Omezení provozu motorových plavidel na Orlické přehradě

Quoted post

Hulis

#15 Je vidět že jste blbci

2016-07-11 14:15

Proč by na blbost jednoho mladého kluka měli doplácet všichni ?  Jestliže nějaký mladý rozumem neobdarovaný hoch usmrtí člověka platěj pro něj pravidla jako jsou všude jinde .. Na silnicích zemře denně několik desítek lidí a píše někdo petici proti jízdě v aute ?  Ano za mě by měla posílit plavební správa své hlídky jako je tomu na silnicích s policisty. promintě ale jestli někdo dokáže nabourat na vodě tak mu asi fouká pod tašky. Jestli byl oslněnej tak proč tam jel ? je to jako kdyby předjížděl na horizontu kam nevidí a někoho zabil. Taky si odsedí trest a na silnici se bude jezdit dál. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17 Re: Je vidět že jste blbci

2016-07-11 14:46:35

#15: Hulis - Je vidět že jste blbci 

 Ty jsi blbec. Plavební správa všechny neuhlídá.

Jana24

#52 Re: Je vidět že jste blbci

2016-07-13 06:32:10

#15: Hulis - Je vidět že jste blbci 

 Když tady je právě problém v tom, že na silnici jsou určitá pravidla silničního provozu a jistě je zakázano si jezdit neomezenou rychlostí. Lidé se zde domáhají aby i na vodě byli pravdila. Copak je normální , aby na jedné vodní ploše, kde jsou plavci, lidé da pramicích, madračkách a šlapadlech mohli kolem vás prázdit vodu jiný na vodních skútrech či člunech neomezenou rychlostí ???? jsem s píš překvapena , že k neštěstí tohoto druhu nedošlo už loni.


Nepřihlášený uživatel

#78 Re: Je vidět že jste blbci

2016-07-14 10:08:45

#15: Hulis - Je vidět že jste blbci 

 Protože nejde o léčení kretenity jednoho hovada, ale o záchranu životů všech kolem něj.


Nepřihlášený uživatel

#158 Re: Je vidět že jste blbci

2016-08-29 14:06:18

#15: Hulis - Je vidět že jste blbci 

 Souhlas, tahle petice je samozřejmě extra vyšinutá záležitost v reakci na to co se stalo, stejně jako ten mladík co způsobil nehodu. Chápu důsledky pro pozůstalé i riziko pro budoucí, ale tímhle přístupem by jsme chodili pěšky a svítili si v jeskyních loučemi. Ty to a podobné zákazy jsou úplně mimo realitu současného trendu žití a spolu žití. Obě strany se musí navzájem akceptovat. Největší problém ale vidím v plavební správě, která neoznačila místa pro plavce a nekontroluje a netrestá takovéhle týpky. Jinak chci poděkovat autorům petice, že umožnili tuto diskuzi.