Petice za okamžité odvolání výpovědi prof. Horáčkovi

Quoted post

Soudruh co nikdy nesoustružil, ale po jiných šlapat chtěl

#26 Re: Re: ad komentář 22, 23)

2016-06-05 18:42

#25: - Re: ad komentář 22, 23) 

 Milá Martino, děkuji za váš komentář ... ano, máte pravdu, pan Kovařík má právo na své vyjádření, ale vám bych doporučil se s případem více seznámit než budete takto "veřejně" zastávat jeho výroky a styl jakým tyto věci komentuje.

Věřte, že mé vyjadřování ani zdaleka nedosahuje razance a především "úrovně" nekalých praktik současného vedení a jejich "pochopů", kteří dělají takové věci, o kterých se tu nikdo ani otevřeně ještě neodvážil psát!

Opět to poukazuje na naprostou neznalost problematiky většiny, kdo zastávají názory podobné panu Kovaříkovi - tím ho nechci nikterak soudit, ani hanit ... jen by se neměl vyjadřovat k záležitostem, o kterých patrně nezná celé pozadí (jen doufám, že to není záměr, který by sloužil k prosazování falešných ideí, kterými by se mohli oblbovat studenti a akademická obec - na to je pevně věřím disciplinovaný a dostatečně objektivní, že ? ) - potom je totiž min. zvláštní, když trochu nepochopitleně oceňuje komentář Patra S., který naprosto zjevně neví která bije a jeho komentář je tak zcela zbytečné číst ...

Odpovědi

Martin Kovařík

#27 Re: Re: Re: ad komentář 22, 23)

2016-06-05 19:32:55