Petice za okamžité odvolání výpovědi prof. Horáčkovi

Quoted post

Soudruh co nikdy nesoustružil, ale po jiných šlapat chtěl

#38 Re: Re: Re: Komentář

2016-06-07 20:31

#34: - Re: Re: Komentář 

 ad 34, 36) Omlouvám se všem, velmi jsem váhal, ALE nakonec musím : pane Brunecký vy jste vážně naprostý **** - nejenže váš slovní "průjem" nelze moc pochopit a postrádá jakoukoliv vypovídající hodnotu, ale ... jestli z někoho čiší hlad po pomstě bez uvozovek, tak jste to právě vy (jako ostatně řada jiných vám podobných). Je mi vás líto!

P.S. Vámi jmenovaní bývalí kolegové co opustili své posty, odešli v době, kdy zcela jistě odejít měli a důvody pro jejich odchod byly pro dobro této akademické půdy mnohem závažnější než současné uměle vykonstruované důvody odvolání PH!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#39 Re: Re: Re: Re: Komentář

2016-06-08 07:39:02

#38: Soudruh co nikdy nesoustružil, ale po jiných šlapat chtěl - Re: Re: Re: Komentář 

 Inu na blbosti se nereaguje, ale pro tentokrát učiním výjimku.

Pane kolego, jakkoliv némáte ani špetky slušnosti či odvahy se podepsat, dovolím si Vám sdělit, že lidé, kteří měli  dle Vás správně odejít pro blaho fakulty, učinili následné:

1) Vytvořili  či podpořili studijní programy dřevařství, vytvořili studijní program krajinářství, umožnili vznik studijních programů nábytek, design, staveb na bázi dřeva, které byly úspěšně akreditovány a nyní je studuje 800 studentů což je 1/2 studentů fakulty. A díky těmto programům jste zde  nyní zaměstnán. Ústav Nauky o dřevě měl před tím jen 8 pracovníků a těch jsem si vážil.

2) Z přízemní stavby vznikla nová budova T, byly postaveny dílny pavilonu P, vybavené modernimi stroji,  zkušebna nábytku byla přemístěna do areálu školy a vybavena špičkovým moderním zařízením. Vznikla mezinárodní soutěž o cenu Prof. Halabaly, založen byl Klastr. V Adamovském údolí byla zahájena dřevovýroba ŠLP Křtiny, v Útěchově výroba dřevěných nosníků pro rodinné domy, byla rekonstruovaná pila ŠLP. Zahájeno byly práce na na pavilonu U, který prošel 2x opponentním řízením než jej pan Horáček zrušil ve jménu svého projektu Resslova centra, který neuspěl. Zdá se vám to za 6 let málo?

3) No a k tomu co se panu Horáčkovi za 10 let povedlo? Postavil  výtah budovy B a naplnil svůj sen v Útěchově, ale dle výpovědi (o níž asi nemůžeme ze svých pozic diskutovat) zřejmě tento úkol nezvládl. Tím ovšem nechci nijak zpochybňovat jeho vědeckou erudici a pedagogické schopnosti, které rozhodně má. Ale kvůli nim ona výpověď nevznikla, pokud ano, byl bych ten první, kdo podepíše Vaši petici, protože se současným vedením fakulty nemám nic společného.

A pomsta?  Inu je zrcadlem vaší duše, my ji v srdci nemáme.

Petr Brunecký