MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#56351 Re: Re: Re:

2015-09-07 08:34

#56296: - Re: Re:  

 Ty "Slovane", do kolikateho kolene znas svoje predky ?   Jak zjistis, kdo tvoji  pra pra pra.............babu

poskakal, kdyz se tato oblast hemzila germanskymi kmeny?

Da se to zjistit z genetickeho kodu, ale stoji to par tisic. A to urcite neobetujes, ty cistokrevny 

"Slovane" !


Nepřihlášený uživatel

#56352 Re:

2015-09-07 08:38

#56345: Komunisti jsou prasata -  

 Člověče, neurážejte roztomilá a užitečná prasátka, kterým komunistický odporný hnus nesahá ani po spodek kopýtek!


Nepřihlášený uživatel

#56353 Re: Re: Re:

2015-09-07 08:43

#56349: - Re: Re:  

 Sklapni a nauč se psát česky, rusácký zloději, vrahu a nacionální socialisto křížený s putinovským fašizmem.


Nepřihlášený uživatel

#56354 Re: Re:

2015-09-07 08:45


Nepřihlášený uživatel

#56355 Re: Re: Re:

2015-09-07 08:49

#56296: - Re: Re:  

 Dobře si jim to nandal, bastarde.


Nepřihlášený uživatel

#56356 Re:

2015-09-07 08:53

#56335: -  

 Typické rusofašistické bláboly.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-07 08:54



Nepřihlášený uživatel

#56358

2015-09-07 08:57

Rusáckým zmanofilním impotentním hulibrkům zřejmě soudruzi zvýšili příděly pohankové kaše bez tuku že tak zběsile píší své ubohé bláboly.


Nepřihlášený uživatel

#56359

2015-09-07 09:02

Po vyjádření velvyslance USA v ČR pana Schapira, kdy vyzývá český národ, abychom nebyli nenávistní vůči islámu a že tyto reakce jsou pouze ojedinělé, se mi vaří krev v žilách. Dále se vyjadřuje ve smyslu ekonomického přínosu imigrantů, a že v USA mají s imigranty po všech stránkách nejlepší zkušenosti. Toto je lež roku! Takže vážený pane "protektore" Schapiro!

 

Vy, který aktuálně taháte v naši zemi za provázky a naše vláda podle toho panáčkuje, dovoluji si za dobrých 80 % našeho národa oponovat a zásadně s vámi nesouhlasit. Jak si vůbec můžete ze své pozice "hosta" v naši zemi dovolit kritizovat náš národ, potažmo našeho pana prezidenta! Prezidenta, kterého jsme si sami demokraticky zvolili a kterého náš národ ve většině respektuje, obdivuje a přeje si, aby byl znovu zvolen našim prezidentem.

Toto vám ovšem nehraje do karet a vymyká se to vašim dalším odporným, zvrhlým plánům s naší zemí. Vaše červené karty a partička tupých hlupáků z pražské kavárny, kterým jste dal pár drobných, a bezmozci z neziskovek, které štědře sponzorujete, aby vystupovali proti našemu panu prezidentovi a vůbec proti lidem v naší zemi, nás jako pevný slovanský národ nemůžou rozeštvat. Navíc vaše akce typu demonstrace síly formou přejezdu konvoje přes naše území jsou jedno velké trapné divadlo a těch pár zaplacených, mávajících hlupáků vás nevytrhnou.

My jako národ dobře víme, oč vám jde. Je vaší chybou, že nás tak podceňujete. Vám nepřísluší cokoli v naší zemi kritizovat, protože vy sami jste v USA nezvládli imigrační problém s Mexikem. Jako řešení jste postavili několika tisíci kilometrový plot na hranici s Mexikem.

A nás tady budete poučovat a kázat nám, jak se máme chovat k imigrantům ve své vlastní zemi? To snad nemůžete myslet vážně!

Jediné, co vy můžete ze své pozice je z povzdálí přihlížet a mlčet, případně radit u vás doma, protože tam máte problémů víc než dost.

