny umlčet !!!   ODKAZ


Nepřihlášený uživatel

#4878 Re: Re: Jaký je vlastně ten islám, abychom se zorientovali !?

2015-10-21 20:11


Nepřihlášený uživatel

#4879

2015-10-21 20:20


Nepřihlášený uživatel

#4880

2015-10-21 20:31


Nepřihlášený uživatel

#4881

2015-10-21 21:22

Podepsala .Nevidím žádný plus že jsme členy EU jenom samý mínusy.Kromě dotací z kterých obyčejný lidi nic nemají.Možná nějaký cyklostezky, ale silnice jsou stejnak nadraka.

Nepřihlášený uživatel

#4882 Re:

2015-10-21 21:46

#4881: -  

 NUTNÉ POSLAT POŠTOU - PRÁVOPLATNÉ, JINAK JE TO K NIČEMU . DĚKUJI!!!


Nepřihlášený uživatel

#4883 Re:

2015-10-21 21:48

#4879: -  

 ANO! PRO VŠECHNY VLASTIZRÁDCE. A ŽE JICH JE... 

morena čierná

#4884 ha

2015-10-21 21:50

Osude této země zajímá pouze 70 tisíc občanů. Zbytku je to u prdele. Tak aláh akbar voe.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-10-21 22:03



Nepřihlášený uživatel

#4886

2015-10-21 22:42

Sahra Wagenknecht - Evropa musí přestat podporovat USA!  ODKAZ

 


Nepřihlášený uživatel

#4887

2015-10-21 23:17


Nepřihlášený uživatel

#4888

2015-10-22 00:02

NĚCO MÁLO Z EU:

scénka 1

 


Nepřihlášený uživatel

#4889

2015-10-22 00:05

NĚCO MÁLO Z EU:

scénka 2

 


Nepřihlášený uživatel

#4890

2015-10-22 00:09


Nepřihlášený uživatel

#4891

2015-10-22 00:47

DEMOKRACIE SE ZMĚNILA V IGNORACI A DIKTÁT, zapněte si české titulky

https://www.youtube.com/watch?v=AQoDG-EtwnE

 


Nepřihlášený uživatel

#4892 Rusko, Sýrie – kam se posunul svět. A co chce sdělit Jimmy Carter?

2015-10-22 09:28

 

Rusko může zastavit uprchlickou vlnu

S přibývajícími úspěchy Ruska v Sýrii začalo přibývat pozitivních komentářů na adresu Ruska i v jiných oblastech. A především v té, která je pro Evropu nejaktuálnější – na téma uprchlické krize. Deník Washington Times uvádí, že zatímco Obama a další evropští lídři jen netrpělivě přihlížejí krokům Putina a jeho podpoře Asada, Rusko může radikálně změnit situaci v Sýrii a nejen ukončit trvající konflikt, ale zároveň zastavit tok uprchlíků.

„Zatímco prezident Obama, spolu s dalšími evropskými vůdci lomí rukama a úzkostlivě sleduje Putina, posílení postavení syrského prezidenta Bašára al-Asada může změnit situaci a skoncovat s konfliktem, který umožní zoufalým Syřanům, aby zůstali ve své zemi“, – píše deník.

„Jedním z paradoxů naší doby je, že Putin může ukončit krveprolití v Sýrii na základě národních zájmů. To je mimo chápání amerického prezidenta „světa“, který nyní stojí na vedlejší koleji a fňuká nad skutečností, že Rusko převzalo vedoucí roli na Blízkém východě, „- píše se v článku (zdroj).

 Rusko, Sýrie – kam se posunul svět. A co chce sdělit Jimmy Carter?

Od začátku svých operací v Sýrii Rusko žádá západní země a obzvláště USA o spolupráci, především o mapy pozic základen IS a o uvolnění vzdušného prostoru tak, aby si letadla nepřekážela a byly vyloučeny případné incidenty (úvodní žádost Ruska, aby americká letadla opustila vzdušný prostor Sýrie, neboť tam jsou v podstatě nelegálně).

Místo spolupráce Rusko od začátku čelilo (a čelí) informační válce („bombarduje civilisty“, bombarduje „mírumilovnou“ opozici) a prognózám, jak „uvízne v bahně“. Ke zklamání USA a podle jejich noty tančící Evropy se ale Rusko v bahně netopí, naopak, už po prvních dnech se ukázalo být v boji proti IS skutečně úspěšným a dále v tom pokračuje. Průlomem se stalo použití raket Kalibr, po kterém komentáře k ruským zbraním neustávají.

