Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#4826 Graffiti v Göteborgu hlásají založení chalífátu - už je to tady!

2015-10-21 07:32

Graffiti v Göteborgu hlásají založení chalífátu

Stoupenci Islámského státu (IS) ve švédském Göteborgu tento týden na stěnu tamní restaurace a pekárny nastříkali graffiti, která mají oznámit vyhlášení prvního chalífátu v Evropě. Zároveň s tím se objevily výhrůžky členům tamní asyrské křesťanské komunity, že je čeká smrt, pokud nekonvertují k islámu.

Logo IS a arabským písmem nastříkané písmeno N, tedy označení toho, že tady žijí křesťané (křesťan se arabsky řekne nasrání - podle města Nazaret - pozn. red.), se objevily na zdi restaurace v centru města. Hrozby včetně vzkazu „Přestup na naši víru, nebo zemři“ a „Chalífát je tady“ byly nalezeny ráno na pekařství.

„Zamrazilo mě. Je to úděsné. Cítíme se ohroženi,“ řekl britskému The Daily Star Markus Samuelsson, majitel pekařství, který pochází z místní zhruba třítisícové komunity asyrských křesťanů. Právě jejich domy v domovském Iráku označovali islamisté arabským písmenem N na znamení toho, že musí platit daň pro jinověrce.

Podle švédského serveru Breitbart se graffitti našly pouze na provozovnách asyrských křesťanů, jinde ne. Asyrská církev je jednou z nejstarších křesťanských církví na světě. Její příslušníci pocházejí ze severní Mezopotámie a dodnes udržují při životě starodávný aramejský jazyk.

Z Trelleborgu prý zmizelo tisíc dětí

Göteborg je zároveň považován za baštu džihádistů zverbovaných ve Švédsku. Přes tisíc mladistvých, převážně dětí, kteří letos dorazili jako uprchlíci do Švédska, už postupně zmizelo ze zařízení pro uchazeče o azyl ve švédském městě Trelleborg, napsal v úterý web deníku Local.

„Nejméně polovina z 1900 mladistvých odešla bez našeho souhlasu. Nevíme, kde jsou. Nemáme možnost, jak jim zabránit v odchodu. Nemůžeme ve dne v noci stát u jejich lůžek,“ řekla starostka Agneta Sjölundová. Úřady očekávají, že do konce letošního roku dorazí do Švédska na 12 tisíc dětí bez doprovodu dospělých.


Nepřihlášený uživatel

#4827

2015-10-21 07:48

DŮLEŽITÁ ZPRÁVA - PŘIJÍMÁNÍ ISLAMISTŮ JE PROTIÚSTAVNÍ

NAŠE ÚSTAVA ŘÍKÁ - V NAŠÍ SPOLEČNOSTI SI MAJÍ BÝT VŠICHNI ROVNI, VŠICHNI MAJÍ MÍT STEJNÁ PRÁVA, STEJNÉ POVINNOST A STEJNÉ MOŽNOSTI

ISLÁM TOTO VŠE POPÍRÁ

JEDNÁNÍ VLÁDY JE TRESTNÉ!!!  

OKAMŽITÝ ZÁKAZ TÉTO IDEOLOGIE NA NAŠEM ÚZEMÍ JAKO VÁŽNÉ HROZBY PRO JINÁ NÁBOŽENSTVÍ A KULTURNÍ DĚDICTVÍ NAŠEHO NÁRODA 

 

Já mám děcko, kdo má víc ?

#4828 Já dám děcko, kdo dá víc !?

2015-10-21 08:02

Nerad bych paušalizoval:

ale tady tedy už nepřehazují děti přes vysoký plot, aby za ním dopadly hlavičkou na beton ! ... Tady je jen strkají, poposouvají je policajtům přes hranu plotu, bo tu: na tej straně je strašný hlad a chlad, a tak se rodina raději zřekne a vzdá děcka, než by s ním zažádala o azyl v zemi před plotem, v zemi Evropy, kde ani válka není (a ani ten hlad), ... a koneckonců ani ten chlad jako v Německu !) Holt, ... rodičovská láska v přímém přenosu !!! Akorát mi to trochu smrdí neláskou !


Nepřihlášený uživatel

#4829 Re: Já dám děcko, kdo dá víc !?

2015-10-21 08:03

#4828: Já mám děcko, kdo má víc ? - Já dám děcko, kdo dá víc !? 

 Nevíte, na co budou policajtům děcka (tady toto děcko) ? ... Když je vlastní rodina nechce ?


