MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#59101

2015-09-26 12:14


Nepřihlášený uživatel

#59102 Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 12:15

#59098: Glonass - Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 Co jste napsal vy, jednovětný idiote? 

 

Vlaje nyní na standartě MILOŠ HOVĚZÍ?

2015-09-23 08:53

 

Když ta původní standarta není tak doufám, že na té nové vlaje to správné heslo, které na této diskusi kdosi vymyslel - MILOŠ HOVĚZÍ neb pokud by tam opět vlála standarta s heslem PRAVDA VÍTĚZÍ, pak by už přítomnost Miloše Zemana pod touto standartou, z důvodu např. jeho totalitního myšlení a prolhaného, prochlastanéhé, prožraného a prohulehého života za daně občanů, byla jednoznačně hanobení státního symbolu a bylo by tedy potřeba, aby Miloš Zeman za každý jednotlivý vstup na Hrad a každé jednotlivé veřejné vystoupení platil onu pokutu, která se za to standardně uděluje, tedy 10 000,- . Stejně tak byl měl logicky platit Ovčáček, Mynář, Kmoníček, Nejedlý, Buriánová, Augustin atd. atd.  co lhářů na Hradě je. 

Je kamera dostatečně blízko, abychom to mohli překontrolovat? 

Prezidentská standarta on-line:
pomozte Hradu hlídat vlajku

 

Noviny si budují a udržují svůj kredit i tím, co zveřejňují....

2015-09-23 10:55

 

#58647: -  

 ...je to blábol např. proto, že pisatel ani neví co je osvobození a co jiný druh okupace. Rusko nás neosvobodilo a to nejen proto, že tu pak KGB odvlekla celou řadu lidí do Ruska, ale také proto, že jejich vojáci tu masivně znásilňovali. V konečném důsledku zde dokonce zavadli odpornou vraždící totalitu. Tedy symboly této totality musely být odstraněny a je dobře, že odstraněny jsou, byť asi mnohé srpy a kladiva a pěticípé hvězdy ještě odstraněny býti budou muset. 

Ztohoven přesně popsali to, co se dnes na Hradě děje a udělali to s přesahem do budoucnosti. To je úloha umělce a je dobře, že taková skupina v této zemi existuje. 

Pokud vidíte situaci jinak, než odvážní lidé ze Ztohoven, neváhejte, popište jí i umělecky.  Pokud to nezvládáte, napište do této diskuse např. to, jakým úžasným demokratem Miloš Zeman je a jak úžasný tým kolem sebe shromáždil, jak jsou jeho členové vzorem mravnosti, kulturnosti a vzdělanosti občanům této země. Neváhejte pište.

Napište, jakým vzorem je Mynář, který dokonce není schopen získat tak banální věc, jako je prověrka NBÚ, kterou ale mají stovky jiných lidí v této zemi, je skutečnou "záhadou" proč si Zeman vybral zrovna člověka, který jí získat nemůže a co více, nejdřív o ní dlouho nežádá, pak zase žádá, ale tak nějak podivně, přerušovaně a pak se Zeman po více jak dvou letech dozví, že si vybral za kancléře zločince, který není schopen prověrku získat a to mu přitom určil, aby "si jí zařídil". 

Tedy v očích Zemana to není tak, že by to byl zločinec, protože je nedůvěryhodný pro NBÚ a tedy potažmo pro všechny bezpečnostní služby celé Evropy a USA. Ale je to přece idiot, který neni schopen najít to co je potřeba najít, ať už se jedná o článek pana Peroutky nebo cestu jak získat prověrku i když je absolutně nedůvěryhodný a to přesto, že mu přitom k tomu Zeman dal všechny prostředky, dal mu politickou moc kancléře, který si nechává salutovat od Hradní stráže, drží mu na Hradě KGBáka Nejedlého, poslal KGBáka Remka do Ruska, Mištinovou - Klusovou na Slovensko, idiota Kmoníčka povolal z Austrálie, celé vedení Zemanovců je na Hradě a on přesto není schoopen. Co už s takovým idiotem, řekl bych Zeman.  

Píšte, rád si to přečtu. 

 

Ale jděte, plná česká hospoda, která rozumí anglické konverzací o politice :-)

2015-09-23 11:44

 

#58657: -  

 ....úžasný, to je sci-fi jako vyšité, vlastně přesněji je to jako vždy standardní ruská trollí fabulace.

Tedy reálně by skutečně mohl sedět Američan v české hospodě a kritizovat americkou politiku, ale to je tak vše, co je z vašeho rusko-trollího příspěvku teoreticky pravdivé. 

Mohl by to být např. ruský troll Eric Best (mluvil by polo-česky nebo anglicky a jeho dětičky studující ruskou školu by to překládaly do ruštiny :-)) a mohl by citovat ze svého trollího serveru Ron Paul Institute, který má sidlo v plechové boudě vedle mobilních domů kdesi v pustině. :-). 

