MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#59076 Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 07:26

#59069: - Re:  

 ...ti totiž za jejich daně řeší nejen sofistikované zbraňové systémy, právě proto, že Amerika nemá zájem na nějakém bombardování civilních obyvatel, ale občané, kteří spravují Ameriku a americký veřejný prostor logicky chtějí být v bezpečí a chtějí v případě potřeby, aby jejich vojáci nebyli vystaveni přímému nebezpečí a mohli přitom účinně zasáhnout. 

Amerika dokonce řeší takové hovadiny, jak zajistit bezpečnost na silnicích, jak zajistit bezpečnost finančního sektoru, jak zajistit férový trh na burzách. Řeší dokonce za daně Američanů výzkum kosmu, bezpečnostní systémy proti asteroidům, zemětřesení atd. Dokonce poskytují celému světu GPS, tak strašná ta amerika je. 

Co řeší ruská pakáž? Ukradení Krymu? 


Nepřihlášený uživatel

#59077 Miloš Zeman je člověk zneužívající politickou moc, tedy páchá velezradu.....

2015-09-26 07:28

 Celkový počet imigrantů v rámci EU a do EU je cca 1 mil. lidí /ročně, přičemž nově příchozích je cca 500 000. V drtivé většině se nejedná o azylanty a tito nově příchozí udržují stabilní počet obyvatel v Evropě. 

Pro ty hloupější je potřeba vysvětlit, že nárok na azyl vzniká na základa Všeobecné deklrace lidských práve z roku 1948 jako jednoho ze základních dokumenů OSN, ke kterému se odkonce připojil i bolševické tedy totalitní státy "již" v roce 1972 na Helsinské konferenci. 

Azylant je tedy člověk, který prokáže, že mu v jeho zemi hrozí velké nebezpečí. Míra vnímání nebezpečí, ale určuje stát azyl poskytující. 

Je také naprosto pochopitelné, že lidé, kteřím hrozí smrt z důvodu jejich demokratického smýšlení a jednání vysoko převyšují inteligencí, schopnostmi, většinou i znalostmi, kulturou a mravností daleko průměr nejen své země.

 Tito lidé logicky chtějí tedy pracovat ve svém oboru a k tomu jim bohužel dává daleko více příležitostí země velká nikoliv malá s exotickým jazykem jako maďarština, čeština či slovenština. Je tedy logické, že tito lidé po útrapách které podstoupili budou hledat azyl v některé velké zemi ať už jsou to Spojené Státy, či velké stát Evropy nebo  bezpečné státy Jižní Ameriky.  Možná někteří využíjí azyl i v Indii např. 

Tedy na celé současné vlně tisíců lidí pohybujících se Evropou je spíše zajímavé to, proč se koncentrovala do několka málo týdnů místo v minulosti obvykllého celého roku. 

Je velmi pravděpodobné, že se Rusko velmi aktivizovalo a má tedy na celé věci svůj podíl. Tito lidé jsou pro dnes již opět totalitní Rusko velkým nebezpečím ve státech o které Rusko má zájem. Navíc místa uvolněná po těchto lidech může nahradit "povolnými" či dokonce " zločinými" Rusy, jak předvedli na Krymu. Tato úvaha není žádnou "konspirační teorii", ale reálným hodnocením ruských aktivit např. v Syrii. 

Tedy Miloš Zeman je marx-leninské komunisticko nacistické hovado, nikoliv prezident. 


Nepřihlášený uživatel

#59078 Marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman nejen udržuje na Hradě bandu KGBáků....

2015-09-26 07:29

....která se největší pravděpodobností vynáší utajované skutečnosti státu a EU do Ruska, ale ještě drze legitimizuje odporný server ruské propagandy - parlamentí listy. Děsivé. 

„Pokud mě sám pan kancléř nebude chtít opustit, vždycky pro něj na Hradě bude důstojné místo,“ uvedl prezident v rozhovoru proParlamentní listy.

