PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"


Nepřihlášený uživatel

#251

2015-09-23 18:38

V homosexuálních svazcích se najde tak 5%, kde je možné mluvit o něčem jako stabilita. Tzn. 90-95% těch, kteří jsou reálně nastaveni pro možnost sexuálního zneužívání. Tuto statistiku porovnávat s heterosexuálními svazky je na hlavu postavené. Heterosexuální svazky jsou nesrovnatelně stabilnější (i kdyby prožívaly ty největší krize) než drtivá většina těch homosexuálních. Nemluvě o pohlavních nemocech, zvláště AIDS.

Případně tato studie - Celosvětová empidemie AIDS je výrazně spojena s homosexualitou

VikingMetal

#252 Re: Re:

2015-09-23 19:21

#242: pavel.I. - Re:  

 Souhlasím


Nepřihlášený uživatel

#253

2015-09-23 21:14

jsem ZA pro tuto petice... nechápu vůbec proč se tak šiří tato nemoc - homos, musíme je zastavit. Co děti budou říkat ve škole spolužákům "mám 2taty..." nedokáže chlap dát lasku jako máma. Dětí mohou být pouze v normální rodině, jinak lépe ať děti zůstávají v dětském domě v dohledu pedagogů.

Nepřihlášený uživatel

#254

2015-09-24 06:25

Myslím si, že děti by měly vyrůstat v přirozením rodinném prostředí, které tvoří muž a žena coby rodiče. Protože pouze muž a žena jsou schopni děti přirozenou cestou zplodit. Je to nejstarší přírodní zákon a zákony Matky přírody a pokud mají vyrůstat další generace duševně a fyzicky zdravých heterosexuálních čili biologické reprodukce schopných jedinců je třeba je vychovávat v prostředí, které tuto přirozenost zajistí.

Nepřihlášený uživatel

#255 Re:

2015-09-24 09:29

#17: -  

1) Bůh není, dle vědy je nutné dokázat že něco je, čehož nejste schopen. Podle stejné logiky prosím osvětlete, kde najdu hastrmany, víly, trpajzlíky nebo nějakou dlaší pohádkovou havěť

2) netradiční sexuální chování je poměrně běžné i v přírodě, zejména u některých savců, ale i například plazy (některé druhy ještěrů mohou uvolňovat vajíčka jen ve skupině samic. Není to běžné, ale vyskytuje se (dokonce v sobě přenáší i samčí spermie - od narození, ve výsledku nepotřebují samce)

3) mořský koník kupříkladu vychovává mladé sám - samec.

4) homosexuallita není věcí výchovy, může se objevit homosexuální chování, nikoliv orientace - typicky staré Řecko kdy mladí muži často žili část života sexuálně mezi sebou.

Je to o lidech, nikoliv jejich orientaci. U každé adopce očekávám dohled po nějakou dobu, tedy možnost vše případně zastavit. Navíc jsem si procesem adopce prošel (nakonec jim to trvalo, tak jsme si pořídili druhé vlastní, chtěli jsme k vlastnímu adoptované a nakonec jsme tedy, když se ozvali že ano, odmítli že je již pozdě) a je to poměrně komplexní věc včetněpsychologického vyšetření. Pokud jsem viděl nešťastné zoufalce kteří neměli jiné cíle než dítě a páry jinak nefungovaly, nechápu proč by to nezvládli homosexuálové. Opakuji, my měli již dávno vlastní.

Shrnu to. Nemáte pravdu.


Nepřihlášený uživatel

#256

2015-09-24 11:14

Nevím ale všema těma perverzníma pochodama homosexuálové ukazují, že nejsou morálně zralí vychovávat děti.

gorwynt

#257 Re:

2015-09-24 13:27

#256: -  

 A všichni heterosexuálové, kteří děti mají, jsou morálně zralí je vychovávat?


