Petice za okamžité odvolání výpovědi prof. Horáčkovi

Quoted post

Martin Kovařík

#53 Re: Re:

2016-06-09 23:27

#52: - Re:  

Poslední poznámka v Vašemu vyjadřování - viz FB.

Přesně takto vznikají konspirační teorie...

Je to zvláštní, nevíte o čem mluvíte. Jako akademický pracovník a člověk vědecky bádající byste si měl nejdříve zjistit fakta a pak být schopen je správně vyhodnotit.

Mít správné informace znamená naslouchat jiným. Naslouchat, nikoliv jen poslouchat.

You know nothing, Jon Baar...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#54 Re: Re: Re:

2016-06-10 05:32:00

#53: Martin Kovařík - Re: Re:  

Možná jsem paranoidní, ale to, co se děje v Útěchově pozoruji docela z blízka celou dobu, stejně tak jako chování vedení v této věci. Rád bych se dozvěděl fakta, akorát že se setkávám buď s mlčením, odmítáním odpovědět nebo dosti podezřelými nelogickými vysvětleními. Z toho jsem si udělal svůj osobní závěr. Prosím, podělte se tedy se mnou o ta fakta, proč je Útěchov tak nebezpečný, víte očividně víc než tuším, rád si opravím názor. 

Doporučte to naslouchání i druhé straně, možná by to rovněž pomohlo. Citace ze správného příběhu - boj o moc ne se zcela čistými praktikami, fantasy i realita. 

Jon Baar 

Soudruh co nikdy nesoustružil, ale po jiných šlapat chtěl

#64 Re: Re: Re:

2016-06-14 14:50:31

#53: Martin Kovařík - Re: Re:  

 Pane Kovaříku, vy a pan Brunecký máte velmi společné a to podobnou strategii ve vytváření odpovědí ... nezlobte se na mě, ale na to, že se pasujete do role "akademického pracovníka", zde až příliš vystupujete jako naprostý ignorant. Stačí si přečíst příspěvek pana Baara a vaší následnou reakci a všem musí být ihned jasné, že vy buď opět prokazujete svou naprostou neznalost problému (nejen v Útěchově), nebo máte "jisté" zadání takto nelogicky reagovat ... jiná varianta totiž není! Musím žel konstatovat, stejně jako v případě pana Bruneckého, že je mi vás líto ... jsem přesvědčen, že pokoušet se vám sdělit, že byste to měl být právě vy, kdo by měl více "naslouchat", by bylo přinejmenším bezpředmětné a ztrátou času a trpělivosti ostatních - vy totiž evidentně ani nemáte zájem o spravedlivé řešení a to je potom vážně problém, se kterým tu trápíte ostatní, kteří na rozdíl od vás chtějí fakultu někam posunout (a není to směrem zpět).

Stejně jako v případě pana Bruneckého : Nebojte se, nebudu již na vaše odpovědi reagovat ať již budou vaše rádoby "argumenty" kdoví jaké ... byla by to ztráta času! Myslím, že byste se měl také odmlčet a to alespoň do doby, než se rozhodnete reagovat na příspěvky "při smyslech neovlivněných vaší snahou o pomstu a pomocí nepravdivých a záměrně ohnutých tezí" - děkuji, potěšilo by to spoustu zde upřímně smýšlejících osob.