Vy a vaše vláda, která nás do problému s imigranty uvrhla, protože to přesně zapadá do vašich plánů na zničení Evropy, vy, kteří napadáte suverénní a fungující státy a rozpoutáváte konflikty po celém světě, protože toto je váš velmi výnosný business, nám nemáte právo cokoli radit a kritizovat!

Takže vážený, většina našeho národa vámi pohrdá na nejvyšší možnou míru a už jen například vaše podpora a účast na Prague Pride byla jasným signálem, jaké hodnoty uznáváte. Nemám osobně nic proti 4% menšině, ale zásadně jsem proti těmto okázalým a nechutným akcím.

My, Slované, ctíme rodinu, tedy matku, otce a děti. Nevnucujte nám tedy vaše zvrácené hodnoty a islám a nepodceňujte intelekt našeho národa. My velmi dobře víme, co je islám a jaký negativní dopad by měla jeho tolerance. Takže vás zklamu, ale tolerance islámu v naší zemi je nepřípustná.

A na závěr na odlehčení, ale taky k zamyšlení vtip, který už dlouho koluje po sociálních sítích: "Víte, ve které zemi nemůže nastat státní převrat ? Jedině v USA, protože tam není americká ambasáda..."

Patriot

#56360

2015-09-07 09:05

"Raději imigranta, než bolševika"!


Nepřihlášený uživatel

#56361

2015-09-07 09:09

Havel se měl dobře za komoušů a po 89 ještě líp. Hlavně když natahal po 89 do vlády své kamarádíčky a mohli pěkně budovat (kurvit) tuto republiku. A Bakala platí JEHO knihovnu protože ví proč. K jeho majetku také přispěl Havlíček. Vždyt od něj se pak pěkně učili všichni ostatní (Klaus,Zeman,následně ...Gross,Spidla, atd.)


Nepřihlášený uživatel

#56362 Re:

2015-09-07 09:10

#56360: Patriot -  

 Zmrde, doufam, že někomu z tvé rodiny uříznou hlavu.


Nepřihlášený uživatel

#56363 Re: Re:

2015-09-07 09:11

#56342: - Re:  

 100% pravda.  Ironicky jsme rikali - Kazdy rusky buran, chtel by cesky uran. Bohuzel to nebylo

k smichu. ale spis k placi. Ve vsech zemich vychodniho bloku, ktere meli pod svym vlivem, vykradli, co 

se jim hodilo. A v tech uranovych dolech museli makat politicti vezni !  Neznam vetsi hajzly, nez jsou 

kremelsti vladci  !


Nepřihlášený uživatel

#56364

2015-09-07 09:13

Ten, jehož jméno se nesmí vyslovit zadarmo promluvil ze záhrobí a řekl, že by se z cizích peněz (=peněz sebraným občanům) mělo pomáhat muslimským vetřelcům... Ne vážně, proč se Veškrnový vůbec někdo ptal na názor?


Nepřihlášený uživatel

#56365 Re: Re: Re: Re: Zeman už zase masivně vykrádá tuto zem a je logické, že mu za to v Rusku tleskají...

2015-09-07 09:29

#56338: - Re: Re: Re: Zeman už zase masivně vykrádá tuto zem a je logické, že mu za to v Rusku tleskají..... 

 Ano je to strašidelně dlouhá doba. KGBákovi Klausovi se bohužel skutečně podařilo otočit s republikou směr Rusko, přestože především v přívním období byl stále velmi znát vliv prezidenta Václava Havla. Klaus totiž nelenil, banda KGBáků absolventů MGIMO se začala scházet prakticky okamžitě, jak usedl Klaus do kanceláře na Hradě, přestože se o těchto setkání v novinách objevila zmínka až v roce 2012. 

Studovali v Moskvě a mají večírek na ambasádě. Celebrity českého byznysu

Do doby, než vstoupil Klaus na Hrad by bylo absolutně společensky neúnosné pro jakékohokoliv z "celebrit" se něčeho takového na ruském velvyslanectví účastnit.

