MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#32251 Podstatné je i to, že úředník Hradu porušuje Ústavu....

2015-01-13 20:49

Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu

 

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 


Nepřihlášený uživatel

#32252 nestoudně lhal o privatizaci MUS

2015-01-13 20:54

Proč si myslím, že byl Miloš Zeman donašečem StB? - protože mu jako "odpurci" režimu a kritikovi vstupu rusáků do země přidělili komunisti panelákovou králíkárnu, protože se nyní obklopuje StBáky jako je Benešová, Čuba, komunisty jako je Žák, Rusnok  a zločinci Mynář či Nejedlý. 

Proč si myslím, že byl také KGBákem? Protože zde zavedl oposmluvním kupčením "demokracii " ruského typu a o totéž se pokouží znovu nyní. 

Proč si myslím, že je schopen si objednávat politické vraždy? Protože nestoudně lhal o privatizaci MUS v době volební kampaně a tuto "privatizaci" provázely vraždy.  Proč si myslím, že to byl zeman kdo schvaloval vraždu Mrázka? protože se kolem pohyboval StBák Šlouf a v době volební kampaně se k "němu jako nechtěl znát

Zeman to da vsechno poradku,a kdo tomu neveri je VUL

#32253 Za to asi muze Havel.

2015-01-13 21:02

-wall-street-journal-ceska-koruna-predvadi-nejhorsi-vykon-na-svete

Jak je to mozne? To snad nemuze byt pravda? Imperialisticka propaganda...


Nepřihlášený uživatel

#32254 Re: Za to asi muze Havel.

2015-01-13 21:06

#32253: Zeman to da do vsechno poradku - Za to asi muze Havel. 

 Koruna je nejhorší z normálních měn normálních států, ale pořád jsou tu ještě ruské bony a co ty předvádějí v jejich nových "zlatých" standardech, jak o něm mluvila ještě nedávno ruská propaganda, to je hukot. 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR


Nepřihlášený uživatel

#32255

2015-01-13 21:10

aktuálně.cz: v kauze MUS obstaveny paláce v Rytířské ulici...


Nepřihlášený uživatel

#32256

2015-01-13 21:21

Estébák Šlouf se chlubil,že jeho zásluhou byla přímá volba prezidenta,protože věděli,že jinak Zemana na Hrad nedostanou,jenže Šloufa vyšoupla další estébácká partička,která se semkla kolem svého prezident.šaška a opilce,stačí mu pořád šolichat jeho ego a mafiáni mají volné ruce,mohou rozkrádat ve velkém a za souhlasu Zemana.Sebestředný dement ještě napáchá hodně zla.


Nepřihlášený uživatel

#32257 Re:

2015-01-13 21:31

#32256: -  

 Je to velké neštěstí pro naší zemi !!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#32258

2015-01-13 21:35

My všichni, kterým není osud naší země a jeho občanů lhostejný, nemůžeme mlčet k událostem a tendencím, jichž jsme v poslední době svědky. Nemůžeme přehlížet sílící tlak, kterému jsou vystaveni státní představitelé řádně zvolení ve volbách, jakož i organizace, jež se tomuto tlaku snaží čelit či alespoň na něj upozorňovat.

V poslední době jsme svědky čím otevřenějšího vměšování Spojených států amerických do svrchovaných českých záležitostí. Z hlediska mezinárodně-politického bohužel nejde o nic nového. Avšak v souvislosti s geopolitickým bojem Západu v čele s Washingtonem proti Rusku a jeho spojencům se hegemonismus a intervencionismus americké strany čím dál citelněji dotýká i České republiky. Protože se americké plány na ovládnutí Ukrajiny zkomplikovaly, v důsledku čehož dochází napříč evropskými zeměmi k posilování sil odmítajících západní politiku, zvyšuje se tlak USA na ty státy a jejich zástupce, kteří nechtějí bezvýhradně sloužit cizím zájmům.

