Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4851 Re: Sluníčkáři radí migrantům, jak se vyhnout deportaci

2015-10-21 10:54

#4836: - Sluníčkáři radí migrantům, jak se vyhnout deportaci 

 Ihned vypátrat autora webu a odsoudit za vlastizradu nadoživotí!!!


Nepřihlášený uživatel

#4852 FAKTA A LŽI MASMEDII JAK SE DELA INFORMACNI VALKA

2015-10-21 11:52

FAKTA DEMOKRATICKE MEDIA

Ministerstvo obrany zveřejnilo videozáznam neznámého bezpilotního letounu, který natočil ruský pilot během jednoho letu v Sýrii.

„V syrském vzdušném prostoru se zvýšila aktivita létacích strojů", praví se v komentáři k tomuto videu na kanálu Ministerstva obrany v YouTube. MO nekonkretizovalo typ a příslušnost přístroje, připomínajícího bezpilotní letoun MQ-9 Reaper, jehož používaje hlavně vojenské letectvo USA.


Více: ZAZNAM RUSKE STIHACKY S KABINY NA BEZPILOTNI LETOUN

 

LŽI NOVINKY.CZ

Ruská stíhačka se nad Sýrií přiblížila k bezpilotnímu letounu, Moskva záběry zveřejnila

Ruské ministerstvo obrany zveřejnilo v úterý záběry bezpilotního letadla pořízené z kokpitu ruské stíhačky operující nad Sýrií. Nepřímo tak potvrdilo americké výhrady, že ruští piloti často sledují bezpilotní letadla.

Ruské ministerstvo obrany nezveřejnilo, jaký dron je na záběrech. Silueta trochu připomíná americký MQ-9 Reaper, který se používá nejen k průzkumu a monitorování situace na zemi, ale i k útokům. Na rozdíl od jiných dronů není jeho let naprogramován, ale řídí ho na dálku dvoučlenná osádka.

LŽI-RUSKA STIHACKA

 

FAKTA A LŽI

MASMEDII JAK SE DELA INFORMACNI VALKA TAK SEM VAM DAL NA SROVNÁNÍ PAR ODKAZU S FAKTU A LŽI 


Nepřihlášený uživatel

#4853

2015-10-21 12:06

 

FAKTA DEMOKRATICKE MEDIA

Bašár Asad navštívil Moskvu v úterý večer a uskutečnil jednání s Putinem, oznámil tiskový mluvčí prezidenta RF Dmitrij Peskov.

 

„Včera večer Moskvu navštívil prezident SAR Bašár Asad. Konala se jednání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem v úzkém a rozšířeném složení", řekl Peskov.

Podle Peskova se zúčastnili jednání členové nejvyššího vedení Ruska. „Jednání byla dost dlouhá, téma jednání je jasné", dodal.

Více: PUTIN A ASAD MOSKVA

 

Tvrzení o smrti třech Rusů v Sýrii vypadají na informační podvrh, ruští diplomaté nemají takovou informaci k dispozici, sdělili RIA Novosti na velvyslanectví RF v Damašku.

 

„Žádnou informaci o údajné „smrti tří Rusů" nebo „tří ruských vojáků" v Sýrii, o čemž informovala agentura Reuters, k dispozici nemáme", řekli v diplomatickém úřadu.

„Vše je to velmi podobné dalšímu informačnímu podvrhu, tím spíše, že zdrojem těchto údajů bylo Londýnské centrum sledování lidských práv, které se odvolává na jakési „vlastní zdroje", uvedli na Velvyslanectví Ruska v Damašku.

Více: SMRT RUSKYCH VOJAKU BYL PODVRH

 

 

 

LŽI NOVINKY.CZ

Asad jednal v Moskvě s Putinem

Prezident Sýrie Bašár Asad jednal v úterý večer v Moskvě se svým ruským protějškem Vladimirem Putinem. Uvedla to ve středu agentura TASS s odvoláním na mluvčího Kremlu Dmitrije Peskova. Ten také popřel, že by v Sýrii padli ruští vojáci.

