Petice za okamžité odvolání výpovědi prof. Horáčkovi

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#25 Re: ad komentář 22, 23)

2016-06-05 17:41

#24: Soudruh co nikdy nesoustružil, ale po jiných šlapat chtěl - ad komentář 22, 23) 

Milý soudruhu, sice vám nelze upřít snahu o razanci při vyjadřování, ale neurážejte prosím Martin Kovaříka. Své názory podává jasně a srozumitelně. Já s ním souhlasím, vy ne,  ale má právo na svá vyjádření. Promiňte, ale trapný pro mě jste tedy naopak vy.

Martina

 

 

Odpovědi

Soudruh co nikdy nesoustružil, ale po jiných šlapat chtěl

#26 Re: Re: ad komentář 22, 23)

2016-06-05 18:42:48

#25: - Re: ad komentář 22, 23) 

 Milá Martino, děkuji za váš komentář ... ano, máte pravdu, pan Kovařík má právo na své vyjádření, ale vám bych doporučil se s případem více seznámit než budete takto "veřejně" zastávat jeho výroky a styl jakým tyto věci komentuje.

Věřte, že mé vyjadřování ani zdaleka nedosahuje razance a především "úrovně" nekalých praktik současného vedení a jejich "pochopů", kteří dělají takové věci, o kterých se tu nikdo ani otevřeně ještě neodvážil psát!

Opět to poukazuje na naprostou neznalost problematiky většiny, kdo zastávají názory podobné panu Kovaříkovi - tím ho nechci nikterak soudit, ani hanit ... jen by se neměl vyjadřovat k záležitostem, o kterých patrně nezná celé pozadí (jen doufám, že to není záměr, který by sloužil k prosazování falešných ideí, kterými by se mohli oblbovat studenti a akademická obec - na to je pevně věřím disciplinovaný a dostatečně objektivní, že ? ) - potom je totiž min. zvláštní, když trochu nepochopitleně oceňuje komentář Patra S., který naprosto zjevně neví která bije a jeho komentář je tak zcela zbytečné číst ...


Nepřihlášený uživatel

#29 Re: Re: ad komentář 22, 23)

2016-06-05 20:20:57

#25: - Re: ad komentář 22, 23) 

Na prudce inteligentní reakci slečny nebo paní Martiny nemá smysl reagovat, jen lze poznat,  že bude nejspíš členkou té dílny nepochopených géniů. Nicméně bych chtěl reagovat na osvícence pana Kovaříka. Je až tak informován, ba i možná více než skutečně lze, že ve svém zběsilém toku myšlenek na FB jmenoval Dr. Kravku docentem (zřejmě pod jeho uměleckým pseudonymem - Kavka...) a ještě uvedl na pravou míru to, že jistý Ruda je pragmatik a není lidový. Kdo ho skutečně zná, tak ví, že je lidovější více  jak Lidové noviny a Haló noviny dohromady, proto sklízí takovou fiktivní popularitu mezi studenty. Pokud osvícenec Kovařík argumentuje pivem s vedením, tak asi zapomněl na to, kde že se to nastartovala ona raketová kariéra současného vedení. Dále se úspěšně zamlčuje to, že existuje vedením pověřená osoba, která v roli jakéhosi inkvizitora "šetří " na objednávku vyvolané kauzy. Můžeme se pořád urážet jak malé děti, ale k řešení situace to bude mít čím dál více daleko. Každý se má poučit z chyb a obě strany pokud se nedomluví, tak aspoň dojít k nějakému kompromisu. Je až zarážející kolika lidem je nenávist hnacím motorem. Pojďme diskutovat jako dospělí a inteligentní lidé!