Vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira


Nepřihlášený uživatel

#376 Výzva - nenechme USA více zasahovat do naší demokracie!

2015-04-18 19:33

My, politické strany i občanské spolky, kterým není osud naší země a jeho občanů lhostejný, nemůžeme mlčet k událostem a tendencím, jichž jsme v poslední době svědky. Nemůžeme přehlížet sílící tlak, kterému jsou vystaveni státní představitelé řádně zvolení ve volbách, jakož i organizace, jež se tomuto tlaku snaží čelit či alespoň na něj upozorňovat.

V poslední době jsme svědky čím otevřenějšího vměšování Spojených států amerických do svrchovaných českých záležitostí. Z hlediska mezinárodně-politického bohužel nejde o nic nového. Avšak v souvislosti s geopolitickým bojem Západu v čele s Washingtonem proti Rusku a jeho spojencům se hegemonismus a intervencionismus americké strany čím dál citelněji dotýká i České republiky. Protože se americké plány na ovládnutí Ukrajiny zkomplikovaly, v důsledku čehož dochází napříč evropskými zeměmi k posilování sil odmítajících západní politiku, zvyšuje se tlak USA na ty státy a jejich zástupce, kteří nechtějí bezvýhradně sloužit cizím zájmům.

Právě proto cítíme obavy z nátlakových akcí, jejichž cílem bude odstranění nepohodlných, neposlušných osob. První výraznější akci tohoto typu spatřujeme v protestech 17. listopadu 2014, který byl zcela evidentně režírován skrze americkou ambasádu v Praze. Ani náhodou nešlo o spontánní protest a autentický projev nespokojenosti českých občanů s hlavou státu, resp. realistickou politikou vůči Rusku. Jednalo se naopak o počátek procesu, jehož cíl je jasný: Potlačení proruských nálad v České republice a poslušné plnění amerických geopolitických zájmů.

My říkáme zcela otevřeně NE! Nesmíříme se s poklonkováním Západu, budeme se ze všech sil snažit oponovat americkým zájmům v naší zemi, protože z podstaty věci odporují našim vlastním národním zájmům, na nichž nám velice záleží. Západ nás zklamal, a proto nechceme, aby se nám kvůli němu zavřely dveře na východ. I to říkáme zcela otevřeně.

Vyzýváme tímto všechny politické strany, občanské spolky i jednotlivce, aby se k nám přidali a dali jasně najevo, že si svou zemi vzít nenecháme.


Nepřihlášený uživatel

#377 Re: Re:

2015-04-18 19:35

#375: - Re:  

 Přece tady nenechám řádit jenom kolaborantské USácké svině!


Nepřihlášený uživatel

#378 Re: Výzva - nenechme USA více zasahovat do naší demokracie!

2015-04-19 01:55

#376: - Výzva - nenechme USA více zasahovat do naší demokracie! 

 Za koho to vystupujete..? Za KSCM a jeji zakladnu...to ale opravdu neni siroke spektrum jak politicke, tak verejne representace. Jste uz s tou nenavisti vuci USA a Zapadu k smichu.

Zalknete se treba vzteky,ale my jsme s USA v pratelstvi. Rusko, je jen jednou ze zemi ktera muze byt partnerem,ale uz ne utlacovatelem. Takze bezte s tou svou nenavistnou  VUML agitaci vuci nasim spojencum, vite kam..jednoducha kremrole!

 


Nepřihlášený uživatel

#379 Nepřítelem ČR není Rusko, ale agresivní politika USA

2015-04-20 18:56

Petice Prezidente, odejděte namířená proti Miloši Zemanovi dorazila do Senátu. Autoři petice s 11 126 podpisy požadují, aby Senát nechal prošetřit činy prezidenta Miloše Zemana a zvážil ústavní žalobu na něj. Důvodem je proruská propaganda, kterou podle organizátora petice Michala Majznera prezident šíří.

Cituji: “Prezident Miloš Zeman svými rozporuplnými výroky k sankcím proti putinovskému režimu v Rusku zadal důvodně podezření, že jedná spíše v zájmu nepřítele – putinského režimu, než v zájmu České republiky a jejích spojenců,“ píše se v textu petice. Signatáři petice po Senátu chtějí, aby prošetřil Zemanovy výroky týkající se Ukrajiny a ruské účasti na bojích na východě Ukrajiny nebo jeho projev na ostrově Rhodos, kde se vyslovil proti sankcím vůči Rusku.