 

Rusko popřelo úmrtí vojáků v Sýrii

 

Peskov se také stručně vyjádřil k úterním zprávám o tom, že v Sýrii zemřeli nebo padli ruští vojáci: „Pokud vím, prověřovalo se to, a podstatné je, že tyto zprávy neměly jasný zdroj.“

 

Už v úterý uvedlo ruské ministerstvo obrany: „Ke zprávám zahraničních hromadných sdělovacích prostředků o údajných úmrtích ruských vojáků v Sýrii prohlašujeme – žádné ztráty mezi vojáky ozbrojených sil Ruské federace v Sýrii nejsou.“

VICE-ASAD A PUTIN V MOSKVE A LŽI NOVINEK.CZ

 

 

FAKTA A LŽI

 

MASMEDII JAK SE DELA INFORMACNI VALKA TAK SEM VAM DAL NA SROVNÁNÍ PAR ODKAZU S FAKTU A LŽI 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#4854 Re:

2015-10-21 13:15

#4853: -  

 FAKTA DEMOKRATICKE MEDIA 

Včera večer Moskvu navštívil prezident Sýrie Bašár Asad. Návštěva Asada v Moskvě byla krátká. Syrský prezident se setkal jenom s Vladimirem Putinem a projednal s ním vojensko-politickou situaci v Sýrii, oznámil Sputniku velvyslanec Sýrie v Moskvě Rijad Haddád.

Podle tiskového mluvčího prezidenta RF Dmitrije Peskova „jednání byla dost dlouhá, téma jednání je jasné".

„Samozřejmě otázky boje s teroristickými skupinami, otázky týkající se pokračování ruské operace a podpory ofenzív syrské armády. Prezident byl detailně informován o situaci v Sýrii a perspektivních plánech. Také nejrůznější aspekty dvoustranných vztahů", řekl Peskov.

Více: PUTIN A ASAD MOSKVA INFO VICE

JEŠTĚ PATŘI K TOMU


Nepřihlášený uživatel

#4855 Re: Graffiti v Göteborgu hlásají založení chalífátu - už je to tady!

2015-10-21 14:11

#4826: - Graffiti v Göteborgu hlásají založení chalífátu - už je to tady! 

 Asyrští křesťané utekli před pronásledováním a genocidou a zkurvená švédská islámofašistická diktatura jen nečinně přilíží jejich další likvidaci. Tohle je napomáhání genocidě! Švédsko je odporná fašistická země, která nepatří do Evropy! Proč NATO nebombarduje radši nenávistný Švédsko?


Nepřihlášený uživatel

#4856 jste demagogové, provokatéři a vypatlanci s IQ shnilé tykve!

2015-10-21 14:54

Hlupáci je jim málo, tak tedy: jste demagogové, provokatéři a vypatlanci s IQ shnilé tykve!

Tomáš Peszyński, který se sám označuje jako pravdoláskař a havlista, se hrdostí hlásí k tomu, že došlo„k prvnímu narušení koncertu od jejich (myšleno Alexandrovců) vzniku v roce 1928“ v Praze [1][2]. Pro upřesnění, narušen měl být tím, že poblíž místa, kudy lidé přicházeli na koncert, byla vztyčena 12 metrová maketa Putina s hitlerovským knírkem, rudou hvězdou a hákovým křížem. Návštěvníci koncertu „museli projít kolem transparentů, vlajek a instalací, které jim připomněly, že jsme zemí NATO, EU, že jsme zemí západní, že Rusko okupuje část Ukrajiny a dosud tam vede válku a že je Rusko krvavý agresor, který napáchal zlo v mnoha zemích,“ píše radostně Tomáš Peszyński a lze jen doufat, že se samou radostí nad touto ubohostí, neposral.

Na této provokační akci jsou pozoruhodné dvě věci a sice, za jakých okolností a podmínek byla Putinova maketa umístěna, resp. zda k tomu měli aktivisté povolení a za další jak to, že této provokaci nikdo z pořadatelů koncetu (nechtěl, nemohl, nedokázal) zabránil. Ono není se čemu divit, mohou-li být vyvěšovány rudé trenýrky na střeše Pražského hradu, proč by nemohla chvíli postát nevhodně ironizující maketa V. Putina před vchodem areálu, že?

