Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Zdraví nade vše, a proto už nikam nechoďte !!!

#4951 Re: Zůstaňte doma, zůstaňte nenakažen !

2015-10-23 21:09

#4929: -  

 RADÍM VÁM, ABYSTE SE NENAKAZIL OD "PIVNÍCH BůČKů": ... ... ... NECHOĎTE DO HOSPOD, A NEJLÉPE VůBEC NIKDE !!!

Zažeňte bubáka do díry !!!

#4952 Re: V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi

2015-10-23 21:15

#4919: - V Trutnově už se děti v sedmé třídě učí modlit k Aláhovi 

 ... a děti vyděsila, ... poněvadž děti myslely, že vidí BUBÁKA !!! ... a poté mnohé děti dostaly psotník a škytavku a začaly ze zajíkat ! ... a některé plakaly a rodiče volaly, a některé se pokakaly, a jiné volaly o pomoc, a další se pozvracely !

... ale odvážný Pepíček se nenechal odstrašit ! ... vzal bejzbolovou pálku, a bubáka zahnal úderem do míst, kde má bubák prdel ! ... to proto, aby si příště rozmyslel takhle strašit české děti !


Nepřihlášený uživatel

#4953

2015-10-23 23:05

Jen připomínám následné demonstrace:

- Dne 24. října od 14.00 na Masarykově náměstí v Ostravě – demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.

- Dne 28. října od 14.00 na Nám. Dr.E.Beneše v Liberci – demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.

- Dne 28. října od 14.00 na Nám. Míru v Praze, Nám. Svobody v Brně, na Masarykově náměstí v Ostravě a Mírovém náměstí v Ústí nad Labem pořádá demonstraci Blok proti islámu.

- Dne 28. října od 17.30  Nám. Jana Palacha – Nám Republiky v Praze - vzpomínkový pochod k 97. výročí vzniku Československé republiky, pořádá Národní demokracie.

- Dne 7.listopadu 2015 - Tábor lidu v Olomouci - pořádá Národní demokracie.

- Dne 17. listopadu 2015 na Václavském náměstí u Muzea - demonstrace za naši kulturu a bezpečnou zem.


Nepřihlášený uživatel

#4954

2015-10-24 06:35

Všichni víme o co jde!Tak už k sakru pojďme do ulic,na náměstí a prosaďme své!!!!


Nepřihlášený uživatel

#4955 UKRAJINA A EVROPA A RUSKO SYRIE

2015-10-24 09:00

Podle údajů Eurostat více než 300 tisíc Ukrajinců dostalo v minulém roce povolení k pobytu v EU, tj. Ukrajinců přijelo do Unie více, než občanů jakékoliv jiné země. Česko, jak nedávno prohlásil premiér země Bohuslav Sobotka, se chystá připravit projekt zapojení pracovní síly z Ukrajiny ve zjednodušeném vízovém režimu.

Podpoří tuto iniciativu samotní Češi? Otázka Sputniku — Přemyslu Votavovi, členu představenstva strany Národní socialisté — LEV 21.

Mnoho Ukrajinců už pracuje v Česku?

Pokud vím, více než 100 tisíc Ukrajinců pracuje v Česku, jsou u nás na druhém početním místě po Slovácích. Vytvářet jim další výhody pro vjezd, aby se zvedla ekonomika země? Myslím, že to není řešení ekonomické, ale spíš politické. Platit za něj budeme my všichni.

Více: UKRAJINCI V ČR

Ozbrojené síly Sýrie aktivně rozvíjejí ofenzívu proti teroristům v různých provinciích, v důsledku akcí armády bylo zlikvidováno velké množství bojovníků, vládním vojskům se podařilo znovu převzít kontrolu nad řadou obcí.

Od 30. září začalo Rusko na žádost syrského prezidenta Bašára Asada zasazovat bodové letecké údery objektům teroristické organizace Islámský stát v Sýrii. Za tuto dobu zasadily ruské vzdušné a kosmické síly 830 úderů, zlikvidovaly několik stovek bojovníků, desítky velitelských stanovišť, skladišť a dalších objektů teroristů. Díky podpoře ruského letectva ženou syrští vojáci teroristy na zemi, vládní armáda vstoupila do aktivní útočné fáze.