Právě proto cítíme obavy z nátlakových akcí, jejichž cílem bude odstranění nepohodlných, neposlušných osob. První výraznější akci tohoto typu spatřujeme v protestech 17. listopadu 2014, který byl zcela evidentně režírován skrze americkou ambasádu v Praze. Ani náhodou nešlo o spontánní protest a autentický projev nespokojenosti českých občanů s hlavou státu, resp. realistickou politikou vůči Rusku. Jednalo se naopak o počátek procesu, jehož cíl je jasný: Potlačení proruských nálad v České republice a poslušné plnění amerických geopolitických zájmů.

My říkáme zcela otevřeně NE! Nesmíříme se s poklonkováním Západu, budeme se ze všech sil snažit oponovat americkým zájmům v naší zemi, protože z podstaty věci odporují našim vlastním národním zájmům, na nichž nám velice záleží. Západ nás zklamal, a proto nechceme, aby se nám kvůli němu zavřely dveře na východ. I to říkáme zcela otevřeně.

Vyzýváme tímto všechny politické strany, občanské spolky i jednotlivce, aby se k nám přidali a dali jasně najevo, že si svou zemi vzít nenecháme.

Karel Havelka.

#32259 Re:Neprehanite to nejak moc?

2015-01-13 21:48

#32258: -  

 Prosim o podrobnejsi vysvetleni.

Irina Kakalinka.

#32260 Re: Re:Neprehanite to nejak moc?

2015-01-13 21:51

#32259: Karel Havelka. - Re:Neprehanite to nejak moc? 

 Souhlas ale jedine v ruskym jazyku.


Nepřihlášený uživatel

#32261 Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější.....

2015-01-13 22:17


Nepřihlášený uživatel

#32262 Re:

2015-01-13 22:20

#32258: -  

 Děkujeme soukmenovcúm z FSB za pravdivé rusácké dezinformace.


Nepřihlášený uživatel

#32263 Re:

2015-01-13 22:28

#32258: -  

 OK máte pravdu,dříve jsme tu měli komunizmus a ted nam cpou total pro USAckou štvavou kampaň proti všem kto nechce bejt  zajednou s USkama. Vyplenili a zničili Irak,Lýbii,rozeštvali Sýrii,Jugoslávii,UA. Kde šáhnou USackymi prackami tam všude mordy,plenení a hruza. Nechtejme po komunisticke totalite novou, zasahováni SS z USA  do našich zaležitosti. My chceme žít v míru se zeměmi jak na západe tak na východe. Ať nam SS z USA a spolu s ním SS z NATO neřikají kto je naš přitel a kto je náš nepřítel. Jsetli si to z SS z USA neuvědomi kto my jsme, tak  GET OUT  SS z USA   !!!


Nepřihlášený uživatel

#32264 Re:

2015-01-13 23:03

#32258: -  

 Proč sem cpete tyto nesmysly ? Opět nějaký " dobrák " bolševik - Zemanovec . Tfuj. 


Nepřihlášený uživatel

#32265 Re:

2015-01-13 23:06

#32258: -  

 Od příznivců Zemana můžou přijít pouze podobné dezinformace, jako je tento shit !!


Nepřihlášený uživatel

#32266 tohle je také podstatné..

2015-01-13 23:22

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

NEUVERITELNE.

#32267 Dobra zprava dycinky potesi

2015-01-13 23:23

http://radce.iprima.cz/reportaz-ceska-koruna-pada#utm_source=Parlamentni+li+listy

Tak konecne jsme se dockali soudruzi,predstihli jsme i rusaky.

KONECNE JSME  #1   Kazdy cech dostane od BABISKY za odmenu 1 koblizek.


Nepřihlášený uživatel

#32268 aktuálně velice vážné téma

2015-01-13 23:23

Je zde aktuálně velice vážné téma. Zeman bez nejmenších pochybností v době volební kampaně masivně lhal, přímo v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Dnes mu jeho voliči už ani nevěří, že mluví pravdu. Je to tedy věc velmi vážná, neboť je zřejmé, že jeho voliči byli obelhání, neví proč jej volili, dnes mu nevěří. Pokud si ovšem chtějí zachovat konzistenci, je pro ně přirozené "prostě věřit že mluví pravdu", ale už toho nejsou schopni. Když se dívají zpětně tedy neví, proč Zeamana volili a to je bohužel již věc velmi vážná, neboť  skutečně potvrzuje, že byli obelhání v době voleb, což je věc kterou páchají zločinci, kteří se chtějí dostat k moci a následně moc zneužívat. 