Nepřihlášený uživatel

#4830 Re: Graffiti v Göteborgu hlásají založení chalífátu - už je to tady!

2015-10-21 08:05

#4826: - Graffiti v Göteborgu hlásají založení chalífátu - už je to tady! 

Vyšlo 21.10. na novinkách v noci ve 3:06 - to aby to hned ráno mohli přeřadit do archívu starších zpráv a nezůstalo to náhodou navrchu.

Na idnes do radši ani nevyšlo.


Nepřihlášený uživatel

#4831 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proti vystoupení z EU

2015-10-21 08:10

#4819: - Re: Re: Re: Re: Re: Proti vystoupení z EU 

 Zaměstnanci automobilek určitě nestojí o ztrátu pracovního místa


Nepřihlášený uživatel

#4832 Re: Re: Re:

2015-10-21 08:11

#4821: - Re: Re:  

 A vy jste spamovací robot z putyky páté cenové skupiny z Nového Veselí. Ale mám dojem, že ani hradní šášula si nepřeje vystoupení z EU


Nepřihlášený uživatel

#4833 Do 20 let hrozí islamizace Evropy?A DUVODY podvodne smlouvy EU a USA s Evropou

2015-10-21 08:27

Do 20 let hrozí islamizace Evropy?

Situace je zřejmě alarmující, protože do voleb prezidenta v USA zbývá už jenom 13 měsíců, ale pokud diplomaté v EU hledají cesty, jak stejně Obamu ještě odvolat do konce tak krátkého funkčního období, tak to znamená, že situace je mimořádně závažná. Je mnohem horší, než jak nám ukazují média. Islamizace Evropy je totiž jednosměrný proces. A pokud opravdu nedojde k eliminaci migrace z arabských zemí, může se do Evropy do konce roku 2016 dostat až 20 milionů běženců, kteří si pozvou v následujících letech své velké rodiny (vynásobte číslo 5x až 10x) a do 20 let založí děti imigrantů své rodiny.

Během jedné generace tak můžou muslimové představovat etnickou majoritu v Evropě. Takové počty sice budou dosaženy až za 20 let, ale zabránit tomu se dá pouze nyní, než vkročí na území EU. A na toto zabránění je strašně málo času, de facto jen do jara příštího roku. Američtí globalisté vidí ve zchudlé EU nový obrovský odbytový trh, včetně amerických GMO potravin a krmiv a v neposlední řadě levnou výrobnu a montovnu, protože globalisté hledí do budoucna a vidí, že současná orientace na Čínu, kdy veškeré zboží v amerických obchodech má značku Made in China, nemusí trvat věčně, zejména tehdy, pokud dojde k vypuknutí válečného konfliktu s Čínou v oblasti Jihočínského moře. Ze dne na den by Čína uvalilo embargo na vývoz své produkce do USA.

Nová Evropa a nový Euročlověk, o kterém básní předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker, bude náhradou za Čínu. Smlouva TTIP zajistí volný obchod mezi EU a USA. Zatímco dnes platí Američané Číně za jejich zboží natisknutými dolary, aby Čína za ně mohla nakoupit ropu do Arabů, za nějaký čas budou stejně tak Američané platit natisknutými dolary Evropanům za jejich vyrobené zboží, aby si Evropa mohla nakoupit ropu a plyn od Íránu (protože Rusko bude izolované). Co je totiž důležité, Írán se nebude bránit prodávat svoji ropu za americký dolar, protože technologie, které po odstranění embarga bude potřebovat, musí nakoupit opět za americké dolary. Protože ropa z Íránu bude proudit přes Kurdistán a pokud Írán bude chtít používat americkou infrastrukturu a ochranu ropovodů v Kurdistánu, bude muset prodávat ropu za dolar, nikoliv ze EURo.

VICE-Vláda nejmenované země EU věří, že Obama není duševně v pořádku. Diplomat se vyptával, jaké jsou možnosti odvolání amerického prezidenta. Stojí za výrokem Německo?


Nepřihlášený uživatel

#4834 Aeronet opět ve čtvrtletní zprávě Ministerstva vnitra ČR

2015-10-21 08:31

Jak nás do redakce dnes večer upozornilo několik čtenářů, v čerstvě vydané čtvrtletní zprávě ministerstva vnitra o stavu extremismu v ČR opět figuruje náš server Aeronet. Náš portál je ve zprávě zařazen mezi tzv. ústřední servery, které podle vnitra prý v ČR šíří paniku a strach ve společnosti (ohledně migrantů). Kromě nás zmiňuje zpráva ještě ruský server Sputnik. Výroční zpráva se opět omezuje na klasické škatulkování levice/pravice, přičemž migrační krize jasně ukazuje, že toto téma vnímají stejně voliči z celého politického spektra.