Úspěchy syrské armády

Jak sdělil oficiální představitel OS Sýrie Alí Majhub, více než 300 teroristů bylo zlikvidováno v syrské provincii Lázikíja.

„V provincíí Lázikíja bylo zlikvidováno více než 300 teroristů, vozy s kulomety blízko města Salma a Sad Badradun. Naše armáda kontroluje Džub al-Ahmar a čast města Salma", řekl Majhub.

 Alí Majhub zdůraznil, že syrská armáda také kontroluje několik osad v provincii Aleppo.

Více: VYSLETKY V SYRII RUSKA V TYDNU


Nepřihlášený uživatel

#4956

2015-10-24 12:46

K integraci islámského náboženství do naší společnosti odpovím následovně.

Na našem území žije romská menšina (dle wikipedie od konce 14. století). Po více jak 600letech řekla jedna prostší romka:

"Protože gádžové maj jinou kulturu a my máme taky jinou kulturu, věřte mi...".  A já těmto slovům 100% věřím.

Stejně jako romové, ani islamisté NIKDY nepřijmou českou kulturu. Multikulti je politický blábol, který má zakrýt pravý význam migrace jiných kultur na území Evropy, potažmo ČR.


Nepřihlášený uživatel

#4957 LAVROV RUSKO EU SYRIE PLUS RAKETY RUSKE S DOLETEM 2000KM

2015-10-24 12:56

Moskva doufá, že Evropská unie chápe nepřijatelnost své distancované pozice v syrských záležitostech, prohlásil ministr zahraničních věcí RF Sergej Lavrov.

 „Doufám, že EU teď přece jen chápe, že pozice distancování se syrských záležitostí je pro ni nepřijatelná", řekl v interview pro sobotní pořad Vesti Sergeje Briljova.

Více: LAVROV RUSKO EU SYRIE

Křižující rakety námořní dislokace Kalibr mají dostřel až 2 tisíce kilometrů, oznámil v sobotu náčelník zprávy pro bojovou přípravu Hlavního štábu Vojensko-námořních sil Ruska kontraadmirál Viktor Kočemazov.

 K prvnímu bojovému použití těchto raket došlo na začátku října, kdy čtyři lodě Kaspické flotily zasadily raketový úder po základnách bojovníků Islámského státu v Sýrii z regionu Kaspického moře.

Více: RUSKE RAKETY DOLET 2000KM


Nepřihlášený uživatel

#4958

2015-10-24 13:05

Myslím, že by jsme mohli byt suverénním státem, ale určitě ne pod nadvládou EU.

Nepřihlášený uživatel

#4959 Video: O Rusech v Sýrii, uprchlicích v Evropě a o médiích hovoří Ivan. A Rusové mají dost Putina!

2015-10-24 13:26

Video: O Rusech v Sýrii, uprchlicích v Evropě a o médiích hovoří Ivan. A Rusové mají dost Putina!

Ironie mnohdy řekne víc, než spousta slov a jedna taková, která shrnuje události v Sýrii, uprchlickou vlnu v Evropě, roli Ruska, ale i roli Západu a USA a informační války je ve vloženém videu.

Ironicky přidávám ještě jedno video z nedávné „mohutné“ moskevské demonstrace proti Putinovi a proti ruskému zásahu v Sýrii, kterou organizovalo hnutí „Solidarita“ (co dodat?):

Moskevská demonstrace proběhla ve stejný den, kdy Praha podobně „mohutně“ demonstrovala proti Alexandrovcům a použila k tomu 12-ti metrový postler:

Ukrajinská dívka žijící v Praze Ivanka Rada Illyenko k demonstraci zveřejnila vzkaz všem českým obdivovatelům ruského armádního souboru Alexandrovci. Svůj příspěvek nazvala podle staré přezdívky tohoto slavného souboru: „Zpívající zbraň“ a textem, kde Alexandrovce kritizuje za píseń „Slušní lidé“, se obrací k českým občanům a varuje je před Ruskem.