Co k tomu říct? Především je třeba vyjádřit se k příčinám vzniku války na Ukrajině.

Všechno začalo protesty Ukrajinců na Majdanu na podzim 2013, kde Ukrajinci vyjadřovali svoji nespokojenost s vládou prezidenta Janukovyče. Dodejme, že západní politikové se střídali nejen na Majdanu, ale i v Kyjevě a tehdejší premiér Azarov dodává, že současný premiér Jaceňuk si pro instrukce chodil přímo na americké velvyslanectví:

Cituji: „Jednou v noci z ničeho nic obsadil náměstí v Kyjevě televizní tým. Nainstaloval světla a kamery. Kdo je poslal? To nikdo neví. Krátce poté se v jedné části hotelu Ukrajina seběhli většinou fanoušci Pravého sektoru a Dynama, vyzbrojeni ocelovými dráty a tyčkami a začali bít několik policistů. Více než 30 policistů bylo hospitalizováno s vážnými zraněními. V tomto bodě přišel na pomoc speciální útvar Berkut, aby zjistil, kdo byli provokatéři a kam utekli. Kameramani pilně zachytili obraz zlomených nosů a zakrvácených tváří a hrozivý obraz okamžitě vyslali do světa. Zcela zodpovědně mohu říci, že nikdo z vrcholového vedení Ukrajiny nedal souhlas k těmto opatřením. O incidentu jsme se dozvěděli následující ráno kolem 9. hodiny. Do oběda už jsem měl informace z ministerstva zdravotnictví, že mezi obětmi, které byly přijaty do nemocnice, bylo asi 40 lidí, z toho 2 byli studenti a zbytek byli nezaměstnaní ze západních regionů Ukrajiny. Bylo jasné, že máme co do činění s monstrózní provokací, jejíž cílem bylo ospravedlnit přechod z klidu do demonstračního režimu akčních spiklenců.

Měli jsme informace, že spiklenci připravují provokace proti členům anti-majdanu. Bylo nutné tyto dvě skupiny oddělit. V noci z 9. na 10. prosince 2013 se tím zabývaly bezpečnostní síly. Je třeba poznamenat, že to bylo první a poslední aktivní opatření na vymáhání práva.  Pak se zapojila americká ambasáda a s ní Biden (viceprezident Spojených států). Po hrozbách Bidena dal Janukovyč povel k zastavení operace bezpečnostních sil. Bylo jasné, že proces řídí Spojené státy. Lidé v zemí byli v rozpacích z nečinnosti vlády a nedostatku snahy k zajištění ústavního pořádku. V této době jsem byl s prezidentem v minimálním kontaktu. Z analýzy dostupných faktů mohu říct, že koordinace mezi opozicí a povstalci převzali vyšší úředníci na velvyslanectví USA v Ukrajině.

Organizátoři převratu svůj nátlak stupňovali a v únoru 2014 použili poslední možnost – střelbu policejních odstřelovačů a účastníků Majdanu. Navzdory tomu, že kulky byly vypáleny z budov kontrolovaných ozbrojenci, vina padla bez jakéhokoliv vyšetřování na Janukovyče. Klíčovou otázkou bylo: „Kdo z toho má prospěch?“ Nikdo to neřešil.“

Ještě je nutno dodat, že po střelbě do demonstrantů i zasahujících policistů, kteří navíc byli majdanskými výtržníky zapalováni, následovala dohoda Janukovyče za přítomnosti západních diplomatů o předčasných prezidentských volbách. Uplynulo několik hodin a místo této dohody byl Janukovyč násilně a nelegitimně svržený za potlesku západu, čímž západní politikové sami porušili to, co před chvílí garantovali.

Tímto násilným, nelegitimním převratem se dostali k moci pučisté reprezentovaní Jaceňukem, Turčinovem, Banderovci či Pravým sektorem, kteří okamžitě zahájili čistky proti Janukovyčovým příznivcům. O nátlaku vůči poslancům, kteří nechtěli pro nelegitimní juntu hlasovat, jsou záznamy i v našich médiích.

