Vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira


Nepřihlášený uživatel

#451 MUŽE ZAJIMAT

2015-06-09 17:48

Putin se setká s papežem – stane se opět Mužem roku? USA jsou jen světovým policajtem, plnícím příkazy, Kennedy to věděl

Před dvěma léty byl na spadnutí světový válečný konflikt, když byly USA rozhodnuty zaútočit na Sýrii kvůli „použití“ chemických zbraní Basharem Asadem a Izrael volal po útoku denně. Přidala se i VB, kde ovšem návrh Davida Camerona nedostal podporu od britské vlády. Západ a Rusko intenzivně jednaly a Bílý dům už byl téměř v plné polní. V té době se papež sešel s Putinem (zde) a v situaci nastal zvrat – v syrské otázce bylo přijato řešení, jaké navrhl Putin, a to postupná likvidace syrských chemických zbraní za pomoci Ruska. Obama i Izrael museli sklopit uši a vítězem se stal Putin. Papež mu poděkoval osobním dopisem, svět Putina oslavoval a americký časopis Forbes jej označil za Muže roku.

Už tehdy jsme se mohli ptát, kdo ve skutečnosti zastavil hrozbu války a proč USA ustoupily ,za což je Izrael nešetřil v kritice. Zajímavý je v tom pohled izraelského ministra z března 2014, cituji z článku: Izraelský ministr ve svém projevu opakovaně zmiňoval slabost americké zahraniční politiky: Slyším nespokojené hlasy, lidé jsou zklamaní posilováním Číny a oslabováním USA. Podívejte, co se děje na Ukrajině, kde USA prokazují, bohužel, slabost.” Nečinnost USA a schovávání se doma, se podle něj obrátí proti Spojeným státům a ohrozí jejich vlastní bezpečnost, ”Nikdo není schopen nahradit USA coby globálního policistu. Doufám, že USA přijdou k rozumu. Pokud ne, změní to světový pořádek a mezi těmi, koho to dostihne, budou i USA.” (více)

ODKAZ-Putin se setká s papežem – stane se opět Mužem roku? USA jsou jen světovým policajtem, plnícím příkazy, Kennedy to věděl


Nepřihlášený uživatel

#452 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-06-09 18:09

Otázka na závěr: Je hromadný úprk Ukrajinců před vojenskou povinností, kterou jim diktuje Kyjev, důvodem, proč čeští politici připravují zákon, podle něhož bychom museli jít na Donbas umírat my?

Pepi

#453 Nechutné

2015-06-11 05:50

Včera při svém programu měl Jan Kraus tohoto lumpa z USA. Bylo to až nechutné, jak mu lezl do zadele. Jak z něj dělal pomalu zachránce naší země.


Nepřihlášený uživatel

#454 Ondráši, Ondráši

2015-06-11 08:21

Ondráši Ondráši

lžeš jako když tiskne,

až se ti z huby práší,

Zeman ti jednu liskne.

 

Ondráši v tom šapitó

máš pořádně nablito.

Budoucnost růžově si nemaluj,

sbal šapitó a upaluj.

Upaluj, co ti síly stačí,

lidi na tebe se mračí.

 

Ondráši Ondráši,

ať už jsi pryč za mořem,

tady tě všichni nesnáší,

už tě nechce tahle zem.

 

Ondráši v tom šapitó

máš pořádně nablito.

Zmiz a už se nevracej!

Už nám tady nezvracej.

Nechcem slyšet tvoje rady

z americké ambasády.


Nepřihlášený uživatel

#455

2015-06-14 19:12

Takovouhle petici podepíšu kdykoli! Vyhostil bych ještě Schwarzenberka, Kalouska, Dobeše, Drábka a všechny asociály. Dále ty, kdo nerespektují prezidenta vyšlého z referenda. Tajtrlíka a performera Kohouta tady taky nijak nutně nepotřebujem. Putna je mi putna. Zelený mozek generála Pavla by mi taky nechyběl.....mám pokračovat? ;)


Nepřihlášený uživatel

#456

2015-06-14 19:58

Nesouhlasim s politikou USA.