Nepřihlášený uživatel

#258 Re:

2015-09-24 13:38

#6: -  

 Nevím ale špatný příklad dávají i heterosexuální páry a to možná ve větší míře než ty homosexuální....


Nepřihlášený uživatel

#259

2015-09-24 14:28

Chtěl bych upozornit, že homosexualita je v přírodě zakořeněna stejně jako heterosexualita. Stejně tak můžete brojit proti fertilizaci invitro, tedy proti umělému oplodnění. Tento lékařský ukon je proti přírodě. Nějaký přirozený výběr v zásadě neexistuje. Tudíž lidské plémě degeneruje. Žádný jiný živočišný druh by toto neudělal. Zamyslete se sami nad sebou. Co Vy dáváte a předáváte svým dětem za vzory a vzorce chování. Děti z rozvrácených rodin jsou na tom v zásadě nejhůř, protože nevidí žádný vzorec lásky - a dle mě je lepší když dítě vidí dva dospělé jak se k sobě s úctou chovají, dolňují se a defacto fungují jako "normální rodina". O promiskuitech, které si berete do huby to vůbec není. Ti chtějí dělat party a na děti Vám z vysoka serou :) Takže se mějte blaze a pokud chcete své děti uchránit před buznama, odstěhujte se třeba do Ruska :P


Nepřihlášený uživatel

#260

2015-09-24 18:51

Děti patří do přirozené rodiny, nikoli "alternativní".
Stanislav Pietak

Nepřihlášený uživatel

#261

2015-09-24 19:07

Naprosto nesouhlasím s tím, aby homosexuální pary měly možnost vychovávat naší budoucí generaci.

Nepřihlášený uživatel

#262

2015-09-24 19:09

Podle vysledku vyzkumu provedenemu nedavno v USA maji deti vychovavane homosexualnimi pary sklony k sexualnim utokum v predskolnich zarizeni a tez maji vice nez 75% sanci, ze se tez stanou HOMOSEXUALY. Normalni rodina
je zakaldem statu a ma slouzit k rozvoji populace a predavani kulturniho a socilaniho odkazu predku.

Nepřihlášený uživatel

#263

2015-09-24 19:34

Podpisy tehle petice jsou krasny seznam nacistu a klerofasistu a podobne podlidske pakaze. Takovi si budou rozumet s islamskymi uprchliky... mmch myslim ze homosexualove mohou vychovat dite lepe nez klasicka manzelstvi...ktera se zpulky rozvadi a na deti se v nich casto totalne sere. Signatari teto petice: stydte se
Jan Kubalcik

#264 Re:

2015-09-24 21:24

#259: -  

Pekný večer.

Nakousl jste zajímavé téma. Ano, má to souvislost. Skutečně, na dítě nemá právo nikdo - tedy ani heterosexuální pár. Umělé oplodnění by proto mělo být minimálně vyňato ze seznamu výkonů hrazených ze zdravotního pojištění. Něco podrobnějšího např. zde.

K Vašim dalším argumentům jsem se minimálně implicitně vyjádřil ve svých předchozích příspěvcích v této diskusi. Nahlédněte prosím.

S přátelským pozdravem

Jan Kubalčík


Nepřihlášený uživatel

#265

2015-09-24 21:27

Ať se jdou bodnout, rodina byla odjagživa OTEC + MATKA + DĚTI, tak nevím na co si součastní neomarxisti hrajou a co nám tady zavádí za svoje pošahaný "alternativy" který nikdy fungovat nebudou...??

Jan Kubalcik

#266 Re: Re:

2015-09-24 21:48

#255: - Re:  

Pěkný večer.

Vaše body 2 a 3 jsou irelevantní. V této debatě je důležitá lidská přirozenost - nikoli přirozenost jiných živočišných druhů. Ani bod 4 nemá žádnou váhu. Snad bych jen poznamenal, že daným konstatováním jen potvrzujete, že homosexuální chování se objevuje frekventovaněji v případě, že "přijde do módy". Uvažte prosím sám, zda společnost, která se vydá tímto směrem, činí dobře.