Místo jakýkoliv protestů západ toto bezpráví posvětil a svojí nečinností podpořil diskriminaci ruského obyvatelstva, kde to na východě Ukrajiny dopadlo až tak, že místní zastupitelé Luhanska a Doněcka vypověděli Kyjevským nelegitimním pučistům poslušnost a na základě referenda vyhlásili Doněckou a Luhanskou republiku.

Jak na to odpověděl Kyjev, všichni víme. Obyvatele Luhanska a Doněcka prohlásil za teroristy a poslal proti nim vojsko, aby tyto neposlušné obyvatele vyvraždil.

Jenže, jak západ, tak Kyjev se přepočítali, když sami Ukrajinci odmítali vraždit svoje spoluobčany, odmítali narukovat, dezertovali, nebojovali a tak veškerá tíha bojů byla na banderovských či nacistických radikálech, teroristech z Čečenska a amerických poradcích.

Obyvatelé východní Ukrajiny, kteří hájili životy svoje, svých žen a dětí zvítězili. Zvítězili proto, že byli v morálním právu a bojovali proti agresorům vyslanými kyjevskými oligarchy a západními politiky. A co západ? Ten nejen, že je přímým spoluviníkem těchto masakrů, nejen, že pošlapal mezinárodní právo, nejen že v Kyjevě při oslavě I. výročí Majdanu pochodoval po boku válečných zločinců a nacistů, západ prostě porušil všechny demokratické principy, které doposud hlásal.

A o tom to je.

Prezident Zeman správně vyhodnotil, že na Ukrajině se válčí (není to tedy žádná protiteroristická operace), sankce proti Rusku vyhlásili pachatelé této války a ne oběť a správně vyhodnotil, že Rusko se postavilo na stranu mezinárodního práva a ne Západ, který na svoje občany prostřednictvím svých médií chrlí čím dál agresivnější protiruskou a protiputinovskou propagandu jen, aby překřičel svoje zločiny i svědomí.


Nepřihlášený uživatel

#380 Policie v Moskvě rozehnala oslavu Hitlerových narozenin

2015-04-20 21:05

RUSTI FASISTE...a jejich dlouhe prsty....

RAD PODPISU JDE O NAROD A NASI ZEM

#381 JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-04-22 09:57

OTEVRETE OCI MYSL A PODVEDOMI MEDIA VAM NEREKNOU PRAVDU!!!!!PROBUDTE SE NARODE ČESKY 

rad podepisu nevidim agresi z Ruske strany ale vidim USA furt agresi a to jak v jinych zemich tak aji na Ukrajine a USA si tam nasadila zoldaky s Ukrajiny co vezni ((ukrajinske vojaky o tom media mlci)) ty zoldaci sou naciste co vezni vojaky Ukrajiny totiz a v 1:20 bylo na ČT24 rozhovory o tom kdo je agresor a vyslo najevo ze USA je agresor ten moderator uplne dostal od toho pana co to rikal tim pres hubu necekal ze rekne pravdu na plnou hubu v TV ze aj Ukrajina je ohrozena tim ze tam sou s USA vojaci co maj cvicit Ukrajinske nacisty s Majdanu tim se jeste zhorsuje konflikt na Ukrajine ze se jim tam se..... USA a Rusko tam na Ukrajine nema zadne sve vojaky ty vojaci co zajaly vojaky v Ukrajine sou vojaci Ukrajiny totiz co poznali ze pojuji za blb.... dolar!!!Rusko vubec na Ukrajine neni a nikdy nebylo!!!!Ten pan v TV to rikal taky ze nejsou dukaze na to zadne a ze USA vyvola konflikt pokut bude v dalsich zemich tak jako v ČR taky v TV od toho pana zaznelo ze ČR neni nijak ohrozena Ruskem a dalsi staty taky ne pobliz Evropy!!!ale pokut dovolime USA se sr... do ČR tak pak muze dojit k tomu ze budem ohrozeni Ruskem protoze ČR ma vlastni vojaky a rekruty a zadna jina zem nema pravo zasahovat do jine zeme tim totiz nastava konflikt co furt vyvolava USA!!!