Vojenská síla Ruska šokovala svět

Reakce stále pokračují a např. podle italského novináře: „trauma“, které dostaly USA, je srovnatelné s vypuštěním prvního umělého sputniku Země v roce 1957. Ale jestli tehdy byla pro Washington nečekaná úroveň technologií, tak teď je to stav „vojenského stroje“, který se Rusku podařilo „opatrně spustit“ dokonce v době poklesu cen za ropu. Následkem toho prezident USA Barack Obama „kardinálně změnil kurs“ a odmítl vyvést vojska z Afghánistánu, poznamenává novinář.

Američané a Evropané si do poslední chvíle představovali ruská vojska jako „miliony vojáků v obnošené uniformě a miliony tun železa“, píše Il Giornale, ale teď vojenská technika, velitelská střediska a dokonce uniforma ruské armády vypadají „doslova jak na výstavě“. A bojuje ta armáda odpovídajícím způsobem, poznamenává Guzzanti (zdroj).

Německý tisk: Bílý dům zbytečně neprojevil zájem o nabídku Moskvy, aby vytvořily společnou strategii pro boj proti IS, a nyní jsou Spojené státy nuceny s úžasem sledovat, jak ruské vojenské letectvo uštědřuje údery pozicím militantů, a zároveň si musí přiznat, že neexistuje vlastní strategie, uvedly Süddeutsche Zeitung.

Deník konstatuje, že ve Washingtonu nechápou, jak se Rusku podařilo přeskupit své síly v tak krátkém čase, přestože Moskva už dlouho pracuje na modernizaci armády, a jak ukázaly nedávné události, její úsilí přináší působivé výsledky.

Od počátku ruských leteckých úderů v Sýrii mezi Moskvou a Washingtonem dochází k obratu v konkurenci nejen na politické, ale i na vojenské úrovni, zdůrazňuje Süddeutsche Zeitung. Účast v syrském konfliktu dalo Rusku příležitost prokázat svou vojenskou moc, což se mu, podle autora, daří. Zvláště zapůsobily pokročilé bombardéry Su-34, na jejichž palubě mohou být řízené střely „vzduch-vzduch“ a přesně naváděná munice, poznamenaly noviny.

Americká armáda, včetně Bena Hodgese, velitele amerických sil v Evropě, uznávají, že nemohli předvídat schopnost ruských ozbrojených sil tak rychle reagovat na události v Sýrii, a ministr zahraničí USA John Kerry se v průběhu příštího setkání s ruským ministrem zahraničí Sergejem Lavrovem bude moci osobně ujistit, že Moskva si je jistá sama sebou více, než kdy jindy, uzavřely noviny (zdroj).

VICE-Rusko, Sýrie – kam se posunul svět. A co chce sdělit Jimmy Carter?


Nepřihlášený uživatel

#4893

2015-10-22 10:04

Nechápu že existují takoví ignoranti kteří nepodepíší, ale někteří jsou tak slepí a věřící že jso to chudáčci že si něčeho všimnou až jim někdo uřízne palici, bohužel si myslím že už je těch mohamedánů všude tolik že už to nikdy nikdo nezastaví, jsou všude kolem a za dvacet let jich bude víc než zbytku..

Nepřihlášený uživatel

#4894 Re:

2015-10-22 10:31

#4893: -  

 JA PODEPSAL AJI PAPIROVOU A PLUS ČEKAM OD PAR LIDI VRACENI PAPIROVE PETICE PLNE PODPISU A ČTI AJ ODKAZE ŽLUTÉ AT MÁŠ PŘEHLED O FAKTECH

NE ILUZACH JAKO NA SEZNAMU.CZ  TY LŽI TAM JE HNUS SE DIVAT NA JEJICH PLOCHU PLNOU LŽI A V TV JE TO JESTE HORSI SAME H.... CO PROBEHLO TOLIK DEMONSTRACI A NAM TO NEUKAZOU V TV MUSIME TO HLEDAT JINDE TREBA NA YOUTUBE ALE TAM JE ZAS AJ TROCHA PROUKRAJINSKE PROPAGANDY VUČI RF UKRAJINA MENI VIDEA TYCH CO TO NATAČELI A DELAJ Z NICH RF PROSTE HNUS 


Nepřihlášený uživatel

#4895 DEMISE VLADY A A.MERKELOVA KONČÍ

2015-10-22 11:51

Odpůrci politiky české vlády se sejdou ve čtvrtek před bytem premiéra Bohuslava Sobotky, sdělil Sputniku organizátor mítinku předseda strany Národní demokracie Adam B. Bartoš.