 

Výhoda EU je v tom, že veřejný prostor skutečně spravuje a dokonce má i nástroje....

2015-09-23 08:52

 

#58473: -  

 

 ... i prostředky pro správu veřejného prostoru. Oproti tomu totality roztodivnéhu druhu nemají ani nástroje a už vůbec ne prostředky na správu svobodného veřejného prostoru. U totalit se v podstatě vždy jedná o alterace bolševismu či nacismu, což v podstatě extrému jedno a totéž jest a i toho vyplývá, že extrém logicky spravovat svobodný veřejný prostor nemůže, neboť extrém je z hlediska politiky deviace, ale pozitivního na ní není nic, přestože se to Miloš Zeman snaží všemožně dokazovat.

Tedy vy se o tom díky nástorojům (svoboda vyjdařování, shromaždování, demokratické zákony, ústavy obecně) a prostředkům (daně prosperujících občanů) demokracie, že "problém" s tím či oním může existovat se v EU určitě dozvíte a to je mimo jiné proto, abyste měl možnost se ve věci (události)  mravně, kulturně a znalostně mohl účastnit a tím se staral správným způsobem (tedy přsně jak definují demokratické ústavy) o veřejný prostor nikoliv proto, aby jste si vsugeroval představu, že je to problém neřešitelný případně řešitelný "řádně po nacisticku" či "po bolševicku" což jak už nyní víte je v podstatě totéž.

Také jste se právě dozvěděl, že v demokracii je veřejný prostor občanů a část veřejného prostoru svěřují do správy politikům. Také jste se mimochodem dozvěděl, že demokracie je úžasná v tom, že vám vůbec dává možnost určit jak velkou část veřejného prostoru budou politici spravovat a umožňuje vám se o této věci rozhodovat každé čtyři roky. Také jste se mimochodem dozvěděl, že komunisté a náckové proto volby ruší, neboť občanům kradou nejen veřejný prostor, ale i jejich soukromý a bohužel v obrovské míře i jejich životy fyzické nejen ty duchovní. 

Mimochodem jste se také dozvěděl, že tam, kde je veřejný soukromý prostor spraván, je velmi obtížné, aby jej ovládali zločinci, extrémisté roztodivného druhu. Proto také ruská propaganda útočí na samu podstatu demokracie a snaží se vytvářet dojem, že demokracie není spravována občany, ale kýmsi v "zákulisí" a to přesto, že právě demokracie je díky maximální míře transaparentnosti, která je snadno prokazatelná i vaším příspěvkem, spravována právě občany a ti s tím mají svojí životní zkušenost, tato zkušenost je součástí jejich životů po generace stejně jako je v totalitách součástí životů po generace to, že žádný veřejný a soukromý prosto občané spravovat nemohou ale musí to děla "stana", která si do ústavy dala ustanovení o její "vůdčí úloze", proto ruská propaganda tímto způsobem útočí právě ve východní Evropě. 


Nepřihlášený uživatel

#59103 Re:

2015-09-26 12:16

#59101: -  

 to je skutečně velmi neuvěřitelný průzkum, neboť kdyby jeho věrohodnost slušní občané připustili, museli by se od vás bolševické pakáže odstěhovat a to byste tu pak pomřeli hlady. 


Nepřihlášený uživatel

#59104 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 12:18

#59100: - Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 Vy jste snad nečetl celý můj příspěvek? Vy jse nečel otázky "referenda"? Vy nevíte o násilné výměni politického vedení "autonomní oblasti" tedy okresu Krym ruskou okupační pakáží? 


Nepřihlášený uživatel

#59105 Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 12:19

#59086: - Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 hm a může boševický politik jen tak připojovat čast uzemí k jinému? A vůbec to musiš hodně nenávidět Krymské obyvatele. Co yt vadí na tom že se s autonomní oblasti stala Krymskou republikou v rámci RF jsi snad Ukrajinec?

 


Nepřihlášený uživatel

#59106 Jak mohla ta krysa Ovcacek odhadnout cenu na strese Hradu 100 000 ?

2015-09-26 12:19

To tam ten hajzlik vylezl.Tu skodu tam mohl schvalne nadelat on a nebo spise nekdo z Zemanovi chasky taskaru a podvodniku. Vzdycky na tom Hrade ten parchant Zeman ma nejakou tu poslusnou kurvu pri ruce.

ZHOVENKAVÁRNA
Nepřihlášený uživatel

#59108 Re: Jak mohla ta krysa Ovcacek odhadnout cenu na strese Hradu 100 000 ?

2015-09-26 12:22


Nepřihlášený uživatel

#59109 Re: Re:

2015-09-26 12:23

#59103: - Re:  

 Se slušnými občany nemá kavárna z hoven nic společného. Táhněte, než bude pozdě!!!