RAD PODPISU JDE O NAROD A NASI ZEM

#382 JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-04-22 12:39

MOHLO BY ZAJIMAT CO MEDIA NEREKLA 

ODKAZ-JAK TO BYLO Z HNUTI USVIT USA ZASAHLA

RAD PODPISU JDE O NAROD A NASI ZEM

#383 JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-04-22 12:47

TOHLE BY JSTE MELY VEDET CO JE VAM TAJENO MASMEDIAMA

ODKAZ-O CO USA USILUJE A O ZNICENI EVROPSKYCH STATU

RAD PODPISU JDE O NAROD A NASI ZEM

#384 JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-04-22 13:26

MOHLO BY ZAJIMAT :)DAVAM TU INFA CO ME PRIJDOU FAKTIVNE NE NIKDY INFA Z TV H.... JA TOTIZ POZNAL KDE LEZI PRAVDA TAK JAKO KAZDY OBCAN CR CI SK JDE O NASE RODINY DETI A NASI ZEM A HLAVNE NAROD JAK CR TAK SK JSME JEDEN NAROD A DRZME SPOLU BUH NAM DAL TYHLE SLOZITE ZKOUSKY ABY JSME OBSTALI A NEPOVOLILI SE TIRANUM BUH JE PRI LIDECH A CO NECHCOU BYT OTROCENI MANIPULOVANI BUH EXISTUJE VIRA NENI VIRUS ANI KRESTANSTVO NENI VIRUS TO JE KLAM MEDII KLAM ČT ALE PROBUZENI SE LIDI STVORITEL VEDEL PROC PSAL DESATERO A BIBLU DAVA NAM ZKOUZKY TY ZKOUZKY SOU AJ PSANE V BIBLI KDO OBSTOJI BUDE SPASEN HLAVNE SE NEODVRACET OD BOHA 

ODKAZ-PRAVDA ZVITEZILA NAD LZI USA A ZALOZNICI CR A SK NEBUDOU BOJOVAT PROTI RUSKU AT SI TO NATO VYRESI SAMO

 

V TOMHLE VIDEU SE DOZVITE JAK TO TED JE AJI NA UKRAJINE!!!UKRAJISTI VOJACI SOU VEZNENI NACISTAMA S USA RUSKO V UKRAJINE NEBYLO VUBEC TO VEZNI TY VOJAKY Z UKRAJINY CO POCHOPILI ZE JE TO BOJ JEN PRO BLB.... DOLAR!!!!VIC VE VIDEU POD

ODKAZ-PLAN USA ROZVRACENI EVROPSKYCH ZEMI!!!FAKTA ODHALENA


Nepřihlášený uživatel

#385

2015-04-23 19:31

Novinář Pepe Escobar po návratu z Donbasu psal o kozácích, kteří tam jsou prý ochotni za „svoji posvátnou zem“ bojovat do posledního dechu a podle nich válka teprve začne a může trvat klidně pět až sedm let. Jde jen o jakýsi výstřelek, anebo se lze důvodně obávat, že se skutečný konflikt teprve rozpoutá?

Pepe Escobar odvádí celkem odvážnou práci. Nedávno se vrátil z východu Ukrajiny a napsal o tamním dění zajímavou reportáž, o které se nám i zahraničním mainstreamovým médiím může jen zdát. Popsal, jak se žije obyčejným lidem de facto pod palbou ukrajinské armády. Sám tvrdí, že Západ v čele s USA chce Rusko dostat na kolena i tak, aby zmařil jeho spolupráci s Čínou. Transpacifickou smlouvu a Transatlantické obchodní a investiční partnerství se snaží prosadit Obamova administrativa. Tyto dohody jsou podle mého mínění namířeny jak proti Číně, tak proti Rusku. USA mají pravděpodobně zájem na tom, aby narušily ekonomickou spolupráci Číny a řady států ve východoasijském regionu (kam mimo jiné Pentagon směřuje pár desítek procent celkového vývozu zbraní z USA), dále pak na tom, aby obrazně hodily vidle mezi EU a Rusko, co se hospodářské spolupráce týče. Konflikt na východě Ukrajiny může propuknout ve skutečně fatální záležitost. Rusko disponuje tuším 4000 jaderných hlavic a kůži jen tak lacino neprodá. To si ovšem jestřábi v NATO, Obamově administrativě a mimo ni, na rozdíl od Němců a Francouzů asi příliš neuvědomují.