 Mynář potvrdil, že nezískal prověrku. Zeman o něj na Hradě dál stojí

To se ale Mynář velmi plete, že neohrožuje bezpečnost státu, ohrožuje jí nejen on, ale také Nejedlý, Zeman, Buriánová, Augustin a další a další z velmi podivné party SPOZ na Hradě. 


Nepřihlášený uživatel

#59079 Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 07:37

#59076: - Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 Tohle vsechno chapu. Presto me prekvapuje ta mira preslapu ve vyberu tech Rebelu, ktere trenuji a vyzbrojuji. To prece neni poprve ze je podfoukli,docela me to zarazi,pri te mire dozorovacich slozek ze k tomu dochazi. Nejsem ale vojensky odbornik,tak tu miru pochybeni treba nevidim strizlive.


Nepřihlášený uživatel

#59080 Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 07:42

#59079: - Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 Proč by měli někoho "podfouknout"? Nepochybuji o tom, že nejste schopen vyjmenovat ani nástupnické státy Jugoslávie a už vůbec nejste schopen vyjmenovat kdo všechno s kým a kdy tam bojoval. To, že znáte IS, ještě neznamená, že rozumíte tamní situaci, kde je bojujících skupin min. trojnásobně více, než se dokážete dočíst v novinách. 

Věc je velmi nepřehledná. 


Nepřihlášený uživatel

#59081 Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 08:01


Nepřihlášený uživatel

#59082 Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 08:17

#59076: - Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

Fakt je pane, že krymský parlament odsouhlasil referendum o odtržení nebo setrvání Krymu v rámci Ukrajiny a rozhodlo něco kolem 95% obyvatel ve prospěch k připojení k Rusku, při volební účasti 96%...

Amerika způsobila vše, co se děje se současnou vlnou imigrantů, bez mandátu OSN napadli postupně řadu muslimských zemí, dokonce se jejich prodané zbraně obracejí proti nim a myslím, že pokud je někdo sympatizant USA , Ruska, kohokoli jiného, tak nemusí hned nenávidět toho druhého, budete mít rád Obamu a každý Rus je špatný nebo budete uznávat Putina, tak je každý Američan špatný? To nemá moc logiku, snad je v tom nějaký druh naštvanosti.

 

Problém je pouze ve vládní garnituře USA, lobby, finanční  "elity", která nedokáže pochopit, že ji nebude poslouchat celý svět a že jejich čas  vlády celému světu už končí. Psychiatry potřebují tito lidé, kteří šmírují celý svět a chovají se zuřivě jako malé dítě, které je zvyklé si dupnout a vše dostat.


Nepřihlášený uživatel

#59083 Re: Re:

2015-09-26 08:52

#59063: - Re:  

...je tvoje druhé jméno.


Nepřihlášený uživatel

#59084 Re: Re: Re:

2015-09-26 08:54

#59064: - Re: Re:  

 Už je tvoje rodina nastoupená?


Nepřihlášený uživatel

#59085 Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 09:35

#59082: - Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 Fakt je ten, ze Ruska pakaz po okupaci před "referendem" vyměnila cele politické vedeni Ukrajiny jak si jiste snadno dohledate.

Snadno si také dohledate znění otázek, kdy obě vedou k okupaci. První pripoeni k Rusku  cestou druha nemoznosti návratu Ukrajiny k ústavě z roku 1992.

Co se týče hovadin, ze demokraticky stát v kterém prokazatelne veřejný prostor spravuji občané osocujete ze všeho zlého na světě, tedy osovujete občany USA, o tom snad ani iz nemá smysl mluvit, neboť jsou to totality jako nyni ta v novem cccp které občanům berou veřejný prostor a jakési podivne bandy KGBaku tedy zlovincu ukradený pristi občanům zneužívají kde co, především na to, aby se udrzeli u moci mohli masivně občany okradat, viz. u mas Klaus a Zeman a jejich oposmluvni zlodejska banda, které se nemůžeme zbavit dodnes.


Nepřihlášený uživatel

#59086 Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 09:56

#59082: - Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 Ještě dodám k svému příspěvku....