Nepřihlášený uživatel

#457

2015-06-14 20:00

JSME ČESKO ,ČEŠI CO MÁ NÁM KECAT DO NAŠICH VĚCÍ. AŤ JDE ODKUD PŘIŠEL.
Ivanhoe66

#458

2015-06-14 20:20

To co si dovoluje americký velvyslanec vzniká ztoho že se bratřičkuje s pražskou kavárnou a tudiž si myslí že si může dovolit vše ale pozor je na omylu,jeho soukromý život at nezatahuje do vnitřních záležitosti tohoto státu,po to všem co tady provádí kdyby se dělo na uzemí spojených státu,byl by ihned propuštěn,nebude nikdo narušovat suverenitu České republiky ani ne za asistence zkurvených buzíků z pražské kavárny!


Nepřihlášený uživatel

#459

2015-06-14 20:31

OBČANÉ.Nenechme si vpustit do naší krásné vlasti kdejakou pakáž, už tu máme problémů až až s těma našima je to málo? Lidé vzpamatujte se a podepisujte tuto petici, nenechme si zničit přistěhovalci to co si léta budujeme, Vláda na to kašle ale na všem je náš pot a krev, začněme něco dělat už nezbývá moc času, Máme děti a víme jak s nimi zachází, musíme je ochránit, přátelé držme při sobě, je třeba je vyhnat dokud je čas a ty co je sem táhnou s nimi.Když vidím ty děcka bez hlaviček je to k pláči.      VELVYSLANCE HNÁT  BIČEM AŽ ZA HRANICE NAŠÍ REPUBLIKY, TADY NEMÁ CO POROUČET, TADY JSME DOMA MY A KECAT NÁM DO TOHO NEBUDE


Nepřihlášený uživatel

#460

2015-06-14 20:32

Tady by Američani neměli vůbec kecat do naši státnosti a už vůbec kecat a vyvolávat nevoli vůči prezidentovi. Kdyby jim tak do toho někdo kecal taky by se jim to nelíbilo. Já tvrdím od samého začátku(možná že jsem to již interpretoval) že z Ameriky ještě nic dobrého nepřišlo.

Nepřihlášený uživatel

#461 Koment

2015-06-14 21:09

Je smutne ze si ho nase vlada neumi vyhodit sama. Vsude asi maji tito ,,velvyslanci,, USA dost mistnich kolaborantu. Presto to meli zkusit, aby s nami nezachazeli jak s hadrem.


Nepřihlášený uživatel

#462

2015-06-14 22:28

Co dodat je to hajzl.

Nepřihlášený uživatel

#463

2015-06-15 05:02

Vypráskat předem ale vyválet v dehtu a v peří

Nepřihlášený uživatel

#464

2015-06-15 05:17

Pryč sním plete se do věcí do kterých mu vůbec nic není, a blbne hlavu naší mládeži a některým našim občanům bez selského uvažování.

Nepřihlášený uživatel

#465

2015-06-15 05:39

JE VELMI SMUTNOU REALITOU CO SI ZÁSTUPCI ŘÍŠE ZLA DOVOLUJÍ KE SVRCHOVANOSTI SPRÁVY VĚCÍ OBČANŮ SVRCHOVANÉHO STÁTU - ČR. CHOVAJÍ SE JAKO PROTEKTOŘI A PREZIDENTA ČR POVAŽUJÍ ZA SVÉHO PODŘÍZENÉHO. TAKOVÝ VELVYSLANEC NENÍ V ČR VÍTÁN. SOUHLASÍM S TÍM BY BYL VLÁDOU USA NA ZÁKLADĚ SKUTKŮ OKAMŽITĚ ODVOLÁN PRO NEPŘÍPUSTNÉ VMĚŠOVÁNÍ A OVLIVŇOVÁNÍ ROZHODOVACÍCH PROCESŮ V ČR. JEN DOKAZUJÍ, ŽE DEMOKRACIE JIM NIC NEŘÍKÁ. JSOU SKUTEČNÁMI NOSITELI A APLIKÁTORY DUCHA ODPORU K ZÁKONŮM BOŽÍM. ZNEVÁŽILI HODNOTY POJMU DEMOKRACIE NA "PSEUDODEMOKRACII" SE VŠEMI NEGATIVY Z TÉTO APLIKACE PLYNOUCÍMI.

