MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#32126 Zeman provádí politiku „nevidím, neslyším, jedu dál“

2015-01-13 05:40

Zeman provádí politiku „nevidím, neslyším, jedu dál“. Bezohlednost, egoismus, nadutost. O to tady nikdo nestojí..  A to ještě nebyla řeč o alkoholismu... Chceme slušného prezidenta.


Nepřihlášený uživatel

#32127 Re: Re: Re:SPITFIRE.

2015-01-13 06:03

#32115: - Re: Re:SPITFIRE.  

 Děkujeme za potvrzení vulgárosti zemanových voličů.


Nepřihlášený uživatel

#32128 Re:

2015-01-13 06:06

#32125: -  

 Á blbeček z FSB si přivstal.


Nepřihlášený uživatel

#32129 Re: Re:

2015-01-13 06:30

#32086: - Re:  

 typický volič MZ


Nepřihlášený uživatel

#32130 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-01-13 07:51

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#32131 Zeman je absolutně beztrestný a tedy do velké míry v ČR absolutně mocný a to bohužel v páchání .....

2015-01-13 07:52

...zločinů i na cízím území a díky udělování milostí, může na tyto zločiny použít prakticky jakéhokoliv občana ČR.  

Je bohužel potřeba si uvědomi, že Zeman je absolutně beztrestný a pokud vytrhne z kontextu Ústavy, jak je jeho zvykem, není také ze svého jednání nikomu odpovědný, což si on vykládá naprosto v rozporu s Ústavou jako celkem tak, že si může dělat co chce. 

Zeman je opravdu děsivě nebezpečný. Má kolem sebe bandu zločinců napojených na ruské "tajné" služby, je schopen si objednat libovolnou politickou vraždu, má pravděpodobně přístup ke kopii archivu StB. 

To je důvod, proč jdou věci velmi velmi zvolna a proč mnoho lidí čeká, až budou mít masivní podporu veřejnosti pro rázné kroky proti stavu na Hradě. 

Pokud by zítra Zeman zveřejnil, jak Babiš přišel k majetku a jeho StBácký spis, stoupne mu důvěryhodnost na pro něj naprosto neuvěřitelných 70 % a do měsíce jsme bez vlády a Sněmovny a jede to tu nanovo. I to je jeden z milníků a bohužel zdaleka není jen z říše fantazie. 


Nepřihlášený uživatel

#32132 Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2015-01-13 07:56

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 


Nepřihlášený uživatel

#32133 Je tu tedy velice vážné téma s přesahem do další volby prezidenta.....

2015-01-13 08:03

Je zde aktuálně velice vážné téma. Zeman bez nejmenších pochybností v době volební kampaně masivně lhal, přímo v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Dnes mu jeho voliči už ani nevěří, že mluví pravdu. Je to tedy věc velmi vážná, neboť je zřejmé, že jeho voliči byli obelhání, neví proč jej volili, dnes mu nevěří. Pokud si ovšem chtějí zachovat konzistenci, je pro ně přirozené "prostě věřit že mluví pravdu", ale už toho nejsou schopni. Když se dívají zpětně tedy neví, proč Zeamana volili a to je bohužel již věc velmi vážná, neboť  skutečně potvrzuje, že byli obelhání v době voleb, což je věc kterou páchají zločinci, kteří se chtějí dostat k moci a následně moc zneužívat. 

Zeman dnes bez pochyby moc zneužívá na dehonestaci oponentů z řad občanů, na dehonestaci oponentů z řad politiků, ne dehonestaci lidí odvážných ve světě včetně Ruska, na relativizaci hodnot. I to je velmi vážná věc, obzvláště v kontextu toho, jakými lidmi se Miloš Zeman obklopil a jak "snadno" či naopak velmi "nesnadno" získávají tito lidé prověrku a jak pravdivě či lživě komunikují s veřejností. 

To je potřeba řešit nyní. Již dávno měla proběhnout společná schůze Senátu a Sněmovny k situaci na Hradě.


Nepřihlášený uživatel

#32134

2015-01-13 08:05

Zeman a Klaus jsou zločinci, převlečení komouši, nejdříve se nacpali do OF, potom do ODS a ČSSD a lidé jim to sežrali i s navijákem.

Zeman si v alkoholové demenci popletl dobu, zapomněl, že 2x nebo 3x mezitím převlékl kabát.Klaus už není u moci, tak se zviditelňuje pomlouváním Václava Havla, je to ubožák.

Musíme opět do ulic!!!!


Nepřihlášený uživatel

#32135 Re: Článek v LN 1.11.2014.

2015-01-13 08:09

#5433: J.Z. - Článek v LN 1.11.2014. 