 A to ani nemluvím o tom, že referendum "okresu" nemůže měnit státní hranice i kdyby bylo sebebohulibější. V Rusku tako dokonce nemohou učinit celé státy a to přesto, že se nové cccp nazývá "federací". Tedy Krym se dle vaší bláhové představy přidal "svobodně" k Rusku referendem z kterého nikdy žádným nenásilným způsobem už nemůže vystoupit. Velmi podivné "referendum" jen co je pravda.  A je symptomatické dle celého vašeho příspěvku, že tohle přesně vám vůbec nevadí, ale USA jsou prašivým státem, který může za všechno zlo na zemi. 

Obávám se, že jste jen ubohým ruským trollem. 

patriot

#59087 Jedine Zeman

2015-09-26 10:21

Co byste chteli, soplaci? Uslintanyho dedka, clena Bilderbergu, kterej sotva udrzi moc? Zeman ma IQ a sislenberg tykve. A s tim se proste musite smirit.

Bedřich Smetana!

#59088 Re: Parlamentni listy jsou opravdu bolsevicky hnuj.

2015-09-26 10:24

#59037: - Parlamentni listy jsou opravdu bolsevicky hnuj. 

 DRŽ HUBU TY HOVADO HAVLISTICKÝ!!!


Nepřihlášený uživatel

#59089 Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 10:31

#59085: - Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 :-) bílá  nebo černá, hlavně neposlouchat, jednou Bush, Obama, Riceová, apod. budou stát před soudem za válečné zločiny, ale tam je nedovleče nikdo jiný než samotná americká veřejnost, nevím jestli jste někdy někam vycestoval a držíte se nějakých nasátých informací z dřívější doby, já jsem celý produktivní život žil v západní Evropě a tolik hloupých názorů hájících představitele USA jsem tam neslyšel, v Americe šla vždy demokracie zdola, ale ta je tam úplně potlačena, lidi jsou vázání hypotékama, půjčkama pomalu i na hamburgery a mají veřejně strach říct cokoli, protože nesmějí přijít o práci. Nerad vám beru iluzi, ale to je fakt. Mudejí se zmobilizovat, ale tam je průměrný člověk podstatně méně vzdělaný než průměrný Evropan. Jezdili zadrmo, tedy za pár centů, no a podnikat tam mohl každý hlupák, měli vše daleko jednodušší a z té jednochusti se nejsou schopni vymanit. Převálcuje je Číňan, Ind, Evropan, kdokoli a oni se brání špehováním, zastrašováním, řinčením zbraněmi. Buď to oni pochopí sami nebo vyprovokují celosvětový konflikt. Proč teď mlčí a nepomůžou Evropě s uprchlíky, zanechali všude spoušť, to přece sami přiznali, že se jim nepovedlo naimplantovat demokracii, tak proč nenesou následky? |Protože nejsou bohužel schopni sebereflexe.

Tak si to připusťte  


Nepřihlášený uživatel

#59090 Re: Jedine Zeman

2015-09-26 10:42

#59087: patriot - Jedine Zeman 

 Vskutku není problém poznat, že Zemanovo IQ se pohybuje pod průměrem této země a to těžce. S jeho alkoholovou demencí se dnes Zeman pohybuje někde kolem 85 :-). To máte naprostou pravdu, IQ to tedy Zeman opravdu má, ale velmi nízké. 

Stejně jako není problém poznat, že vy jste volič aklohokového dementa Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#59091 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 10:45

#59089: - Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

To co píšete zdaleka neplatí o všech občanech USA. Je jen na nich, jestli se zadluží nebo nezadluží. Nic jim nebrání v tom, žít skromně a nebýt zadlužen, jako to nebrání nikomu zde či v celé Evropě, stále tito lidé žijí velmi důstojné životy, resp. přesně žijí důstojné životy. 