Bartoš: Akce navazuje na naše tábory lidu, i když bude mít trochu jiný charakter. Aby se demonstrace lidem neomrzely a nebyly stále stejné, a také proto, že zřetelně cítíme, že lidé si už nepřejí řečnění, ale rádi by svůj hněv na vládu vyjádřili jiným způsobem, rozhodli jsme se pro tento netradiční krok. Záměrně se snažíme přicházet s novými nápady, abychom lidi vytrhli od jejich počítačů a facebooků a nabídli jim něco, co je pro ně nové a co by je mohlo zaujmout. Nevzpomínám si, že by někdo šel demonstrovat přímo před domov vlastizrádného politika — a to přesně se chystáme udělat. Jen ať lidé vědí, kde bydlí, kde ho mohou potkat a kde mu mohou do očí říci, co si o jeho zbabělém počínání myslí.

Více: BARTOŠ SOBOTKA DEMISE VLADY

 

 

Angela Merkelová na vážné výzvy: ztrácí moc a prestiž, napsal politický pozorovatel listu The Wall Street Journal John Vinocur na webu svých novin.

Němečtí voliči odmítli formuli Merkelové „Německo je morální supervelmoc" a dávají přednost stabilitě a bezpečnosti, v souvislosti s čímž riskuje kancléřka ztrátu moci a osobní autority. Podle nedávných anket, dodal Vinocur, pouze 32% Němců souhlasilo s jejím výrokem, že Německo dokáže strávit masové přílivy syrských a iráckých muslimů.

 

Další politolog, poradce Bergguenova institutu Alex Gorlach v článku pro Huffinghton Post napsal, že se Německo posouvá „doprava", stranou od hlavní myšlenky EU, kterou vždy hájila Merkelová. Tento princip spočívá v překonání národního citu kvůli vzniku „evropského člověka" — světoobčana.

 

„Merkelová měla za to, že přijetí běženců, jež opustili země zpustošené válkou, je odpověď na výzvu pro evropský kontinent. Pravděpodobně věřila, že schopnost Německa zvládnout tento problém ukáže, že Evropa žije v souladu se svými ideály. <…> Mnozí Němci souhlasí s postojem kancléřky a mají za to, že je třeba pustit běžence na určitý čas a poskytnout jim přiměřenou pomoc, avšak postnárodní projekt, o který vždy usilovala Evropská unie, krachuje dnes kvůli nesvárům a ovzduší vzájemné nedůvěry mezi evropskými státy," míní Gorlach.

Více: A.MERKEL VISI NA VLASKU KONČI


Nepřihlášený uživatel

#4896 PUTIN 89,9% REKORD OBLIBENOSTI VE SVETE

2015-10-22 12:02

Rating kladného hodnocení práce ruského prezidenta Vladimira Putina dosáhl maximální úrovně 89,9%, oznámilo ve čtvrtek Všeruské centrum pro průzkum veřejného mínění (VCIOM).

 „Tatiny kladného hodnocení činnosti Vladimira Putina stanovil další rekord — 89,9%. Tento ukazatel převýšil předchozí maximum zaznamenaný v červnu 2015 (měsíční průměr 89,1%)", praví se ve zprávě sociologů.

Více: Rating kladného hodnocení práce ruského prezidenta Vladimira Putina

GRATULUJI PANE V.PUTINE JSTE DOBRY STATNIK KTEREHO BYCH VOLIL 


Nepřihlášený uživatel

#4897 údaje o důvěře obyvatel různých zemí vůči svým vládám.

2015-10-22 12:12

Agentura Sputnik zveřejnila v rámci projektu „Sputnik.Fakta“ údaje o důvěře obyvatel různých zemí vůči svým vládám. Podle průzkumu OECD (Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj) stoupl v Rusku v letech 2007-2014 počet lidí důvěřujících své vládě o 27%, zatímco v USA klesl o 4%.

Mírný nárůst důvěry k vládám svých zemí vykázali obyvatelé Česka, Polska, Velké Británie, Norska a Itálie (7%, 6%, 6%, 2%, a 1%). Na staré úrovni se důvěra vůči úřadům zachovala u obyvatel Turecka a Švédska, zatímco vlády Dánska (-13%), Francie (-10%) a Brazílie (-2%) ztratily do té či jiné míry podporu obyvatelstva.