Zeman dnes bez pochyby moc zneužívá na dehonestaci oponentů z řad občanů, na dehonestaci oponentů z řad politiků, ne dehonestaci lidí odvážných ve světě včetně Ruska, na relativizaci hodnot. I to je velmi vážná věc, obzvláště v kontextu toho, jakými lidmi se Miloš Zeman obklopil a jak "snadno" či naopak velmi "nesnadno" získávají tito lidé prověrku a jak pravdivě či lživě komunikují s veřejností. 

To je potřeba řešit nyní. Již dávno měla proběhnout společná schůze Senátu a Sněmovny k situaci na Hradě.

Pátý element

#32269

2015-01-13 23:24

Mohlo,ale netěší mně,že někteří voliči Zemana ,kteří stále slyší a jsou informováni ,co za exemplář pomohli na hrad zvolit do čela státu a jakou katastrofu prosadil do různých institucí,jsou zděšeni a otráveni!S obavami jenom očekávají,co jejich volba ještě přinese!Sanozřejmě jsem také podepsala  tuto petici a také nejméně pět lidí jsem k tomu dopomohla,aby rovněž podepsali!Tím to ovšem nekončí a jak bude možnost zbantuju i další a jestli bude někdo chtít podepisovat papírovou petici,ráda tak učiním!Pátý element!


Nepřihlášený uživatel

#32270

2015-01-13 23:28

posílejte odkaz na tuto petici všem svým přátelům a známým !


Nepřihlášený uživatel

#32271 Re:

2015-01-13 23:34

#32258: -  

 Jo. Vy jste se taky povedl!! To je fakt blud!


Nepřihlášený uživatel

#32272 Re: Re:

2015-01-13 23:56

#32263: - Re:  

 Nejlepší jsou příspěvky od FSB psané v českoslovenštině.


Nepřihlášený uživatel

#32273 Re:

2015-01-14 02:44

#32258: -  

Zlata slova, soudruhu.  Je pravdou, ze Rusko (SSSR) se do nasich vnitrnich zalezitosti NIKDY nevmesovalo.  To delaji az ti odporni Amici.  Hreje me u srdce, ze nejlepsi agent nasich ruskych bratru dokazal proniknout az na USA ambasadu.  Ted nam muze velice zasvecene vysvetlit, jak to bylo zrezirovane 17.11.2014 a kolik zradcu se jim podarilo podplatit.  Rozhodne to nebyl spontani projev.  My prece sveho prezidenta vsichni milujeme.  Je to chytry, cestny, pravdomluvny a proziravy clovek!  A obklopil se temi nejlepsimi spolupracovniky a poradci.  Ano, nebudeme poklonkovat Zapadu, ktery nas zklamal, radeji se obratime na Vychod.  Odtud nam zadne zklamani nehrozi. To jsme se ucili uz ve skole v roce 1953.


Nepřihlášený uživatel

#32274 Re:

2015-01-14 02:56

#32256: -  

 Je jen dobre, ze Zeman odsunul Sloufa na druhou kolej a urazil jeho jesitnost.  Alespon se dozvime veci, ktere bychom se jinak nedozvedeli.


Nepřihlášený uživatel

#32275 Re:

2015-01-14 05:02

#32270: -  

 Jasne že přepošlu  odkaz  na tuto petici přatelum a známym,dám si pořadnou davku fetu a pošlu. Ale jestli mí přátele ne budou  zfetovaní,  tak nepodepíšou.   Lepší je poslat  oznam ne tuto petici i s  pořádnou davkou fetu  na dobírku poštou, když bude fet, tak se  bude  i podepisovat