MARTIN KONVIČKA. PETICE PROTI JEHO STÍHÁNÍ ZA BOJ PROTI ISLÁMU.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3 Nepodepisuji

2015-11-26 07:13

bojovat proti čemukoliv se dá i lepší formou, dokonce jej a jemu podobné podezírám, že zvolená forma má umyslně diskreditační charakter.

 

Navíc mám takový dojem, že tu máme problém i s jinými náboženstvími (církevní restituce, jehovisti apod.), která sice možná nejsou tak extrémní (i když třeba v irsku je i ten terorismus), ale také vážné a tvářit se, že problém je jen islám (který problémem dle mého názoru je) mi přijde docela pokrytecké.

 

S organizovanou migrací do evropy nesouhlasím, pomoc skutečným uprchlikům mi nevadí, ale všichni se nastěhovat do evropy nemůžou a všem pomoci také nemůžeme, takže je potřeba hlavně bojovat proti NATO, které v jejich zemích dělá/podporuje bordel.

Odpovědi

Tomáš

#5 Re: Nepodepisuji

2015-11-26 10:16:53

#3: - Nepodepisuji 

 Islám ve své současné podobě představuje pro celý svět mnohonásobně větší ohrožení než křesťanství. Ono se stále diskutuje o tom, že islám je teprve ve 14. Století a prožívá si období, které prožívalo křesťanství ve středověku, jenže základní problém je už v jejich zakladatelích - zatímco Ježíš šířil lásku a uzdravoval lidi, Mohamed byl jen sprostý egoistický dobyvatel, který si za svého života podmanil celý Arabský poloostrov a jeho nejbližší následovníci pak Persii, celý Blízký východ, severní Afriku a kdyby je Karel Martel neodrazil, tak i celou Evropu. Křesťanská církev byla zkažená proto, že se jí chopil skrznaskrz prohnilý, zkorumpovaný, dekadentní Řím a Ježíšovo učení zcela překroutil, kdežto islám byl agresivní a netolerantní ideologií již od svého prvopočátku. Nebýt Byzance, která odolávala arabským útokům už od počátku existence islámu, Arabové by plenili Českou kotlinu už někdy v osmém století za dob raných Přemyslovců. Stejně tak nebýt neustálých Rusko-Osmanských válek, které Turky oslabovaly, Evropa už by byla dávno jejich. Já v dějinách islámu neznám jediné období, kdy by žili v míru a neexpandovali. Netvrdím, že měl Mohamed jen stinné charakterové stránky, bezpochyby měl i dobré, ale ty stinné s přihlédnutím k těm tisícům pobitých a milionům porobených protivníků jednoznačně převažovaly. Jistí naivní humanisté podlehli šálení, že je islám náboženstvím míru a to zlé v něm tvoří jen "pár militantních skupin", jak se nám snaží současná multikulti propaganda namluvit, leč to surové, agresivní a xenofobní je pravou, nezastřenou podstatou islámu. 1400 let historie, kdy islám proléval evropskou krev ze všech možných stran, nás utvrzuje v pravém opaku.


Nepřihlášený uživatel

#36 Re: Nepodepisuji

2015-12-08 21:58:32

#3: - Nepodepisuji 

 Správně napsané

H

#37 Re: Nepodepisuji

2015-12-10 03:57:12

#3: - Nepodepisuji 

 Plně se ztotožňuji, což ovšem lidé bez schopnosti kritického náhledu stejně nepochopí.


Nepřihlášený uživatel

#73 Re: Nepodepisuji

2016-07-14 09:58:55

#3: - Nepodepisuji 

 Problém je jen islám. I kdyby neusiloval o povraždění všech ostatních, což jednoznačně deklaruje čtrnáct století, jsou tu i jeho další ničemné rysy. Snaha o totální ovládnutí všech. Snaha o ovládnutí celého světa.  Každá z těchto zločinností je důvodem pro to, aby byl pronásledován, až na kraj světa, a ničen, nepřetržitě a až do úplného zničení.