Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Quoted post

Dedahad

#48 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamyšlení

2013-01-07 11:54

#47: Rdm - Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamyšlení

Každý má jiný názor , já vám ten váš neberu a pro mě je podstatné , že se snad shodnem na tom , že povinné čipování je nesmysl . Zkuste i vy přemýšlet , považujete-li ZBYTEČNOU bolest psa za bezvýznamnou , já tedy ne . A jen pro to , že někdo něco navrhne a předloží ke schválení / postrádal jsem odůvodnění návrhu /, tak já nemíním zbytečně pejska trápit - další podstatné důvody jsou v petici. A i v petici je napsáno , že je určitě  rozdíl mezi čipováním dobrmana a 2 kg pejska . A o rozdílné  hranici citlivosti NEJEN U LIDÍ jsem se v diskuzi také zmínil . Je mi líto , že dle vás moje výstupy petici shazují , ale na rozdíl od vás jsem čitelný a nestydím se podepsat .Takže Dedahad=Petr Hadaščok , spoluautor petice . Pokud máte s touto peticí jiný problém , mohl jste nás předejít a napsat petici vy , byla by to však škoda, aby byly petice dvě .

#22, #23 Rdm

# 24

Skutečně jasné , stručné , vyčerpávající !

Je již jednoznačně vidět , odkud vítr fouká ! Že by to byla nějaká lobby ? Ale to určitě ne , tyto vědomosti a znalosti má přece 99 pejskařů ze sta !

http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile1.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile1.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile1.gif...

http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif...

Howgh - to jste si přál ?

Odpovědi

Rdm

#51 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamyšlení

2013-01-07 23:26:11

#48: Dedahad - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zamyšlení

v příspěvku #27 jsem uvedl, že tyto informace má každý, kdo se o čipování alespoń trochu zajímal, např. proto, že psa čipovat nechal a mimochodem, pokud chcete proti čipování bojovat, tak tyto informace byste měl mít i vy, protože jinak budou vaše argumenty budou rychle vyvráceny a celá tahle petice přijde v niveč.

Hranice citlivosti je opravdu u každého jiná, ale troufnu si říct, že psi ji mají výš než kdy jste ji měl vy. Uvedu příklad našeho psa (Border kolie), který měl zalomený drápek. Veterinář mu jej prostě utrl a pes se ani nepohl, kdyby lékař vám trhal nehet, tak řvete jam malé děcko. Tím, ale nechci shazovat, že to psy nikdy nebolí, jen to naprosto nesmyslně nedémonizuji.

Nevím proč tady vytahujete "vaši čitelnost" a "stydlivost" se podepsat? Nikde jsem vás kvůli toho nenapadal. je mi jedno jestli vystupujete pod přezdívkou nebo ne, ostatně i to jméno, které jste uvedl nemusí být pravdivé. Jde mi jen o to, abyste argumentoval rozumně a bez zbytečné hysterie. Už jsem uvedl, že jsem petici podepsal a že ji podporuji, ale taky bych rád, abyste jako spoluautor petice věděl proti čemu bojujete, protože až ji půjdete radním předat a budete vytupovat tak jak vystupujete, tak se vám akorát vysmějí.