MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132266 Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je skutečnost....

2018-06-18 19:13

#132264: -  

Pan Miroslav Kalousek je dnes po čtyřech letech od napsání hanopisu jednoznačnou morální i odbrou autoritou. 

Babiš utratil stovky milionů našich daní, aby debility z hanopisu napsaného prokupčním fondem Janečka na pana Kalouska potvrdil, nenašel ve státní správě jedinou ukradenou korunu, neprokázal jidiný blábol z hanopisu o Kalouskovi, který napsal prokorupční fond Janečka. 

V takové situaci masivního prověření pana Kalouska, celé jeho rodiny, spolupracovníků, přátel, kdy má Babiš dnes k dispozici dokonce vnitro, státní zástupce, policii, kobru, všechna daňová přiznání, NBÚ, BIS a nebyl schopen prokázat nic, nula, aby alespoň policie zahájila vyšetřování, je naprosto jasné, že je pan Miroslav Kalousek morální i odborná autorita české politiky a je potřeba tomu co říká velmi naslouchat, stejně jako je potřeba si velmi číst jeho projevy ve Sněmovně.  

Jakékoliv hanlivé vyjádření na pana Kalouska je tedy dnes jen směšné a ubohé plácání nesmyslů. 

Andrej Babiš je dnes prokazatelně trestně stíhaný StBák a nomenklaturní slovenský komunista, který doslova devastuje veřejný prosto ČR a doslova rozkrádá státní rozpočet. To je naprosto pravdivá charakteristika Andreje Babiše. To dnes víme naprosto přesně, bez jakýchkoliv pochybností.

Andrej Babiš je komunistický StBácký zločinec.

To, že tento Slovák co se ani nenaučil česky ničí ČR je věc naprosto jasná, jediné o čem se dá ještě diskutovat, jaká je míra jeho zločinnosti proti naší zemi. 

Babiš je jen ubohý kriminální imigrant v tom nejodpornějším slova smyslu.  Je skvělé, že to už dochází i jeho dnes už bývalým volčům, ANO StB je již na cestě do kanálu, nejen proto, že Babiš sestavuje jakousi "vládu" a ani se neobtěžuje občanům sdělit, koho do ní nominuje. 

Dnes má ve vládě jen a pouze maškary a PPP zlodějiny šašky, nikoho jiné. Dokonce i jeho voličům už jsou tito jeho zaměstnanci odporní a i jim už došlo, že jsou to lidé absolutně neschopní spravovat vybrané daně ve prospěch občanů této země. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132272 Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je skutečnost.

2018-06-18 20:03:02

#132266: - Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je skutečnost.... 

   Autoritu má pan Kalousek až tak tíživou, že ho postupně táhne na hnojišti nevolitelnosti ke dnu. Je v něm zapadený až po obličej, při čemž začíná polykat, kromě andělíčků, i moč z onoho hnojiště.   

    Nejdřív mlátil práznou slámu o konfliktu zájmů, ale pak u toho zůstal pouze fackovacím panákem, až to vyvolává podezření, že si to z Babišem snad tak i domluvil za nějakou úplatu. Neustálým pozdějším omýláním "Čapího hnízda" o němž si lidé povětšinou myslí, že to je jen jiná forma běžné švindlířské optimalizace účetnictví, kterou mnozí i v zahraničí dělají obdobně, i když třeba nejde přímo o evropské dotace, si Kalouskovci také dvakrát nepomohli. Nehledě na to, že v době kdy byly čerpány dotace na ono hnízdo, nebyl Babiš v politice a kdyby do ní nevztoupil tak o hnízdě dodnes nikdo neví. Opakováním zničující mantry "Čapí hnízdo" se strany DEBiLu (Demokratického bloku) maximálně tak akorát odepsaly.

     Hezoučky potopil Kalouska Soukup, když odhalil, že se svého času přes úřad Kalouska dodávaly do Číny zbraně, na čemž se podílel, což dává jeho protibetskému náruživému postoji opravdu váhu. Když si k tomu přidáte i okolnost, že firma Becher, v níž má podíl druhý velký člověk TOP09, pan Schwarzenberg, dodává na totalitářský Čínský trh alkohol a kníže s toho profituje, tak i jeho protibetský postoj má opravdu svoji váhu. Váhu která stahuje oba dva do hlubin hnojiště nevolitelnosti a s nimi i celou TOP09.