 Sobota 1. listopadu 2014 LIDOVÉ NOVINY

POSLEDNÍ SLOVO

Odmítám

Odmítám respektovat Milo­še Zemana jako hlavu stá­tu, jehož jsem občanem. Nikdy předtím jsem tak silná slo­va nenapsal ani nevyslovil, přesto­že Václav Klaus se svým přebuje­lým egocentrismem, stálou úklonou před Moskvou a ukradeným chilským perem mi taky nebyl dva­krát po chuti. Ale respektoval jsem volbu poslanců, jen jsem tak trochu skřípal zuby.

Když jsme volili prezidenta po­prvé všichni, byl jsem odhodlaný prominout mu ještě víc než jeho předchůdci, přestože můj hlas ne­dostal. Ale lidová volba má přece jen čistší punc než ta vyhandlovaná politická a doufal jsem potají, že dosažením funkce, která koneč­ně uspokojí i jeho přebujelé ego, najde tolik kritického rozumu, že sám začne bojovat se svými vnitř­ními démony, kteří by mu mohli poškodit reputaci.

Bohužel nezačal. Naopak je pustil ze řetězu naplno. Odmítám mít za prezidenta muže, který se obklo­pil od začátku starými politickými strukturami i proruskými byz­nysmeny a neměl ani tolik slušnos­ti, aby ty z nich, co mu pomohli nejvíc nahoru, ještě veřejně neza­přel.

Muže, který se daleko méně motá při oslavě na ruské amba­sádě než o pár hodin později před korunovačními klenoty. Který od­pustí svému kancléři povinnou bezpečnostní prověrku a nestydí se přitom na vrcholném summitu NATO žádat daleko víc důkazů o ruské agresi, než stačily k utvo­řeni názoru Obamovi, Merkelové či Cameronovi.

Který nadřadí osobní averzi státnické povinnosti při udělování profesury homosexuálovi a pozdě­ji i při pozvání rektorů na slav­nostní udílení státních cen při oslavách výročí republiky.

Který jako jediný státník ochotně jede na Rhodos dělat křoví se­tkání novodobých diktátorů a ura­zí tím i svým smířlivým postojem k ruské agresi na Ukrajině jediné ruské hrdiny, kteří se v roce 1968 postavili proti naší okupaci, takže odmítnou přijet na udělení státní ceny z jeho rukou jejich kolegyni. Dnes už bohužel mrtvé, takže ji ne­může odmítnout sama.

Který postaví do jedné řady vy­znamenaných Winstonq Churchil-la, Nicholase Wintona nebo Miro­slava Zikmunda - a filmové režisé­ry, jejichž jediná zásluha o stát tkví v tom, že mu pomáhali na ces­tě k moci. Je tragické, o kolik veli­káni, kteří přebírají státní vyzna­menání, převyšují charakterem i morálkou toho, kdo jim je udělu­je. Tragické a ostudné.

Možná bych ještě skousnul, že v Číně propagoval nejbohatší z Čechů daleko za hranici běž­ných zvyklostí a dokonce letěl na­zpět jejich soukromým letadlem,což je konflikt zájmů převyšující Čínskou zeď.

Ale to, že ignoroval nejprestiž­nější oslavu státu na Vítkově, pa­mátku skutečných hrdinů, které se předtím účastnili všichni preziden­ti, to už se stalo tou poslední příslo­večnou kapkou, která ho - alespoň přede mnou - definitivně z úřadu hlavy státu diskvalifikovala.

Žádný prezident předtím si tak svévolné zneužití nejvyšší statni funkce pro naplnění osobních cílů nedovolil. A protože není v mé moci ho odvolat, rozhodl jsem se ho odmítnout. Budu se tvářit a žít po zbytek jeho funkčního období, jako by Česká republika žádného prezidenta neměla.

 JOSEF KLÍMA

 

 

Není co dodat…

 

kota

#32136 Re:

2015-01-13 08:26

#32053: Roman skácel -  

 Souhlasím s Vámi. Nějaký zaostalý vidlák, nejspíše z Olomouce mluví za pražany a vnucuje jim nějakou petici, o kterou my nestojíme. Takové blby tu máme děsně rádi. Když ho národ zvolil svobodně, tak je to náš prezident. A blbci, co nedostudovali ani ZŠ at se vrátí na stromy. Nemohli jsme si zvolit ministra financí ani primátora Prahy a podle toho to také vypadá, vládnou nám slováci. Zeman je na svém místě, nikdy jsme neměli tak chytrého prezidenta, našeho prezidenta, kterého média špiní na objednávku, protože je s lidmi a ne proti lidem, jako byli vždy naši politici. A nekrade!!!, jako naši politici.


