Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Katolík, a k tomu ještě římský !!!

#5364 Re: Vítejte cizince, otevírá vám to cestu k Bohu ... (nebo do pekel !)

2015-11-09 14:23

#5360: - Vítejte cizince, otevírá vám to cestu k Bohu 

 TAK ABY BYLO JASNO !!!

1. o tom, jak to myslel papež, a jak to chápeme (mnozí katolíci) už tu bylo vysvětleno, čtěte na:

http://www.petice24.com/forum/replies.php?quoted_post=3186428

 

2. papež může apelovat jak chce, ale nemůže to nařídit, protože nemá takovou pravomoc !!! To by hrubě překročil svou kompetenci !!!

3. papež bude morální autoritou, která tak smí mluvit a apelovat, až sám půjde příkladem, a vezme si několik uprchlických rodin (třeba a hlavně muslimů) a ne 2 pečlivě prověřené rodiny křesťanů !!! (protože my obyčejní věřící nemáme vatikánskou tajnou prověřovací agenturu, abychom si ty prchlíky taky ověřili, zda to nejsou náhodou muslimové, a navíc zakuklení džihádisté !

4. PŘESTAŇTE NÁS TU MASÍROVAT PAPEŽEM !!! ... a NESNAŽTE SE VRAZIT KLÍN MEZI KATOLÍKY (křesťany) A NÁROD !!!

5. ... a když se rozhodneme jak chceme, nemá nám papež právo mluvit do života, protože nás nebude jednou soudit papež, ale jen a jen Ježíš Kristus !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5367 Vítejte cizince, otevírá vám to cestu k Bohu

2015-11-09 14:49:00

#5364: Katolík, a k tomu ještě římský !!! - Re: Vítejte cizince, otevírá vám to cestu k Bohu ... (nebo do pekel !) 

Jsem také katolík a k tomu ještě římský a to už od mého čtrnáctého dne věku !!! a jsem na to hrdý!!! Vaše projevy mi ale příjdou pomýlené. Důležitější než nějaké vaše osobní výkřiky je pro mně prohlášení našich biskupů k současné situaci migrantů. Protože to oni jsou pastýři svého katolického lidu a ne vy! Takže čtěte a nemylte nás tady svými šalebnými výkřiky! Já jsem na své biskupy a Svatého Otce hrdý což se nedá říct o vás!!!! Jste pomýlený šalbami Lucifera! To on je Antikrist - a pro katolíky jedině Svatý Otec a biskupové kteří je pasou! Tak čtěte a nemylte nás tady nacistickými xenofobními a fašistickými výkřiky! Tak čtěte co nám naši pastýřové říkají a řiďte se tím jako jsme se tím řídili i my. Kde jste byl když jsme byli na eucharistickém kongresu !!!! Zradil jste ve prospěch Antikrista! Jím se necháte mýlit a trpícímu bratru byť islámského vyznání ruku a vody nepodáte!!! Lepší věřící muslim než přívrženec Antikrista jež se vydává za římského katolíka ale hlas proti Svatému Otci pozvedá! Tak čtěte   co nám říkají naši Otcové Biskupové!!! A obraťte se na cestu Kristovu dokaď je ČAS!!!

V reakci na nedělní výzvu papeže Františka, kterou plně podporujeme, znovu potvrzujeme naši připravenost podílet se na pomoci lidem, kteří jsou nuceni utíkat ze svých domovů, a zapojit se do procesu integrace uprchlických rodin do české společnosti. V oblasti akutní pomoci jsme již jako církev zapojeni a na déle trvající proces integrace cizinců do české společnosti se připravujeme v rámci expertní skupiny ministerstva vnitra.


Nepřihlášený uživatel

#5370 SVATÝ OTEC JE SKÁLA A ŘÍKA PRAVDU

2015-11-09 15:23:27

#5364: Katolík, a k tomu ještě římský !!! - Re: Vítejte cizince, otevírá vám to cestu k Bohu ... (nebo do pekel !) 

Evangelium podle Svatého Apoštola Matouše kapitola 16 verš 18  a 19

A já ti pravím, že ty jsi Petr; a na této skále zbuduji svou církev a brány pekel ji nepřemohou.

Dám ti klíče království nebeského, a co odmítneš na zemi, bude odmítnuto v nebi , a co přijmeš na zemi, bude přijato v nebi.“

Tak se nerouhej proti našemu Svatému Otci neboť   On to ví líp než ty a toto pravil nám v jeho poselství

"Přijímání druhých znamená přijmout samotného Boha osobně!"

A také „Lhostejnost a mlčení vede ke spoluúčasti za to, že lidé umírají udušením, hladem, násilím či ztroskotáním.“ 

A také Zjevení v kapitole 3 verši  20 praví  jak připoměl  Svatý Otce v Posleství Svatého Otce k Světovému Dni Migrantů že

Hle, stojím u dveří a tluču!“

Necháš ho  tlouct NADARMO !!!!? Obrať se na cestu Kristovu otevř mu  Srdce a tvoje dveře uprchlíkům a jejich  dětem !!!!!  Vždyť  jsou také věřící a  věří v JEDNOHO Boha Našeho i když  trochu jinak ale nejsou DVA Bohové. A nezatvrzuj svého Srdce proti  Svatému Otci a jeho Synům našim Biskupům!!! Naopak modli se  za ně v jejich přetěžké roli aby nás dobře vedli na cestě k Ježíši KRISTU Našemu Pánu. Modlím sse za Tvou  duši aby si prozřel. A postavil se na pevnou SKÁLU na níž stojí CÍRKEV SVATÁ! A Ona je Svatá ale ty sám  ztroskotáš