MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#72135 Re: Re: Re: Muslimská komunita se neintegruje. Je naivní to po ní vůbec chtít,řekl exšéf britské rad

2016-01-28 11:55

#72133: - Re: Re: Muslimská komunita se neintegruje. Je naivní to po ní vůbec chtít,řekl exšéf britské rady pr 

 Obtížně budete prokazovat, že tato komunita vraždí více, než většinová společnost, či ktreákoliv jiná menšína. Je to jen sugestivní, ale argument to není, neboť věznice EU jsou plné vrahů. 

Drtivá většina muslimské společnosti naprosto respektuje práva většinové společnosti kde žijí, pokud by tomu tak nebylo, Německo, VB, Španělsko, Portugalsko, Francie, Itálie by vypadaly radikálně jinak, než vypadají dnes. 

Morální hodnoty či žebříček morální hodnot je vždy základním vodítkem jakéhooliv člověka, nejsou to primárně zákony státu v kterém žije, u vzdělanějších občanů je jejich morální kodex v souladu s Ústavou či chcete-li přesněji se znalostí ústavy.  Troufám si řící, že drtivá většina muslumů dokonce ani netuší, co je v právním kodexu tolik omílaného práva šaría a kde by teoreticky mohl být problém, tak v je v nepochopení historické souvislosti vzniku takového práva. Velmi dokonce pochybuji, že vy vůbec tušíte, co je obsahem práva saria natož abyste znal historické souvislosti vzniku tohto právního rámce.

 V tomto má jistě obrovský handicap i většinová společnost, která mnohdy dokonce ani netuší, na základě jakých historických souvislostí vzníká její současný právní systém a jak souvisí se Zákonem starým i Novým a zákonníky před Novým zákonem a jak ty souvisí se Zákonem starým.  

To, že propaganda tuto situaci zneužívá je relita totalitně smýšlejících lidí. Zneužíjí cokoliv, aby vygenerovali pseudoproblém a pak jej také presudo-řešili. Většinou za použití vraždění, násilí, zničení lidských práv, viz. komunistické a nacionálně socialistické totalitě co jich bylo a je. Je to vlastnost totalitně smýšlejících lidí toužících po moci, Zeman je typickým příkladem. Chce cosi udělat, má ambici cosi udělat, mít moc to udělat a myslí si, že vraždění, násilnosti "k velkým činům patří". 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#72143 Re: Re: Re: Re: Muslimská komunita se neintegruje. Je naivní to po ní vůbec chtít,řekl exšéf britské

2016-01-28 12:35:52

#72135: - Re: Re: Re: Muslimská komunita se neintegruje. Je naivní to po ní vůbec chtít,řekl exšéf britské rad 

 Aha, takže takřka 150 zabitých lidí v Bataclanu, stovky obtěžovaných a okradených žen v Kolíně a jiných městech, obtěžované nezletilé dívky ve Švédsku, vyvražděná redakce Charlie hebdo, několikanásobně vyší kriminalita v muslimsých ghettech po celé Evropě, radikální imámové verbující tisíce lidí pro Islámský stát, několikanoční řádění na předměstích francouzských, anglických či švédských měst, kterým padly za oběť stovky vypálených aut, vyrabovaných obchodů a domů, ale bohužel i lidské oběti, to vše je dle vás jen zveličovaný pseudoproblém? To snad nemyslíte vážně! Proboha, kde se ve vás ten odporný cynismus bere?! To jste opravdu tak bezpáteřní zrůda, nebo si na ni jen hrajete? Úplně se mi z vašeho myšlení zvedá žaludek!