Nepřihlášený uživatel

#32137 Re: Re:

2015-01-13 09:10

#32136: kota - Re:  

 Asenad , Demokrat....  tentokrat KOTA


Nepřihlášený uživatel

#32138 Re: Re:

2015-01-13 09:31

#32136: kota - Re:  

 Mluvte za sebe. Komunisté a náckové se zašťiťují "námi" výsledkem je vždy masové vraždění. Tedy velm važte slova komunistický nácku. 

Manfred Mann

#32139

2015-01-13 09:32

Nechci odsuzovat všechny voliče Zemana, ale podle toho, co se to tady všechno vyskytuje za odporné kreatury, musím říct, že pan režisér Hřebejk měl pravdu, když tvrdil, že na hrad hnali Miloše hnědá a rudá prasata!


Nepřihlášený uživatel

#32140 Re: Re:

2015-01-13 09:35

#32136: kota - Re:  

 Co tu mluvíte za Pražany, co si to dovolujete ? Mluvte laskavě pouze za sebe,  Vy KOMUNISTO !!!


Nepřihlášený uživatel

#32141 65 ruských bonů za dolar, to tu dlouho nebylo :-/ vítej zlatý standarde :-)

2015-01-13 09:39

Demokrat

#32142 Re:

2015-01-13 09:39

#32139: Manfred Mann -  

*** A CO TAK GENIÁLNÍHO ZREŽÍROVAL TENHLE PARAZIT PLACENEJ CIA?!! ***

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-13 09:39


Demokrat

#32144

2015-01-13 09:45

Soudružku Semelovou si rezervoval soudruh V.I.Putin, tedy komunistický nácek Miloš Zeman nemá nárok. 


Nepřihlášený uživatel

#32145 Re: Re:

2015-01-13 10:01

#32142: Demokrat - Re:  

 ŠALVĚJ JE PROTI PLICNÍM CHOROBÁM, ČERNÝ BEZ ČISTÍ KREV,  


TŘEZALKA JE NA JÁTRA, MATEŘÍDOUŠKA PROTI ÚPORNÉMU,

MAŘINKA PROTI NEMOCEM SRDCE,

ROZRAZIL PROTI ŽALUDEČNÍM BOLESTEM, PŘESLIČKA PŘI ZÁNĚTU LEDVIN,

ALE OBÁVÁM SE, PANÁČKU,

ŽE NÁM MATKA PŘÍRODA NEDALA NIC PROTI HLOUPOSTI.


Nepřihlášený uživatel

#32146

2015-01-13 10:04

Kota  -  Tuto petici nikdo nikomu nevnucuje.  Ze na neco takoveho cekala spousta lidi samozrejme nepripustite. Na stromy by se meli vratit predevsim priznivci Zemana. Projdete si jejich prispevky a vyhodnotte jejich uroven. Podle meho nazoru pisatele nedokoncili ani zvastni skolu


Nepřihlášený uživatel

#32147 V době nízkých růstů HDP, kdy i z těchto nízkých růstů.....

2015-01-13 10:13

....je ukrojen tedy procentuálně obrovský kus na problematiku zajišťování kurzových rizik a obecně nákladů na správu kurzů koruny a ostatních měn je logické, že Slovensko získává obrovskou výhodu.  Odhady na správu kurzových rizik se velmi různí, ale uvěřitelná hodnota v exportní ekonomice je jistě v intervalu -0,5 - 1 % z HDP. Je pak v situaci, kdy se země potácí v růstu okolo 1-2% HDP, že právě absence eura v naší ekonomice je věc naprosto fatální a smrtelná pro další rozvoj. 

Bohužel i to, že nebylo přijato euro je pozůstatkem po pravděpodobném KGBákovi Klausovi a zločinném působení nejen na Hradě. 

Slováci předběhnou Česko do roku 2020. 


Nepřihlášený uživatel

#32148 Re: většina příspěvků od Zemanovců nemá úrověň

2015-01-13 10:25

#32146: -  

 Máte naprostou pravdu, většina příspěvků  od Zemanovců nemá úrověň a mnoho  je  jich velmi vulgárních !!!

Asenad

#32149 Re:

2015-01-13 10:52

#32144: Demokrat -  

 NE, NE, NE, tu už miluju JÁÁÁÁ a nikomu ji nepučim, soudruch nesoudruch je MOJÉÉÉ,MOJÉÉÉÉ!!!!

Asenad

#32150

2015-01-13 11:07

Američani definitivně zníčili další významnou evropskou měnu!!! A místní havlisté ještě tu Ameriku oslavují! Styďte se, nikdo nezníčil tuhle zemi tak jako vy!!