Vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira


Nepřihlášený uživatel

#401 Re:

2015-05-01 19:49

#3: -  

 Myslím si zase já, že tvá odpúověď je buranská. Pochlub se svým dosaženým vzděláním:


Nepřihlášený uživatel

#402

2015-05-02 10:54

Jsem pro vyhoštění všech, kteří dolary podplácejí rozvratnou činost v našem státě, vyvolávají nenávist, separaci lidí a připravují tak lidi na válku
haw

#403

2015-05-02 15:33

Všichni jste imbecilové.. ale tak lepší se vyřádit tady, že soudruzi :)

RAD PODPISU JDE O NAROD A NASI ZEM

#404 JEN SLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-05-03 13:59

V Rusku jsou prý horliví patrioti stále nedočkaví po vítězství, ale prezident Putin zachovává chladnou hlavu.

Navzdory zájmu nadšenců o boje u Doněcku či Debalceva se podle něj o válce rozhodne v pracovnách v Moskvě, Bruselu a Berlíně. Vojenské akce jsou pouhou podmnožinou politického sporu a jejich eskalace projevem neschopnosti najít řešení.

„Jejím účelem je vytvořit nové podmínky, ve kterých je kompromis možný, nebo ukázat, že není žádného potřeba, neboť jedna strana konfliktu zmizela. Když je čas kompromisu, když boje skončí a jednotky se vrátí do kasáren a generálové začnou psát své paměti a připravovat se na další válku, pak je výsledek konfrontace určován politiky a diplomaty u jednacího stolu,“ upozorňuje analytik v textu, který v češtině přinesl server Protiproud.cz.

Klíčovými stranami sporu jsou podle něj Moskva a Washington. Mohla jí být i Evropská unie, kdyby se ale prý vloni zcela nepodřídila USA. „V důsledku toho stojí Evropa na pokraji děsivého vnitřního otřesu. V nadcházejících letech je dosti pravděpodobné, že ji stihne stejný osud jako Ukrajinu, jen s větším povykem, větším krveprolitím a menší šancí, že se věci zklidní rychle – jinými slovy, že se někdo objeví a dá věci do pořádku,“ píše Iščenko. Je prý otázkou, zda EU zůstane nástrojem USA nebo se posune blíže Rusku. V prvním případě je prý její kolaps téměř nevyhnutelný.

USA se podle něj staly hegemonem, který zcela otevřeně „plundroval“ některé země, aby si zajistil vlastní hospodářský blahobyt. Nyní Rusko tuto hegemonii zpochybnilo. Za těchto okolností USA coby „obhájce“ světové hegemonie mohou jen ztratit.

Kompromis se prý zdá čím dál méně pravděpodobný a bojovat se bude muset až do konečného vítězství. Cokoliv mezitím bude pouze příměří sloužící k taktickému manévrování.

Podle analytika se vztahy mezi oběma velmocemi po ukrajinských událostech na začátku roku 2014 dostaly do takové podoby, která by v době před jadernými zbraněmi, jež přece jen mají odstrašující efekt, znamenala okamžité vyhlášení války.

Pro Vladimira Putina je však podle něj výhodnější mír. Jako šikovnější stratég totiž dokáže ledacos získat i pouhým vyjednáváním, bez enormních nákladů na vedení války. Ani Washington však podle Iščenka není řízen idioty a kompetentní lidé situaci rozumějí.

„Navíc také chápou, že Rusko nemá v plánu je zničit a je skutečně připraveno spolupracovat s nimi jako rovný s rovným. Jenže kvůli politické a socioekonomické situaci uvnitř vlastní země je pro ně taková spolupráce nepřijatelná,“ objasňuje. Navíc si prý politická elita posledních desetiletí zvykla na postavení výjimečné země, rozhodující o všem, a nechce se ho vzdát.

Spojené státy podle něj v posledním roce selhaly i takticky, když si nedokázaly sehnat větší množství spojenců, zatímco Rusko se opevnilo v BRICS i v Africe a Jižní Americe. Má tak na své straně většinu světové ekonomiky i silnější surovinovou základnu.

To, co udělal Washington na Ukrajině, není prý nic jiného než stará dobrá taktika „spálené země“, kterou protivník následně bude muset vybudovat. A je prý zcela reálné, že tento požár bude postupovat dál do Evropy.

Jenže i Putin bude mít své důvody, proč se pustit do války v Evropě. Především poté, až bude jeho režim ohrožen nestabilitou. Proto je prý velmi pravděpodobné, že ke skutečné válce v Evropě nakonec dojde.

