MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#32026 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-12 18:57


Nepřihlášený uživatel

#32027 O KSČ a KSČM

2015-01-12 18:58

Z dnešního pohledu je naprosot zřejmé, že KSČ neměla být jen právně označena za zločinnou, ale měla být také zakázána.  

Na relativizaci honodt postavili svojí kariéru prakticky všichni komunisté v této zemi, od Klause počínaje, před Zemana až k Babišovi. 

Komunistická ideologie je zločinná a jeji propagace je trestná, přesto je tu strana strana komunistická beztrestná, přestoře jakékoliv vystoupení poslanců této zločinné strany propaguje zločinnou ideologii.  Pokud by kdokoliv založil Fašistickou stranu ČR, neprošla by ani registrací na min. vnitra. 

Z mého pohledu tedy i dnes má smysl usilovat o to, aby komunisté z názvu své strany jakékoliv zmínky o komunismu vypustili a stejně tak, aby na svém domě neužívali symboly komunistické diktatury, tedy ony rudé hvězdy, co si tam věšeli (nevim, jestli je tam stále mají). 


Nepřihlášený uživatel

#32028

2015-01-12 18:59

Aktuálně.cz: video: Babiš je prototyp post-totalitního oligarchy....


Nepřihlášený uživatel

#32029 Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější.....

2015-01-12 19:00

..než to, že by se jednalo o standardní demokratického politika. 

Stejně tak je velmi pravděpodobné, že zpravodajské služby našeho státu již mají nezvratné důkazy o tom, že Zeman jedná pro rusky záměrně a je úkolován. Nikdo z okolí Zemana za celou dobu, co je Zeman na Hradě nezískal bezpečnostní prověrku. Situace je velmi vážná. 

 

Miloš Zeman je loutkou v Evropské unii a člověkem, kterého především řídí ruská KGB, uvedl pro server Ukrajinské národní noviny (UNN) ukrajinský politolog Alexandr Palij. Reagoval tak na to, že český prezident přirovnal Stěpana Banderu k Reinhardu Heydrichovi.

ROMAN SKÁCEL

#32030 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je náhoda stejí názor jako pan Prezident

2015-01-12 19:00

#31987: Roman Placal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je náhoda stejí názor jako pan Prezident 

 Ausgezeichnet!!! Sie schreiben fast wie der Trottel Havel!!! 

Hut ab, mein Lieber...


Nepřihlášený uživatel

#32031

2015-01-12 19:00

Echo24.cz: Tajemné zákoutí Zemana: mistrem karikatury se stává Zeman....


Nepřihlášený uživatel

#32032 Zeman je absolutně beztrestný a tedy do velké míry v ČR absolutně mocný a to bohužel v páchání .....

2015-01-12 19:01

...zločinů i na cízím území a díky udělování milostí, může na tyto zločiny použít prakticky jakéhokoliv občana ČR.  

Je bohužel potřeba si uvědomi, že Zeman je absolutně beztrestný a pokud vytrhne z kontextu Ústavy, jak je jeho zvykem, není také ze svého jednání nikomu odpovědný, což si on vykládá naprosto v rozporu s Ústavou jako celkem tak, že si může dělat co chce. 

Zeman je opravdu děsivě nebezpečný. Má kolem sebe bandu zločinců napojených na ruské "tajné" služby, je schopen si objednat libovolnou politickou vraždu, má pravděpodobně přístup ke kopii archivu StB. 

To je důvod, proč jdou věci velmi velmi zvolna a proč mnoho lidí čeká, až budou mít masivní podporu veřejnosti pro rázné kroky proti stavu na Hradě. 

Pokud by zítra Zeman zveřejnil, jak Babiš přišel k majetku a jeho StBácký spis, stoupne mu důvěryhodnost na pro něj naprosto neuvěřitelných 70 % a do měsíce jsme bez vlády a Sněmovny a jede to tu nanovo. I to je jeden z milníků a bohužel zdaleka není jen z říše fantazie. 


