MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72133 Re: Re: Muslimská komunita se neintegruje. Je naivní to po ní vůbec chtít,řekl exšéf britské rady pr

2016-01-28 11:39

#72132: - Re: Muslimská komunita se neintegruje. Je naivní to po ní vůbec chtít,řekl exšéf britské rady pro ro 

 Právě že většina právní rámec sekulární země nerespektuje, když jich tolik prosazuje šariu jako zdroj zákonodárné moci, nošení šátků ve státních institucích, zřizování modliteben ve školách apod. Jen největší naivka, která je zcela pod vlivem intenzivní multikulti propagandy, si může myslet, že tato etnika, která po žijí celý život v zemích, kde má víra větší váhu než lidský život, aproto se zde praktikují vraždy ze cti, kamenování apod., kterým je od malička otrocky vtloukáno, že co je v koránu, je svaté, se jako mávnutím kouzelného proutku příchodem do Evropy přizpůsobí zdejším zvyklostem a vezmou zdejší hodnoty a ideály za své a přestanou představovat bezpečnostní riziko.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72135 Re: Re: Re: Muslimská komunita se neintegruje. Je naivní to po ní vůbec chtít,řekl exšéf britské rad

2016-01-28 11:55:35

#72133: - Re: Re: Muslimská komunita se neintegruje. Je naivní to po ní vůbec chtít,řekl exšéf britské rady pr 

 Obtížně budete prokazovat, že tato komunita vraždí více, než většinová společnost, či ktreákoliv jiná menšína. Je to jen sugestivní, ale argument to není, neboť věznice EU jsou plné vrahů. 

Drtivá většina muslimské společnosti naprosto respektuje práva většinové společnosti kde žijí, pokud by tomu tak nebylo, Německo, VB, Španělsko, Portugalsko, Francie, Itálie by vypadaly radikálně jinak, než vypadají dnes. 

Morální hodnoty či žebříček morální hodnot je vždy základním vodítkem jakéhooliv člověka, nejsou to primárně zákony státu v kterém žije, u vzdělanějších občanů je jejich morální kodex v souladu s Ústavou či chcete-li přesněji se znalostí ústavy.  Troufám si řící, že drtivá většina muslumů dokonce ani netuší, co je v právním kodexu tolik omílaného práva šaría a kde by teoreticky mohl být problém, tak v je v nepochopení historické souvislosti vzniku takového práva. Velmi dokonce pochybuji, že vy vůbec tušíte, co je obsahem práva saria natož abyste znal historické souvislosti vzniku tohto právního rámce.

 V tomto má jistě obrovský handicap i většinová společnost, která mnohdy dokonce ani netuší, na základě jakých historických souvislostí vzníká její současný právní systém a jak souvisí se Zákonem starým i Novým a zákonníky před Novým zákonem a jak ty souvisí se Zákonem starým.  

To, že propaganda tuto situaci zneužívá je relita totalitně smýšlejících lidí. Zneužíjí cokoliv, aby vygenerovali pseudoproblém a pak jej také presudo-řešili. Většinou za použití vraždění, násilí, zničení lidských práv, viz. komunistické a nacionálně socialistické totalitě co jich bylo a je. Je to vlastnost totalitně smýšlejících lidí toužících po moci, Zeman je typickým příkladem. Chce cosi udělat, má ambici cosi udělat, mít moc to udělat a myslí si, že vraždění, násilnosti "k velkým činům patří".