ODKAZ-Z Evropy se prý stane jedna velká Ukrajina. Zde jsou důvody, proč neodvratně míříme k velké kruté válce

ODKAZ-Válka v Evropě je asi nevyhnutelná: Ukrajina mezi benzínem a hasičákem. Co Putin chce? Amerika potřebuje rozpoutat válku. Mír totiž znamená pro Rusko vítězství. Je ještě naděje?

ODKAZ-Chartista píše ruskému velvyslanci: Zbraně s hákovými kříži opět proti vám. Mrtví by prezidenta Zemana v jeho cestě do Moskvy podpořili. Společně musíme zabránit další válce


Nepřihlášený uživatel

#405

2015-05-03 16:21

TAK JAK TO VYPADA ZE RUSKO CHCE VSUDE MIR TIM VYHRAJE NAD USA TEROREM KERY CHCE TEROR A VALKY V ZEMICH EVROPY TIM SE UKAZUJE ZE USA JE AGRESOR

ODKAZ-Nesvatá aliance nenávisti: Hitler – Polsko – Amerika. Proč má být Rusko zničeno? Svět se přepóloval. Bolševici se přestěhovali do Washingtonu. Lavrov: „Promiňte, že jsme obklíčeni“


Nepřihlášený uživatel

#406

2015-05-03 17:45

Václav Klaus: Konflikt mezi Ruskem a Západem je umělý. Ukrajinská krize je řízena zvnějšku. Kyjevské elity sázejí na útlak vlastních občanů a čekají na pomoc. Nepřijde. Rozpad Západu?

ODKAZ-Václav Klaus: Konflikt mezi Ruskem a Západem je umělý. Ukrajinská krize je řízena zvnějšku. Kyjevské elity sázejí na útlak vlastních občanů a čekají na pomoc. Nepřijde. Rozpad Západu?


Nepřihlášený uživatel

#407

2015-05-03 17:51

Českoslovenští vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO. Vzkaz vládě: „S námi vorat nebudete!“

ODKAZ-Českoslovenští vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO. Vzkaz vládě: „S námi vorat nebudete!“


Nepřihlášený uživatel

#408

2015-05-03 18:06

MAREK OBRTEL: HLUBOCE SE STYDÍM ZA ZLOČINECKOU ORGANIZACI, JAKOU JE NATO.

ODKAZ-MAREK OBRTEL: HLUBOCE SE STYDÍM ZA ZLOČINECKOU ORGANIZACI, JAKOU JE NATO.


Nepřihlášený uživatel

#409 Re: Re:

2015-05-03 19:05

#23: - Re:  

  Náš velvyslanec v USA by tedy měl rovněž něco důrazně říct Obamovi, co si o něm myslí značná čás Američanů? Dovedu si představit, co by se asi pak dělo.

RAD PODPISU JDE O NAROD A NASI ZEM

#410

2015-05-04 10:44

PREJ SE ČEŠI BOJI OSVOBODITELU MY NEVIDIME DUVODY PROC SE BAT A ZA DRUHE NAŠE ARMADA NEPATRI DO NATO NEMAJTO V PRISAHACH TAK PROC LZETE LIDEM ZKU..... NOVINKY.CZ.SHIT SPIS SE MUSIME OBAVAT UKRAJNSKYCH NACISTU S ISIS USA CO SOU NA UKRAJINE!!!!!KDYZ TAM ZABIJI DETI,ZENY,RODINY SAK PROTI NIM TAM FURT STRILEJ NE PROTI RUSUM RUSKO SE DRZI U SVE HRANICE MY NESMIME DOPUSTIT ABY TY VRAHOVE CIVILISTU SE NACPALY DO ČR!!!!!PLUS DO RUSKA UTIKAJI UKRAJISTI CIVILISTE POD OCHRANU MEDVEDA!!!AT JE NA ZEMI MIR A KLID NENECHME TIRANA S USA ROSPOUTAT VALKU V JEJICH ZAJMU!!!NA NASEM KONTINETU!!!!

TU MAS DUKAZ HO..... CO NAM CPOU ZA LZI-ODKAZ-(PROAMERICKA PROPAGANDA HNUS)Češi mají obavy z Ruska, obraz Putina se blíží Stalinovi


Nepřihlášený uživatel

#411

2015-05-04 18:26

OD A DO Z JAK TO BUDE S ČR 

DULEŽITÉ DOPORUČUJU ČIST CELE ČLANKY TAM MATE AJ PRESNE KDY ZACNE KONFLIKT (ZAŘÍ A ŘIJEN)!!!ZASTAVME TO VSE!!!