Tedy jen k Vašemu bodu 1, byť nevidím bezprostřední souvislost s tématem, které je zde hlavní. Rád bych nabídl Vaší pozornosti důkaz existence První příčiny prostřednictvím principu kauzality (viz např. několikadílná monografie z pera Jiřího Fuchse... ze příslušný čtvrtý díl, ale předchozí tři jsou k pochopení v zásadě nezbytné...). Následně lze dokázat, že tato existující První příčina je Dobro, Krása, Pravda, Láska... čili, i když to není důkaz existence biblického Boha, kterému věříme my křesťané, vykazuje tato dokázaná První příčina řadu vlastností, které jsou shodné s vlastnostmi zjeveného Boha (Já jsem, který jsem.) - a žádnou, která by byla se zjevením v rozporu. Přeji příjemný intelektuální zážitek.

S přátelským pozdravem

Jan Kubalčík

Jan Kubalcik

#267 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-24 21:51

#249: gorwynt - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Vážený pane,

v názoru na skupinu fotbalových fandů, o které se zmiňujete, se shodneme. Byť sám kopanou příliš nesleduji, respektuji, že jde o ušlechtilý sport a proto věřím, že tihle lidé ve skutečnosti sport rádi nemají - je to z nemalé části násilnická lůza.

Jinak jsme si, myslím, my dva už vše řekli.

Mějte se fajn.

S přátelským pozdravem

Jan Kubalčík


Nepřihlášený uživatel

#268

2015-09-25 00:08

mravního bahna je už dost, zvrácenost se snaží vydávat za normál a nabízí jedovaté ovoce...

Nepřihlášený uživatel

#269 Re: Re:

2015-09-25 07:45

#255: - Re:  

1. Tak dokažte, že Bůh není. Zatím se to nikomu nepodařilo.... Ani vědcům.

2. Netradiční sexuální chování je běžné v přírodě, ale ne mezi lidmi (pokud tedy netrpí anomálií)

3. Vy srovnáváte mořského koníka s člověkem??? 

4. Netvrdím, že je homosexualita špatná, ale rozhodně není normální. Kdyby všichni byli homosexuálové, vymřeli bychom. Normální je otec muž a matka žena, respektive, normální je otec a matka, jedině to zajistí vznik rodiny a početí dítěte - ovšem pokud tedy homosexuál nechce styk s opačným pohlavím jen kvůli početí... no vzhledem k tomu, že je homosexuál, tak mu to zřejmě bude nepříjemné a určitě to nebude z lásky.

Pro dítě je důležitá matka a otec, protože každý jim dá do vínku přirozenost typickou pro jeho pohlaví, navíc matka - mateřskou lásku a otec otcovskou lásku - tyto nemůžete srovnávat.

To, že se ustupuje homosexuálům a povoluje se jim adopce, to jen vypovídá o zvrácenosti dnešní doby. Stále se bude povolovat a povolovat, až svět nebude vědět, co je vlastně správné a co není. Jsou určité zákony, které by se zkrátka měli dodržovat pro zachování přirozenosti.

gorwynt

#270 Re:

2015-09-25 09:39

#265: -  

 Nesouhlasit můžete, ale to je tak jediné, co s tím můžete dělat.

Já zase nesouhlasím s tím, aby děti mohli vychovávat lidé s tak "slušnými" a "ušlechtilými" názory, kteří používají vybraná a hrubá slova, na jiné skupiny obyvatel (pomíjím gramatiku, která je vesměs katastrofální). Vaše děti pak budou nenávidět to, co Vy. Sdílíme tento prostor společně, nevím, proč zrovna Vy a Vám podobní máte nevyhnutelnou touhu ostatním říkat, jestli mají nebo nemají mít děti, když vlastně o Vaše děti vůbec nejde.

gorwynt

#271 Re: Re: Re:

2015-09-25 09:44

#269: - Re: Re:  

 Kdyby, kdyby..., přestaňte spekulovat. Kdyby byli všichni zabijáci, tak už tady nejsme. Kdybychom neměli policii, zavládne anarchie. Kdyby nebyl internet, nenapsal byste takové nesmysly a nikdo by na ně nereagoval. To je prostě život. V životě každý narazí na něco, co nedává smysl, a přesto se jede dál. Váš názor smysl nedává, podívejte se do zemí, kde je něco takového běžnou praxí už 20 let.