V závěru textu říká: „Vy už si nikdy nedokážete klidně poslechnout českou hymnu. Už při prvním „Kde domov můj“ žalem vám budou téct slzy. Za všechny mrtvé, co jste znali a neznali. Mezi tím „vežlivye ľudi“ („slušní lidé“) zařídí ještě několik provokací i tam, kde válka zdanlivě není. Dejme tomu v Brně a Plzni. I tam zemřou lidé. Strach se stane vašim věrným kamarádem. A „vežlivye ľudi“ celému světu o vás budou jen lhát, lhát a lhát.“

Závěr textu jsem vložila, protože mi přijde vizionářský. Jen v něm opět je kus ironie:  nebezpečí „slušných lidí“ totiž nevidím v Alexandrovcích, ale v Bruselu (a tentokrát „slušných“ v uvozovkách nikoliv ve smyslu citace). Píseň „Slušní lidé“, věnovanou přičlenění Krymu k Rusku vkládám, celý text výzvy Ukrajinky a zdroj zde

VICE-Video: O Rusech v Sýrii, uprchlicích v Evropě a o médiích hovoří Ivan. A Rusové mají dost Putina!


Nepřihlášený uživatel

#4960

2015-10-24 13:30

Odmítání uprchlíků je xenofóbií, odmítání americké a euro politiky je rusofilií. Tak tedy jsem rusofilní xenofob. Ale ať si to média a politici (a bezpečnostní složky) nazývají jak chtějí, já si jen hledám pravdu. Nevím, nakolik až je na ruské straně, ale zcela jistě vím, že není na americké. A podle počtu účastníků demonstrací proti Putinovi se zdá, že stejně to vidí stále více lidí.

A na závěr ještě dvě zprávy o „hodnotě“ amerického přátelství: 

PS1: Obama právě vetoval schválení dodávek zbraní Ukrajině (zdroj)

PS2: Podle posledních průzkumů má Saudská Arábie zásoby ropy pouze na pět let (zdroj) a je docela v koncích, lze se tedy divit americkému obratu k Íránu?

 

České titulky úvodního videa: zde


Nepřihlášený uživatel

#4961

2015-10-24 13:37

Moskva je ochotna maximálně koordinovat své akce v Sýrii s USA, a také podporovat ze vzduchu umírněnou syrskou opozici, prohlásil ministr zahraničních věcí RF Sergej Lavrov.

„Opakuji, že velkou chybou je odmítnutí Američanů koordinovat s námi svou protiteroristickou kampaň. Jsme připraveni na co nejhlubší koordinaci. Víc než to: jsme ochotni také podporovat ze vzduchu vlasteneckou opozici, mj. tzv. Svobodnou syrskou armádu, i když nám odmítají poskytnout informaci o tom, kde se podle amerických odhadů nacházejí teroristé, a kde — vlastenecká opozice", řekl Lavrov v interview pro pořad Vesti v sobotu televizního kanálu Rossija 1.

Více: LAVROV RUSKO SYRIE KOORDINACE USA


Nepřihlášený uživatel

#4962

2015-10-24 14:18

Operace ruského vojenského letectva v Sýrii upevnila morálního ducha Syřanů, píše Associated Press.

Jde o uprchlíky v táboře na předměstí přístavního města Latákie. Právě u Latákie se nachází letecká základna Hmeimim, z níž létají letadla RF na bojové operace proti islamistům.

Více: UPRCHLICI DEKUJI PUTINOVI ZA OPERACE V SYRII


Nepřihlášený uživatel

#4963 Ruský prezident podává Západu olivovou větev,DULEŽITÉÉÉÉ

2015-10-24 15:53

Ruský prezident podává Západu olivovou větev, a politici by měli jeho návrh přijmout, soudí novinář Bryan MacDonald.

Moskva navrhuje spolupráci, Washington je však příliš tvrdohlavý, aby změnil svůj kurz, i když si snad uvědomuje, že to bude muset dříve či později udělat, soudí novinář.

Podle jeho názoru stojí Barack Obama před problémem. Kdy nastoupil do funkce prezidenta USA před téměř sedmi lety, USA teprve začínaly podnikat kroky k zachování monopolárního světa. Teď se ale situace změnila. Svědčí o tom rychlý růst Číny, obrození Ruska z popelu SSSR, a také záporné následky nákladných válek v Iráku a Afghánistánu.