Andrej Babiš je prototypem politika NWO, tedy korporátní magnát s politickou neomezenou mocí

 

A kdo je nyní favoritem? Zmíněný Westinghouse, protože kvůli Ukrajině nemá Atomstrojexport moc šancí, z politického hlediska, ale Zeman toto odmítá a chce, aby ruské firmy nebyly v tendru diskriminovány. Tenhle schizofrenní stav je pro Američany nebezpečný. Efekt „Ukrajina“, který dočasně izoloval Rusko od EU, nebude trvat věčně. Evropské země brblají, že sankce na Rusko nic neřeší, naopak poškozují země EU a že je třeba je „přehodnotit“. V diplomatické mluvě to znamená: „Sankce je třeba zrušit!“. Putin to ví, proto se usmívá. Ví to i Zeman, proto hýří úsměvy, jezdí do Číny, setkává se s ruskými podnikateli a láká je, aby investovali v Česku. Vědí to ale i havlisté a mediální fronta v Česku, která z toho skřípe zubama. A proto je třeba Zemana odstranit.Američané chtějí dostavět Temelín a chtějí odsunout Zemana. Pravdoláskovci a mediální fronta chce také Zemana pryč. A Babiš chce na Hrad, chce kandidovat na prezidenta, ale potřebuje pomoc havlistů. Takže Babišova média namíří americké mediální rakety (ala Nečas) na Zemana, aby ho zdiskreditovaly, oslabily a tím umetly cestu Babišovi jako spasitelovi. Babiš ale ví, že potřebuje podporu z americké strany. Bez ní nemůže být akceptován na západě jako prezident, kde na něho koukají, ehm, jak to říct slušně, no prostě jako na oligarchu. Co dostanou Američané za pomoc a za podporu Babišovi od Babiše na oplátku? Dostavbu Temelína! Ruka ruku myje!

ODKAZ-Konkrétní přípravy na válku pro WK chod III

ODKAZ-USA a EU chystajú novú Svetovú vojnu?USA chystají převrat v Česku, chtějí se zbavit prezidenta Miloše Zemana.

RAD PODPISU JDE O NAROD A NASI ZEM

#412 JEN SLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-05-05 07:34

PRESNER JAK JA SEM PSAL!!!!! 

ŠAK TADY MATE JAK JE TO SKUTECNE AJI NA UKRAJINE 

odkaz-peklo na zemi 2015 Naciste v Ukrajine,vojnový štváči s USA


Nepřihlášený uživatel

#413 JEN SLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-05-05 10:46

USA JAKO VZDY SE DO NAS SE..... AZ JE TO HNUS ZKU..... Schapira!!!!! A MIROVEJ PREZIDENT JE PUTIN A NE POROSENKO CO NECHAVA V UKRAJINE ZABIJET LIDI NACISTAMA A ISIS CAI S USA 

ODKAZ-Zeman: Putin může být spojencem v boji s islamisty, sankce nefungují

Tak jak lže Ukrajinská vláda těmto "vojákům",tak lžou evropská a česká média lidem v EU.Tito žoldáci jsou koupení vojáci,kteří bojují za peníze.Jsou ve válce s někým a bojují proti těm,na koho plátci ukážou.Měl bych pro ně jednu radu.Pokud nemáte co jíct,dejte se na stranu Ruska a bojujte proti těm co vás podvedli.Rusko jako jedniná země na světě poslala v tomto boji humanitárni pomoc.EU totálně zklamala a na celou Ukrajinu se vys.ala.Ukrajinci,pamatujte,že tak jak se k vám zachovala EU,tak se zachová opět,pokud do ní vstoupíte.Porošenko je loutka USAa bohužel taky na vás S.... EU je totalitní seskupení bohatých,které chce jen rozkrást na Ukrajině to co jde.Půda,průmysl,lesy.U nás v ČR je již rozkradeno.A když jsem včera slyšel Ramundsena tak se mi chtělo blejt.To byly kecy,akorát přilívat olej do ohně.Jen ať útočné seskupení jménem NATO pokračuje tak dále až se Rusko nas..... a pošle jednu dávku do Bruselu.Sice to odsereme všichni,ale viník je již nyní znám-EU,NAto.