Na druhé straně by asi nebylo od věci, kdyby se pan Peszyński vyjádřil, jak nebo čím konkrétně byl „úspěšně“ narušen samotný koncert Alexandrovců. Pokud se domnívá, že ta ubohá provokace měla být narušením koncertu, pak bohužel jen zanechala „silný dojem“ v samotných návštěvnících a nebudu se mýlit, že ten dojem byl silně negativní v neprospěch jejich (vypatlaných) autorů. Ani oni (návštěvníci) totiž nejsou kolaboranti ani pitomci, aby nevěděli, že jde o prachsprostou provokaci (notabene hrubé urážku hlavy cizího státu). Pokud by totiž smýšleli tak, jak by si přál pan Peszyński, zcela určitě by se asi nehrnuli na koncert, který v nich, na zlost pana Peszyńského, zanechal ten nejlepší dojem a kulturní zážitek. Na rozdíl od výše jmenovaných skupin a pana Peszyńského považují účastníci koncertu Alexandrovců za kulturní, nikoliv za militantní nebo nepřátelské vystoupení.

     Pan Peszyński velmi sebevědomě a namyšleně charakterizuje své kolegy, autory a realizátory „úspěšného narušení“ konání koncertu a to spolky EEIC, Pražský Majdan a skupinu oMEN, kteří podle Peszyńského nejsou ani kolaboranti, ani žádní pitomci a proto museli proti tomuto odpornému turné něco podniknout. „ A taky jsme podnikli a myslím, že se nám to povedlo,“ dodává spokojeně vypatlaný Peszyński. O tom, že nejsou kolaboranti a pitomci, však lze vážně pochybovat, právě naopak, protože se hluboce mýlí, pokud si myslí, že kolaborovat znamená, resp. se vztahuje, jen v případě projevu sympatií k Rusku. Pan Peszyński si však neuvědomuje, že stejnou kolaborací jsou sympatie, náklonnost a přitakávání válkychtivým USA, NATO a jejich zájmům. To jen jaksi pro upřesnění mylného a primitivního názoru „chytrého“ (až to bučí) pana Peszińského.

 

Na druhé straně je až neuvěřitelně bezduché, laciné, naivní a hloupé konstatování, že nepřátelská armáda pošle ansámbl, který zde šíří její lži a nenávist za pomoci hudebních nástrojů a kýčovitých rádoby pozitivních či vtipných militaristických písniček a tanečků. A tváří se, že my to musíme tolerovat, protože se jedná údajně o kulturu, jak dodává pan Peszyński. Opak je pravdou, nemusíme nic tolerovat, protože občané šli za kulturním zážitkem, který však pan Peszyński škodolibě považuje za šíření lži a nenávisti!

 

     Je to hodně zbabělé až zoufalé považovat hudební nástroje, písničky a tanečky za nástroj k šíření lži a nenávisti. Vlastně ano, je to tak, jenže tu lež a nenávist šíří sám pan Peszyńsi se svými stejně ujetými přáteli. Názor, že „nepřátelská armáda“ pošle ansábl atd., to už je mimo logiku chápání. Nevím, zda je pan Peszyński schopen nějak věcně doložit či zdůvodnit, že armáda Ruské federace je vůči nám v nějakém oficiálním nepřátelském postavení, ale obyčejně to bývá na základě vyhlášení válečného stavu mezi dvěma státy a nepamatuji si, že bychom, kromě lživého a provokačního vyřvávání o válečném stavu České republiky s Ruskem kolaborantem a vlastizrádcem Štětinou jsem nezaregistroval, že by mezi ČR a RF existoval válečný stav.

 

     Nicméně není proč se vzrušovat, lze jen s velkým politováním konstatovat, že jsou mezi námi zoufalci a ubožáci, kteří jsou schopni za jidášský peníz od pana Schapira dělat „velké věci“, za které mohou od občanské společnosti, o které si pan Peszyński myslí, že lpí po západních hodnotách, sklidit jen posměšky a pohrdání! I to mnohé napovídá o stavu naší české demokracie!

 

VICE-Hlupáci je jim málo, tak tedy: jste demagogové, provokatéři a vypatlanci s IQ shnilé tykve!


Nepřihlášený uživatel

#4857 Re: Re: Graffiti v Göteborgu hlásají založení chalífátu - už je to tady!

2015-10-21 15:25

#4855: - Re: Graffiti v Göteborgu hlásají založení chalífátu - už je to tady! 