„Vladimir Putin to ví, stejně jako Barack Obama. Ten poslední se však nemůže smířit s tím, že se bude na něho pamatovat jako na prezidenta, který zmařil americkou převahu", soudí analytik

Více: OBAMA A PUTIN A RUSKO


Nepřihlášený uživatel

#4964 DULEŽITÉÉÉ

2015-10-24 16:33

V rámci boje s Islámským státem je Moskva ochotna podpořit ze vzduchu pozemní akce opoziční Svobodné syrské armády, prohlásil ministr zahraničních věcí RF Sergej Lavrov.

 „Jsme ochotni podpořit ze vzduchu vlasteneckou opozici, mj. také tzv. Svobodnou syrskou armádu, i když nám odmítají poskytnout informaci o tom, kde se podle amerických odhadů nacházejí teroristé, a kde vlastenecká opozice", řekl Lavrov v interview pro pořad Vesti v sobotu televizního kanálu Rossija 1.

V Sýrii trvá od března roku 2011 ozbrojený konflikt, jehož obětí se podle údajů OSN stalo přes 220 000 lidí.

Více: RUSKO PODPORA SYRIE OPOZICE


Nepřihlášený uživatel

#4965 SU-34 RF NEJMODERNEJSI LETOUN

2015-10-24 16:37

RUSKA SU-34 A USA SE MUŽE JIT VY...........


Nepřihlášený uživatel

#4966 SOUDNY DEN POROSENKA VOLBY

2015-10-24 17:08

Místní volby na Ukrajině, které se mají konat v neděli, se stanou pro prezidenta Petra Porošenka soudným dnem kvůli jeho nepopulárním opatřením pro „utahování opasků“ a nerozhodným akcím v boji s korupcí.

Hlasování se bude konat na pozadí ticha v bojových akcích na východě země, a také na pozadí rostoucího znepokojení tím, že Ukrajina, která byla uznána nedávno za jednu z nejchudších zemí Evropy, mizí ze světového pořadu dne, píše Agence France-Presse.

© 

Popularita Porošenkovy vlády poklesla na tak nízkou úroveň, že se premiér Arsenij Jaceňuk, jehož rating nepřesahuje několika procent, rozhodl, že nebude nekandidovat v místních volbách za svou stranu Lidová fronta.

Více: SOUDNY DEN PRO POROŠENKA


Nepřihlášený uživatel

#4967 USA NENI PRIPRAVENA NA BUDOUCI VALKY DUVOD JEN ZABIJELI CIVILISTY A ROZRACELI ZEME

2015-10-24 17:33

Neúspěchy v Iráku a Afghánistánu rozšířily propast mezi většinou Američanů a ozbrojenými silami USA, píše časopis The Economist.

 V budoucnu snad nebudou moci USA mobilizovat potřební množství branců pro eventuální nové války, podotýká časopis.

Cituje seržanta americké armády Russella Haneyho, který se zabývá verbováním branců do armády. Podle jeho slov, většina Američanů ráda pronáší „prázdná slova" o své úctě k vojenské službě, ve skutečnosti ale sloužit nechce.

Více: USA NENI PRIPRAVENA NA BUDOUCI VALKY


Nepřihlášený uživatel

#4968 ZAPNUL ČT A NAJDENOU VIDIM PREJ USA LETECKY NIČI ISIS CO TO JE ZA LŽI

2015-10-24 18:13

DNES SEM ZAPNUL ČT A NAJDENOU VIDIM PREJ USA LETECKY NIČI ISIS CO TO JE ZA LŽI TY NEDELAJ ANI H... V SYRII JEN ZNIČILI NEMOCNICI V KUNDUZU

ZATIM CO RUSKO DELA PRACI ZA NE CO JIM TRVALO ROK ONI MAJ DO 15 DNI!!!!

Ruské letectvo zlikvidovalo včera v noci štáb teroristů a muniční sklad v syrské provincii Idlib během úderů zasazovaným objektům Islámského státu, oznámila ve čtvrtek správa tiskové služby a informací ministerstva obrany Ruské federace.

Více: RUSKO NALETY NA ISIS

 


Nepřihlášený uživatel

#4969

2015-10-24 20:28

Tím, že padly špatné diktátorské režimy, ale takové, které dokázaly tamní společnost udržet na uzdě, tak nastal chaos a začala invaze do Evropy. Navíc je vše tak načasované a tak dobře organizované. Z toho vyplývá, že je to předem plánované. Podívejme se na Euromed, už před x lety plánovali nahrnout sem 50 milionů musláčů.

chrochtáme blahem !?