Pokud se sám rozhodne stát se "nevolníkem" svých půjček, je to jen jeho rozhodnutí a tak je to také správné. Je logické, že takový člověk pak skutečně nemůže vstupovat do veřejného života a i to je naprosto správné i v tom je Amerika úžasná, takový člověk logicky nemá co ve veřejném životě pohledávat, dělá špatná rozhodnutí, která by dělal i v životě veřejném. 

Proto je také úžasný systém primárních voleb, které si platí občané sami ze svých v hotovosti. Ne z daní jako "zadarmo", prostě musí jít, vzít své peníze, ty položit na stůl a jít volit teprve kandidáta nikoliv prezidenta. 

Amerika si stále platí vývoj, vědu, má propracovaný systém, jak na vědeckých objevech profitovat a i to je naprosto správné. Tedy řekl bych, že je velmi přehnané, že Ameriku převálcuje Čína nebo Indie, prvního koho by totiž převálcovala by byla "Evropa". Proč by ovšem někoho "válcovali" k čemu by jim to bylo? To snad chtějí jako ruská pakáž ovládat svět nebo snad občané USA chtějí ovládat Svět? K čemu by jim to bylo? Přestali by pracovat a nic by nedělali? Vždyť ty vaše bolševického názory jsou opravdu směšné. 

Pokud Čína skutečně se bude někam "roztahovat" tak to jednoznačně bude nové CCCP to z mnoha důvodů 150 mil. lildí proti 1,5 mld. je vskutku věc nesrovnatelná, kvalita lidí v Číně a Rusku je věc nesrovnatelná nejen v pracovitosti, ale především si tam půjdou pro zdroje, pokud je Rusko nebude schopno dodávat a to především z důvodu chaosu, mafiánství, zlodějinám atd. které v rusku panují. Tam se pak jeví naprosto logické, že se na východ Ruska přisěhuje 100 mil. Čínanů a uspořádají referendum o připojení jimi obydlených částí nového cccp k Číně. 

 


Nepřihlášený uživatel

#59092 Re: Re: Parlamentni listy jsou opravdu bolsevicky hnuj.

2015-09-26 10:56

#59088: Bedřich Smetana! - Re: Parlamentni listy jsou opravdu bolsevicky hnuj. 

 Vy voliče marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana opravdu nezapřete. 


Nepřihlášený uživatel

#59093 Tipnu si, že na radnici byla v té době post-bolševická zlodějská banda ODS....

2015-09-26 11:09

....a vůbec bych se nedivil, kdyby jej vidírali, chtěli po něm úplatky za změnu rozhodnutí atd. atd. 

Soud přiřkl podnikateli přes sto milionů za 20 let starou chybu úřadu

 


Nepřihlášený uživatel

#59094 Soudruh Ovčáček je nad opravdu členem Ztohoven :-). Hraje to opravdu skvěle.

2015-09-26 11:11

Ztohoven při věšení trenek poničili střechu i stožár. Škoda je 100 tisíc, vyčíslil Ovčáček

Bedřich Smetana!

#59095 Re: Re: Re: Parlamentni listy jsou opravdu bolsevicky hnuj.

2015-09-26 11:38

#59092: - Re: Re: Parlamentni listy jsou opravdu bolsevicky hnuj. 

 Ty máš sto hoven v palici, ty impotentní debile!


Nepřihlášený uživatel

#59096 Re: Re: Re: Re: Parlamentni listy jsou opravdu bolsevicky hnuj.

2015-09-26 11:49

#59095: Bedřich Smetana! - Re: Re: Re: Parlamentni listy jsou opravdu bolsevicky hnuj. 

 To byste si mne spletl s marx-leninským komunistickým náckem Milošem Zemanem a to vskutku možné není, nejen proto, že bych si nikdy v životě nedovolil nestoudne lhát o panu Peroutkovi a Churchillovi a obecně o příčinách holokaustu a úloze politika v této věci, jak jistě snadno nahlédnete z mého komentáře k tomu jeho odpornému projevu. Tedy pokud jako volič marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana umíte číst, občas o vás jeho voličích dost pochybuji. 