 Jak vnímat zprávy, že Američané brzy zahájí vojenský výcvik Ukrajinců, a to včetně žoldnéřského praporu Azov, který bývá spojován s neonacismem? A k tomu byl šéf extremistického Pravého sektoru Dmytro Jaroš jmenován poradcem generálního štábu ukrajinské armády. Je to něco, co by nám mělo vadit?

 Výcvik koaličních partnerů v Pobaltí a Polsku, včetně pořádání vojenských manévrů, které mají naplno propuknout v létě na území od Baltu až po Černé moře, je realitou. Není proto divu, že by Američané mohli zahájit výcvik ukrajinských vojáků a jejich souvěrců v neonacistických sdruženích. Vše probíhá v rámci operace Atlantic Resolve, již vnímám coby konfrontační odpověď Obamovy vlády na vměšování se Ruska do dění na Ukrajině, a která může ještě nehezky zamíchat kartami. Spojené státy mají dlouhou historii, co se týče výcviku a vyzbrojování daleko brutálnějších vlád, junt a eskader smrti, proto by to nemělo nikoho překvapit. Je to ovšem značně nebezpečný trend, to bezesporu.

 Někteří politici či komentátoři, kteří dlouhodobě varují před Ruskem a podle nich nebezpečným Putinem si dnes berou jakou argument například údajné výhrůžky ruského velvyslance v Dánsku jadernými zbraněmi. Jde o vážnou obavu? Umíte si představit, že Rusko použije tento typ arzenálu?

 Podobné výhrůžky činí například Izrael vůči Íránu se železnou pravidelností, aniž by se o tom u nás nějak psalo, s tím rozdílem, že jde o výhrůžky spočívající v útoku na Írán, nikoliv konstatování, že Rusko zamíří své jaderné hlavice na Dánsko, pokud rozšíří spolupráci s NATO. V případě vyhrožování útokem proti jiné zemi jde o porušení mezinárodního práva, nicméně to neplatí ani pro Izrael, ani pro Spojené státy, které jako jediná země na světě použily jaderné zbraně proti bezbranné civilní populaci dvou japonských měst. Od té doby Bílý dům vyhrožoval použitím jaderných zbraní vícekrát; SSSR tak činil také, nicméně ne tak často. I tak si myslím, že výrok ruského velvyslance v Dánku není šťastný, a dává tak větší klacek do ruky těm, kdo tvrdí, že Rusko ohrožuje celou Evropu. Nemyslím si, že by Kreml nakonec jaderný arzenál použil, nejde o sebevrahy. Avšak nemíním být vůči Putinovi a jeho režimu shovívavý; jeho podíl na ukrajinském konfliktu bych nebagatelizoval.

 Slovní „přestřelka“ mezi americkým velvyslancem v Česku a prezidentem Milošem Zemanem, který v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz řekl, že má Schapiro na Hradě zavřené dveře, vyvolala značné reakce nejen v ČR, ale i v USA či Rusku. Jak se na tuto „kauzu“ díváte vy? Nereagoval prezident přehnaně? Anebo jsou obavy velvyslance Schapira zcela v pořádku?

Tahle kauza podle mě představuje dětsky nasupené šlapání po bábovičkách, jak jsem napsal v článku k této kauze na webu Altpress. Americký velvyslanec byl zjevně opojený Dragounskou jízdou a pustil si pusu na špacír, což podle mě ukázalo na jeden dost důležitý fakt – a to, že Česko je jen další banánovou republikou v mocenském orbitu Spojených států. V onom zmiňovaném článku uvádím několik případů, jimiž podporuji své tvrzení. ČR byla už v roce 1990 rázně upozorněna na to, že musí nového šéfa poslouchat. Nevidím nic špatného na tom, že by se prezident Zeman mohl zúčastnit vojenské přehlídky v Moskvě k uctění památky padlých u příležitosti sedmdesátého výročí konce 2. světové války v Evropě, zvlášť když si uvědomíme, že při osvobozování českých zemí padlo cca 150 tisíc sovětských vojáků, kteří nemají nic co do činění se současnými geopolitickými problémy. Prezident však pod tlakem svou účast na vojenské přehlídce zrušil. Na druhou stranu si myslím, že prezident reagoval poněkud přehnaně, čehož se samozřejmě chytla naše mainstreamová média, která dychtivě čekají na každý prezidentův výrok, aby měla o čem psát a mohla ignorovat tak řadu skutečně důležitých témat.


