MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#56426 Re: Re:

2015-09-07 15:44

#56423: - Re:  

 

Po vyjádření velvyslance USA v ČR pana Schapira, kdy vyzývá český národ, abychom nebyli nenávistní vůči islámu a že tyto reakce jsou pouze ojedinělé, se mi vaří krev v žilách. Dále se vyjadřuje ve smyslu ekonomického přínosu imigrantů, a že v USA mají s imigranty po všech stránkách nejlepší zkušenosti. Toto je lež roku! Takže vážený pane "protektore" Schapiro!

 

Vy, který aktuálně taháte v naši zemi za provázky a naše vláda podle toho panáčkuje, dovoluji si za dobrých 80 % našeho národa oponovat a zásadně s vámi nesouhlasit. Jak si vůbec můžete ze své pozice "hosta" v naši zemi dovolit kritizovat náš národ, potažmo našeho pana prezidenta! Prezidenta, kterého jsme si sami demokraticky zvolili a kterého náš národ ve většině respektuje, obdivuje a přeje si, aby byl znovu zvolen našim prezidentem.

Toto vám ovšem nehraje do karet a vymyká se to vašim dalším odporným, zvrhlým plánům s naší zemí. Vaše červené karty a partička tupých hlupáků z pražské kavárny, kterým jste dal pár drobných, a bezmozci z neziskovek, které štědře sponzorujete, aby vystupovali proti našemu panu prezidentovi a vůbec proti lidem v naší zemi, nás jako pevný slovanský národ nemůžou rozeštvat. Navíc vaše akce typu demonstrace síly formou přejezdu konvoje přes naše území jsou jedno velké trapné divadlo a těch pár zaplacených, mávajících hlupáků vás nevytrhnou.

My jako národ dobře víme, oč vám jde. Je vaší chybou, že nás tak podceňujete. Vám nepřísluší cokoli v naší zemi kritizovat, protože vy sami jste v USA nezvládli imigrační problém s Mexikem. Jako řešení jste postavili několika tisíci kilometrový plot na hranici s Mexikem.

A nás tady budete poučovat a kázat nám, jak se máme chovat k imigrantům ve své vlastní zemi? To snad nemůžete myslet vážně!

Jediné, co vy můžete ze své pozice je z povzdálí přihlížet a mlčet, případně radit u vás doma, protože tam máte problémů víc než dost.

Vy a vaše vláda, která nás do problému s imigranty uvrhla, protože to přesně zapadá do vašich plánů na zničení Evropy, vy, kteří napadáte suverénní a fungující státy a rozpoutáváte konflikty po celém světě, protože toto je váš velmi výnosný business, nám nemáte právo cokoli radit a kritizovat!

Takže vážený, většina našeho národa vámi pohrdá na nejvyšší možnou míru a už jen například vaše podpora a účast na Prague Pride byla jasným signálem, jaké hodnoty uznáváte. Nemám osobně nic proti 4% menšině, ale zásadně jsem proti těmto okázalým a nechutným akcím.

My, Slované, ctíme rodinu, tedy matku, otce a děti. Nevnucujte nám tedy vaše zvrácené hodnoty a islám a nepodceňujte intelekt našeho národa. My velmi dobře víme, co je islám a jaký negativní dopad by měla jeho tolerance. Takže vás zklamu, ale tolerance islámu v naší zemi je nepřípustná.

A na závěr na odlehčení, ale taky k zamyšlení vtip, který už dlouho koluje po sociálních sítích: "Víte, ve které zemi nemůže nastat státní převrat ? Jedině v USA, protože tam není americká ambasáda..."


Nepřihlášený uživatel

#56427 Re:

2015-09-07 15:47

#56411: -  

 A teď tu o tom ruský trolle, jaký je Miloš Zeman vdělaný, moudrý, inteligentní. :-)


Nepřihlášený uživatel

#56428 Re: Re: Re:

2015-09-07 15:49

#56426: - Re: Re:  

 A je to venku, vy jste skutečně nevdělatelným idotem jak Miloš Zeman. Co je vám na mém textu nejasného a co je vám na textu který tu kompírujete a který jste sám nenapsal jasného?  

 Toto je podstatné toto je demokracie, kterou chtějí zničit KGBáci Zeman a Klaus. 

 Tam kde stát tedy občané vyklidí veřejný prostor, nebo je jim ukradenou např. diktaturou komunistů, nacistů či jiné totalitní pakáže - ve své podstatě se jen jedná o alteraci komunistů a nácků byť i to je v podstatě totéž, tam skutečně je prosto zaplněn zločinci libovolného druhu - mafiemi ekonomickými, oligarchy, KGBáky či teroristy vykrádajícími sklady zbraní a rozpoutávající války a vraždění. 