Projev Zemana je projevem člověka zneužívajícího kulturní deprivaci jeho voličů.....

2015-09-20 20:05

 

Mnou komentovaný projev marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana o holokaustu

Pane předsedo Evropského parlamentu, pane prezidente Evropského židovského kongresu, dámy a pánové.

Zde je klika, že přímo neoslovil soudruha Jakunina. Jen povzdech nad tím, že se takový člověk pohyboval na takové akci. 

Plně souhlasím s výrokem pana Moše Kantora, který řekl při jiné příležitosti, že smyslem našeho setkání není jenom nebo především vzpomínka na minulost, ale úvahy o budoucnosti, to je hledání cest, aby se holokaust neopakoval. Dovolte mi, abych i já se ve svém příspěvku na toto téma zaměřil, ale přesto mně dovolte několik retrospektivních poznámek.

Tady bych to zkrátil, cestou jak naopak holokaust je demokracie. Nejsou to politici, co chrání většinu či menšinu, jsou to principy dodržované občany, tedy demokracie. Politik pouze zastupuje (je to zastupitel ne svévolitel) občany a to jen v části veřejného prostoru, kterou je vhodné spravovat tímto způsobem. Dokonce se ta část různě mění v čase, podle toho jak moc občané vnímají svobodu či nesvobodu v demokracii. 

My se všichni shodneme v odsouzení holokaustu. Všichni se shodneme v tom, že nesmíme připustit jeho opakování. Ale obávám se, že se příliš neponořujeme do hlubinných příčin vzniku holokaustu. A někdy tyto příčiny zplošťujeme.

Tady přeskočím nakonec, Zeman to co kritizuje to přesně provádí. Příčiny holokaustu vůbec nepochopil, troufale konstatuji, což doloží hned v následujícím odstavci, kde zkreslí, nepíše záměrně, prakticky vše. 

Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Zkreslení Peroutkova textu - ten nenapsal, že "musíme výti s vlky", ale "budeme výti s vlky" a to je opravdu velký rozdíl, už v takto vytržené z kontextu. 

O Churchillově dopise se vcelku dost pochybuje, jestli vůbec existuje, ale pokud byl napsán, anglicky vyznívá věta obzvláště v roce 1939 jako výhrůžka a to co řekl Zeman to opravdu není. Mimo jiné proto, že se jedná o věty dvě, kdy první uvozuje druhou a uvozuje jí událostmi z roku 1918, které byly pro Německo fatální. 

Nekrolog za Hitlera napsal 86 letý norský spisovatel, kde logicky Norsko mělo daleko blíže k nacismu než k demokracii potom, potom co si Finsko užilo s bolševickým Ruskem.

Co vede k této fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením? Co vede k tomu, že se z doktora Jekylla stává Mr. Hyde? Je to snaha překonat vlastní frustraci vytěsněním té menšiny, ať jakékoli, ze společnosti, a v tomto smyslu holokaust začíná první lavičkou v parku, na kterou si nesmí sednout Žid. A plynová komora je teprve dovršením, nikoliv začátkem tohoto holokaustu. A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy.

Tady Miloš Zeman naprosto zkresluje pojem holokaust (šoa) nazývá tím vraždění naprosté většiny menšinou. Je to ubohé a je bohužel jedna z jeho zvrácených relativizací. 

Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí.

Tento odstavec vypadá, že si Miloš Zeman myslí, že je teroristická organizace šikovně používající slovo "stát" v názvu skutečně státem, tedy státním útvarem s hranicemi, občany, kteří by v něm chtěli žít, mající administrativu, vědecký výzkum, literaturu, atd. Tady se nabízí otázka, co lidé kolem Zemana vlastně dělají? 

Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila.

Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala stát. 

Chtěl bych vám navrhnout něco, co mnozí z vás budou pokládat za naivní, neproveditelné nebo nesmyslné. Včera jsem mluvil o 200 mrtvých dětech v Péšávaru, o dvou tisících obyvatelích Nigérie, kteří byli zavražděni sektou Boko Haram.