Nepřihlášený uživatel

#386

2015-04-24 14:54

 

#1: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#387 Tajné války CIA

2015-04-24 21:20

Špinavé hry v politice USA, mrkněte: Tajné války CIA


Nepřihlášený uživatel

#388

2015-04-26 15:13

Žijeme v divné době,z osvoboditelů se stali dobyvatelé,z poražených oběti a ještě ke všemu nám,respektive prezidentovi,bude šašek šapito přikazovat co smíme a nesmíme,nejsme přece ničí protektorát,ale svobodná země,ne?
Fuck USA

#389

2015-04-26 18:56

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov se v Bratislavě setkal s velkým pozitivním ohlasem, Kiska byl naopak vypískán: Lavrov v Bratislavě

RAD PODPISU JDE O NAROD A NASI ZEM

#390 JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-04-27 14:56

RAD PODPISU JDE O NAROD A NASI ZEM

#391 JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-04-27 15:00

Když v březnu letošního roku vznikla Asijská investiční banka pro infrastrukturu (AIIB), byla to událost pro svět historická, ač jí naše média pořád nevěnují téměř žádnou pozornost (a přesto, že do ní vstoupilo 57 zemí, Česká republika pořád „drží basu“ s USA, které všechny své spojence před vstupem varovaly, ale jak se zdá, jediné Česko poslechlo). Že tato událost bude mít dopad jak na USA (a jejich dolar), tak na celou Evropu, se dalo čekat a k tématu mě dnes zaujal článek na Echo24 s titulkem: ‚V Evropě nastala krize krizí. Je to jako před pádem Římské říše‘.

ODKAZ-Proč FED stěhuje svou centrálu a opevňuje budovu a proč USA obnovují činnost bunkru z dob Studené války? A Evropa jako za pádu Římské říše – vznik AIIB hýbe světem?

Bez ohledu na hrůzy, číšicí z pochodu, naše média si z reakce prezidenta udělala další „hůl na psa“. A pokračují v jeho kritice a v podpoře  ukrajinských vůdců, protože takový postoj žádá EU (USA), ať to stojí, co to stojí. Dnes TOP 09 v čele s K. Schwarzenbergem vyhlásila poplach a obvinila českou vládu z nečitelnosti, jestli teda je se Západem nebo s Východem (co mi to jen ta nutnost volby připomíná??). Tiskový mluvčí prezidenta měl dokonce vysvětlit, kde že to náš prezident „při serfování na netu“ objevil transparent demonstrantů se zmiňovaným nápisem „Likviduj Židy, Poláky, komunisty, nič je bez milosrdenství“. A jakoby temnota černo-červených vlajek nestačila, narazila jsem o víkendu na článek nějakého blogera na idnesu, který se prohlašuje za tvrdého pravdoláskaře, havlistu a příslušníka Pražské kavárny. Jeho blog má název “Co nám může dát Ukrajina“ a část textu zní takto:

ODKAZ-EU, Ukrajina, Blízký východ, přistěhovalci, globální chudnutí. Česko a Miloš Zeman. Fašismus versus Židé, islám versus křesťané – všichni proti všem a Majdan napříč celou Evropou? A velké stěhování národů k tomu?

Dozor nad internetem pojímá ministerstvo vnitra celkem zábavně: Kdo nekopíruje mainstream, je Rus!

