Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

velká britanie se zachranila
Nepřihlášený uživatel

#10092

2016-06-27 07:45

velka britanie se zachranila před islamizaci když vystupuje z eu až by turecko dostalo bezvízový styk z evropou tak  12 milionu muslimu by odešlo do velke britanie ted nebudou myt moc velkou šanci se tam dostat 

 je načase aby s tim velka britanie něco udělala zvlašt když v londině je starosta muslim velka britanie pojala do sveho statu velke množstvi muslimu 5 až 6 milionu z toho nejvice jsou pakistanci a každej normalni člověk vy že pakistanci z afghancema jsou ti nejradikalnějši muslimové kteři se nejvice zaplateji do kriminalni činosti a terorizmu lide měly strach z totality eu a islamizace a tak se rozhodly o vystoupeni z eu konečně 

Odpovědi

ovoce členství v EU

#10094 Aneb, co nám EU bere

2016-06-27 10:00:29

#10092: velká britanie se zachranila -  

 Ano, tady se ukazuje s odstupem času, jaké ovoce přináší hloupá politika multikulti. Léta přijímání muslimů = léta jejich množení a rozmnožení až na dnešní úroveň = počet ! (Francie, Německo, Švédsko, GB, aj.)

BREXIT = společnost je rozdělena, Londýn (muslimský) se chce trhnout, mládež se zlobí na důchodce, protože důchodci chtěli většinou Brexit a mládež setrvání v EU (a to by znamenalo jen další omezování, další islamizaci GB)

Na příkladu těch mladých, kteří nic v životě nedokázali ještě, a mají hlavy vygumované, plné "Evropanství" ... a zapomínají, že jsou hlavně BRITY !

Za ta léta v EU se podařilo v jejich hlavách udělat takový zmatek, že Britové zapřou své Bristství a vyznávají jakési "Utopistické, na pochybných hodnotách postavené "Evropanství"

POzn.: 

1. jsem člověk

2. jsem věřící křesťan

3. jsem Čech

4. jsem Slovan

5. jsem Evropan (až na 5. místě)

Nechtěl bych se dožít po létech členství v EU, že po ČR se bude potulovat horda "Evropanů" ... ale ČECHA abys hledal v poledne lucernou ! Aby ses česky doma ve vlasti nedomluvil. Abychom byli jen levnou pracovní silou do všelijakých montoven z Evropy.

Mládež ve škole je u nás infikována chymérou multikulti, falšováním dějin a podstaty islámu (mírumilovný islám), multikulti pohádkami na ČT a lidé záškodnickými neziskovkami, které zneužívají a překrucují smysl slov jako láska, charita a milosrdenství.

Mediální masáže pokračují, i politici ve své zbytečné a nikým neprospívající činnosti.