Nepřihlášený uživatel

#32033 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je náhoda stejí názor jako pan Prezident

2015-01-12 19:02


Nepřihlášený uživatel

#32034 Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2015-01-12 19:02

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#32035 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-01-12 19:03

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila).


Nepřihlášený uživatel

#32036

2015-01-12 19:04

Kromě Zemana do Moskvy zřejmě přijede slavit i Kim Čong-un, to bude partička:)))

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-12 19:04



Nepřihlášený uživatel

#32038 Je tu tedy velice vážné téma s přesahem do další volby prezidenta.....

2015-01-12 19:05

Je zde aktuálně velice vážné téma. Zeman bez nejmenších pochybností v době volební kampaně masivně lhal, přímo v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Dnes mu jeho voliči už ani nevěří, že mluví pravdu. Je to tedy věc velmi vážná, neboť je zřejmé, že jeho voliči byli obelhání, neví proč jej volili, dnes mu nevěří. Pokud si ovšem chtějí zachovat konzistenci, je pro ně přirozené "prostě věřit že mluví pravdu", ale už toho nejsou schopni. Když se dívají zpětně tedy neví, proč Zeamana volili a to je bohužel již věc velmi vážná, neboť  skutečně potvrzuje, že byli obelhání v době voleb, což je věc kterou páchají zločinci, kteří se chtějí dostat k moci a následně moc zneužívat. 

Zeman dnes bez pochyby moc zneužívá na dehonestaci oponentů z řad občanů, na dehonestaci oponentů z řad politiků, ne dehonestaci lidí odvážných ve světě včetně Ruska, na relativizaci hodnot. I to je velmi vážná věc, obzvláště v kontextu toho, jakými lidmi se Miloš Zeman obklopil a jak "snadno" či naopak velmi "nesnadno" získávají tito lidé prověrku a jak pravdivě či lživě komunikují s veřejností. 

To je potřeba řešit nyní. Již dávno měla proběhnout společná schůze Senátu a Sněmovny k situaci na Hradě.


Nepřihlášený uživatel

#32039

2015-01-12 19:07

Zemane,Zemane

valach ti netáhne

vezmi kloubouk

udělej chomout

zase ti potáhne.

Potom už konečně odtáhneš zpátky ke svému salámu a slivovici na Vysočinu :))

 

Roman Skácel

#32040 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je náhoda stejí názor jako pan Prezident

2015-01-12 19:08

#32037: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je náhoda stejí názor jako pan Prezident 

 Pokud Vás někdo nutí, žít v mém okolí, nenechte si to vašnosti líbit... Máme přeci tu Kdemohkrádcii no né????

Tak hupky na Šemíka a hurá k Neumětelům...


Nepřihlášený uživatel

#32041 Re:

2015-01-12 19:09

#32036: -  

 Komunistsický nácek Putin logicky zneužívá oslavy konce války k odporné propagandě, obdobně jako to dělal Hitler a obdobně jako to dělali komunsti zde či kdekokoliv jinde na Světě. 

Zeman je bohužel opravdu komunisticko-nacistická zrůda, neboť je zrůdné zneužívat politickou moc. 

Jsem ale přesvědčen, že Ruska již Zeman neodjede. To co vyvádí jeho zlodějská banda na Hradě je tak děsivé a tak nebezpečné pro ČR stejně jako pro EU, že to musí být řešeno. Sobotka dle mého názoru již všechny podklady o zločinnosti Zemanovy bandy na Hradě od BIS a Vojenského zpravodajství dostal, teď je nutné to řešit. 


Nepřihlášený uživatel

#32042

2015-01-12 19:10

Proč mě nikdo nemá rád? Proč si se mnou nikdo nechce hrát? To Mynář mě má rád, ten mě vezme na návštěvu do své nové vily!!! Taky kamarád Putin mě pozval, vás neandrtálce nepotřebuju, heč!!!!