Pojďme si tedy rozebrat, čeho jsme se prý dopustili. Ano, snažili jsme se aktivně ovlivňovat veřejné mínění, kupodivu. Stejně tak, jako to dělá Česká Televize,  TV Nova, iDNES nebo tiskoviny. Opět si všimněte toho, že nás označují za proruskou propagandu. To je projev už čirého zoufalství ze strany ministerstva. Už neví, kudy kam. Ti lidé, co si nepřejí a nepřáli průjezd konvoje, to jsou Češi jako poleno. Vlastenci. Nezřídka ti, kteří pamatují rok 1968. Jsou to lidé, kteří jsou proti všem cizím armádám na našem území, nejen proti té ruské jako v roce 1968. To nemá co dělat s ruskou propagandou. Na ministerstvu by se měli zvednout a jít mezi lidi do těch demonstrací a promluvit si s lidmi. Ti by je hnali, kdyby o nich řekli, že jsou pro-rusky orientovaní.

odkaz-Aeronet v situační zprávě Ministerstva Vnitra

 


Nepřihlášený uživatel

#392

2015-04-28 12:26

Nesmí nám nikdo poroučet ,jsme samostatný stát !
RAD PODPISU JDE O NAROD A NASI ZEM

#393 JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-04-29 14:55

NESMIME DOPUSTIT VALKU LIDI :( KONECNE SE PROBUDTE A JDITE PRED PRAZKY SENAT A RICT JASNE ZE VALKU NECHCEM ZE CHCEM MIR V NASI ZEMI 

Česká republika, Slovensko a Maďarsko v žádném případě nepůjdou do války s Ruskem. To je realita a fakt, který potvrdily i poslední výroky Bohuslava Sobotky [3], Roberta Fica [4] a Viktora Orbána ve vztahu k eskalaci situace a tlakům na další sankce a vojenské řešení konfliktu na Ukrajině. Tyto tři země se vydaly v posledních dnech cestou ven z NATO, přestože nikdo z médií to tak zatím nevnímá, ovšem vojenští stratégové v Bruselu toto interpretují už zcela jasně, jak zaznělo koneckonců i včera na tiskové konferenci po zasedání EU, že Česko, Slovensko a Maďarsko v konečném důsledku nikdy nezvednou ruku pro konfrontaci s Ruskem, která by překročila rámec „komorních sankcí“, což je výraz pro sankce, které nepoškozují ani Rusko, ani zmíněné 3 země.

Rychlá shoda v EU na minulých sankcích proti Rusku byla možná až dosud právě pouze díky tomu, že šlo o komorní sankce, neboť jejich přijetím se pouze deklaroval diplomatický postoj, nikoliv vnitřní přesvědčení. Jenže držení pózy na poli diplomacie proti Rusku nefunguje. Divadelní figura EU je nepřesvědčivá a v Kremlu vnímána pitoreskně, bez špetky důstojnosti. Ovšem právě tuto jalovost evropské politiky vůči Rusku má změnit nové politické vedení EU v čele s novým prezidentem Tuskem. Ovšem tato cesta je nejen cestou z bláta do louže, ale spíš rovnou z pod okapu přímo do horoucích pekel.

ODKAZ-Donald Tusk zvolený do čela EU je signálem pro válku s Ruskem, Bohuslav Sobotka se snaží zabránit vymazání naší vlasti z mapy světa. Štěpení NATO a EU právě začalo, Putin ukazuje na své jaderné zbraně a varuje NATO před válkou s Ruskem! Do zbraně volají hlavně čeští pravdoláskovci

RAD PODPISU JDE O NAROD A NASI ZEM

#394 JEN SLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-05-01 10:21

TO UŽ JE MOC CO SI USA DOVOLUJE K ZEMIM AT SE STARAJ O SEBE A BLB.... DOLAR CO JIM JDE DOLU A NAM SE NES..... DO NASI ZEME A JINYCH ZEMI KOLEM EVROPY NIKDO SE USA NEPROSI O ZADNE PROPAGANDY LZIVÉ JE NA CASE VYSTOUPIT Z NATO A EU!!!AT SE STARAJ O SVE ZAJMY A STATY NECHAJ BEJT TERORISTI USA VRAZI ZEN,DETI,RODIN,A OBČANU USA,

Redakce AE News přináší další informace ze série závažných odhalení ze zákulisí mocenských sil v České republice, které ovládají mediální scénu a tvorbu veřejného mínění v zemi. Jak nás včera upozornil jeden z našich čtenářů, pan Karel Storm, Česká televize odvysílala dvě na sobě nezávislé reportáže, které pana Karla upoutaly a rozčílily. U nás v redakci jsme však při zkoumání podkladů objevili daleko závažnější informace, které zřejmě náš server AE News nyní přináší exkluzivně jako první v ČR. Nejdříve ale pojďme od začátku celé kauzy.