PŘESNĚ JAK SEM PŘEDPOVĚDĚL PŘED 3 ROKY ŽE TO ZAČNE A DEJE SE AJ SEM VAROVAL FARNÉ V TOMHLE ROKU NEBRALI TO VÁŽNĚ AJ SEM VAROVAL LID NIKDO NEBRAL VÁŽNĚ MÉ SLOVA

((MATOUŠ 24 KAPITOLA))


Nepřihlášený uživatel

#4858 Re: Vláda nejmenované země EU věří, že Obama není duševně v pořádku

2015-10-21 15:31

#4806: - Vláda nejmenované země EU věří, že Obama není duševně v pořádku 

... ono více lidí (nejen Obama a Merkelová) není duševně vpořádku ! ... Bohužel ale nepodstoupili psychotesty, takže se nedají přesně označit, kteří to jsou, kromě těch očividně uchýlených vod normálu, ... ale většina lidí ví, kdo to je a kde je jejich sídlo, kde se slízaj, raděj a odkud vynášej ta svá moudra "na světlo boží" a odkud na nás vylézaj a dělaj bububu !


Nepřihlášený uživatel

#4859 Re: Re: Vláda nejmenované země EU věří, že Obama není duševně v pořádku

2015-10-21 15:46

#4858: - Re: Vláda nejmenované země EU věří, že Obama není duševně v pořádku 

 CENIM SI TOHO ŽE SLEDUJEŠ MÉ ODKAZE ASPON JE NEDÁVÁM NADARMO SEM A JE JICH TU DOST AJ OD SPUTNIKU TAKY FAKTA AERONET TAKY FAKTA

NE JAK IDNES,NOVINKY,BLESK,ATD TO SOU SHIT MEDIA CO PREKRIVAJ FAKTA A DELAJ S RUSKA DIKTATORA PRITOM USA TAM JE DIKTATOR A VRAH SPOUSTU LIDI NA ZEMI JAK BYLO PSANO BRZY SE UKAZE KDO NESE DOBRE OVOCE A KDO NESE ŠPATNÉ OVOCE A LID NA ZEMI SE ZAČNE PROBOUZET VICE A VICE

Je čas ! ... VYTRVAT V DOBRÉM AŽ DO KONCE !!!

#4860 Re: Re: Re: Graffiti v Göteborgu hlásají založení chalífátu - už je to tady!

2015-10-21 15:49

#4857: - Re: Re: Graffiti v Göteborgu hlásají založení chalífátu - už je to tady! 

 to je pravda, bible varuje, já sám jsem věřící, ale:

NESTAČÍ KONSTATOVAT, ŽE SE TAK DĚJE, a říkat: ... "já Vám to říkal !" ale co teď ? ... Jaké je východisko ?

NEVZDAT TO !!! ...

Ale taky bych řekl jako věřící křesťan: ... k tomu všemu se i modlit ! Pán Ježíš řekl: "NEBOJTE SE, JÁ JSEM S VÁMI AŽ DO KONCE SVĚTA ! ... JÁ JSEM PŘEMOHL SVĚT ! ... KDO VYTRVÁ AŽ DO KONCE, BUDE SPASEN !"

Je tenhle bordel, který se teď děje také jako příležitost: ... tříbení charakterů ! ... Na které straně budeš stát Ty, já, on, my, vy ? ... Ukáže se, kdo je opravdový přítel a kdo falešný ! ... A pak přijde Ježíš, a pozná Ho každý člověk ! ... každý pozná i své jednání, motivaci, pochybení, hříchy, ... nastává doba sebereflexe a pokání, a jestli ji promarníme, bude to doba začátku konce ! ... Je čas se probudit ! ... Nikdo nebude moci zůstat stát jen tak stranou, aniž by se ho to nedotklo ! ... Nikdo nebude mít ten luxus, že je mimo dění ! ... Zatím se to některých lidí až tak moc netýká, ale tato doba končí ! ... Nastává důležitý čas zkoušky !

Obstojíme !??? 

Obstojme !!!

Vytrváme !???

Vytrvejme !!! ... až do konce v dobrém ! (tady se nemyslí dobré, jak si představují multikulti šílenci a sluníčkáři, ale ve skutečně dobrém !)

OBSTOJÍME A VYTRVÁME !!!


Nepřihlášený uživatel

#4861 Re: Re: Re: Re: Graffiti v Göteborgu hlásají založení chalífátu - už je to tady!

2015-10-21 16:27

#4860: Je čas ! ... VYTRVAT V DOBRÉM AŽ DO KONCE !!! - Re: Re: Re: Graffiti v Göteborgu hlásají založení chalífátu - už je to tady! 