Aeronet přináší informace bez obalu a důsledně informujeme nejen o problematice uprchlíků, ale i o dalších vnitropolitických a zahraničních souvislostech. Redakce Aeronetu odmítá označení a nálepku serveru, který by měl cokoliv společného s extrémismem, pokud tedy za extrémismus není považováno vlastenectví a boj za zachování české kultury a národní identity v tzv. Nové Evropě, která má mít podle světových elit charakter multikulturního souručenství prostoupeného militantním islámem a má být charakterizována chudou střední třídou a transformací vyspělé ekonomiky a společnosti do neofeudalistického evropského systému, kdy občané, státy a jejich národy budou nevolníky ve svých vlastních zemích pod diktátem Bruselu a světových globalistických elit.

VICE-Aeronet opět ve čtvrtletní zprávě Ministerstva vnitra ČR

Nekorektně

#4835

2015-10-21 08:31

Rabování neandrtálců v Itálii

Tak to jsou ti inženýři,stavaři,doktoři,chirurgové,vynálezci, vědci,učitelé atd atd vpraxi,co my evropané potřebujeme.?


Nepřihlášený uživatel

#4836 Sluníčkáři radí migrantům, jak se vyhnout deportaci

2015-10-21 08:33

Němci dosud odmítnuté žadatele o azyl posílali pryč běžnými komerčními lety, což vedlo i k emotivním scénám přímo na palubě. Některé webové stránky s informacemi pro běžence například radí, aby deportovaný člověk neplýtval na letišti silou na potyčky s policií a začal „řádit“ až mezi cestujícími v letadle.

„Podle mezinárodních dohod nemají policisté uvnitř letadla žádné zvláštní postavení. Nemohou už využívat žádné ze svých pravomocí. Svou energii pro vzdorování deportaci si proto ušetřte až do letadla,“ píše se v návodu.

Stránky migrantům radí hlasitě křičet nebo si vyžádat, že chtějí mluvit s kapitánem. „Pokud to nepomůže, odmítněte se posadit, nepřipoutejte se, případně se svalte na podlahu,“ dodávají tvůrci informačního webu pro migranty. Cílem těchto scén je donutit pilota, aby deportovaného jedince z přepravy vyloučil.

idnes 21.10.2015


Nepřihlášený uživatel

#4837 ASAD A NAŠTĚVA EVROPY

2015-10-21 08:37

Prezident Sýrie Bašár Asad je toho názoru, že bez akcí Ruska v jeho zemi by se rozšířil terorismus na ještě větší území.

Prohlásil to na jednáních s ruským předákem Vladimirem Putinem. Oznámily to webové stránky Kremlu.

„Nebýt vašich akcí a vašich rozhodnutí (akcí a rozhodnutí ruské strany), terorismus, který se nyní rozšířil v regionu, by uchvátil mnohem větší území a rozšířil by se na ještě větší prostor. Tyto kroky se potvrdily v tom, že jste se zúčastnili bojových akcí v jednotné frontě v boji s terorismem", podotkl Asad.

Více: ASAD A RUSKO

Bašár Asad navštívil Moskvu v úterý večer a uskutečnil jednání s Putinem, oznámil tiskový mluvčí prezidenta RF Dmitrij Peskov.

„Včera večer Moskvu navštívil prezident SAR Bašár Asad. Konala se jednání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem v úzkém a rozšířeném složení", řekl Peskov.

Podle Peskova se zúčastnili jednání členové nejvyššího vedení Ruska. „Jednání byla dost dlouhá, téma jednání je jasné", dodal.

„Samozřejmě otázky boje s teroristickými skupinami, otázky týkající se pokračování ruské operace a podpory ofenzív syrské armády. Prezident byl detailně informován o situaci v Sýrii a perspektivních plánech. Také nejrůznější aspekty dvoustranných vztahů", řekl Peskov.

Peskov však neupřesnil, jestli šlo o budoucnosti Bašára Asada.

Více: ASAD A PUTIN MOSKVA JEDNANI

Jaký je islám, a čemu věřit !?

#4838 Re: Jaký je vlastně ten islám, abychom se zorientovali !?

2015-10-21 08:41

#4827: -  

 to je sice pravda, ale nic se neví o 3 fázích islamizace !!!