Pan Karel Storm nás upozornil, že včera  (30.4.) na ČT24 byla podivná reportáž, resp. rozhovor s jedním z účastníků oslav osvobození Ostravy. Muž, který byl v dobové důstojnické uniformě Rudé armády, odpověděl na dotaz redaktora ČT, jakou armádu v historické přehlídce zastupuje, že prý „1. gardovou jednotku 4. Ukrajinské ARMÁDY“. Tenhle politicky korektní blábol nám v redakci doslova vyrazil dech. Ohýbání historie a přepisování dějin se sice děje, ale že až takhle, to jsme opravdu byli zděšeni. Pán z military klubu musel vědět, že tehdy v roce 1945 žádná ukrajinská armáda neexistovala, protože nešlo o armádu, ale o 4. Ukrajinský front, což byl název seskupení vojsk Rudé armády, která se zformovaly k přípravě útoku na západ právě na území Ukrajiny.

ODKAZ-Americké velvyslanectví a Rockefellerova nadace ocenila Českou televizi za „zpravodajství“ o Ukrajině, George Soros může být spokojený. Zpravodajství ČT v rukách skupinky renegádů. Jediným řešením je privatizace Kavčích hor, trpělivost dochází už i poslancům parlamentu

RAD PODPISU JDE O NAROD A NASI ZEM

#395 JEN SLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-05-01 12:14

O ČEM MEDIA MLČÍ 

odkaz-Irská poslankyně: Obama je válečný zločinec.

odkaz-Sahra Wagenknecht: "Kde to žijete, paní Merkelová"

DŮLEŽITÝ ODKAZ CO USA ZAMÝŠLÍ NA  ČESKO-Místem války Evropa ?


Nepřihlášený uživatel

#396

2015-05-01 13:04

Výzva Občanům , Rodinám !

Víme že máte starosti běžného dne , možná jste v zajetí svých starostí tak , že nesledujete televizi,nečtete noviny ,ba ani nesledujete internetové zpravodajství . Možná že nechcete slyšet špatné zprávy , protože jich slyšíte moc . Ale prosíme Vás o chvilku Vašeho času .Jde o Vaše děti , vnoučata , o Vaši krev , Vaši budoucnost.Problém se jmenuje Novela branného zákona , a to , co se za ní ve skutečnosti skrývá .

ODKAZ-Výzva Občanům , Rodinám !


Nepřihlášený uživatel

#397

2015-05-01 13:26

V Kyjevě budou pochodovat fašisté a budou požadovat další krveprolití na východě Ukrajiny

Skoro před rokem USA prohlásily, že její instruktoři budou na Ukrajině cvičit příslušníky Národní gardy, která neskrývá své sympatie vůči fašismu. Proč zrovna vláda Spojených států chce vojensky cvičit ukrajinskou Národní gardu? Odpověď je jednoduchá. Národní garda je složená z lidí, kteří cítí fanatickou nenávist vůči všemu, co se jim zdá být proruské či ruské. Regulérní ukrajinská armáda není pro kyjevskou a americkou vládu „spolehlivá“. Není se čemu divit. Mnoho vojáků ukrajinské armády nechce vraždit své civilní obyvatelstvo v rámci „protiteroristické operace“. Desítky vojáků ukrajinské armády proto zběhly k povstalcům anebo žádají o azyl v Ruské federaci.

ODKAZ-Americká vláda potřebuje ukrajinský konflikt ještě více vygradovat, neboť válka v Evropě by jí ekonomicky velmi prospěla. Dluhy USA by se smazávaly a s každou poválečnou zakázkou by se její ekonomika zvedala.


Nepřihlášený uživatel

#399

2015-05-01 18:08

JE TO VENKU LIDI POKUT VAS ZAJIMA CO JE FAKTEM O CO SE SNAZI USA 

ODKAZ-Nikolaj Starikov: Jediné, o co jde Západu, je svrhnout Putina a podmanit si Rusko

AMERIČAN MLUVI KE SVETU-ODKAZ-V USA projednávají nejdůležitější zákon o nasazení armády


Nepřihlášený uživatel

#400

2015-05-01 19:48

At nám dají američani pokoj, nežiji v americe ale v evropě v ČR.



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...