VYTRVAT A NEPADNOUT DO KLAMU A PRICHYSTAT SE NA PRICHOD KRALA KRALU JEDINEHO VSEMOHOUCIHO NAD NARODY A ZACINAJ SILNE ERUPCE SOPEK A ZEMTRESENI PRICHOD JE BRZY VSE SE BUDE STUPNOVAT ZHORSOVAT NESMITE PADNOUT DO KLAMU PADLEHO BABYLON JE EU PADLY JE V USA MEDIA JEHO KLAM K NARODUM JSME OD BOHA NE OD PRIMATA TADY NA ZEMI JAK NAM BYLO VELHAVANO 

BRZY NASTANE SPOUSTU SPATNOSTI JAK BUDOU NARODY PROTI NARODUM ALE NEJDRIV BUDEM SLYCHAT O VALKACH TO SLYCHAME TED FURT!!!!AŽ NASTANOU DNY POZNATE KAŽDY KTERE DNY TO SOU  

Největší lásku (NE)má sluníčkář a láskař ... (ale k sobě)

#4862 Re: jo jo ta upřímnost a láska z láskařů a sluníčkářů přímo dští !!

2015-10-21 17:23

#4808: -  

vlevo nahoře: ... rudý aktivista domlouvá si strategii se sluníčkářskou, jak ty druhé označit za rasisity. Jenže, blbci si neuvědomili, že o rasy, a rasismus tady nejde, jen o islám ! (tolik na "nerasismu.cz") a nacionalisty, to myslí jako vlastence ?

nahoře uprostřed: ... sluníčkářka nabízí Čechy všem (Bábo, co ti nepatří, to nerozdávej, ale klidně můžeš rozdat svůj, zdůrazňuji svůj majetek !

vpravo nahoře: ... Mladí zelení jednou zezelenají závistí, jak zjistí, že migranti dostanou zdarma více, než naši ubozí chudí. Z mladých zelených budou jednou. ... staří zelení otroci !

vlevo dole: ... jakýsi santa Klaus (santo, ještě nejsou vánoce !) chce přijmout 1000000 (jeden milion) uprchlíků k sobě domů. Jenže, sám má doma hovno, a přijme k sobě domů akorát tak hovno, a ne uprchlíka, šmejd jeden pokryteckej !

vpravo dole: ... opět: vítejte, vítejte, vítejte ! ale nikdo z těch vítačů si je domů nevezme ! ... Šmejdi jedni pokrytecký ! Výkvět nároga !!! 

 


Nepřihlášený uživatel

#4863

2015-10-21 17:26

Podepisuji tuto petici,protože chci lepší život pro své děti.

Nepřihlášený uživatel

#4864 OSN SE STEHUJE DO JINE ZEME RUSKO A ČINA MA LEPSI VYBAVENI NEZ USA TIRANOVE

2015-10-21 17:28

V posledních třech letech uskutečnila ČLR už čtyřikrát zkušební starty mezikontinentálních balistických raket DF-41 a chystá se udělat další krok - začít kupovat ruské raketové motory, píše ex-poradce pro mezinárodní politiku při štábu ministra vojenského letectva USA, a nyní vojenský analytik Kent Johnson pro časopis The Diplomat.

 „Proč má to nás (USA) znepokojovat? Protože Čína už udělala velký technologický krok vpřed, a může teď vypouštět víceblokové balistické rakety, a také mít těžké nosné rakety schopné vynášet na oběžné dráhy kolem Země víceúčelové rakety s jadernou bojovou hlavicí, což je pro nás mimořádně nebezpečné — mohou totiž daleko předstihnout USA", soudí Johnson.

Více: RUSKO A ČINA ŠPIČKOVE RAKETY A TECHNOLOGIU NEŽ MA USA

Člen frakce Jednotné Rusko Vjačeslav Nikonov pokládá za nutné přemístění sídla Organizace Spojených národů z USA do jiného státu.

Podle jeho mínění OSN potřebuje reformy, především kvůli rostoucí úloze nových centrů síly — zemí BRICS.

„Jde především o Indii, třetí ekonomiku světa, která se za 7-8 let stane také první podle počtu obyvatel. Pak je tu Brazílie, jež má víc než 200 milionů obyvatel a je šestou světovou ekonomikou, která udává tón celé Latinské Americe. A nakonec jde o JAR, našeho partnera a jeden z největších afrických států," řekl poslanec.

