Petice proti vyhlášce města Říčany - Povinné náhubky pro psy

Quoted post

Anna

#23 Re: Souhlasím s vyhláškou města Říčany, konečně někdo bojuje poti těmhle problémovým plemenům...

2016-03-11 11:22

#17: -  

 Problémovým plemenům? Jak jste na tohle přišel? Přišel jste někdy do styku s těmihle plemeny? Četl jste charakteristiku plemen? Asi ne, jinak tohle nemůžete nikdy napsat, pokud máte dostatek rozumu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#24 Re: Re:

2016-03-11 11:27:06

#23: Anna - Re:  

 Milá dámo, nevím, nač potřebuji číst nějakou charakteristiku plemen, to vidím snad všude kolem sebe, jak se jaký pes chová a jak je nebezpečný svému okolí. A také to vyplívá ze statistik napadení, jakým podílem se na nich to které plemeno podílí a předpokládám, že těmi statistikami se příslušné orgány řídily, když navrhovaly, u kterého plemena navrhnout náhubek a u kterého to není potřeba.


Nepřihlášený uživatel

#55 Re: Re: Souhlasím s vyhláškou města Říčany, konečně někdo bojuje poti těmhle problémovým plemenům...

2016-03-11 16:04:44

#23: Anna - Re: Souhlasím s vyhláškou města Říčany, konečně někdo bojuje poti těmhle problémovým plemenům... 

Proboha co je to za výraz, problémové plemeno? Problémový je každý pes, pokud má páníčka debila a to vyhláška opravdu nevyřeší. Mám velkého psa a nikdy problém nebyl. Naopak pokousal ho malý hajzlík a to jsme jen šli okolo a náš byl na vodítku. Takže když košík tak všichni, navíc ti bezohlední se vyhlášce tak akorát vysmějí, to budou policajti chodit několikrát denně po městě a kontrolovat? Já tedy policajta ještě při venčení psa nepotkala.