Dnes se tam klidně ožere člověk v nejvyšší ústavní pozici a ještě má tu drzost tomu říkat "viróza". Na jednání v Kremlu s ním sedí lidé bez bezpečnostní prověrky státu, ale za to s velmi čilými vazbami na Rusko. Na inaguraci do českého úřadu si dokonce tento idiot vezme kravatu nikoliv s českou trikolorou ale s trikolorou ruskou (je jiné pořadí barev) a tak vedle hradní stráže, která má trikolor po celé uniformě nepočítaně, vypadá jak ruský uzurpátor. 

Je to děsivé, jak straně oplzlost, ubohost, nekulturnost, nevzdělanost, alkoholismus, zrůdnost Miloše Zemana ovlivňuje tuto zemi. Je děsivé, jak bolševická pakáž s příchodem této zrůdy na Hrad zase začala vystrkovat růžky a dokonce si dovolují zpochybňovat mravní integritu lidí odvážných a dokonce komunisty popravených. Semelová zdaleka není jediná. 


Nepřihlášený uživatel

#56366 Re: Re: Re:

2015-09-07 09:32

#56363: - Re: Re:  

 Česká komunistická pakáž zaražená v jejich pozadích až po ramena, je snad ještě horší než ti, kterým vězeli v pozadí. Dobrovolně o vlastní vůli plnili vůli bolševicků v rusků, vraždili nejlepší lidi této země rychle i pomalu v uranových dolech. To je zločin, za který se komunistická pakáž nedokáže nikdy omluvit a to ani tehdy, když by sami odtáhli z parlamentu a rozpustili se. 


Nepřihlášený uživatel

#56367 Re:

2015-09-07 09:35

#56359: -  

 Vy jste skutečně nevzdělatelný idiot? Vám skutečně není zřejmé, že tan blábol, co napsal navíc někdo jiný a vy jej tu kopírujete nemá prakticky žádnou hodnotu, neboť odporuje základním principům na kterých se spravuje veřejný prostor a i té elementární zkušenosti s tototalitami? To jste opravdu takovým ubožákem, že to nedokážete pochopit? 

 Toto je podstatné toto je demokracie, kterou chtějí zničit KGBáci Zeman a Klaus. 

 Tam kde stát tedy občané vyklidí veřejný prostor, nebo je jim ukradenou např. diktaturou komunistů, nacistů či jiné totalitní pakáže - ve své podstatě se jen jedná o alteraci komunistů a nácků byť i to je v podstatě totéž, tam skutečně je prosto zaplněn zločinci libovolného druhu - mafiemi ekonomickými, oligarchy, KGBáky či teroristy vykrádajícími sklady zbraní a rozpoutávající války a vraždění. 

Evropa se velmi liší od Iráqu a Syrie a to tím, že stát tedy občan zde vyplňuje veřejný prostor dokonale, není možné jej najednou "zaplnit" 4 000 "bojovníky IS", zde funguje police, armáda, soudy, vlády. Uspět může tato banda jen tam, kde stát - tedy občané se nejsou schopni o veřejný prostor starat, nebo se si ho nechají ukrást nějakou podivnou bandou zločinců jako např. v Rusku. 

Jestli tedy existuje nějaký stát přímo ohrožený IS, tak je to z těch tzv. civilizovanějších Rusko, nebo tam skutečně díky masivní korupci velkou část veřejného prostoru obhospodařují zločinecké bandy, kterým IS může velmi vyhovovat. 

Ohroženy nejsou tedy demokracie se vzdělanou populací, která si cení demokracíe, ale státy kde demokracíe není či nefunguje, státy totalitní, korupční jako je např. nové CCCP, ale samozřejmě i další státy obdobné Indie a Čína a Pakistán, Afganistán...... Jedinou smysluplnou obranou je totiž dodržování demokracie a obsazení veřejného prostoru občany daných zemí, pak zločinnost nemá prostor


Nepřihlášený uživatel

#56368 Re: Re: Re: Re:

2015-09-07 09:36

#56351: - Re: Re: Re:  

 Ten na tom bude jako "slovan" marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman, nebude znát ani vlastního otce, nejpší nějakého mužika ze sibiře a to jak u Zemana tak i u něj. Možná se Zeman chce Rusům jeho podivným způsobem pomstít, kdo ví jak te s jeho početím vlastně bylo, byť i rusky ten blb umí prachbídně. 


