Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Atgumenty s křížkem po funuse !

#10500 Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-07-26 20:05

#10498: - Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

 

Vraha francouzského kněze stíhali kvůli terorismu, dvakrát vyrazil do Sýrie

Vrahem 86letého kněze v kostele ve francouzském Saint-Étienne-du-Rouvray byl 19letý Adel Kermich. Mladík byl obviněn z napojení na teroristy a byl stíhaný na svobodě. Policie ho sice monitorovala prostřednictvím elektronického náramku, ale v dopoledních hodinách se směl pohybovat mimo své bydliště. Podle sousedů vyhrožoval, že zaútočí v kostele.

... jj. policie přijde s křížkem po funuse (jako obvykle) ... v dopoledních hodinách se směl pohybovat mimo své bydliště

a tož tak ... !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10503 Re: Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-07-26 21:09:11

#10500: Atgumenty s křížkem po funuse ! - Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

 Já snad špatně čtu! Probuďte mě někdo z té noční můry, protože nevěřím, že je tohle možné. Takže on je podezřelý z napojení na teroristy a oni ho nechají volně chodit po svobodě? Tak to už je vrchol!

Probuďte mě, prosím!!

#10602 Re: Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-08-01 21:18:53

#10500: Atgumenty s křížkem po funuse ! - Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

 Já snad spím a upadl jsem do děsivé noční můry! Kdyby tak reagoval Luis de Funés v Četníkovi ze St. Tropez, tak se tomu zasměju, co to je za blbce, jenže tohle panoptikum je bohužel realita :´-(  Tak oni ví, že jde o potenciálního teroristy a nechají ho lítat na svobodě s jakýmsi náramkem. No to je bezva. Kdyby ten náramek v sobě měl alespoň dálkově ovládaný destrukční mechanismus, který jej dokáže v případě problémů na místě zabít, ale jinak je to práce úplně na hovno, stejně jako všechno, na co Eu sáhne! Až se teroristi dostanou k atomové bombě a odpálí ji v Paříži, Hollande vydá ze svého přepychového letoviska v zámoří depeši "klídek, ta bomba měla před výbuchem náramek, věděli jsme o ní a monitorovali jsme ji, vše je pod kontrolou."