Váš Milošek Zemáneček,hradní pán a velký vůdce


Nepřihlášený uživatel

#32043 Pro idiota, který se snaží zneužívat nick Roman Skácel.....

2015-01-12 19:10

Je vskutu vážnou otázkou, jestli mohou demokratické státy nechat vás komunsticko nacistickou pakáž vraždit vlastní spoluobčany. Vždy se to demokraciím vymstilo, pokud takovou věc tolerovaly a vždy se svět ocitl, i díky lidem jako jste vy, ve světové válce. 

Je bezpochyby velice vážné téma, jestli můžeme bránit demokracii dříve, než nás zločinecká pakáž jako vy začne vraždit. 

Co si o tom myslíte vy? Já si myslím, že je bohužel nutné se bránit preventivně a nepřipustit, abyste vy měli vůbec možnost okupovat Krym či rozpoutávat války. I současná situace na Ukrajině je bohužel důkazem toho, že demokratické státy vás zločineckou pakáž nesmí podceňovat. 


Nepřihlášený uživatel

#32044

2015-01-12 19:12

Ted letí na novinkách,ten váš skvělý vůdce Martin Přikryl.Už jenom při pohledu na něho je mi jasné že je to idiot neschopný myšlení,ale to platí i o vás kteří tuto petici podepsali.Jinak ,klidně mu říkejte OVAR II teda to je tlama debilní už od pohledu,vyžrané prase.

Demokrat

#32045 Re: O KSČ a KSČM

2015-01-12 19:14

#32027: - O KSČ a KSČM 

 *** KSČM JE NEJDEMOKRATIČTĚJŠÍ A NEJLEPŠÍ STRANA NA SVĚTĚ, RADŠI SE STAREJ O TY TVÉ KALOUSKOVCE A HAVLISTY!!! ***

Roman Skácel

#32046 Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....

2015-01-12 19:15

#32025: - Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje..... 

Znáte tu o perníkové chaloupce?? 

"Osobo, neběžely tudy dvě děti???"

"Pleju len."

Nejste absolventem "University u Floriána" - (v Kladně na Masarykově třídě pomocná škola těsně v sousedství stejnojmenné kaple)???

 

 


Nepřihlášený uživatel

#32047 Re:

2015-01-12 19:16

#32036: -  

 A proč né,pokud dokáží s ním mluvit a přesvědčit aby se otevřel světu a jeho lid nemusel dřít bídu.Jestli s ním nebude nikdo mluvit ,on nebude brát ohled na svůj lid a bude si jenom on užívat.


Nepřihlášený uživatel

#32048

2015-01-12 19:18

Echo24.cz:  ...Zemanova obsedance dívčí punkovou kapelou už není na politologický rozbor, spíše by to chtělo přivolat zkušeného psychoanalytika....

Nějaký problém asi také existuje v Zemanově dětství.....

Problém asi také bude hnusný chrakter opilce Zemana, který vyplaval na povrch kvůli tomu, že už se nedokáže kontrolovat, alkoholová a stařecká demence postupuje....


Nepřihlášený uživatel

#32049 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je náhoda stejí názor jako pan Prezident

2015-01-12 19:22

#32040: ROMAN sKÁCEL - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je náhoda stejí názor jako pan Prezident 

 .. Pane  " Mnohojmenný ", nemusíte se bát,   zaplat pán Bůh, žiji mimo území ČR, abych nemusel dýchat se Zemanem jeden vzduch , nevrátím  se dřív , dokud  nebude opět ožralý ve flanelce doma na  Vysočině. Nemusíte mě opravdu nikam posílat.

V ČR je demokracie pouze v tom, že se může kamkoliv vycestovat za hranice, naštěstí.. Jinak je to skrytá totalita a bude dlouho, díky takovým, jako jste Vy..


Nepřihlášený uživatel

#32050

2015-01-12 19:24

Echo24.cz: Levná ropa podlomila Sověty,složí teď Putina?