Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4801 Viděli jste záběry úderů ruského letectva z nebe, tady je reakce ze země.

2015-10-20 16:28

Vtipálci z pořadu In The Now napsali titulky k řeči bojovníka. Podle titulků říká: „USA nás bombardovaly celé měsíce a všechno bylo fajn, pak přišli Rusové a všechno se zřítilo do pekla."

Obrací se i na Johna McCaina, u kterého žádá o „humanitární pomoc". Dodal také, že kvůli leteckým útokům „nejsou s to prodávat ropu, kterou ukradli".

Více: DŽIHADYSTA NADÁVÁ ZKRS UTOKY RF V SYRII


Nepřihlášený uživatel

#4802 Skupina filmařů LifeNews pobývala v syrském městě Dajr az-Zaur

2015-10-20 16:43

Skupina filmařů LifeNews pobývala v syrském městě Dajr az-Zaur, které se už asi tři roky nachází v obklíčení ISIL. Leží ve východní části země na břehu řeky Eufrat.

Aby se dostali do Dajr az-Zauru z centrálních oblastí Sýrie, novináři LifeNews se museli nejdříve vydat dopravním letadlem do Kámišlí — města nedaleko od hranice s Irákem. Posádka hned zamířila s těžkým letounem do maximální výšky, aby ho teroristé nemohli sestřelit.
 
Takové letecké linky do východní provincie země se uskutečňují každý den. Během letů se na obrazovkách radarů pravidelně objevují letadla koalice v čele s USA. Po přistání pracovníci letiště v Kámišlí přivítali piloty doslova tak, jako by se vrátili z válečného pole. Vysvětluje se to tím, že teď každý přelet je svým způsobem hrdinský čin.

Pokračovat v cestě mohla filmařská skupina po několika hodinách vrtulníkem Mi-8. Společně s nimi se do místa bojů vydali vojáci, kteří se vrátili na frontu z dovolenky nebo léčení.


Více: RUSKY NOVINARI V OBLASTI PLNE ISIS A USA SI HRAJE NA HRDINY

 

A DODÁM ŽE USA NIC NEUDELALA JEN ZNICILA NEMOCNICI A HRAJOU SI NA HRDINY TERORISTE S PENTAGONU


Nepřihlášený uživatel

#4803

2015-10-20 16:49

IS je jednou z největších hrozeb světové bezpečnosti. Za tři roky se podařilo teroristům uchvátit značná území v Iráku a Sýrii. Kromě toho se pokoušejí šířit svůj vliv v zemích Severní Afriky, mj. v Libyi.

Podle různých odhadů kontroluje IS území o rozloze až 90 tisíc kilometrů čtverečních.

Více: ISIS V TETAILECH V IRAKU A SYRII

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4804

2015-10-20 16:54

Spojené státy, jak se ukázalo, nejsou připraveny na vojenskou sílu, kterou Rusko předvedlo v Sýrii, píše italský novinář Paolo Guzzanti v Il Giornale.

 „Nejde pouze o nejnovější a velmi přesné zbraně, ale i o styl, rychlost vojenské operace", poznamenává.

Více: RUSKO SOKOVALO USA TERORIS


Nepřihlášený uživatel

#4805 Sluníčkáři, vítači - podle zprávy ministerstva vnitra anarchisté a obecně krajně levicová hnutí

2015-10-20 16:58

idnes, Uprchlická krize 18:21, 20.10.2015

Levicová scéna se naopak při veřejných akcích snažila vyvracet negativní názory na uprchlíky. Na jejich akce podle vnitra chodily menší počty lidí a nezískaly tak velkou podporu veřejnosti. „Zatímco v zahraničí je obvyklé, že se tzv. blokád nebo protestů proti nenávisti (akcí pravicových extremistů a populistů) účastní i širší veřejnost, v ČR jsou tyto akce složeny převážně z občanských aktivistů či osob působících v rámci anarchistického a obecně krajně levicového hnutí.“

Tak až na vás zase vítači zaútočí, víte, která bije - neziskoví aktivisté placení z našich daní, anarchisté, krajní bolševici. Zrovna ti včera v Drážďanech ještě před demonstrací málem zabili demonstranta, napadali policii, házeli dělbuchy, trhali dlažbu, barikádovali odchod z demonstrace. Politici je za to dnes horlivě pochválili.

Sotva se přijme zákon proti nenávisti (rozuměj: jakýmkoliv výrokům proti migraci) na celoevropské úrovni, stanou se z nich honem i horliví gestapáci. Pečlivě budou prosívat každé naše slovo na internetu - a projde-li návrh v podobě navržené Bundestagem, pak nám klidně odeberou i děti, když si na ty eurovyžírky, anarchisty a bolševiky budeme mít odvahu postěžovat. 

Kdo by si pomyslel, že pod nadvládou islámo-bolševismu ještě budeme jednou s vděkem vzpomínat na čisté bolševiky.