ODKAZ-Vojáci ukrajinské Národní gardy byli podvedeni svým velením

JE NA NAS TAKY TO SAMI UDELAT NENECHME SE HNAT DO NECEHO CO VYVOLALA USA

ODKAZ-Ukrajinci hromadně pálí své povolávací rozkazy


Nepřihlášený uživatel

#414

2015-05-06 14:32

TO UŽ JE PŘILIŠ CO SI USA DOVOLUJE A ZATAHUJE NAS DO SVEHO KONFLIKTU TADY VIDITE JAK NAS OHROZUJE USA 

Americké dobrodružství na Ukrajině se brzy bude týkat i českých vojáků „vyrobených“ z povinných odvodů, které se v Česku horečně připravují, včetně mediální propagandy na podporu války na Ukrajině

Ukrajinští nacionalisté jsou velmi znepokojeni současnou kyjevskou vládou a prezidentem Porošenkem. A dávají velmi silně najevo svůj hněv. V Kyjevě se odehrálo mnoho demonstrací, které vyprovokovaly složky Pravého sektoru. Bohužel o těchto demonstracích nás mnohá média neinformovala. A Spojené státy vědí o nespokojenosti nacionalistických sil na Ukrajině, čehož plně využijí.

Není tajemstvím, že USA by nejraději zcela ovládly politicko-ekonomickou oblast na Ukrajině. Petro Porošenko s největší pravděpodobností neposlouchá Washington tak, jako premiér Jaceňuk. USA se budou chtít zbavit jak Petra Porošenka, tak i ostatních členů vlády, kteří jsou „neposlušní“ vůči Washingtonu a dosadí tam politiky, výlučně loajální vládě USA.

A ukrajinští nacionalisté, které vycvičí vojáci 173. výsadkové brigády ozbrojených sil USA, zanedlouho svrhnou prezidenta Porošenka a s ním i ukrajinskou vládu. Američané mají dost pádných důvodů k odstranění aktuální kyjevské vlády. A v Kyjevě opět poteče krev. Evropa se bude opětovně třást před strachem z války (samozřejmě mimo Polska, neboť Donald Tusk prohlásil, že nepreferuje mírovou cestu Ukrajiny) a USA opět budou o něco blíže ke splnění svých politicko-ekonomických cílů na Ukrajině.

Nevěříte? Počkejte pár měsíců…

ODKAZ-Mocenský rozkol na Ukrajině kvůli válce s Ruskem hrozí přerůst v nový Majdan


Nepřihlášený uživatel

#416

2015-05-10 09:41

DULEŽITÉÉ

BOJ PROTI NEVIDITELNEMU NEPRITELI UKRAJINA LEŽ LŽÍ 2015

Uz aji ŠPANĚLÉ A CIZINCI NASLI PRAVDU KDE LEŽI VŠICHNI SE PŘIDÁVAJ NA STRANU RUSKA A TY CO SOU ŽOLDACI SOU ZABITI A UKRAJINCI POUŠTENI DOMU NA YOUTUBE SOU VIDEA TYCH NOVORUSU A NA UKRAJINE NENI ANI JEDEN RUSKY VOJAK STRILEJI CIVILISTY :-( A TOMU RIKAJ RUSKY VOJACI RODINY S DETMA :-( A NEBO UKRAJINSTI VOJACI SOU POVAZOVANI ZA RUSKY ABY TO VYPADALO ZE RUSKO UKUPUJE UKRAJINU VSE NA YOUTUBE JEN DOBRE HLEDAT!!!!


Anonymous

#417 Re

2015-05-10 17:44


Nepřihlášený uživatel

#418 STOP USA!

2015-05-10 21:26

Občané USA žido-bankeři podporovali Německo aby rozpoutalo válku.Na uzemí USA se nevalčilo,civilisté nesnašeli utrapy války,to že přišli osvobodit čast Evropy byl jen politicky tah a ne vlastencké nasazení ktere do toho dali vojáci Rudé armády,bez nich bysme dnes neexistovali. A tak stejně se nyní snaží krachující USA rozpoutat rozdmýcháváním protiruských nálad další konflikt v Evropě, na kterém se napakuje.

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#419 USA TU NEMA CO DELAT ANI ZAKLADNY V CR

2015-05-11 14:54

NO USA CHCE ZAS UTOČIT NA ČINU KDYZ TO NEVYSLO S RUSKEM!!!!A PLUS NAM DO EVROPY NASADIT ISIS CO DOJEDOU S IMIGRANTAMA!!!

ODKAZ-Ruská FSB: Islámský stát je projektem Obamovo tajné bezpečnostní protiteroristické komise, která se prezidentovi vymkla z podkontroly!