Více: OSN SE PRESIDLUJE DO JINE ZEME

 

Maďarsko usiluje o navázání pragmatických vztahů s Ruskem a výstavba vojenského střediska NATO na území této země žádným způsobem neovlivní pragmatickou povahu vztahů s Moskvou, prohlásil novinářům ministr zahraničí a zahraničně-ekonomických vztahů Péter Szijjártó.

 

Hlava MZV Maďarska měl předtím jednání se svým ruským protějškem Sergejem Lavrovem. Podle Szijjárta nebylo téma základny NATO projednáváno na moskevských jednáních s ruskou vládou.

V Maďarsku bylo oznámeno o zahájení výstavby vojenského centra NATO.

Více: MADARSKO-RUSKO-NATO MADARSKO MA KRIZI Z NATO


Nepřihlášený uživatel

#4865 přijetí Turecka do Evropské unie, prohlásila německá kancléřka Angela Merkelová v neděli v Istanbulu

2015-10-21 17:32

Německo je připraveno vynaložit úsilí na urychlené přijetí Turecka do Evropské unie, prohlásila německá kancléřka Angela Merkelová v neděli v Istanbulu.

„Chceme usilovat o větší dynamičnost procesu přijetí Turecka do EU a hodláme zahájit jednání o otevření 17. bodu o ekonomice a platební politice", řekla Merkelová na společné tiskové konferenci s tureckým premiérem Ahmetem Davutogluem v Istanbulu.

Pokud jde o další body, o tom se bude podle slov Merkelové, jednat později.

Více: přijetí Turecka do Evropské unie, prohlásila německá kancléřka Angela Merkelová v neděli v Istanbulu.


Nepřihlášený uživatel

#4866 Re: Do 20 let hrozí islamizace Evropy?A DUVODY podvodne smlouvy EU a USA s Evropou

2015-10-21 17:35

#4833: - Do 20 let hrozí islamizace Evropy?A DUVODY podvodne smlouvy EU a USA s Evropou 

... dyť říkám, že mi připadá, jako by některým lidem, jmenovaným i nejmenovaným, politikům, multikultifašistům, a islamorasistům: ... JEBLO V HLAVĚ !

padni komu padni, či spíše jen ne láskařům a sluníčkářům

#4867 Re: Re: Sluníčkáři radí migrantům, jak se vyhnout deportaci

2015-10-21 18:05

#4848: - Re: Sluníčkáři radí migrantům, jak se vyhnout deportaci 

 sluníčkáři evidentně nabádají k porušování zákonů, což je trestný čin, ... a já jen doufám, že cenzor a Policie, kteří také tyto příspěvky pečlivě studují: ... to vezmou jako podnět k vyšetřování a stíhání sluníčkářů !


Nepřihlášený uživatel

#4868 FAKTA CO V TV NEUKÁŽOU„Okupant“ Putin na Krymu. A setkání s Berlusconim. Videa

2015-10-21 18:22

TU MATE FAKTA VŠECKY CO VAM MEDIA UTAJILA A DELAJ Z RUSKA OKUPANTY ANI SYRII NEOKUPUJOU ONI JEN PODLE ZAKONU KTERE SI NECHALY SCHVALIT KONAJ TAK JAK KONAJ PLUS AJI SI CHRANI SVE ZAJMY JAK BY TO DELAL KAŽDÝ STAT V EVROPE!!!!

FAKTA VICE-„Okupant“ Putin na Krymu. A setkání s Berlusconim. Videa

FAKTA VICE-Projev Vladimira Putina na 70. zasedání VS OSN - 28.09.2015 Titulky CZ

FAKTA VICE-Krymský projev Vladimira Putina


Nepřihlášený uživatel

#4869 Re:

2015-10-21 18:23

#4863: -  

 Hlavne podepiste papirovou verzi - viz titulni strana petice s pokyny. Podpis jen zde nema pravni silu. Jeste nebylo shromazdeno ani 10 tisic podpisu nutnych k projednani vladou.

Podpisem jen zde nicemu nepomuzeme - jedine na papire.