#4970 Re: Re: Podepsáno

2015-10-24 21:10

#4934: Julinka - Re: Podepsáno 

 jj, chrochtám blahem !!! ... Ale až přijdou muslimáci, ... budeme jenom chrochtat, a možná ani to ne !

Dáte hlavu na špalek ? Pokud ne, tak proč zvete islám do Evropy !?

#4971 Re: Kdo zve Islám do Evropy, ať je připraven i k případnému odřezání hlavy z ruky pozvaných

2015-10-24 21:17

#4956: -  

 souhlas, akorát pořád lepší romové, než islámci ! ... Romové aspoň nepodřezávají křesťanům a nevěřícím hlavy !

a o tom podřezávání hlav, vážená policie, sluníčkáři, bonzáci, a kontroloři názorů a komentářů na internetu: není šíření paniky a poplašné zprávy, ale následkem toho, co lze najít na internetu, a gest a slov, která naznačují, co s námi chtějí radikální islámisté udělat ! Mám právo bát se o život, mám právo se ozbrojit a život svůj a své rodiny chránit !


Nepřihlášený uživatel

#4972 Re:

2015-10-24 21:23

#4958: -  

 jj, o suverénním státě, kde má moc lid, a vládu uskutečňuje prostřednictvím politiků je už v ústavě, a vidíte, že prakticky se jedná jen o formalitu a cár papíru !?

Síly zla se spojily !

#4973 Re: Síly zla se spojily !

2015-10-24 21:32

#4969: -  

... Ano, přesně načasované, rozpoutané agresí USA, podplacené (zaplacené) dolarama těch hord uprchlíků, aby měli na cestu do Evropy (opravdu potřební, kde by na to vzali?) - ze strany nejspíš USA a Saudské Arábie, ... štědré pozvání od paní Merkel, ... církevní výzvy o přijetí do každé farnosti a rodiny a řeholního řádu nějakého uprchlíka, uprchlíků, ... 4 krvavé měsíce na obloze za sebou nedávno, ... a hlavně:

Předsednictví Saudské Arábie, největšího muslimského terosristy světa v OSN ohledně lidských práv !?

!!!

!!!To je zatraceně podezřelé sounačasování a koordinace, ne-li přímo globální domluva ... jak zničit Evropskou kulturu a křesťanství!!!


Nepřihlášený uživatel

#4974

2015-10-24 23:14

Zde vkládám natočený rozhovor s organizátorkou demonstrací  ODKAZ

Na povrch se dostávají informace, že je lidem vyhrožováno zablokováním profilů na facebooku. V jistých případech se tak již i stalo. 

Obrátil jsem se na výše uvedenou paní, ale naše konverzace skončila dříve než začala. Vysvětluji si to buď onou blokací nebo jak tu někteří čtenáři uvedli - každý si hraje sám na svém písečku. Kdo se vydává za nestranného, nemusí zákonitě nestranným býti. Buď jak buď, v termínu 28.10., tak i 17.11. je hlášeno souběžně několik protestních akcí, které nemají zájem se ve své výzvě národu a vládě spojit. Na videu, výše, si poslechněte jak bude akce zakončena. Nemusím nijak zastírat, že toto mi přijde krajně praštěné, hodné akorát tak politických stran  a hnutí okrajového spektra naší politiky.

Nicméně sám za sebe jsem to ještě nevzdal, mám v úmysl pokračovat v započaté komunikaci, ale už né s touto paní.

Pokud to nikam nepovede, podniknu celou akci sám. Mám v sobě pocit zodpovědnosti a nutnosti nesedět jen pasivně a čekat, co se bude dít. 


Nepřihlášený uživatel

#4975

2015-10-24 23:24

Tady jsou demonstrace na toho 17.11.. Již dříve jsem uvedl, jak by se dalo sehnat více lidí na akci. Když se k tomu nikdo nemá, udělám to sám. A pokud jde o termín a místo, myslím že nejlepší bude 17.listopadu na Václaváku.