Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#5367 Vítejte cizince, otevírá vám to cestu k Bohu

2015-11-09 14:49

#5364: Katolík, a k tomu ještě římský !!! - Re: Vítejte cizince, otevírá vám to cestu k Bohu ... (nebo do pekel !) 

Jsem také katolík a k tomu ještě římský a to už od mého čtrnáctého dne věku !!! a jsem na to hrdý!!! Vaše projevy mi ale příjdou pomýlené. Důležitější než nějaké vaše osobní výkřiky je pro mně prohlášení našich biskupů k současné situaci migrantů. Protože to oni jsou pastýři svého katolického lidu a ne vy! Takže čtěte a nemylte nás tady svými šalebnými výkřiky! Já jsem na své biskupy a Svatého Otce hrdý což se nedá říct o vás!!!! Jste pomýlený šalbami Lucifera! To on je Antikrist - a pro katolíky jedině Svatý Otec a biskupové kteří je pasou! Tak čtěte a nemylte nás tady nacistickými xenofobními a fašistickými výkřiky! Tak čtěte co nám naši pastýřové říkají a řiďte se tím jako jsme se tím řídili i my. Kde jste byl když jsme byli na eucharistickém kongresu !!!! Zradil jste ve prospěch Antikrista! Jím se necháte mýlit a trpícímu bratru byť islámského vyznání ruku a vody nepodáte!!! Lepší věřící muslim než přívrženec Antikrista jež se vydává za římského katolíka ale hlas proti Svatému Otci pozvedá! Tak čtěte   co nám říkají naši Otcové Biskupové!!! A obraťte se na cestu Kristovu dokaď je ČAS!!!

V reakci na nedělní výzvu papeže Františka, kterou plně podporujeme, znovu potvrzujeme naši připravenost podílet se na pomoci lidem, kteří jsou nuceni utíkat ze svých domovů, a zapojit se do procesu integrace uprchlických rodin do české společnosti. V oblasti akutní pomoci jsme již jako církev zapojeni a na déle trvající proces integrace cizinců do české společnosti se připravujeme v rámci expertní skupiny ministerstva vnitra.

Odpovědi

odpověd

#5368 Re: Vítejte cizince, otevírá vám to cestu k Bohu

2015-11-09 15:05:02

#5367: - Vítejte cizince, otevírá vám to cestu k Bohu 

asi mě dobře znáte, když říkáte, kde jste byl, když byl eucharistický kongres!? A co s tím má eucharistický kongres co dělat? Ten snad byl o Eucharistii, nebo snad ne? To jste úplně mimo mísu, když si pletete sluníčkové, nabo antisluníčkové demonstrace s Eucharistuickým kongresem ! To snad ani nemůžete myslet vážně!?

... prosím mluvte stejně i poté, až si Vy sám, rozlícený, rozhořčený, pravověrný, ale také jiné nálepkující katolík: ... vezmete k sobě nějaké uprchlé islamisty, a nenálepkujte mě jako fašistu a xenofoba, antikrista a nevím co, já jsem s Vámi husy nepásl! Vaše křesťanská katolická láska, kterou zde uvádíte vzhledem k biskupům a papeži je tak sladká, jemná, upřímná, chvályhodná, jen kdyby nebyla plná nenávisti a zloby, když hned nato dštíte nenávistí, zlobou a kolem sebe nálepkujete. Asi jste nastrčený jen provokatér, který nás má znechutit. ... A o mé osobní lásce k biskupům a papeži, k bližním (a zda je beru, a nakolik za své představené, ... ) Vy, promiňte, Vy absolutně nic nemůžete vědět.

Pokud jste to nepochopil, tak reaguji na špatné interpretace slov papeže a zneužívání toho apelu k masáži a rozdělení katolíků a národa, Vy jediný, správný katolíku!

POkud je mi známo, tak papež mluvil o přijímání křesťanů, na to Vy jste asi zapomněl, a ne muslimů a jejich integraci. Vy už jste integrovali muslimy do Vaší farnosti, a jak: ubytovali je na faře? ... modlíte se společně v katolickém kostele?

A konečně: čas ukáže!

ALE SPÍŠE JE TO JEN DALŚI PROVOKACE A PROVOKATÉR, který znovu omílá již omílanou kartu !