Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Evropan

#14145 Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků

2017-07-14 14:05

#14144: Čech z Prahy - Re: Evropan

Koukám, že ses probudil ze snu o tom, jak plameně vykládáš dalším soudruhům na schůzi o nacismu. Nevím, proč sem cpeš válečnou historii, o které toho moc nevíš, a o které jsem tady nikdy nepsal. U Hitlera je jasné, že se snažil podporovat všechny státy, které nějakým způsobem mohly oslabit Velkou Británii a Francii, aby mu tím pomohly na evropském bojišti. V tomto byl, a to se musí nechat, Hitler téměř dokonalý stratég. A nutno také přiznat, že Putler se velmi precizně učí právě u něj. To, jak rozvrtá bezpečnostní systém na několika místech na světě, zaměstná spoustu států, a svojí nezkonale ulhanou propagandou z toho těží, to má (bohužel) zmáknuté.

Když si ale skončil u té války, proč tady kopíruješ odkazy na naprosto bezvýznamného muftího? Co třeba takový pakt Riebbentrop - Molotov? Ten měl přeci pro nás a hlavně pro Poláky naprosto tragické důsledky. A co Slovenský štát? A co Maďarské království pod fašistickou vládou regenta Miklóse Horthyho? To jsou všechno oblasti, kde vznikla "fašistická eurovítačská EU"? A hlavně se zeptej, kde vidí budoucnost tvoje děti, či možná spíš vnoučata. V EU nebo v diktátorském Rusku nebo v naší uzavřené kotlině s lidmi, jako jsi ty? Myslím, že odpověď znám.

Odpovědi

Hlavně Fašisticka demokracie je tady prasstitute proč nadávaš na Ruse když Havel byl agent KGB Konfi
Nepřihlášený uživatel

#14150 Re: Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků

2017-07-15 05:15:52

#14145: Evropan - Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků 

 Hlavně Fašisticka demokracie je je tady prasstitute proč nadávaš na Ruse když Havel byl agent KGB Konfident K1 

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

DOKUMENT PDF-Nacistické kořeny "bruselské EU" CZ

ISIS s USA kerkama to sou mě teda NATO mírovou armádou teroristé 

ISIS USA kerky co maj složky od NATO fuj tajksel 

https://youtu.be/F76K3mEDeIk 

Čech z Prahy

#14160 Re: Evropan = eurogoebbels, likvidátor svobody evropských národů

2017-07-16 07:03:32

#14145: Evropan = eurogoebbels, likvidátor svobody evropských národů

Na lhaní a manipulace tu máš monopol ty, eurogoebbelsi. Na co sáhneš, to překroutíš úměrně kapacitě svého mikromozku. Nacismus na Slovensku a v Maďarsku samozřejmě po válce zanikl. Muftí nebyl bezvýznamný, což dobře víš, ale spojení tebou podporovaných islamoinvazistů s nacisty založivšími tebou podporovanou EU prostě nezakryješ. Už dřív ses o to snažil popíráním existence muslimských divizí SS, které tento muftí organizoval.
"EU nebo Rusko" je jen falešné dilema. Budoucnost soužití s muslimy je nemožná, a proto moje představa je neutrální české království. To nedokážeš strávit. Pořád se snažíš hádat, co jsem zač, ale naprosto scestně, zato tobě nedochází, že jako jeden ze slunečních pitomců jsi užitečný idiot na jedno použití. Za mrzký jidášský groš zrazuješ svůj a další národy Evropy, které odmítají islamohnus vnucovaný skupinou vyvolených a nikým nevolených totalitních ovladačů Evropy pod rouškou humanity a tolerance.

> Pokud vím, tak útoky kyselinou se "praktikují" hlavně v Indii a na Srí Lance mezi hinduisty. Takže bych s odsudkem na základě náboženské příslušnosti ještě posečkal. Nevím nic o tom, že "Polévání kyselinou je tam, odkud přišli, normální".

Samozřejmě zase lžeš. Je to typické hlavně v Bangladéši a Pákistánu, kde je hlavním náboženstvím....? V Indii, Nepálu atd. je také plno muslimů.
odkaz
Náboženská a etnická příslušnost zločinců se v poslední době stále více zakazuje uvádět, takže se nejspíš načekáš.
odkaz
odkaz