Nepřihlášený uživatel

#466

2015-06-15 06:28

Prestala jsem mit duveru ke vsemu co je americke:-(.

Nepřihlášený uživatel

#467

2015-06-15 07:01

Kdyby takto zasahoval náš vekvyslanec ve státech tak už by byl doma. Co si ti amíci dovolujou po celém světě je neskutečný.

Nepřihlášený uživatel

#468

2015-06-15 07:23

Andrew Schapiro, je to typický Američan, ktorý je zvyknutý starať sa do vnútorných záležitostí iných štátov. Voči pánovi prezidentovi Zemanovi nemá právo sa tak nekorektne správať.

Američania by chceli žiť na úkor celého sveta.

NEDOVOLĺME AMERIČANOM ROZŤAHOVAŤ SA V EURÓPE, NECH ODÍDU DOMOV VŠETCI AMERIČANIA! SÚ TO PARAZITY!

ČESKOSLOVENSKO BOLO ROZDELENÉ NEZÁKONNE, CÍTIM SA STÁLE ČECHOSLOVENKOU A PRETO MÁM PRÁVO SA K VYHOSTENIU PANA ANDREWA SCHAPIRA Z ČESKEJ REPUBLIKY VYJADRiŤ.  


Nepřihlášený uživatel

#469

2015-06-15 08:38

Organizování Majdanu v Praze a v Brně bylo nezpochybnitelně a operativně plánováno a řízeno českými neziskovými organizacemi s vazbami na americké velvyslanectví. Operace nadále pokračuje útokem na prezidenta republiky. Chtějí jej odstranit podobně jako prezidenta Ukrajiny. Miloš Zeman je poslední překážkou před vyvoláním totální války s Ruskem. Miloš Zeman totiž slouží dosud jako výmluva dalším váhajícím evropským politikům, že dosud nepodpořili dodávky zbraňových systémů a operačně-taktických nukleárních raket ukrajinské armádě pro obranu před údajnou ruskou plošnou invazí. 


Nepřihlášený uživatel

#470

2015-06-15 10:03

Je nestoudné že USA drží lidi jako je tento člověk který se snaží rozeštvat lidi ve státě kde hostuje!

Nepřihlášený uživatel

#471

2015-06-15 16:29

at tahne domu valecnej stvac,,,

Nepřihlášený uživatel

#472

2015-06-15 20:54

Ať ten zmetek táhne zpátky za moře, nechceme aby nám tlupa hamburgrožroutů kecala do naší politiky, nejsme žádný jejich protektorát!!


Nepřihlášený uživatel

#473

2015-06-16 15:09

TU VIDITE KDO JE AGRESOR ZE RUSKO NENI ((ALE USA ANO AGRESOR JE))

USA rozmístí v Pobaltí a Východní Evropě těžké zbraně a 5000 vojáků. Odkaz Dragounské jízdy se naplňuje. Bude v létě válka proti Rusku?