Nepřihlášený uživatel

#56369 Re: Vlastně v té idiocii nejste sám, Zeman je také nevdělatelný tedy asi diiot či dokonce zemanot.

2015-09-07 09:38

#56359: -  

 

Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to snad idiot nebo dokonce zemanot?

2015-09-07 07:20

 

Dokládá to např. to, že si celý svůj život lže o jeho "fotografické paměti", prostatě, cévách, játrech, ledvinách atd. a co to dokládá snad nejvíce, že za celý svůj prohulený, prochlastaný, proflákaný a prolhaný život nepochopil (nevzdělal se) že výše uvedené vlastnosti jsou škodlive nejen pro něj samotného ale i pro jeho nejbližší okoli, tedy je potřeba se jich zbavit a ne je rozvíjet až k alkoholové demenci, která jej bezpochyby dávno postihla. 

Pro vzdělání v oboru dokonce potřebuje disponovat excelentí znalostí alespoň angličtiny, tedy pokud se nechce vzdělávat jen v marx-leninské pseudoekonomii" a i to je u komunisty Miloše Zemana obrovský problém, nemá tedy ani ten základní předpoklad k tomu se vzdělávat, nemá na to nástroje.

Tedy je snad Miloš Zeman opravdu idiot a tedy jen nástroj FSB jak ovládat a devastovat tuto zemi? Nasvědčuje tomu prakticky vše, co Miloš Zeman v pozici premiéra i v nejvyšší ústavní pozici napáchal. 


Nepřihlášený uživatel

#56370 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-07 09:55

#56368: - Re: Re: Re: Re:  

 Oni si rikaji - lepsi muzik ze Sibire, nez German. Ale maji smulu. Nikdy to nezjisti, protoze ty prachy 

za geneticky test nezaplati. Tak se dal budou utesovat svym "slovanstvim. Netusi, ze jsou vlastne smeska

z ruznych "vrhu".

Geneticke testy dokazaly, ze potomci muze z doby bronzove Otziho ( jehoz mumie byla nalezena 

na hranicich Rakouska a Italie), ziji v Anglii a Americe.


Nepřihlášený uživatel

#56371 To se soudruh Mládek ani nepochlubil, že také převádí celou část Czech Investu spravujíc SF...

2015-09-07 09:57

....na MPO tedy nárůst nebude 90 ale minimálně 200 lidí, přestože část "jako zmizí" z CI. 

Ministerstvo průmyslu a obchodu v čele s Janem Mládkem (ČSSD) nabere v příštím roce asi devadesát nových lidí. Většinu z nich údajně potřebuje k rychlejšímu vyřizování žádostí byznysmenů o podporu jejich podnikání z fondů Evropské unie. „

 


Nepřihlášený uživatel

#56372 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-07 09:59

#56370: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zeman je krátce idiot a jeho ubohost je nekonečná, bez ohledu na to, kdo byl jeho otcem, přestoře se jako nejpravděpodobnější jeví, že byl především alkoholikem a polodementem. 


Nepřihlášený uživatel

#56373

2015-09-07 10:07

Už ani jeden uprchlík do EU! Babiš kritizoval OSN i velmoci


Nepřihlášený uživatel

#56374 Re: Re: a co hygiena a nemoci přistěhovalců ??

2015-09-07 10:49

#56211: - Re: a co hygiena ?? 

 Loni se velmi přísně kontroloval každý každičký člověk zdravotnickým personálem, kvůli ebole. Ted se valí přes Evropu statisíce lidí cizích národností, žádná vyšetření se jim nedělají. Bojím se, že mohou přinést různé nemoci, na které my nemáme obrané látky v těle. Cestují někde v přeplněných lodích a vlacích celé týdny. Jakou mají tito lidé vlastně hygienu.. Mám pocit, že žádnou.

 


Nepřihlášený uživatel

#56375

2015-09-07 11:02

Zeman má modrou knížku, kvůli srdeční vadě.