Nepřihlášený uživatel

#4870 Re: přijetí Turecka do Evropské unie, prohlásila německá kancléřka Angela Merkelová v neděli v Istan

2015-10-21 18:27

#4865: - přijetí Turecka do Evropské unie, prohlásila německá kancléřka Angela Merkelová v neděli v Istanbulu 

 Jasne, je tu malo muslimu, tak at jich dalsich 76 milionu pristoupi. Jeste jim za to zaplatime. 

"Vy, dobytek !" ... pardon: ... multikulti "výdobytek !"

#4871 Re: přijetí Turecka do Evropské unie, prohlásila německá kancléřka Angela Merkelová v neděli v Istan

2015-10-21 18:28

#4865: - přijetí Turecka do Evropské unie, prohlásila německá kancléřka Angela Merkelová v neděli v Istanbulu 

 

 poučme se z pohádky: 

"Byla jednou jedna kráva, doma docházela jí tráva, a proto nebyla zdravá: ...

V odvolání na kravská práva, ... a také ... ta země za humnem bude s trávou jistě ta pravá !?!

Chvíli ještě žije kráva, ... ale vůbec není zdravá, ... protiže už ji nechutná, už ji nejede  ta zahraniční tráva !"

"Kráva !"

To jsem si nikdy nepomyslel, že blbost bude chráněna a odměňována a moudrost bude trestána !?

#4872 Multikulti fašista + sluníčkový rasista + nenávistný láskař !?!

2015-10-21 18:37

"Každý, kdo je proti multikulti a islamizaci je údajně: ... rasisita, fašista, xenofob, nácek, extrémista !? ... a může být trestán !"

Je to občan a vlastenec této země !

"Každý, kdo podporuje multikulti a islamizaci je: ... multikultifašista (ve skutečnosti) a sluníčkorasista (ve skutečnosti) a láskař (ve skutečnosti nenávistník) ! ... a je tedy za to tady u nás placený, podporovaný, ... policií a vládou chráněný a kavárenskými mluvkami, typu PEHE: ... doporučovaný jako výkvět a vzor národa !"

Potlačují lidské svobody za asistence a mlčení Policie a vlády !

"Multikulti propagátoři, pravdoláskaři a sluníčkáři ! ... Co Vám tato země - česká, domov můj (domov náš) udělala, že ji chcete zničit !?

Vládo, policisté, armádo, politici, soudci: ... zvažte, na které straně stojíte, na které máte stát, koho chránit a koho trestat !? ... Myslím, že máte v tom guláš, ... čili nemáte v tom jasno !"


Nepřihlášený uživatel

#4873 Rada Evropy prohlásila, že největší islámofobové jsou český prezident Zeman a poslanec Okamura

2015-10-21 18:39

 

Rada Evropy prohlásila, že největší islámofobové jsou český prezident Zeman a poslanec Okamura. Neočekávané, ale milé ocenění.

 

Okamura na Twitteru 5:49 - 20. 10. 2015

 
koukám, že v EU trpí fobií z islamofobů v Česku !

#4874 Re: Rada Evropy prohlásila, že největší islámofobové jsou český prezident Zeman a poslanec Okamura

2015-10-21 18:50

#4873: - Rada Evropy prohlásila, že největší islámofobové jsou český prezident Zeman a poslanec Okamura 

 ... a to je velká chyba !!! ... Měli by být přesvědčeni, že největší islámofobové jsou 10.500 000 (deset a půl milionů čechů) !!! ... Bohu Díky, ... jen Bohužel: škoda, že víc než 10 a půl miliónů nás čechů není !

Jako zase já jsem přesvědčen, že největší blbci jsou: ... (no, řekněme shodou okolností také dva představitelé dvou zemí) ... (:-) !!!

Jednou ji budou soudit !

#4875 HEHE: Fobové se bojí fobů

2015-10-21 18:58

1. MERKELFRAU Má noční můru !!! ... (Jakou ? ... migranti ?) ... NE !!! ... ČESKO, SLOVENSKO, POLSKO A MAĎARSKO !!!

2. POLITICI V EU TRPÍ FÓBIÍ !!! ... (Jakou ? ... migranti ?) ... NE !!! ... FÓBIE Z ČESKÉ ISLAMOFOBIE ... oni jsou ČECHOFOBOVÉ !!! ... EU JE PLNÁ ČECHOFOBů !!! ... a to je trestné !!!

3. EVROPA JE PLNÁ FOBů A SNOBů ... a ... IMIGRANTů !!! ... doufám, že ne brzy: ... i křesťanských hrobů !!!