1. fáze utajená: ... Muslimové jsou v drtivé menšině ve společnosti - snaží se ukazovat jak jsou pronásledováni, snaží se využívat naplno ochrany práv menšin, ... vystupují navenek jako přátelé, mírumilovní, jako ten skutečný pravý islám. Mají za úkol ze svého učení: - tajit pravou podstatu islámu, lhát, a přetvařovat se, připomínat jak je jim ubližováno a jaká práva rovnocenná mají mít s ostatními.

2. fáze vystrkování růžků, defenzivní džihád: ... Muslimů je asi kolem 10% populace - snaží se vyvolávat místní bojůvky, terorismus, znejistit společnost a poukazovat, jak je jim ubližováno, jak se oni jen brání, muslimové jsou nabádáni k boji proti "nevěřícím", kteří je ohrožují (KORÁN 22:39-40). DEFENZIVNÍ BOJ PROTI OPONENTůM a TERORISMUS (v této fázi jim pomáhají humanistické a demokratické principy: i kdyby muslim něco špatného udělal, nesmí se říci, že to byl muslim ! To by přece byl rasismus, islamofobie, nedemokratické ! ... A byl by to útok na muslimskou komunitu a jejich kulturu. TATO FÁZE JE VYUŽITÍM A ZNEUŽITÍM DEMOKRATICKÝCH SVOBOD A PRINCIPů: ... "JÁ MOHU, PONĚVADŽ JÁ JSEM MENŠINA, JÁ JSEM UPRCHLÍK, ALE TY NEMůŽEŠ, PROTOŽE JSI HOMOFOB, ISLAMOFOB, XENOFOB, úTOČÍCÍ NA MENŠINY !"

3. fáze ovládnutí, ofenzivní džihád: ... volební práva, enklávy, zóny no go, kde místní obyvatelé nesmí, jen muslimové, policie se bojí tam jezdit = islámské státečky ve státě, kde vládne právo šaria a další postupná expanze s cílem nakonec zotročit místní obyvatele, stát se většinou v zemi a Evropě a zlikvidovat křesťanství. (Času je na to dost, a čím více jich bude, tím více bude zaváděno práva šaria ! Původní obyvatelstvo bude v menšině, ovšem práva menšiny pro ně platit nebudou ! (Kdo by ta práva prosazoval !? ... Muslimové ? ... ani náhodou ! To není v jejich zájmu ! A tak demekracie umírá na vlastní hloupost a slabost, umírá vlastními zbraněmi, z rikou těch, které chránila a podporovala ve své nabubřelé naivitě !

kromě toho:

0. fáze předpřípravná: ... naprostá neinformovanost lidí o islámu, jeho taktice a cílech ! ... Naivita politiků a sluníčkářů ! ... Multikulti šílenství ! ... Ztráta soudnosti: ... islám je ten dobrý ! ... My nejsme teroristé, a pod. A přitom přehlížení skutečností a důkazů, jaké situace a svobody jsou v islámských zemích ? ... v naprosté většině z nich žádné svobody tam nejsou ! Kolik muslimů z 1,5 miliardy na světě (je-li islám mírumilovný) protestuje proti terorismu ? Kolik muslimů z 1,5 miliardy na světě (je-li islám demokratický) protestuje proti zabíjení křesťanů, a jiných vyznavačů jiných náboženství, zotročování žen, zabíjení dětí a pod. ? ... VIDĚLI JSTE SNAD UŽ NĚJAKÉHO MUSLIMA DEMONSTROVAT PROTI TOMU, PROTI ŠPATNÉMU ISLÁMU = ZNEUŽÍVÁNÍ ISLÁMU ??? ... NE !? ... ANI JÁ NE !!!

 


Nepřihlášený uživatel

#4839 TENHLE ROK MÁ ČR POSLEDNI VÁNOCE A OSLAVY

2015-10-21 08:46

SHARYA 

ŽÁDNÉ VÁNOCE

ŽÁDNÉ VELIKONOCE

ŽÁDNÉ KONCERTY

ŽÁDNÉ SOUKROMY

ATD

UŽ S TOU PAKÁŽÍ NĚCO UDĚLĚJME DEMISI NEBO JE ODVOLAT A NEBO VYHOSTIT NÁS JE VIC NECH JICH 

vypráno v PERVOLU v multikulti pračce

#4840 Re: špína pouší barvu v pračce

2015-10-21 08:58

#4835: Nekorektně -  

POZOR !!! DOPRACOVALI JSME TO TAK DALEKO, ŽE NEBUDEŠ MOCI ŘÍCI: ... "NEANDRTÁLCI" ... TO JE XENOFOBIE, RASISMUS, HOMOFOBIE, ISLAMOFOBIE, NEKOREKTNÍ ... atd. A ASI TO BUDE I TRESTNÉ !

