MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143726 Karusel agrofert nemá reálnou hodnotu, je to neprodejná věc.....

2018-12-14 08:16

Ať prodá Agrofert, nebo skončí, vyzvala opozice Babiše

Na premiéra Andreje Babiše (ANO) se po usnesení Evropského parlamentu vyzývající k zastavení dotací pro Agrofert a vyjádření z Evropské komise snesla z úst opozičních politiků další sprška kritiky.

......současnou hodnotu má právě jen v rámci přímého vlivu štbáka Babiše na zákony, státní správu, parlament. Pokud by tento vliv ztratil, karusel by byl ve smrtelném ohrožení, proto se nám štbák předvádí, proto generuje další a další zlodějiny, aby občané nebyli schopni uvěřit, že skutečně vykrádá státní rozpočet, aby to prostě bylo něco "nepředstavitelného". 

Proto tak "cestuje" "jedná", aby to vypadalo, že na zlodějiny nemá čas. Přitom je ve Sněnovně více jak 70 ano štbáka, přičemž drtivá většina z nich vlastně nikdy ve sněmovně nepromluvila, nikdo je vlastně nezná, nikdo ani neví co vlastně dělají. 

ŠtBák je ve stejné situaci, jako komouši v roce 1968 napáchal tolik prasáren, že se dnes vlastně politické moci vzdát nemůže, neboť by mu hrozila tresttní stíhání ze všech stran, provalení se, že karusel agrofert je opravdu karusel bez reálné hodnoty, tedy absolutní ztráta jeho vylhaného života. 

Bude velmi těžké jej od moci odstavit, stejně jako to bylo velmi těžké s komoušem a v roce 1968. ŠtBák Babiš dnes neřeší nic jiného než jak se nedostat do kriminálu a jan hrád divadlo, že karusel agrofert je "majetek" v hodnotě desítek miliard. Chorvatský Agrokor je samozřejmě pro štbáka Babiš velké memento. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143727 Re: Karusel agrofert nemá reálnou hodnotu, je to neprodejná věc.....

2018-12-14 08:25:29

#143726: - Karusel agrofert nemá reálnou hodnotu, je to neprodejná věc..... 

Bureš má jisto jistě i záložní plán B a v Karibiku již dávno, dávno vybudovanou neprůstřelnou rezidenci. Přijde den " D ", kdy budou mít jeho voliči vytřeštěné oči pro pláč...