 

Nepřihlášený uživatel

#4806 Vláda nejmenované země EU věří, že Obama není duševně v pořádku

2015-10-20 17:07

Vláda nejmenované země EU věří, že Obama není duševně v pořádku. Diplomat se vyptával, jaké jsou možnosti odvolání amerického prezidenta. Stojí za výrokem Německo?

Server Infowars.com přinesl zajímavou informaci. Bývalý bezpečnostní expert NSA, John Schindler, odhalil informaci, podle které získal od nejmenovaného diplomata jedné členské země EU několik vyjádření na adresu amerického prezidenta Baracka Obamy. Podle diplomatova výroku si celá vláda jeho země myslí, že Obama není duševně v pořádku a že by měl být dovolán [1]. Diplomat se Schindlera vyptával i na možnosti a procedury odvolání amerického prezidenta, na proces tzv. impeachmentu.

Přestože Schindler neodhalil svůj zdroj, je celkem snadné si domyslet, o diplomata z které země šlo. Současná uprchlická krize, v jejímž středu stojí vláda Angely Merkelové a která plní příkazy ze zámoří, zvedá uvnitř německé diplomacie obrovské vlny. Vláda Merkelové nedělá německou politiku, ale americkou, resp. globalizačně-likvidační. Tato informace navíc ukazuje zajímavé souvislosti, které vyplývají z kontextu.

Diplomaté podle všeho velmi dobře vědí, kdo je zodpovědný za současnou uprchlickou krizi (USA) a vědí, kdo ovládá německou politiku bezbřehé imigrace. Snaha o odvolání Obamy ze strany evropské diplomacie je tak jasným signálem, že minimálně část německé a potažmo evropské diplomacie hledá kroky pro oslabení vlivu transatlantického křídla globálního prediktora, který je hlavním architektem uprchlické krize z Blízkého východu a Severní Afriky do Evropy.

Do 20 let hrozí islamizace Evropy?

Situace je zřejmě alarmující, protože do voleb prezidenta v USA zbývá už jenom 13 měsíců, ale pokud diplomaté v EU hledají cesty, jak stejně Obamu ještě odvolat do konce tak krátkého funkčního období, tak to znamená, že situace je mimořádně závažná. Je mnohem horší, než jak nám ukazují média. Islamizace Evropy je totiž jednosměrný proces. A pokud opravdu nedojde k eliminaci migrace z arabských zemí, může se do Evropy do konce roku 2016 dostat až 20 milionů běženců, kteří si pozvou v následujících letech své velké rodiny (vynásobte číslo 5x až 10x) a do 20 let založí děti imigrantů své rodiny.

VICE-Vláda nejmenované země EU věří, že Obama není duševně v pořádku. Diplomat se vyptával, jaké jsou možnosti odvolání amerického prezidenta. Stojí za výrokem Německo?


Nepřihlášený uživatel

#4807

2015-10-20 18:20

"V Drážďanech se konala tradiční pondělní shromáždění německého protiimigrantského hnutí Vlastenečtí Evropané proti islamizaci Západu (Pegida), které do ulic přivedlo i jeho odpůrce. Pegida tentokrát akci svolala při příležitosti prvního výročí svého vzniku a podle agentury DPA se před drážďanskou operu dostavilo 15 až 20 tisíc stoupenců hnutí. K demonstraci Pegidy se přidalo i několik stovek lidí z Česka." ... Takhle se to dělá.

"Strážci pořádku prý použili pepřový sprej proti odpůrcům Pegidy, kteří je napadali. Jeden člověk musel být převezen do nemocnice s vážným zraněním a podle listu Sächsischen Zeitung jde o příznivce Pegidy, jenž byl napaden železnou tyčí cestou na shromáždění." ... Tady je vidět, co jsou sluníčkáři za agresivní verbež, beztak to byly ze třetiny sjetí feťáci a áčkaři, ze třetiny studentíci s patřičně vymytými mozky a zbytek tvořili samotní imigranti.


Nepřihlášený uživatel

#4808

2015-10-20 18:38

TÉMA  VLASTIZRADA

 


Nepřihlášený uživatel

#4809

2015-10-20 18:40

MŮJ, TVŮJ, NÁŠ DOMOV


Nepřihlášený uživatel

#4810 Le Penova souzena za vyrok proti muslimum - video o tom, o cem mluvila

2015-10-20 19:03

 La Penovou prave soudi za to, ze nazvala okupaci umyslne blokovani ulic v Parizi muslimy, kteri se na nich musi v davech modlit, takze mistni nemuzou domu ani z domova. 

https://www.youtube.com/watch?v=PVc5JrqZJmw je video, jak takova okupace vypada. Muslimove se schvalne sjizdeji z cele Parize, aby zablokovali cele ulice. Policie dostala prikaz nezasahovat. Verejne nabozenske projevy jsou pritom v Parizi protizakonne. 

Odsouzena ma byt ale Le Penova.