Nepřihlášený uživatel

#420 Re: Re:

2015-05-15 08:44

#351: - Re:  

 S tím souhlasím. Já si v dnešní době připadám, jakoby jsme byli v protektorátu Ameriky. Lidé jsou buď flegmatici a je jim to jedno že jejich květný jazyk przní hloupými amerikanismyv, jsou dušeni pod přívalem tupé americké podkultury, pomalu všechny nápisy v angličtině, v rádiích nehrajou české písničky, nebo jsou anglofilové a vyhovuje jim to. Já za to nemůžu, ale mně se ta angličtina protiví už od malička. A v dnešní době je ta angličtina rozšířená jako nějaká epidemie. Když je v televizi nějaký pořad, tak tam hrajou samé anglické písničky. No já trpím jak pes. My češi jakožto slovanský národ bysme měli poslouchat také i ruské nebo chorvatské písničky. Rusové nebo i chorvati jsou našimi bratry ať se to českému anglofilnímu národu líbí nebo ne. A když my češi rádi jezdíme do Chorvatska tak proč neposloucháme také jejich hudbu? Taky mají české písničky. Mně i mému kamarádovi se líbí chorvatské písničky. Ale my jsme anglofilní národ (kromě mě, já nejsem v žádném případě anglofil) a my pořád posloucháme samé anglické písničky. Chtěl bych vzkázat něco českému národu: národe styď se za to že zapomínáš na to kdo jsou tvoji slovanští bratři. Styď se za svou anglofilii.


Nepřihlášený uživatel

#421 Re: Re: Re:

2015-05-15 08:48

#353: - Re: Re:  

 Nikdo netvrdí, že se musíme nutně zadrátovat, to jsou slova vás hlupáků, kterých mozek nedokáže na problém nahlédnout z větší hloubky a vidí svět jen černě nebo bíle. Při té vší globalizaci je o to důležitější vážit si svých tradic a hodnot a nenechat je rozmělnit pod náporem cizích elementů, zvláště rozpínavé anglické kultury, která světu přinesla jen konzum, mravní degeneraci a všeobecnou otupělost.


Nepřihlášený uživatel

#422

2015-05-15 10:28

sem fakt rad, ze Vas hlupaku je tak malo


Nepřihlášený uživatel

#423 Re: Re:

2015-05-15 10:33

#401: - Re:  

 ??? dle me ma vyucni list vetsi hodnotu nez titul z vysoky skoly, takze by me vazne zajimalo, to fakt soudis lidi dle skoly ?

Eva helms

#424 Re: Re: Výzva - nenechme USA více zasahovat do naší demokracie!

2015-05-16 08:05

#378: - Re: Výzva - nenechme USA více zasahovat do naší demokracie! 

 Co to pisete za blbosti? Vzdyt s vas tahne rusofobni nenavist na dalku!Rozlisujete vubec mezi byvalym CCCP a dnesnim RF,nebo dokonce snad mezi clenem KSCM a normalnim obcanem patriotem,ktery oproti Vam, nema naladu lezt nekomu do zadele,byt by to mel byt vami kolaboranty,tak opevovany American?Ta vase priblbla propaganda a vecne postvavani proti jedne z parlamentnich stran,kterou bezesporu KSCM je,je natolik unavujici,ze temer nikoho nezajima!Ja oproti Vam, na Zapade jiz leta ziji a mohu Vas ujistit,ze i na tom Zapade jsou obcane jineho politickeho smysleni zastoupeni komunistickymi stranami,jenom maji jiny nazev,napriklad v BRD jsou to Die Linke.Rusko skutecne muze byt partnerem ale take nemusi,az Rusa prestane to vecne postvavani a sankciovani bavit,tak se muze stat,ze si neuvarite na plynovem sporaku ani kavu.Docela bych uvitala,kdyby se prispevovatele  pod svymi diskuznimi prispevky naucili opet podepisovat.A panu Schapirovi skutecne neprislusi,aby strkal svuj dlouhy nos do zalezitosti ciziho statu!!!

Eva Helms

#425 Re:

2015-05-16 08:27

#414: -  

 Se vsim s Vami souhlasim,jenom bych dodala k osobe mensinoveho Kacuby Tuska,ze se jedna o velice nevzdelaneho prodejneho kolaboranta,ktery za svou loajalitu s okupantskou USA dostal pekne koryto v EP a presto se dodneska nebyl schopen naucit rec sveho otrokare,takze od primitiva jeho formatu se daji ocekavat jenom valecna reseni na Ukrajine.Ja osobne,bych takoveho kazdeho valecnika poslala do prvni linie!




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...