Nepřihlášený uživatel

#59110 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 12:24

#59104: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 Rusko nikoho neokupuje nelze okupovat území, které je tvoje hlupáku. A co ty vadí na vyměně vedení Kramu, když to samé se stalo v Kyjevě s centrální vládou. Je dobře, že Krym je zpátky v RF to jsi Ukrajinec nebo co?

 


Nepřihlášený uživatel

#59111 Sláva osvoboditelům od nacismu a terorismu! Ať žije Putin!!!

2015-09-26 12:26

Na základně v Sýrii přistálo už 15 ruských nákladních letounů


Nepřihlášený uživatel

#59112 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 12:27

#59110: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 Nejspíše je to ukajinský imigrant a nacistický terorista z pražského majdanu. 


Nepřihlášený uživatel

#59113 Stare triky Hradnich kurev.

2015-09-26 12:39

V blizke budoucnosti muze vypuknout na Prazskym Hrade pozar jako se to stalo r, 1933 v Berlinskem Reichstagu.Samozrejme to budou svadet na Ztohoven zatimco Ovcacek jeste bude mit v kapse zapalovac a Zeman bude schovavat kanistr od benzinu. Tentokrat to ani Ovcacek financne neodhadne.


Nepřihlášený uživatel

#59114 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 12:43

#59105: - Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 To jsem napsal naprosto jasně. Krym byla autonomní oblast, tedy jakýsi samostantnější okres, pořád platí, že neexistuje na světě ústava, která by dovolovala okresnímu referendu měnit hranice v Rusku tedy novém cccp to dokonce nemohou udělat ani celé státy, přestože ruská pakáž o svém zřízení hrdě prohlašuje, že se jedná o federaci. 


Nepřihlášený uživatel

#59115 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 12:44

#59110: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 Žádná okupační vojska v Kyjevě nebyla, jste ubohý ruský troll. 


Nepřihlášený uživatel

#59116 Re: Re: Re: Hned se vyjasňuje, proč je na Hradě hromada lidí, kteří nemají ....

2015-09-26 12:46

#59109: - Re: Re:  

 .....bezpečnostní prověrku. Hned se vyjasňuje, proč to je kolem Zemana jeden StBák, KGBáka, komunista a nácek vedle druhýho. To jsou logicky dle vás slušní občané, přestože se jedná o devianty, jen pozitivního jejich deviaci není vůbec nic. 


Nepřihlášený uživatel

#59117 Re: Stare triky Hradnich kurev.

2015-09-26 12:47

#59113: - Stare triky Hradnich kurev. 

 Možné je bandou StBáků, KGBáků, komunistů a nácků na Hradě bohužel opravdu cokoliv. 


Nepřihlášený uživatel

#59118 Re: Stare triky Hradnich kurev.

2015-09-26 12:48

#59113: - Stare triky Hradnich kurev. 

 Nech se vyšetřit, hovnomete!


Nepřihlášený uživatel

#59119 Re: Re: Stare triky Hradnich kurev.

2015-09-26 12:49

#59118: - Re: Stare triky Hradnich kurev. 

 Miloš Zeman na sebe lije kýble vlastních a Putinových exkrementů, kdykoliv promluví na veřejnosti nikoliv kritici jednání Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#59120 Re: Re: Re:

2015-09-26 12:51

#59109: - Re: Re:  

 

Tak dlouho nás budou multikulturní kolaboranti dráždit s přílivem uprchlíků, až národ konečně povstane a potom se budou divit. Národní obrození už je na spadnutí a až to vypukne, potom všem protinárodním živlům důrazně doporučuji, nechť spěšně emigrují co nejdále odsud, neboď pro ně bude v naší zemi zatraceně těsno.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#59121 Re: Jak mohla ta krysa Ovcacek odhadnout cenu na strese Hradu 100 000 ?

2015-09-26 12:53


Nepřihlášený uživatel

#59122 Kunda havloidním buzerantům nevoní

2015-09-26 12:56

 Oni jsou na hovna!!!

Ferdinand Poseroutka

#59123 Re:

2015-09-26 12:58

#58732: Ferdinand Peroutka -  

 Hotovo, podepsáno

Milos Hovezi.

#59124 Re: Re: Nechal jsem se vysetrit.

2015-09-26 12:59

#59118: - Re: Stare triky Hradnich kurev. 

Podle doktora Kundyjandy me plice jsou zdrave a prostatu mam jako panic 

ZHOVENKAVÁRNA

#59125 Re: Re: Zeman

2015-09-26 13:10

#59075: - Re: Zeman  

Pan prezident není loutka kavárny z hoven!!! Byl zvolen většinou voličů a vykonává svobodně svou funkci. Nikdo mu nesmí nařizovat, co má, nebo nemá dělat!