Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Mirik

#5950

2015-11-23 09:21

Zbláznili jstese snad????

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5952 Re:

2015-11-23 13:02:30

#5950: Mirik - Zbláznili jste se snad????

Dobrý den, Miriku,

pokud odkazujete konkrétně na můj podpis této petice pro referendum za vystoupení z EU, pak svůj podpis považuji za už dávno nutný. Naopak mne nesmírně mrzí můj hlas pro vstup do EU v roce 2004. Omlouvá mne snad jen to, jaká proevropská propaganda kolem toho tehdy byla včetně zamlčování důležitých ekonomických údajů.

Bezprostředním motivem mého podpisu této petice byl neuvěřitelný podraz ze strany EU při vnucení povinných kvót. V otázkách národní bezpečnosti je zvykovým hlasování jednomyslné. EU ve snaze protlačit kvóty proti národní vůli i proti národní bezpečnosti svévolně prosadila hlasování většinové. To je akt plně srovnatelný s Mnichovem.

Hlavním motivem mého podpisu je pak dlouhodobá nefunkčnost EU ve všech možných aspektech. Hospodářskou nefunkčnost centralistického molocha s pěti - a v případě EU dokonce sedmi! - letým plánováním jsme si důkladně ověřili již za komunismu. Možná jste v té době ještě nežil, já ano a stačilo mi to na celý život.  

Přidejte k tomu nadměrnou regulaci bránící konkurenceschopnosti evropských firem na globálních trzích, ideologické vymývání mozků celých národů neuvěřitelnou propagandou, kdy na jedné straně rozumné návrhy na prevenci problémů dostávají v médiích nulový či zanedbatelný prostor, zatímco šílené sociální experimenty založené na mísení nemísitelných kultur dostávají téměř 100% prostor.

Z hlediska průměrné délky života mám před sebou ještě nějakých pár desítek let života. Nechci je prožít v bloku, který ve své hrůznosti zdaleka předčí to, proti čemu jsme v roce 1989 demonstrovali. Za bláznivé považuji v něm setrvat, ne podepsat tuto petici.