A tak tedy předními státy podle růstu počtu lidí důvěřujících své vládě byly v letech 2007-2014 Rusko (+27 %), Německo (+25 %) a Island a Izrael (po +22%). Největší pokles důvěry byl zaregistrován v JAR (-32%), Slovinsku (-30%), Finsku (-29%), Portugalsku (-22%) a Řecku (-19%).

Více: DUVERA RUSKO ČESKO A USA KLESA


Nepřihlášený uživatel

#4898

2015-10-22 12:19

Rusko může zastavit uprchlickou vlnu

S přibývajícími úspěchy Ruska v Sýrii začalo přibývat pozitivních komentářů na adresu Ruska i v jiných oblastech. A především v té, která je pro Evropu nejaktuálnější – na téma uprchlické krize. Deník Washington Times uvádí, že zatímco Obama a další evropští lídři jen netrpělivě přihlížejí krokům Putina a jeho podpoře Asada, Rusko může radikálně změnit situaci v Sýrii a nejen ukončit trvající konflikt, ale zároveň zastavit tok uprchlíků.

„Zatímco prezident Obama, spolu s dalšími evropskými vůdci lomí rukama a úzkostlivě sleduje Putina, posílení postavení syrského prezidenta Bašára al-Asada může změnit situaci a skoncovat s konfliktem, který umožní zoufalým Syřanům, aby zůstali ve své zemi“, – píše deník.

„Jedním z paradoxů naší doby je, že Putin může ukončit krveprolití v Sýrii na základě národních zájmů. To je mimo chápání amerického prezidenta „světa“, který nyní stojí na vedlejší koleji a fňuká nad skutečností, že Rusko převzalo vedoucí roli na Blízkém východě, „- píše se v článku (zdroj).

VICE-Rusko, Sýrie – kam se posunul svět. A co chce sdělit Jimmy Carter?


Nepřihlášený uživatel

#4899

2015-10-22 13:16

Pokusy o izolaci Ruska ztroskotaly, Rusko nenafukuje tváře, ale prostě hájí své zájmy na světové scéně, prohlásil šéf administrativy ruského prezidenta Sergej Ivanov.

„Podle mého názoru, můžeme říci, že pokusy o izolaci zcela ztroskotaly. Jenomže nesledujeme cíle ujmout se vedení, uspokojit své ambice a nafukovat tváře. Jednáme, vycházejíc z vlastních národních zájmů. Kdy vidíme přímou hrozbu těmto zájmům a máme zdroje, zaujímáme zcela určitou pozici", řekl Ivanov.

Od 30. září začalo Rusko na žádost prezidenta Bašára Asada zasazovat bodové letecké údery objektům Islámského státu v Sýrii. Za dobu trvání operace zasadilo ruské letectvo přes 830 úderů.

Více: RUSKO SYRIE HAJIME SVE ZAJMY

JAK SEM TO PSAL UŽ ŽE RUSKO SI JEN HAJI SVE ZAJMY TAK PROTO TA ŠTVANICE PROTI RUSKU CHAPETE RUSKO V SYRII TOHO ZA 15DNI STIHLO VIC NEZ USA ZA ROK ALE RUSKO ASPON MA NEJAKE UKAZE O BOMBARDOVANI ISIS V SYRII ALE USA MA JEN V KUNDUZU NEMOCNIC


Nepřihlášený uživatel

#4900 Tvrdá kritika z OSN: Systematicky utlačujete uprchlíky a Zeman je xenofob

2015-10-22 13:29

idnes a novinky 22. října 2015
 
Vysoký komisař OSN pro lidská práva ve čtvrtek obvinil Českou republiku ze systematického porušování práv uprchlíků. Zajd Raad Husajn dal zároveň najevo znepokojení nad "xenofobními a islamofobními projevy" prezidenta Miloše Zemana.

Zdroj: idnes

Tvrdá kritika z OSN: Systematicky utlačujete uprchlíky a Zeman je xenofob

Česká republika systematicky porušuje lidská práva uprchlíků, oznámil ve čtvrtek vysoký komisař OSN pro lidská práva Zajd Raad Husajn. Současně obvinil prezidenta Miloše Zemana z xenofobních a islamofobních projevů.

zdroj: novinky

-----

Díky Ti, drahý jordánský princi Zaíde Ra'ade Zaíde Al-Husajne, za kulturní obohacení.

Konečně mohu začít milovat svého prezidenta a pociťovat hrdost na svou národní identitu.

Sice to ještě není ono, ale po pár dalších úderech OSN pod taktovkou Saúdské Arábie předsedající Radě OSN pro lidská práva se ze mne stane oddaný prozemanovec.