MUSÍŠ SPRÁVNĚ ŘÍCI: ... "VIDÍME TU HORDU BĚLOCHů, KTEŘÍ DRANCUJÍ V ITÁLII, ZATÍMCO MÍRUMILOVNÍ IMIGRANTI, KTEŘÍ PLNĚ SE VČLENILI DO MULTIKULTURNÍ SPOLEČNOSTI ITÁLIE SE STRACHEM ZůSTÁVAJÍ DOMA, BOJÍ SE O SVÉ DOMOVY A RODINY, A PROTO JIŽ NA TUTO BÍLOU SBĚŘ VOLALI POLICII !"


Nepřihlášený uživatel

#4841 EU JE K NIČEMU

2015-10-21 09:19

EU A USA SOU K NIČEMU KDYBY EVROPA PREMYSLELA TAK POZNAJ ZE TO VSE JDE AJ BEZ EU A USA EVROPA MA VICE MOZNOSTI JAKO CELKOVA NEPOTREBUJEM EU POTRAVINY A TTIP SR..... S USA VICE SE DOČTETE NA 

VICE-Vláda nejmenované země EU věří, že Obama není duševně v pořádku. Diplomat se vyptával, jaké jsou možnosti odvolání amerického prezidenta. Stojí za výrokem Německo?

VICE-TTIP FAKTA


Nepřihlášený uživatel

#4842 FOTKY DŽIHADU V EVROPE

2015-10-21 09:59

ISIS V EVROPE TENHLE VUDCE JE FOTKA ZE SYRII A JEDNA Z ŘECKA 

 


Nepřihlášený uživatel

#4843 ISISI V EVROPE DŽIHADOVE

2015-10-21 10:02

ISIS V EVROPE 


Nepřihlášený uživatel

#4844 ISIS V EVROPE

2015-10-21 10:03

V EVROPE ISIS 


Nepřihlášený uživatel

#4845 ISIS FOUSE U HRANIC SE SYRII A TURECKEM

2015-10-21 10:04

ISIS FOUSE U HRANIC SE SYRII A TURECKEM SMER UPRCHLICKA KRIZE

A JA SE DIVIL PROC TAM JE TOLIK FOUSU 


Nepřihlášený uživatel

#4846 SRBSKO

2015-10-21 10:07

UPRCHLICI SRBSKO ZADNE DETI ZENY JEN VOJACI 


Nepřihlášený uživatel

#4847 NEMECKO 1 MILION UPRCHLIKU Z TOHO 4000 ISIS

2015-10-21 10:24

NEMECKO ISIS 1 MILION UPRCHLIKU MEDIA TAJI FAKTA


Nepřihlášený uživatel

#4848 Re: Sluníčkáři radí migrantům, jak se vyhnout deportaci

2015-10-21 10:27


Nepřihlášený uživatel

#4849 Re:

2015-10-21 10:47

#4787: -  

 Takže Barnevernet (Lebensborn) už má prsty i v Německu? No jo, jednou náckové, navždy náckové, že mě to vůbec překvapuje. Je mi z těch islamofašistů na blití. Jsem si plně jist, že jednou stane ta svině Merkelová po boku takových zrůd jako Hitler, Stalin, Mao Ce-tung, Pol Pot atd. Jen je třeba napřed svrhnout multikulti totalitní režim, který tyhle nelidský zrůdy chrání.


Nepřihlášený uživatel

#4850 Včera večer Moskvu navštívil prezident Sýrie Bašár Asad

2015-10-21 10:52

Včera večer Moskvu navštívil prezident Sýrie Bašár Asad. Návštěva Asada v Moskvě byla krátká. Syrský prezident se setkal jenom s Vladimirem Putinem a projednal s ním vojensko-politickou situaci v Sýrii, oznámil Sputniku velvyslanec Sýrie v Moskvě Rijad Haddád.

Podle tiskového mluvčího prezidenta RF Dmitrije Peskova „jednání byla dost dlouhá, téma jednání je jasné".

„Samozřejmě otázky boje s teroristickými skupinami, otázky týkající se pokračování ruské operace a podpory ofenzív syrské armády. Prezident byl detailně informován o situaci v Sýrii a perspektivních plánech. Také nejrůznější aspekty dvoustranných vztahů", řekl Peskov.

Více: PUTIN A ASAD MOSKVA INFO VICE