Olin

#4811 Re: Re: Re: Re:

2015-10-20 19:09

#4765: - Re: Re: Re:  

 Tak to mě poser. To jsem vážně nečekal. I když na tak významný den jako je 28. října to není až tak k divu. Ale když se dívám, že 1 člověk pořádá akci na 2 místech, to už vážně nechápu.


Nepřihlášený uživatel

#4812 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-20 19:17

#4811: Olin - Re: Re: Re: Re:  

 Nahodou, dobrej napad - to se udernici proti nenavisti nabehaj, aby to vsechno oprotestovali :-) 


Nepřihlášený uživatel

#4813 Re: Le Penova souzena za vyrok proti muslimum - video o tom, o cem mluvila

2015-10-20 19:20

#4810: - Le Penova souzena za vyrok proti muslimum - video o tom, o cem mluvila 

 To už je naprostá absurdita. Okamžitě suspendovat policejního velitele, který rozhodl, že nemá policie v takovým případě porušování zasahovat! A ten případ s LePenovou ukazuje, že současná Evropa je s cenzurou svobody slova na stejný úrovni jako my během normalizačních čistek! Tohle už se vážně nedá tolerovat! Stop multikulti diktatuře! Stop eurosajuzu! My už jsme si to jednou zažili a nechceme do toho spadnout znovu!!


Nepřihlášený uživatel

#4814

2015-10-20 19:24

PRAVDA O UNII 



Nepřihlášený uživatel

#4815 Re: Re: Re: Re: Proti vystoupení z EU

2015-10-20 19:28

#1778: Wave - Re: Re: Re: Proti vystoupení z EU 

 Otázkou je, zda nás do EFTA bude někdo chtít, tedy zda státy z EFTA nás budiu chtít mezi sebe ... a do té doby???


Nepřihlášený uživatel

#4816

2015-10-20 19:35

Já jsem při hlasování o vstupu do EU hlasovala proti vstupu, nechtěla jsem tam tehdy, po celý čas naší účasti jsem nebyla spokojená. Poslední události jsou vrchol! Ani v nejhorším snu bych takový otřesný vývoj nepředpokládala. Stydím se za to, čemu je evropská populace podrobena. Války,které Evropou proběhly, skončily. Toto ale je - co se v současnosti děje ,začátkem konce civlizovaného kontinentu!

Nepřihlášený uživatel

#4817

2015-10-20 20:05

NIKDY NEDOVOL O SVÉ EXISTENCI  ROZHODOVAT DRUHÉ / EU    ODKAZ


Nepřihlášený uživatel

#4818

2015-10-20 20:06

To je to nejlepší, co náš národ může udělat.

Nepřihlášený uživatel

#4819 Re: Re: Re: Re: Re: Proti vystoupení z EU

2015-10-20 20:12

#4815: - Re: Re: Re: Re: Proti vystoupení z EU 

 Propanajana - co tady ted resime, jestli nas bude nebo nebude chtit EFTA. Zatim jsme v situaci, ze Cech za koblihu proda Cecha. Dosud tuhle petici na papire nepodepsalo ani 10 tisic lidi - halooo, probudte se. K odhlasovani vystoupeni z EU by bylo zapotrebi jeste dalsich par milionu. Tak jestli chcete neco udelat pro budoucnost bez islamu a bolsevismu, sezente radsi dalsich par podpisu a lidi na demonstrace. Teorii muzete resit prubezne.


Nepřihlášený uživatel

#4820 Re:

2015-10-20 20:15

#4818: -  podpis nutny na papire

 Dobry den, hlavne podepiste papirovou verzi - pokyny jsou na titulni strane. Na internetu neni podpis pravne zavazny.


Nepřihlášený uživatel

#4821 Re: Re:

2015-10-20 20:44

#4779: kotec - Re:  Krátkozraký názor. Nejsme Švýcarsko ani Norsko, které si pobyt mimo EU mohou dovolit. Tohle je ekonomická sebevražda.

 Na kotce prosím nereagovat, je to spamovací robot pražské kavárny. Tuhle větu zde píše už asi podvacáté, na složitější reakce už ale nebyl naprogramovaný, asi nějaká osekaná demoverze.


Nepřihlášený uživatel

#4822

2015-10-20 20:50

SLEZSKO PROTI PŘISTĚHOVALCŮM  ODKAZ

NA VLASTNÍ OČI  ODKAZ


Nepřihlášený uživatel

#4823

2015-10-20 21:02

K SAKRU - NEMÁTE V POLSKU NĚKOHO ZNÁMÉHO, ABY NÁS PŘIJELI PODPOŘIT A KONEČNĚ DORAZILI I MÍSTNÍ?


Nepřihlášený uživatel

#4824

2015-10-20 21:47

NAŠE ZEMĚ


Nepřihlášený uživatel

#4825

2015-10-21 02:55

jsem s Váma a věřím Vám