Podle článku v New York Times [1] ze dne 14. června 2015 se USA chystají rozmístit těžké zbraně v zemích Pobaltí a dalších zemích Východní Evropy. Půjde zejména o tanky, bojová vozidla a další zbraně. Rovněž zde rozmístí nejméně 5000 vojáků. Jak mnozí z nás předpokládali, březnová Dragounská jízda napříč východní a střední Evropou, operace Atlantické odhodlání, bude mít brzké pokračování. Tehdy probíhala na území Pobaltí a Polska rozsáhlá cvičení NATO a Dragounská jízda byla návratem amerických vojsk přes naše území na základny v Německu.

Žádný normální člověk nechce válku s Ruskem

Tentokrát půjde opět o zastrašování Ruska i nás. Kdo soudný by chtěl na svém výsostném území po zuby ozbrojenou cizí armádu? USA a NATO chce, podle slov bývalého velitele NATO Jamese G. Stavridise, rozmístěním dalších zbraní v Evropě varovat Rusko před útokem na Pobaltí a další země, ke kterému se Rusko nikdy nechystalo. Čeká se na formální souhlas amerického prezidenta Obamy a ministra obrany USA Ashtona Cartera.

ODKAZ-USA rozmístí v Pobaltí a Východní Evropě těžké zbraně a 5000 vojáků. Odkaz Dragounské jízdy se naplňuje. Bude v létě válka proti Rusku?


Nepřihlášený uživatel

#474 JASNY AGRESOR JE ZAPAD!!!RUSKO NE

2015-06-16 15:29

Američané podepisují petici k jadernému útoku na Rusko

potvrzuje to, co ukázaly výsledky amerického Centra pro výzkum Pew Research Center. Její specialisté provedly průzkum v osmi zemích NATO: USA, Kanadě, Velké Británii, Španělsku, Německu, Francii, Itálii a Polsku a ptali se občanů, zda jsou pro užití vojenské síly v případě ruského útoku na spojence NATO.

Ukázalo se, že pouze ve dvou zemích, ve Spojených státech a v Kanadě, je „pro“ více než polovina respondentů – 56 a 53%. V Německu hlasovalo 58% respondentů „proti“, ve Francii to bylo 53% a v Itálii 51%. V Polsku bylo 48% respondentů ve prospěch vojenského konfliktu s Ruskem, zatímco 38% bylo proti.

Pokud jde o Polsko, kam se právě přemísťují vojska NATO (viz článek), byl zdrženlivým postojem Evropanů velmi pobouřen místopředseda vlády a ministr národní obrany Tomasz Semonyak , kterému se v novinářské hantýrce v Polsku říká šéf „oddělení války“ (zdroj).

odkaz-Američané podepisují petici k jadernému útoku na Rusko


Nepřihlášený uživatel

#475 JAK NACISTE S UKRAJINY ZABIJI NASE VOJAKY

2015-06-16 15:43

Video: Hrob Ivo Stejskala, českého dobrovolníka na straně povstalců, který padl v boji s ukrajinskými fašisty

Ivo Stejskal, učitel z Brna, který vloni odjel na Donbas a přidal se na stranu povstalců, byl zavražděn ukrajinskou tajnou službou [1]. Podle jiných zpráv a TV Nova však Ivo Stejskal zahynul v přímém boji s ukrajinskou armádou [2]. Video, které se teď objevilo na YouTube, ukazuje jeho hrob na úbočí slavné a památné mohyly Savur v Donbasu [2], spolu s dalšími hroby padlých hrdinů v boji proti ukrajinským fašistickým oddílům. Ve videu Jurije Kotěnka vidíme jednoduché sypané hroby s pravoslavnými kříži. Je nepochybné, že jednoho dne se Ivo Stejskal dočká nejvyšších státních vyznamenání České republiky za protifašistický boj na Ukrajině, za statečnost a chrabrost, ale na to si ještě budeme muset chvíli počkat, než dojde k pádu loutkového režimu, nejen v ČR, ale v celé tzv. západní Evropě reprezentované Bruselem.

ODKAZ-Hrob Ivo Stejskala, českého dobrovolníka na straně povstalců, který padl v boji s ukrajinskými fašisty




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...