Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2369 Re: Re: Re: Re: Když požadavky,tak pro všechny.

2013-02-12 16:01

#2363: Majka - Re: Re: Re: Když požadavky,tak pro všechny.

Mně bylo 15 let a rozum jsem z toho neměla. Sice jsem na náměstí neposkakovala, ale přesto, kdybychom se měli lépe... stačilo by mít se dobře, mít jistou práci, sociální zabezpečení. Jako děti jsme vyrostly na ulici s klíčem kolem krku, dneska vozíme svoje děti až před vrata školy a zase si je tam vyzvedáváme. A proč? Protože se bojíme, že nám je nějaký pedofil zneužije, zabije atd. Do ciziny nejezdíme, protože pokud se nám podaří ušetřit nějakou korunu, tak normální člověk, žijcící  z platu 10 000 měsíčně, vždycky najde jinou a lepší možnost za co peníze utratit. Třeba za to, že zaplatí svým dětem lyžařský kurz, aby si vedle Hořejších, Rosochů a jim podobným nepřipadaly jako chudáci . Rozdíly mezi dětmi jsou veliké, protože na jedné straně jsou to děti podnikatelů, kterým rodiče můžou koupit všechno, protože dřou kůži z obyčejných lidí, kteří  zatli zuby a dřou, aby měli alespoň nějaký příjem a neskončili na pracáku.

Většina lidí ty peníze nemá, a jak ti solidní lidé uznají, nemůžeme všichni podnikat, to si myslí, jen důchodce MIP.

Odpovědi

ZOULIN

#2372 Re: Re: Re: Re: Re: Když požadavky,tak pro všechny.

2013-02-12 20:27:49

#2369: - Re: Re: Re: Re: Když požadavky,tak pro všechny.

Úplně se vším souhlasím,píšete tu velice pěkně Vaše příběhy jsou smutné toto jsme za komunistů nezažili měli jsme práci,po práci zábavu,do školy jsem chodila  60-69 měli jsme kantory úžasné vzpomínám na ně ráda dost nás naučili dík jim,morálce na základce jsme měli nějakou paní učitelku Kozákovou  svobodnou slečnu po vyučování jsme s ní jezdili do přírody na kolech učila nás poznávat byliny a prostě vše co souviselo s přírodou. Jestlipak toto dnes učitelé s dětmi podnikají. Měli jsme různé kroužky jezdilo se na lyže, Tatry,Krkonoše, Orlické Hory a další kdo si to dnes může dovolit.Píši to tu ať si to mládež přečte. Vystudovala jsem v pohodě bez toho,že mí rodiče byli komunisté,jak jsem dnes slyšela ve vlaku od jedné slečny,že nemohl studovat ten kdo nemě rodiče komunisty,jestli toto jim bulíkujou učitelé tak potěš pánbůh.


Nepřihlášený uživatel

#2374 Re: Re: Re: Re: Re: Když požadavky,tak pro všechny.

2013-02-13 00:48:46

#2369: - Re: Re: Re: Re: Když požadavky,tak pro všechny.

Normální děti, nosej klíče v kapse, či tašce... Pokud jste měla problém s úschovou klíčů, a museli vám je věšet na krk, no tak to potěš. Jak je možné, že vůbec víte co je to třebárs internet. Není to náhodou, nějaký ten výdobytek kapitalismu???


Nepřihlášený uživatel

#2375 Re: Re: Re: Re: Re: Když požadavky,tak pro všechny.

2013-02-13 01:05:16

#2369: - Re: Re: Re: Re: Když požadavky,tak pro všechny.

Proč platíte dětem něco, co je vůbec nebaví? Nechováte se jako klasická křupka, když někdo jede na hory, naši bůčci pojedou taky? Nebylo by lepší se zeptat smradů, co by a proč? Né každej chce ze sebe dělat obézního trotla na sjezdovce...


Nepřihlášený uživatel

#2379 Re: Re: Re: Re: Re: Když požadavky,tak pro všechny.

2013-02-13 14:55:08

#2369: - Re: Re: Re: Re: Když požadavky,tak pro všechny. 

 ... obávám se, že rozum nemáte ani dnes...

Myslíte, že před rokem 89 nebyli pedofilové? Do ciziny nejezdíte? Vidíte, to jste tehdy také nemohla ...tedy nesměla:-)

A že se utrácelo míň a stačila na měsíc ta almužna, kterou tu lidé brali, pokud neměli bumážku? Samozřejmě, protože nebylo za co...obchody poloprázdné ... a pokud člověk chtěl něco lepšího, musel dát všimné....

Ostatně, právě to, co tu zavedl komunistický režim, korupce, úplatky, veksláctví, protekce,....to vše si přenesli lidé s sebou do současnosti. Proto, je naše demokracie nemocná. Díky morálce, kterou jsme si vzali s sebou...je to o lidech.

Když tu bylo tak nádherně, můžete mi odpovědět na jedinou otázku? Proč sem k nám houfně neutíkali vykořisťovaní pracující ze západních zemí, když tu byl takový ráj??

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...