Evropa se velmi liší od Iráqu a Syrie a to tím, že stát tedy občan zde vyplňuje veřejný prostor dokonale, není možné jej najednou "zaplnit" 4 000 "bojovníky IS", zde funguje police, armáda, soudy, vlády. Uspět může tato banda jen tam, kde stát - tedy občané se nejsou schopni o veřejný prostor starat, nebo se si ho nechají ukrást nějakou podivnou bandou zločinců jako např. v Rusku. 

Jestli tedy existuje nějaký stát přímo ohrožený IS, tak je to z těch tzv. civilizovanějších Rusko, nebo tam skutečně díky masivní korupci velkou část veřejného prostoru obhospodařují zločinecké bandy, kterým IS může velmi vyhovovat. 

Ohroženy nejsou tedy demokracie se vzdělanou populací, která si cení demokracíe, ale státy kde demokracíe není či nefunguje, státy totalitní, korupční jako je např. nové CCCP, ale samozřejmě i další státy obdobné Indie a Čína a Pakistán, Afganistán...... Jedinou smysluplnou obranou je totiž dodržování demokracie a obsazení veřejného prostoru občany daných zemí, pak zločinnost nemá prostor


Nepřihlášený uživatel

#56429 Re: Re: Re:

2015-09-07 15:53

#56425: - Re: Re:  

 Vidím, rusácký zemanofilní impotentní hulibrku že reaguješ přesně dle očekávání, ke všeobecnému veselí obecenstva bavícího se tvojí neskonalou stupiditou.


Nepřihlášený uživatel

#56430 Re: Re: Re:

2015-09-07 15:54

#56426: - Re: Re:  

 Vidím, rusácký zemanofilní impotentní hulibrku že reaguješ přesně dle očekávání, ke všeobecnému veselí obecenstva bavícího se tvojí neskonalou stupiditou.


Nepřihlášený uživatel

#56431

2015-09-07 15:55

 Gratuluju vám mongoloidi hemeroidi havloidi, už jenom 2 700 000 podpisů a můžete odvolat pana prezidenta!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))

 

Nepřihlášený uživatel

#56432

2015-09-07 15:57

To se tu sešlo ksindlu kolem lavičky vožraly Havla.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#56433 Re:

2015-09-07 16:00

#56431: -  

 Vy skutečně zloděje, alkoholika, komunistu, alkoholového dementa, KGbáka a nejspíše také Stbáka a marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana nazýváte "panem prezidentem"? 

Vy jste idiot nebo snad dokonce zemanot? 


Nepřihlášený uživatel

#56434 Re:

2015-09-07 16:03

#56432: -  

 Nejvíce ksindlů se pohybuje kolem marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana, jen namátkou - KGBák Nejedlý, velmi pravděpodobný KGBáka Mynář, idioti a komunisté Ovčáček a Augustin, poloidiot šišla Kmoníček,  StBák Čuba, šílená Buriánová, pornohvězda dcerunka Kateřina, pološílená manželka,  KGBák Remek, KGBák Klaus a dcerunka nácka a komunisty Mištiny soudružka Klausová. 

Znáte tam ještě nějakého dalšího ksindla kolem Miloše Zeman? Doufám, že se shodneme, že KGBáci, StBáci, komunisté a nácková jsou ksindl nejhoršího kalibru?  


Nepřihlášený uživatel

#56435 Re:

2015-09-07 16:03

#56431: -  

 Skvěle jsi mě rusácký zemanofilní impotentní hulibrku pobavil u podvečerní kávy. Děkuji tvé neskonalé zhovadilosti za zábavu.


Nepřihlášený uživatel

#56436 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-07 16:20

#56424: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vy to máte máte v hlavě mladíku popletené, ale časem a věkem pochopíte. Nic proti Vám, jste hold ještě hodně, hodně mladý, to Vás omlouvá. 

Jsem těžký antikomunista, tudíž nemohu mít s tím omylem , co se podvodem usádlil na Hradě vůbec nic společného.


Nepřihlášený uživatel

#56437 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-07 16:25

#56436: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak proč píšete bláboly o věcech o kterých nemůžete nic vědět? Řekl bych, že k antikomunismu máte stejně daleko jako komunistický nácek Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#56438 Re:

2015-09-07 16:34

#56411: -  

 Nic proti Amikum, mam je rad, protoze CR nikdy neposkodili a nevysavali.

Co rika pan Trump, je mi celkem u zadele.

Tato petice je o tom, aby vypadlo ozrale,tluste a dementni hovado z Hradu !

Tato petice jiz nejakou dobu bezi a ted se vam, soudruzi, naramne hodi problemy s imigranty.