Dovolte, abych Vás seznámil s realitou: realito, toto je diskutující. Pane diskutují, to je realita.

gorwynt

#272 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-25 09:49

#267: Jan Kubalcik - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jistě. Nikdy jsem třeba nic takového neviděl u volejbalových fanoušků, na tenise, na koncertě hudební skupiny se taky nikdo nepere.

I Vám přeji mnoho zdaru.


Nepřihlášený uživatel

#273 Re: Re: Re: Re:

2015-09-25 09:53

#271: gorwynt - Re: Re: Re:  

 Myslíte, že nedává smysl rodina, kde rodiče dětí jsou otec a matka??

No jo no... svět je zvrácený...


Nepřihlášený uživatel

#274 Re: Re: Re: Re:

2015-09-25 09:59

#271: gorwynt - Re: Re: Re:  

Tady je více názorů... jaký konkrétně vám nedává smysl? A jaké další nesmysly máte konkrétně na mysli?

Vaše argumenty neberu... A s realitou se smířit nehodlám tím, že se s ní seznámím. 

gorwynt

#275 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-25 10:27

#273: - Re: Re: Re: Re:  

 Shodneme se na tom, že svět je zvrácený. Takhle to dopadá, když mají někteří, opakuji někteří, heterosexuálové děti (měl jsem připraveno asi 10 odkazů, ale systém povolí jen 3):

Syna tloukl o dlažbu, na dceru bral kuličkovou pistoli, tvrdí žalobce

Nadával dětem, bil je, družce chtěl uříznout hlavu. Hrozí mu 10 let

Matka krmila dítě moukou a vodou, to zemřelo. Od soudu dostala pět let

Mám pokračovat dál?

Řekněte mi upřímně: po homosexuálech chcete, aby neusilovali o adopce a výchovu dětí, protože by podle Vás mohly být v budoucnu nějak narušené. Ale jak zabráníte heterosexuálům, aby na dětech nepáchali násilnosti, o kterých jste si mohl přečíst? Co si z té brutální výchovy v těchto rodinách děti odnesou? Proč každého heterosexuála před tím, než se rozhodnou mít potomky, nepošlete k psychiatrovi na vyšetření? Tohle se Vám líbí? Vám taková situace přijde normální? Tohle je přece rodina s dětmi, ta Vámi opěvovaná slavná tradiční hetereosexuální super a úžasná rodina, kde dítě má otcův i matčin vzor. Tak kde je problém? Aha, no jo, on každý totiž nemusí být mentálně způsobilý k tomu vychovávat děti. Zplodit dítě dokáže každý bez špetky inteligence (což je ostatně vidět na cikánech, kteří moc rozumu nepobrali a množí se jako králíci), ale vychovat jej ve slušného a kultivovaného člověka, to už je vyšší dívčí, že? Když jsem ty články četl, chtělo se mi brečet.

Takže ještě jednou: jak zjistíte, kdo je a kdo není způsobilý vychovávat dítě? Kdo a jak zabrání tomu, aby děti nebyly rodiči týrány? Sepište petici taky proti tomu, aby se tyto případy nestávaly.

Dokud se tyto situace nevyřeší a nevyřeší se ani předcházení těmto činům, pak nevidím jediný důvod bránit adopci homosexuály. Nedokážete totiž s jistotou říct, že to bude horší. A můžete si nadávat, jak je libo.