A mohl bych pokračovat těmito příklady dál a dál. Nečiňme si iluze, že mezinárodní terorismus je několik špatně vyzbrojených a vycvičených skupinek. Mezinárodní terorismus je celosvětová organizovaná a rozrůstající se síť a proti mezinárodnímu terorismu nelze bojovat pouze na úrovni národních států a nelze proti němu bojovat pouze někdy poněkud pokryteckými demonstracemi a verbálními protesty. Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka.

V prvním odstavci nesděluje nic nového a tedy je vcelku nevkusné mluvit právě na takové konferenci o zavražděných dětech, není to něco co by si účastníci neuvědomovali a co by nevnímala veřejnost. Sdělení Miloše Zemana by mělo stejnou váhu jako kdyby vyčíslil oběti terorismu. Bylo by to stejné, jen by to nebylo tak přehnaně sugestivní. Ale je to věc názoru. 

Že Evropa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části ultra totalitní (mírně řečeno) stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina (řečeno nemírně). 

Zmiňovaný vojenský zásah se dnes jeví jako věc nerealizovatelná, neboť Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a zvrhle motivovat občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se taková zvrhlá motivace uvádí na pravou míru a napravuje. Dokladem takové situace je Ruská federace, kde se Putin těší obzvláště velké podpoře a stejně agresivně jako potlačuje jakékoliv náznaky odporu.  

Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli.

Odstavec se jeví jako vyloženou propagandou (mnozí by možná řekli dokonce proruskou)  a to velmi nebezpečnou. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistické a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestavovat ustálenou jedinou celosvětovou organizaci tohoto druhu a zároveň začneme válčit. Co by přišlo, jak velká destabilizace? Jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku.  Přišel i by i masivní pokus o destabilizaci demokracií?  

Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement.

 Hovořit o svém vlastním nápadu, u kterého je naprosto zřejmé, že nikdy nebude na něj existovat jednoznačná odpověď, tedy jestli se vše točí kolem země nebo jistotě, že se alespoň země točí kolem slunce, je skutečně už vrchol min. nevkusu, ale spíše to naznačuje cosi zvráceného v povaze Miloše Zeman. Odvaha k vědeckým objevům naštěstí Evropě ani USA skutečně nechybí  a nechyběla, stejně jako nechybí odvaha dokonce i k diskusi nad takovými ubohostmi, které přednesl Miloš Zeman. 

Stále se domníváme, že teroristická hnutí lze edukovat. Ano, Hitler nás edukoval plynovými komorami, a proto se obávám, že než začneme vážně uvažovat o takové mezinárodní síle rychlého nasazení, bude potřeba ještě řady teroristických útoků, než si veřejnost uvědomí, že s teroristy se nevyjednává, že s teroristy se bojuje a že s teroristy nemůžeme bojovat pouze povrchními změnami legislativy, ale ozbrojenou silou, tak jako to mohlo být v Porýní v roce 1936. Děkuji vám za vaši pozornost.

 

Tímto odstavcem se vlastně Miloš Zeman srovnal s Hitlerem. I on chce "edukovat" vražděním.  Tady bych řekl, že nelze zavřít oči a myslet si, že naši oponenti jen tak zmizí, když je dostatečně dlouho necháme zavřené (asi nepřesná citace Amose Oze), přičemž je kdosi bude vraždit...

Glonass

#59098 Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 12:05

#59076: - Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

Větší žvásty na českém internetu asi nenajdete. :))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#59099

2015-09-26 12:08

Zeman podepsal zákon, který umožní vyšší rychlost na části silnic

 


Nepřihlášený uživatel

#59100 Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 12:12

#59085: - Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 To je ale blábol když tak vedení Krymské autonomní oblasti.  Ruskou pakáží určitě myslíte politiky Krymu to je přece v pořádku, pokud nové vedení dostalo důvěru Krymského parlamentu. Na Krymu proběhlo referendům a to je podstatné. A to jasně řeklo ano spojení s RF