Pred par mesici jste slintali na techto strankach jine sracky. Vy si proste vzdy neco najdete !


Nepřihlášený uživatel

#56439 V Itálii mají novou zločinnou činnost azylantů

2015-09-07 16:34

#56437: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

V Itálii mají novou  zločinnou  činnost azylantů. Nejprve to byla jen velká města jako Milano, Řím a Neapol. Nyní to pokračuje až do nejmenších městeček. Azylanti se vloupávají do domů, převážně vícebytových, a obsazují je. Jde přitom jak o komunální budovy, které byly postaveny pro nemajetné Italy, tak o soukromý majetek.

 

Ale ne dosti na tom. V televizi jsou opakovaně  zveřejňovány rozhovory reportérů s očitými svědky, kteří stojí zoufale na ulici před svým domem, v němž se současně v několika bytech zabarikádovala spousta imigrantů-

Ti nájemníci byli v práci nebo nakupovat, vyzvednout děti ze školy atd. V jejich nepřítomnosti, která je těmito azylanty předem přesně vyšpehována, se pak tito azylanti vlámou do bytů a zabarikádují se v nich. Místní policie už to nezvládá. Azylanti se navíc brání takto: vyhrožují, že se zabijí skokem z okna.

To si vláda nepřeje a bojí se toho. Mnoha takto vydíraným občanům zbývá pouze nastěhovat se k příbuzným nebo k přátelům a svého majetku se vzdát.

 

Tento vývoj je velmi dramatický, a proto právě také v Miláně mnoho azylantů strkají se zaplacenou jízdenkou do vlaků jedoucích do Německa.  Hrozí nám poměry, které dnes ještě neumíme ani vytušit. Tito lidé přišli bez osobních dokladů, bez závazků a nemají co ztratit. Vezmou si, co chtějí, a nikdo už je nezastaví.


Nepřihlášený uživatel

#56440

2015-09-07 16:40

Miloš smířil a sjednotil všechny inteligentní a slušné lidi v této zemi - i proto jsou také mimo šmejdi z tfuj09 a kodlčípci.


Nepřihlášený uživatel

#56441 Re: Re: Re: Re:

2015-09-07 16:44

#56405: - Re: Re: Re:  

 Njn, tak si je můžeš nastěhovat k sobě do obyváku. 


Nepřihlášený uživatel

#56442 Re:

2015-09-07 16:52

#56431: -  

 Hemeroidy muze mit tak nas Milousek Ozranek na sve tluste, vyzrane prdeli, na ktere stale drepi,

protoze uz se neudrzi na nohou.


Nepřihlášený uživatel

#56443

2015-09-07 16:53

Nechtel bych byt tim chudackem Hemeroidem v Zemanovi prdeli.


Nepřihlášený uživatel

#56444

2015-09-07 17:01

K 31. 7. 2015 bylo v Česku 451 395 nezaměstnaných Čechů a 458 710 cizinců s povoleným pobytem od úředníků Ministerstva vnitra ČR.


Nepřihlášený uživatel

#56445 Re:

2015-09-07 17:03

#56440: -  

To je poznat z inteligentnich a  "slusnych" diskuznich prispevku zastancu Zemana, jake  "slusne "

lidi sjednotil !

Nejhorsi lumpenproletarskou chatru z IV. cenove. Jen se chvastejte dal, bolsevici .


Nepřihlášený uživatel

#56446

2015-09-07 17:17

Ty jedno Zemane a kolik tebe stala letenka do ciny,kdyz jsi ty spekoune zabral tvou prdeli alespon dve mista a  tak na reportera od rozhlasu jiz zadne nezbylo?


Nepřihlášený uživatel

#56447

2015-09-07 17:45

Až do své smrti Václav Havel zapíral a zapíral! Já s komunisty nikdy nespolupracoval! Já byl hrdina, morální ikona národa! Havel se zaprodal a zradil všechny ideály a svůj národ. Byl stejný jako lump jako Dubček! Inu, co člověk může očekávat od nemocného magalomana, Izraelity!


Nepřihlášený uživatel

#56448 Re:

2015-09-07 17:46

#56446: -  

 Mrtvá mediální mrdka, dobrá mediální mrdka. Nedávno jeden takovej zaprodanej redaktůrek skapal. Super!!!


Nepřihlášený uživatel

#56449 Re:

2015-09-07 17:49

#56447: -  

 Hezkej cestin, takovej dokonalej, "vybrousenej".


Nepřihlášený uživatel

#56450 Re: Re:

2015-09-07 17:55

#56449: - Re:  

 Tak táhni domů na Ukrajinu, nacisto, když ti čeština nevoní. Nikdo tě sem nezval.