Petice proti vyhlášce města Říčany - Povinné náhubky pro psy

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#24 Re: Re:

2016-03-11 11:27

#23: Anna - Re:  

 Milá dámo, nevím, nač potřebuji číst nějakou charakteristiku plemen, to vidím snad všude kolem sebe, jak se jaký pes chová a jak je nebezpečný svému okolí. A také to vyplívá ze statistik napadení, jakým podílem se na nich to které plemeno podílí a předpokládám, že těmi statistikami se příslušné orgány řídily, když navrhovaly, u kterého plemena navrhnout náhubek a u kterého to není potřeba.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#28 Re: Re: Re:

2016-03-11 11:59:39

#24: - Re: Re:  

 Tak zaprvé žádné bojové plemena neexistují, to jsou výmysly lidí jako jste vy a za druhé kdybyste se obtěžovala se alespoň na ty statistiky, které tak strašně propagujete podívat, tak víte, že nejvíce evidovaných útoků na člověka mají na svědomí čivavy a jim podobní.... Ti by Vám určitě strašně ublížili. Všechno je o výchově. Malým rozmazleným spratkům taky náhubek nikdo nenařizuje i když jsou někdy nebezpečnější než ten pes.

Káťa

#38 Re: Re: Re:

2016-03-11 13:54:00

#24: - Re: Re:  

 To by mě teda zajímalo, z jakých statistik něco vyplívá.. A ano, je to ohrané kritizovat pravopis, ale pokud si chcete hrát na vzdělance, co čte statistiky, tak si ještě přečtěte i pravidla pravopisu. Navíc jaká statistika? Z jakých dat je tato statistika brána? Jako veterinář můžu dosvědčit, že nejvíc napadení je suverénně ze strany psů menšího vzrůstu, kteří jsou často na okrasu a ne na výchovu. Navíc většina napadení není vinou psa ani majitele. Ale druhá věc je, že to nemá cenu vysvětlovat, protože čím má jedinec menší všeobecný přehled, tím nižší je míra jeho sebekritiky a tím pádem má pocit, že on jediný ví všchno nejlíp.


Nepřihlášený uživatel

#98 Re: Re: Re:

2016-07-23 13:10:55

#24: - Re: 

nevím, statistiky napadení?..... Nepotřebuji statistiky abych viděla, že na mého velkého psa útočí převážně čivavy a jorkšíři, velcí psi jsou obvykle naprosto v klidu. Nenechám přece svého psa bez možnosti obrany před těmi malými hajzlíky.