Karle Schwarzenbergu, dodržte slovo a skončete v politice!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#110 Vzdělání

2013-02-11 22:50

Já jsem prezidenta vybíral, s ohledem na vyšší dosaźené vzdělání jednoho z kandidátů. jelikož prezident je částečně můj zaměstnanec, protože platím daně a část peněz které vydělám jde i na plat prezidenta, přistupoval jsem k tomu jako kdybych vybíral vhodnějšího zaměstnance, pan Ing. Miloš Zeman má dostudovanou vysokou školu a je tudíš pro mě vhodnějším kandidátem Karel Schwanzenberg je nedouk, proto v mém vlastním výběrovém řízení (na které mám jako daňový poplatník a občan této země právo) neuspěl. Jsem ale nicméně moc rád, že jsem si tuhle diskuzi přečetl, protože jsem si udělal obrázek jací lidé asi mohli volit Karla Schwanzenberga, podle úrovně příspěvků je profil voliče asi zhruba tento: věk kolem dvaceti a IQ né o moc vyšší.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#111 Re: Vzdělání

2013-02-11 22:58:33

#110: - Vzdělání

Zato ty si výkvět ty vimrdaná rudá lopato. Můžeš si vyhonit nad obrazem Zemanovi špekaté tlamy s třema bradama TY RUDÁ PIČO !

P.Eichler

#133 Re: Vzdělání

2013-02-12 09:56:28

#110: - Vzdělání

pan Ing. Miloš Zeman má dostudovanou vysokou školu

O.K. ovšem žádná vysoká škola automaticky neznamená moudrost. A u tohoto pána mám o této vlastnosti pochyby i když se s ním dá v něčem i souhlasit.

Ovšem podle vašeho příspěvku též touto vlastností neoplýváte. Že by věk 35 a IQ ne o moc vyšší ?




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...